محسن گلادیاتور تکنیکال
Collapse
X
-
محسن جان داداش بی زحمت اگر امکانش هست پکویر هم یک نگاهی کن یک نموداری هم از این سهم بزن تو این چند روز خیلی زمزمه پکویر و گروه لاستیک هست .
نظر
-
در اصل توسط hossein sh پست شده است View Postسلام محسن جان
ممکنه تحلیلی راجع به خاور داشته باشی؟
در مورد موج شماریش هم لطفا....
با تشکر
خاور و گروه خودرو رو من درکنار گروه تجهیزات ، 1 ساله بیخیال شدم .
چون گروههایی با پتانسیل بهتر در بازار به وفور دیدم . پس برای ما که سود فرقی نمیکنه تو چه سهم و گروهی باشه ....
خاور همش تو موج نزولی بوده . تو چارت 8ساله و بلند مدت سهم که نگاه میکردم ، دیدم سهم 3سال داشته موج 4 رو فقط میساخته .
الآن هم تو موج 3 از 5 هستیم .
سهم حمایت بسیار قوی خودش که چهار سال بهش وفادار بود ( 70) رو چند وقت قبل شکست و همونجا مهر نزول تا 55 رو امضا کرد برای خودش
این سهم سال 2009 از 55 تا 120 صعودی رویایی داشت . الآن هم سهم به همون حمایت رسیده . باید دید عکس العمل بازار نسبت به این حمایت چیه.
اگر بشکنه میره برای 50 . حمایت آخرش هم 40 هست که بعیده دیگه
در اصل توسط تمام پست شده است View Post
تو این چارت شما الگوی حجم هم رعایت نشده برای الگو
اما نکته اینه که میشه به هدف 500 برای سهم با الگوهای دیگه ای دست یافت . منتها همه منتظر هستیم که تکلیف حمایت 330 و مقاومت 360 ابتدا روشن بشه . من که خیلی خوشبینم
در اصل توسط Godfathers پست شده است View Postمحسن جان داداش بی زحمت اگر امکانش هست پکویر هم یک نگاهی کن یک نموداری هم از این سهم بزن تو این چند روز خیلی زمزمه پکویر و گروه لاستیک هست .
این همه سهم هستند که در ابتدای راه هستند .
اما پکویر :
این سهم تو موج 3 اصلی افتاده
مقاومتهای مهمی رو هم بواسطه گپ روز بازگشایی و ... شکسته
مقاومت کنونی سهم 500 میشه. بعدیش 530 . من دیگه زیاد تارگت بالا تو کوتاه مدت برای سهم نمیدم .
برای افرادی که بلند مدتی کار میکنن ، این سهم خوبه . چون بعد موج 4 ، موج 5 هم در کاره
نظر
-
در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Postفلوله :
این سهم تو ابتدای موج 3 خودش قرار داره . موج 2 رو بصورت WXY و با الگوی FLAT تکمیل کرد .
دقت کنید که تایم بلند مدت برای سهم در نظر گرفتم. پس به مسئله تایم دقت کنید .
مقاومت سهم روی 205 قرار داره . شایعات تعدیل سهم هم هست.
بقیه مقاومتها روی 248 ، 280 و 308 هستند . حداقل هدف موج 3 رو 308 میفته . ولی درادامه ممکنه تارگتهای دیگه ای هم ببینه
سهم مناسب بعدی فلوله ست . این سهم هم مثل کچینی حقوقیش داره بازی در میاره تا همه تعدیل بابت فروش زمین رو هاپولی کنه
خریدارای عاقل نمیذارن این اتفاق بیفته. مثل کچینی میشه اینم
اندکی صبر.... سحر نزدیک است
نظر
-
در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Postفلوله :
این سهم تو ابتدای موج 3 خودش قرار داره . موج 2 رو بصورت WXY و با الگوی FLAT تکمیل کرد .
دقت کنید که تایم بلند مدت برای سهم در نظر گرفتم. پس به مسئله تایم دقت کنید .
مقاومت سهم روی 205 قرار داره . شایعات تعدیل سهم هم هست.
