قند قزوين ( قزوين )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط babake پست شده است View Post
    ایوووول به قزوین ........ جعفر جووون واقعا دمت گرم این دفعه قشیررو گرفتیم شک نکن <:-p
    باید رد بشه ازش معنی نداره عقب بمونه ...بله رد خواهد کرد چون بنیادی ارزشش بیشتر هست ..

نظر

• بابک 52
      ستاره‌دار (27)
      • Mar 2011
      • 17028

دبير انجمن صنفي کارخانه هاي قند و شکر:مديريت بازار شکر الگوي خوبي براي بازارهاي ديگر است

در حالي که قيمت انواع مواد غذايي در تابستان 1391 در بازار ايران با فراز و فرود قيمتي مواجه شد، قيمت شکر؛ اما با کمترين تنش مواجه بود. چرا چنين اتفاقي افتاد؟ اين پرسشي است که با بهمن دانايي، دبير انجمن صنفي کارخانههاي قند و شکر در ميان گذاشتيم و از او درباره وضع بازار اين محصول مهم پرسيديم.

دبير انجمن صنفي کارخانههاي قند و شکر در رابطه با بازار شکر اين طور توضيح داد: يکي از دلايل فقدان نوسان قيمت قند و شکر در بازار داخلي و در حالي که نرخ ارز نيز روند فزايندهاي را تجربه ميکرد، توليد و توزيع آمار و اطلاعات دقيق اين محصول از طرف انجمن است. آمارهاي تهيه شده انجمن شکر نشان ميداد که تا مهر و آبان 1391 در تامين شکر مورد نياز مشکلي پيش نميآيد و همين اتفاق نيز رخ داد.

وي افزود: يکي از دلايل ديگر فقدان تنش و ناآرامي قيمتي در بازار شکر همکاري نزديک انجمن صنفي کارخانههاي قند و شکر با مسوولان ستاد تنظيم بازار است که التهاب را به اين بازار نياورد. اين در حالي است که براي بخش قابل توجهي از مواد غذايي هم کمبود وجود داشت و هم شاهد افزايش قيمت بودهايم. اين رويدادي است که ميتواند مورد توجه قرار گرفته و به عنوان يک مدل کارآمد براي تنظيم بازار مواد غذايي از آن استفاده شود.

عنصر اصلي در اين همکاري ميان دولت و فعالان صنعت قند و شکر، اعتماد و اطميناني است که دولت به بخش خصوصي نشان داد. در حالي که در سالهاي قبل کمبود شکر از ارديبهشت تا زمان توليد شکر از کارخانهها شاهد کمبود شکر و افزايش قيمت شکر بوديم، اما امسال اين اتفاق به دليل اعتماد و همکاري رخ نداد.

دانايي ادامه داد: کار توليد سال جديد از هشتم شهريور شروع شده و نگراني احتمالي براي کمبود شکر در ماههاي آتي نيز بسيار کاهش يافته است. در صورتي که سرما و عوامل طبيعي براي برداشت محصول مشکل ايجاد نکند، توليد شکر امسال به 2/1 ميليون تن ميرسد.

کارخانههاي توليدکننده قند و شکر در حالي که ميتوانستند شکر خود را با قيمتهاي بالاتر و به صورت ناگهاني به بازار عرضه کنند؛ اما با توصيه انجمن صنفي، از اين کار اجتناب کرده و شکر خود را به مرور به بازار توزيع کرده و بازار را به شکل کارآمدي تنظيم کردند. اين اتفاق در شرايطي رخ داده است که ميزان واردات شکر در همين مدت بيشتر از توليد داخلي بوده است.

دبير انجمن صنفي کارخانههاي قند و شکر توضيح داد: واقعيت اين است که در شرايط تحريم و گسترش محدوديتهاي تجاري و ارزي، رشد توليد داخلي است که توانايي مقاومت جامعه را افزايش ميدهد و نبايد اين مزيت را به سادگي از دست داد. تداوم اعتماد به بخش غيردولتي در اين صنعت راه را براي رشد توليد تا دو ميليون تن شکر هموار خواهد کرد.

