مرسی پس سهم جایگزینم معرفی کنید دیگههههههههههههههههههههههههه:D
محسن گلادیاتور تکنیکال
Collapse
X
-
[SIZE=4][FONT=comic sans ms][COLOR=#cc99ff]من1 [/COLOR][COLOR=#800080]پرندم [/COLOR][COLOR=#cc6699]ارزو داررررررررررررررررم'@-@L-)[/COLOR][/FONT][/SIZE]
-
وبیمه رو قبلا چندین بار گفتم. بازم پرسش میشه!!!
در اصل توسط under line پست شده است View Postمن اساسی گیجیدم اصلا نمیخوام !یعنی چی همش 10 ,20 تومنی میخوام سهم بخرم دیگه هرکی 1چی میگه!!!!کربن و فاسمینم دارم با اینا چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/بیاین کمک دیگه ینی چی مثلا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/:.zzzzzz.://:.wacsmiley.://:.negaran.:/X-(
اگر دقت کردید ، دیگه نیازی به پرسش چند باره سهم نیست.
در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Post
در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Postسلام و درود به همه دوستانم
فاسمین ماشا.. خودش تو چارتش یه کلاس کامل تکنیکاله :)
از چند جنبه سهم رو بررسی میکنم :
1 ) تحقق سه الگوی هارمونیک شارک ، AB=CD و کرب
2) عملکرد فوق العاده سهم درون چنگال اندروز و فوق واکنشهای سهم به اون در تایم بلند مدت 9 ساله که به ندرت این چنگال هارو میبینیم.
3) الگویی که احتمال تحققش هست و هشدار میدم اینه که :
سهم تونسته مقاومت 670 رو بزنه و همینک روی مقاومت 725 قرار گرفته . اگر بتونه از این مقاومت به سلامت بگذره که هیچ . میره به سمت مقاومت 796 . تارگت سهم هم 887 در کوتاه مدت در دسترس قرار میگیره
اما اگر سهم نتونه قیمت پایانیشو سه روز بالای 725 تثبیت کنه و منفی بشه ، پیش بینی میکنم واگرایی منفی بزنه و به سمت حمایتهای 670 و شاید 638 بره .
نظر
-
در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Postقندی میخرم.
شاید با این شایعات یه فرجی اساسی بشه
[/B]
بعد بررسی قچار و قنیشا ، قشهد رو الآن مبینیم :
قشهد :
* حرکت سهم بین ترندلاین های معمولی و دینامیکی یه نکته ست که سهم در تایم بلند مدت درون این دو ترندلاین بازی کرده
* از طرفی سهم یه الگوی هارمونیک AB=CD رو با تارگت 3000 زده
مقاومت نزدیک سهم 2400 هست که راحت فردا شکسته میشه
سایر مقاومتهای سهم 2578 و سپس 2775 هستند .
نظر
-
مرسیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی/.:blushsmiley:.//:.happysmiley:./[SIZE=4][FONT=comic sans ms][COLOR=#cc99ff]من1 [/COLOR][COLOR=#800080]پرندم [/COLOR][COLOR=#cc6699]ارزو داررررررررررررررررم'@-@L-)[/COLOR][/FONT][/SIZE]
نظر
-
سلام آقا محسن نظرتون رو درباره دانا میشه بفرمائید. بعد از یک افت 80 درصدی که از 800 تومان به 120 تومان داشته الان با یک رشد خیلی سریع بعد از تقریبا 25 روز خودش رو به 190 تومان رسونده فکر میکنید روند این سیر صعودی تا کجا باشه. ممنون از توجهتون:">
نظر
-
سلام
خدمت آقا محسن عزیز .
خواستم نظرتون رو دررابطه با دانا بدونم . بعد از افت 85 درصدی که از 832 به 121 نزول داشت الان ظرف مدت یکماه با یک سیر صعودی پرشتاب به قیمت 200 تومان رسیده فکر میکنید این رشد قیمت تا چه سطحی به صورت پیوسته باشه .میشه ارززیابی خودتون رو اعلام کنید. ممنون از وقتی که میذاریدlaughingsmiley
نظر
-
-
در اصل توسط irany2 پست شده است View Posthttp://forums.boursy.com/group.php?groupid=13
نظر
-
سلام و درود
شب همگی بخیر و خوشی
در اصل توسط fartoos پست شده است View Postبا سلام
محسن جان به نظرت فرآور تا چه هدف قیمتی پیش میره؟
مقاومت بسیار مهم سهم 720 تومنه که تابحال سهم موفق به شکست اون نشده
حمایتهای بسیار قوی سهم هم 655 ، 620 و همین 577 هستند .
اگر سهم بتونه مقاومت 720 رو بشکنه که بنظرم با سهامداری میشکنه ، مقاومتهای بعدی 775 و 830 هستند.
تارگت بعدی میشه 870 برای سهم( هدف سروشونه ادامه دهنده در صورت شکستن مقاومت 720 )
در اصل توسط ali_chen_110 پست شده است View Postسلام آقا محسن نظرتون رو درباره دانا میشه بفرمائید. بعد از یک افت 80 درصدی که از 800 تومان به 120 تومان داشته الان با یک رشد خیلی سریع بعد از تقریبا 25 روز خودش رو به 190 تومان رسونده فکر میکنید روند این سیر صعودی تا کجا باشه. ممنون از توجهتون:">
بیمه ای ها همچنان تو سیکل صعودین . نگرانی ندارن . سیگنال خروجی دیده نمیشه.
اما شاخص گروه بیمه داره به مقاومت 2880 نزدیک میشه . اگر ردش نکنه سخت میشه کار گروه . اگر ردش کنه که عالی میشه برای گروه
بیمه پارسیان و البرز و سامان هم خوبن
بیمه ملت یه گیر مهم روی 168 داره که باید ردش کنه و بعدش رالی خودش رو شروع نکه
بیمه دانا مقاومتی روی 193-200 داشت که داره ردش میکنه
مقاومتهای بعدی 235 و 260 و بعدش قله قبلی یعنی 290 هستند .
در اصل توسط 34728 پست شده است View Postمحسن جان اگه ميشه از وسپه يه تحليل بزاريد ممنونم
در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Post
سهم داره بالای 234 تثبیت میشه
فردا مثبت بمونه میتونه به 258 فکر کنه . اما کم کم یه استراحت برای سهم متصورم. سهم داره به انتهای کنج نزدیک میشه
اگر 258 رو بتونه رد کنه به سمت 280 میره و گرنه افت میکنه
در اصل توسط علی علیزاده پست شده است View Postبا سلام خدمت اقا محسن دوسداشتنی.اگه میشه ی تحلیل از ونفت بزارید.با تشکر
الان هم توی یه کانال صعودی با شیب تندی در پیشرفته
سهم اخیرا مقاومت 160 رو هم رد کرده
مقاومت بعدی 181 تومنه
بنظرم با سهم بمونید تا سیگنال خروج صادر بشه
آخرین ویرایش توسط Mohsen Mehrvarz؛ 2013/08/17, 00:09.
نظر
نظر