بقیه مقاومتها روی 248 ، 280 و 308 هستند . حداقل هدف موج 3 رو 308 میفته . ولی درادامه ممکنه تارگتهای دیگه ای هم ببینه
سهم مناسب بعدی فلوله ست . این سهم هم مثل کچینی حقوقیش داره بازی در میاره تا همه تعدیل بابت فروش زمین رو هاپولی کنه
نظر
-
در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Post
سدور از 510 تا 630 اومده
هر کسی خواست میتونه خارج بشه .
من تارگت رو بالاتر میبرم رو 744 . این وسط چند تا مقاومتم بگیم بدک نیست .
مقاومتهای سهم الباقی میفتن روی 665 و 700
نظر
-
سلام محسن جان نظرت در مورد آ.س.پ چیه ;)
همچی بی هیچی نیست معاملات این سهم .......از250 تومن دنبالشم که بخرم ولی تردید دارم ...///
نظر
-
سلام
با توجه به مثبت امروز شسینا و اینکه با صف خرید بسته شد میشه گفت که سهم رالی خودش رو شروع کرده یا باید منتظر بمونیمبهترین تفریح خوابه!
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postسلام محسن جان نظرت در مورد آ.س.پ چیه ;)
همچی بی هیچی نیست معاملات این سهم .......از250 تومن دنبالشم که بخرم ولی تردید دارم ...
گروه ساختمون رو فعلا کاری ندارم . شاید تابستون بررسی بشن
همیشه هم گفتم وقتی گروهی رو مثبت ارزیابی کردید ، فقط لیدرو بخرید . لیدر این گروه ثشرق هست . ثشرق هم تا 200 رو نشکنه ، جایی نمیره
البته تو این گروه بعضی وقتها وساخت یه 20% لایی میکشه
در اصل توسط علی کرمی پست شده است View Postسلام
با توجه به مثبت امروز شسینا و اینکه با صف خرید بسته شد میشه گفت که سهم رالی خودش رو شروع کرده یا باید منتظر بمونیم
این سهم یه 40% توش داره . ولی صبرم میخواد . اسیر نوسانات نباید شد . سفته باز زیاده . مراقب باشید
گروه کاشی و سرامیک :
صفحه 33 قبل عید
در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Post3) شاخص کاشی و سرامیک : در میان مدت با بازدهی 60%
1 ) کانال صعودی شاخص که سابقا شاخص از کف کانال خارج شده بود
2)مثلث زیبایی که ضلع نزولی آن ، بعنوان ترندلاین نزولی نیز عمل میکرده است . اکنون شاخص از ضلع فوقانی آن خارج شده است ولی پس از برخورد روز شنبه شاخص کاشی و سرامیک با مقاومت 717 ، امروز شاخص با افت مواجه گشت .
اگر شاخص بالای سطح 708 تثبیت شود ، ترندلاین نزولی 16 ماهه شاخص نیز خواهد شکست .
همچنان مهمترین حمایت شاخص محدوده 670-677 میباشد که مانع افت بیشتر شاخص طی 5ماه گذشته شده است .
صفحه 34 بعد عید
در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Post
شاخص تو کانال صعودیه
تو موج 5 هستیم . هدف موج حداقل 960 و بعدش 1000
الگوی هارمونیک خرچنگ (crab ) در شاخص دیده میشه
آخرین ویرایش توسط Mohsen Mehrvarz؛ 2013/04/16, 00:09.
نظر
-
دوستان کم کم دارم سهم های مثبت رو میبرم تو سهم های جدید
خگستر رو رصد کنید تا بعدا بیشتر بنویسیم
تارگت 190;)
با ما همراه باشید
نظر
-
در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Postدوستان کم کم دارم سهم های مثبت رو میبرم تو سهم های جدید
خگستر رو رصد کنید تا بعدا بیشتر بنویسیم
تارگت 190;)
با ما همراه باشید
ابتدا حقوقی با آگاهی از اینکه کف محکم سهم در رالی قبلی 114 بود ، اون رو شکست . ولی چند درصد پایینتر سهم جمع شد
مقاومت 130 هم شکست تا مهر تاییدی بر روند صعودی سهم باشه
بقیه مقاومتها در 158 ( فیبوی 38%)
175 ( فیبوی 50%)
تارگت و مقاومت مهم 190 ( تلاقی مهمترین فیبو یعنی فیبوی 61% با مقاومت محکم سهم .