دانايي درباره رشد قيمت سهام کارخانههاي قند يادآور شد: کارشناسان صنعت باور دارند که قيمت سهام کارخانههاي قند حباب دارند و شماري از بورس بازان حرفهاي با سهام کارخانههاي قند رفتار سوداگرانه دارند. به اعتقاد کارشناسان، قيمت سهام کارخانههاي قند کمتر از ميزاني است که در حال حاضر دادو ستد ميشود و توصيه ميشود که متقاضيان خريد سهام اين کارخانهها دقت بيشتري در خريد داشته باشند.

موجودي شکر
      بر اساس آمار تهيه شده از سوي انجمن صنفي کارخانههاي قند و شکر، مانده شکر در ابتداي شهريورماه امسال معادل 765 هزار تن است. مانده شکر در ابتداي امسال 2/1 ميليون تن بوده است که به 7/1 ميليون تن در پايان مرداد رسيده است. در پنج ماه منتهي به مرداد ماه امسال 900 هزار تن شکر مصرف شده است و در همين مدت 449 هزار تن شکر وارد کشور شده است. در پنج ماه ياد شده و کل سال 1390 روي هم 92 هزار تن شکر از ايران صادر شده است. بر اساس آمار ارائه شده کل مصرف شکر در سال 1390 معادل 16/2 ميليون تن بوده است.

واردات
      ارقام جداول حاضر در صفحه نشان ميدهد در سال 1391 رقمي معادل 449 هزار تن شکر به ارزش 309 ميليون دلار به کشور وارد شده است. ارزش واردات شکر در سال هاي 1390 و 1389 به ترتيب حدود 756 ميليون و 705 ميليون دلار است که به ترتيب براي خريد 2/1 ميليون تن و 8/1 ميليون تن شکر اختصاص يافته است. از سال 1385 تا پنج ماه اول سال 1391 روي هم 8/3 ميليارد دلار به واردات شکر اختصاص يافته است. بيشترين واردات شکر در سال 1385 با 4/2 ميليون تن واردات رخ داده و کمترين واردات نيز در سال 1388 بوده که در اين سال 877 هزار تن شکر به بازار ايران وارد شده است.

The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• بابک 52
        ستاره‌دار (27)
        • Mar 2011
        • 17028

آمار واردات شکر از سال 1382 تا پايان مرداد سال 1391
        به تفکيک واردات دولتي و خصوصي
        ارقام به هزارتن
        واردات بخش خصوصي واردات بخش دولتي جمع واردات
        1382 56 160 216
        1383 42 161 203
        1384 80 627 707
        1385 1.439 1.042 2.481
        1386 962 208 1170
        1387 1101 0 1101
        1388 877 0 877
        1389 1805 0 1805
        1390 1234 0 1234
        1391(تا مرداد) 449 0 449

نظر

• بابک 52
          ستاره‌دار (27)
          • Mar 2011
          • 17028

وضعــيــــت تـــعرفــه هاي شكــــر خــام و سفيـــــد
          سال 1380 شكر سفيد 150% شكر خام 100%
          سال 1381 شكر سفيد 57% شكر خام 42%
          سال 1382 شكر سفيد 110% شكر خام 70%
          سال 1383 شكر سفيد 100% شكر خام 70%
          از ابتداي سال 1384 تا حدود نيمه 1384 شكر سفيد 150% شكر خام 130%
          از آبان تا بهمن ماه سال 1384 شكر سفيد 50% شكر خام 30%
          از اول بهمن تا تا فروردين ماه 1385 شكر سفيد 20% شكر خام 5%
          از ارديبهشت سال 1385 تا آذر 1386 شكر سفيد 10% شكر خام 4%
          از آذر ماه سال 1386 تاآذر 87 شكر سفيد 20% شكر خام 10%
          از آذرماه 87 تا 30/4/90 شكر سفيد 35% شكر خام 20%
          از 1/5/90 تا 31/6/90 شكر سفيد 70% شكر خام 4%
          از 1/7/90 تا 30/11/90 شكر سفيد 70% شكر خام 20%
          از 1/12/90 تا 31/6/91 شكر سفيد 70% شكر خام 5%

نظر

• شاهین محلوجی
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 2050

قزوین :

