کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام با تشكر از پيشنهاتون براي امروز پيشنهادي نداريد؟
4 شنبه گذشته عرض شد :
سیمانی ها به لیدری سشرق و حقش و بعد هم سایر سهم هاشون
+ شپلی
خرینگم گفتم اگه به مذاکرات خوش بین هستید بخرید . خرینگ 300 رو بزنه تمومه...
منتها به شخصه کلیت بازار رو کم جون همچنان میبینم . لذا اگر خودرو فردا منفی باشه خرینگ امروز گزینه خوبی نیست.
کاذرم هنوز اخبار واگذاری بلوکش توسط تکادو تایید و تکذیب نشده. ولی بازیگر سهم بخوبی سهم رو کنترل میکنه
کاذرم بتونه 500 رو رد کنه خوب میشه
این سهم الان تو سقف مثلث متقارنه . این سقف بعنوان محل تلاقی با ترندلاین نزولی هم محسوب میشه
باید دید عملکرد سهم چگونه میشه ... RSI هم به محدوده 50 رسیده ...
سلام جناب مهرورز. نظرتون راجع به کفرا چیه؟ باتوجه به اینکه حراج سهمای باقی موندش تموم شد و ... . به نظرتون قیمتای سال قبل رو میبینه(3500 بعد از اخرین افزایش سرمایش)
4 شنبه گذشته عرض شد :
سیمانی ها به لیدری سشرق و حقش و بعد هم سایر سهم هاشون
+ شپلی
خرینگم گفتم اگه به مذاکرات خوش بین هستید بخرید . خرینگ 300 رو بزنه تمومه...
منتها به شخصه کلیت بازار رو کم جون همچنان میبینم . لذا اگر خودرو فردا منفی باشه خرینگ امروز گزینه خوبی نیست.
کاذرم هنوز اخبار واگذاری بلوکش توسط تکادو تایید و تکذیب نشده. ولی بازیگر سهم بخوبی سهم رو کنترل میکنه
فعلا همینها
توی سیمانیها سفانو امروز منفی بود علتش را شما میدانید چرا وقتی همه سیمانیها مثبت وحتی صف خرید بودن این منفی بود.
آقا محسن ديروز غالبر رو خدمتتون عرض كردم و جوابي نداديد ولي به نظر من خيلي افت كرده بود و خريدم
امروز صف خريد خوبي شده
پيشنهاد خريد خاصي اگه داريد خوشحال مي شيم ارائه بديد
سلام جناب مهرورز. نظرتون راجع به کفرا چیه؟ باتوجه به اینکه حراج سهمای باقی موندش تموم شد و ... . به نظرتون قیمتای سال قبل رو میبینه(3500 بعد از اخرین افزایش سرمایش)
عرض کرده بودم قبلا کف سهم 1700 هست
حالا هم که حقش تموم شده کم ریسکه
آقا محسن ديروز غالبر رو خدمتتون عرض كردم و جوابي نداديد ولي به نظر من خيلي افت كرده بود و خريدم
امروز صف خريد خوبي شده
پيشنهاد خريد خاصي اگه داريد خوشحال مي شيم ارائه بديد
کفرا پایانیش رو بیاره بالا خوبه امروز
مشکل سهم قیمت بالاشه وگرنه اگر مثلا زیر 500 بود صف خرید خوبی میشد . من اینجور سهم هارو تو این بازار نمیخرم
کف سهم 1700
ترندلاین سهم هم امروز مهمه که کفرا باهاش درگیر شده .
ایران خودرو هم در محدوده 275 -280 بخوبی کنترل میشه . اینکه حقوقی بجای صف فروش داره متعادل سهم رو میخره میتونه نشونه گزارش خوب سه ماهه شرکت باشه
قشکرم همچنان تو واچینگ لیست هست . دوستان دارن . این سهم 240 رو رد کنه میره....
نظر