سابقا سطح 190 با تلورانس 3% چندین بار در نقش مقاومت و حمایت ظاهر شده
بنظر میاد بعد کمی بازی و افت تو اون سطح ، مجددا استارتی داشته باشیم .محدوده قوی مقاومتی بعدی 240-250 هست
پ ن : (میخواستم یه الگوی هارمونیک شارک بکشم تو سهم با تارگت 350 . گفتم فعلا جو زده نشیم بهتره:D )
نظر
-
به داش محسن چطوری .......... (-:
امیدوارم این تایپک همیشه بالا باشه ...........و دوستان استفاده کنن ........:x///
نظر
-
استراتژی معاملاتی یه بورس باز ، غالبا بهش اجازه ورود به این قبیل سهم ها رو نمیده
اگر هر کسی برای خودش استراتژی داشته باشه و به اونها پایبند باشه ، ممکنه در معدود دفعاتی نتیجه خوب نگیره ، ولی برآیند کار قطعا به نفع اونه . اینو از بنده حقیر بپذیرید .
این استراتژی هایی که به بنده کمک کردند رو در اختیار دوستان میگذارم . اگر پس از عمل به اینها بعد 6ماه نتیجه لازم رو نگرفتید ، بنده از بورس میرم :
1) مراتب مطالعاتی هر سهم قبل از ورود :
مطالعه بنیادی
مطالعه بازاری
مطالعه تکنیکال
مطالعه زمانی
مطالعه روانشناسی سهم
مطالعه رفتار سهامداران عمده
مطالعه سرعت رشد
ورود پله ای در حمایت اصلی . اگر سهم افت کرد ، فقط و فقط خروج . اضافه کردن اکیدا ممنوع
خروج پله ای با سیو سود قبل از رسیدن به مقاومت مهم
در این بین یه اصلی رو برای خودم تبیین کردم و اون اینه که همیشه دنبال بهترین صنعت بازار باید رفت . تو اون صنعت هم فقط لیدر گروه رو باید خرید . شناخت لیدر هم براحتی از روی حرکت گروه مشخص میشه و کمی هم تجربه میخواد.
والسلام
در اصل توسط 313 پست شده است View Postاگر امکان داره تحلیلی از فاذر بفرمایید
فاذر :
علت رشد این سهم برام مبهمه . علت این رشد p/e برای سهم اصلا عقلانی نیست . این سهم در کنار سهم های پرپتانسیل سیمانی و کاشی به لحاظ بنیادی هیچه
خط بالا گفتنی های بنده بود . ممکنه اشتباه باشه .
اما جناب 313 ، پرسش تکنیکالی شما رو اینطور پاسخ میدم :
این سهم خیلی وقت پیشاز سقف کانال نزولی خارج شد و روند صعودی به خودش گرفت . درون چنگال اندرو هم به خوبی حرکت کرده
مقاومت حال حاضر سهم روی 438 هست که سهم امروز روی اون قرار داشت . اگر معاملات مثبت سهم ادامه داشته باشه ،این مقاومت شکسته شده و میره به سمت مقاومت 480 در حوالی سقف چنگال اندرو
مقاومتی که پس از شکست 480 انتظار سهم رو میکشه ، 513 ( فیبوی 161%) سهم هست .
امیدوارم همه سود کنن و لبی خندون داشته باشن
سلامت و سربلند باشید
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postبه داش محسن چطوری .......... (-:
امیدوارم این تایپک همیشه بالا باشه ...........و دوستان استفاده کنن ........:x
از خدا میخوام که بتونم لطف دوستان رو جبران کنم;;)
نظر
-
دوستانی که امروز خریدند ، خوب خریدند . خودم حیف نقدینگی نداشتم
کم کم بازار به خودش میاد و میبینه که هلدینگ لیدر شده
این سهم رو به هر نحوی که هست بالا میبرنش . یه کم صبر کنید ، گین لازم رومیبرید.
زمان قاضیه خوبیه
خگستر - تپکو رو هم زیر نظر بگیرید حتما
نظر
نظر