رشد سهم پس از برخورد به سقف کانال صعودی (قرمز رنگ) در 1080متوقف شده .....
            در چنگال اندرو هم( آبی رنگ) همانطور که مشاهده میکنید در خط میانی چنگال در 800 تومان وقفه ای در صعود سهم ایجاد شد که با اصلاحی سریع به روند صعودی خود برگشت داده شده لذا این سهم با توجه به پتانسیل بالا و حرکتها شارپ در روند صعودی خود میباشد وبرای صعود به قیمتهای بالاتر نیاز به شکست مقاومت 1080 دارد که شکست این مقاومت دور از انتظار نیست.....
            حمایت 960
            حد ضرر 900

موفق باشید...
            آخرین ویرایش توسط شاهین محلوجی؛ 2012/09/24, 00:43.
            جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

قزوین با این ارزندگی بالا همچنان از قشیر عقب هست ...همچنان منتظر عبور قیمت قزوین از قشیر هستم..

با این تورم سنگین بازم قزوین رو بیش از حجم مبنا دادن ..جالبه روز قبلش حجم مبنا رو هم پر نکردن .

خلاصه بورس جالبی داریم ..همچنان منتظر شگفتی قزوین هستم ورسیدن به قیمت اصفهان ..

نظر

• saeedte
                عضو فعال
                • May 2012
                • 478

جعفر جان هدف بعدی قزوین بعد از 1400 چنده ؟
                قطعا باید 1400 رو رد کنه
                چون هم باید از قشیر جلو یزنه طبق فرمایشت ، هم اینکه قپیرا به هدف دومش هم رسید و ردش هم کرد اما این هنوز یه هدف دوم نرسیده....

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

در اصل توسط saeedte پست شده است View Post
                  جعفر جان هدف بعدی قزوین بعد از 1400 چنده ؟
                  قطعا باید 1400 رو رد کنه
                  چون هم باید از قشیر جلو یزنه طبق فرمایشت ، هم اینکه قپیرا به هدف دومش هم رسید و ردش هم کرد اما این هنوز یه هدف دوم نرسیده....
                  اصفهان دوم بالای 2000 هدف سهم هست ..با این شرایط که داریم پیش میریم حالا حالا صنعت قندی لیدر خواهند ماند ..مگر اینکه توافقی حاصل بشه وگرنه تنها صعنی که تحریم وهزار تا مسله دیگر روش اثر نداره این گروه هست واز این تحریمها بیشترین نفع رو میبره ..با این تورم شکر 1330 تومنی مثل دلار 1226 تومنی هست ..

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

پنیر 400 گرمی 3200 تومان ...اخبار ساعت 20 شبکه خبر ..سازمان حمایت از تولید ومصرف اعلام کرد ..

حالا هی بگید شکر قیمت فلان بهمان ...ببینم تا اخر سال قیمت شکر کجاها رو می بینه ...

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

بعد قلر تنها قندی که با صف خرید بسته شد ...قندیها برگردن چی میشه ..منتظر برگشت گروه قند هستیم .در این دو هفته کمترین رشد رو رگوه قند کردن ..جالبه ...

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

دلار 2770 تومن متاسفانه ...

با این دلار شکر 1330 تومنی تا چند وقت دیگه میشه جو وعملا نایاب میشه مثل دلار 1226 تومنی ...

مفت ندید....

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

دلار 2790 حال برید بفروشید ...

سال قبل با شکر 1170 تومن 66 تومن سود ساخته ..

امسال با شکر 1330 تومن تا اینجا اومده 40 گفته ...ما هم باور کردیم ..طرح هدفمندی وغیره هم که اجرا نشده ..

تا اخر سال شکر بشه 1400-1500 چه شود ...اصفهان دوم ..

