کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
والا چی بگم؟!!!
امروز حق مداران؟!!!
حق مداران دیروز رو 134 بود گفتمش
مداران هم دیروز 230 منفی بود گفتمش
مدارانح دنبال مدارانه
مداران هم اول باید 247-250 رو بزنه بعد بره به سمت300. امروز عرضه روش زیاده . اگر خریدار تو سهم نیاد میدم بره
=============================
سدور هم ونیکی به قصد خودکشی میفروشه . 1میلیون دیگه داره
چند تا زیر1% هم هستن که اونها هم سنگین میفروشن .
تموم کنن سهم خوب میشه
حقوقیهاش خفن خالی میکنن و من با سشرق عوضش کردم
با سلام و خسته نباشید خدمت شما اقای مهرورز
بنده یکی ازبازنشستگان دولت هستم که بعد از 23 سال خدمت صادقانه با دریافت مبلغ 10 میلیون ازبدنه دولت جدا شدم و امروز که در خدمت شما هستم تمام داراییمو تو بورس قرار دادم که مبلغ نا چیزیه .
بنده با توصیه یکی از دوستان 2 سهم سیمان سپاهان و وتوصا خریداری کردم میخواستم خواهشی کنم که بنده رو راهنمایی کنید که ایا توصیه به نگهداری سهم میکنید یا فروش .قبلا بخاطر زحمتی که به شما میدم معذرت خواهی میکنم
آقا محسن وساپا رو دریابیم؟ نظرتون چی هست؟ فکر کنم روی 120 حمایت داره. میشه نظرتون رو بفرمائید
وساپا سهمیه که دنبال گروه خودرویی میدوه
کلا باید لیدرهارو خرید کرد. یعنی خود ایران خودرو .. قبلا گفته بودم گروه خودرو واگرایی منفی زده و تا حمایتهاشون صبر کنید .
وساپا حمایتش 132 بود. حمایت بعدی 115 معتبره
======================================
سهم هایی که دارم تو واچم و برسن میخرم :
ونفت 175
اخابر 240
سلام دوستان
نظرتون در مورد نمودار نماد " وانصار" چیه؟ به نظرم قیمت با ساپورت قدرتمندی در 61.8 فیبو برخورد کرده و احتمال برگشتش زیاد است. ممنون می شوم نظر شما را هم بدانم. با سپاس
نظر