نظر

• hamed6416
                            عضو عادی
                            • Sep 2012
                            • 42

سلام به پرریسک عزیز و دوست داشتنی
                            شاید باورت نشه ولی من از کسانی بودم که با خواندن مطالب تاپیک گروه ((( قندوشکر تالار بورس))) خیلی جا موندم از صعود گروه!
                            از بهمن پارسال در اوج پیک قیمتی در قثابت بودم .ووقتی میدیدم گروه روند قوی صعودی از ماه رمضان پیدا کرد و قثابت درجا میزد ،هیچ کسی راهنمایی دقیقی به من نداد
                            بعد اون با تصمیم خودم وارد قپیرا شدم .ولی متاسفانه با شناور بالاش مونده بودم که ایا به موقع می تونم خارج بشم
                            تا اینکه مطالب این تاپیک قزوین و نوشته های شما رو مطالعه کردم و قزوین را جایگزین باقی سهام ها کردم و الان فقط قزوین رو دارم.
                            و خیلی خوشحالم با اینکه تاپیک خیلی کم ورق می خوره ، ولی با هر نوشتش اندازه چندین مطلب و صفحه می ارزه.
                            امیدوارم همواره سالم و سلامت باشی
                            از سایر دوستان هم معذرت می خوام .خیلی زیاده گویی کردم
                            دوستان هم پرسود و سلامت باشند
                            یا حق@};-

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

در اصل توسط hamed6416 پست شده است View Post
                              سلام به پرریسک عزیز و دوست داشتنی
                              شاید باورت نشه ولی من از کسانی بودم که با خواندن مطالب تاپیک گروه ((( قندوشکر تالار بورس))) خیلی جا موندم از صعود گروه!
                              از بهمن پارسال در اوج پیک قیمتی در قثابت بودم .ووقتی میدیدم گروه روند قوی صعودی از ماه رمضان پیدا کرد و قثابت درجا میزد ،هیچ کسی راهنمایی دقیقی به من نداد
                              بعد اون با تصمیم خودم وارد قپیرا شدم .ولی متاسفانه با شناور بالاش مونده بودم که ایا به موقع می تونم خارج بشم
                              تا اینکه مطالب این تاپیک قزوین و نوشته های شما رو مطالعه کردم و قزوین را جایگزین باقی سهام ها کردم و الان فقط قزوین رو دارم.
                              و خیلی خوشحالم با اینکه تاپیک خیلی کم ورق می خوره ، ولی با هر نوشتش اندازه چندین مطلب و صفحه می ارزه.
                              امیدوارم همواره سالم و سلامت باشی
                              از سایر دوستان هم معذرت می خوام .خیلی زیاده گویی کردم
                              دوستان هم پرسود و سلامت باشند
                              یا حق@};-

سلام ..شما لطف داری..

در هر صنعتی سوار بهترین سهم شو ..این رو رعایت کنی ممطئن باش بیشترین سود رو میبری....

من که میخوام قندی بخرم چرا بهترین سهم رو ول کنم برم این سهمهای حاشیه ای با گزارشها ضعیف رو بخرم ..

همیشه بهترن ها رو بخرید ..از هر صنعتی ..از گروه تجهیزات به نظر ما خرید حفاری مپنا بهتر بود یا صدرا ..در سته اینها هم افت کردن ولی خوب اینها فرصت خروج دادن وبه حال روز صدرا نیفتادن ...

اگر رشد برا گروه قند باشه با لیدری قزوین قشهد خواهد بود ..اینها بالا نیان بقیه کشک ..

نظر

• برزیل
                                Banned
                                • Aug 2025
                                • 415

متاسفانه برای بسیاری ازسهامداران اینجوری جاافتاده که باافزایش قیمت دلارقیمت سهام قندی هم بایدبالابره انگارفکرمیکنن قندیهاصادرات دارن درحالیکه این ذهنیت ازاونجانشات میگیره که باافزایش قیمت دلارواردات توجیهی نداره البته اگه باقیمت روزدلارواردمیشدبله درست بود اماوقتی که ارز1226 به واردات قند داده میشه این تفکراشتباهه وچون خودکشورتولیدکننده قندوشکرهست زیادنمیشه روافزایش قیمت فروش امیدواربودبنظرمن دیگه این قیمت هاتوجیه نداره
                                البته وقتی سرمایه زیادی توی سهمهای باشناوری پایین رفت به هرقیمتی میتونن برسوننش وبیچاره کسایی که آخرسری میخرن

نظر

در حال کار...
                                X