قند قزوين ( قزوين )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ata007
    عضو فعال
    • Nov 2011
    • 6291

از 289 تومن مهمان این سهمم حیف که اون زمون نقدینگی نداشتم تا سنگین بخرم
    ولی بیشترین بازدهی سبدم همچنان مربوط به این سهم است

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
      از 289 تومن مهمان این سهمم حیف که اون زمون نقدینگی نداشتم تا سنگین بخرم
      ولی بیشترین بازدهی سبدم همچنان مربوط به این سهم است
      اتا جان اگر قندی خواستی بخری ..با توجه به قیمت هم گروهها وبا توجه به نباید بسیار قوی قزوین وظرفیت تولید بالای اون قزوین وقپیرا به نظرم همچنان بهترین هستن ...

قزوین اگر فرصت خرید بده عالیه ولی مشکل اینه که نمیده ..اصفهان دوم هست ...با این تفاوت که اصفهان نزدیک 3000 هست وقزوین زیر 900....

نظر

• ata007
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 6291

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
        اتا جان اگر قندی خواستی بخری ..با توجه به قیمت هم گروهها وبا توجه به نباید بسیار قوی قزوین وظرفیت تولید بالای اون قزوین وقپیرا به نظرم همچنان بهترین هستن ...

قزوین اگر فرصت خرید بده عالیه ولی مشکل اینه که نمیده ..اصفهان دوم هست ...با این تفاوت که اصفهان نزدیک 3000 هست وقزوین زیر 900....
        جعفر جون لا مصب فرصت خرید نمیده که...
        10 روز پیشم وقتی متعادل شده بود نقدینگی نداشتیم
        نمیدنم این چه حکمتیه که وقتی یه سهم میدونی 100% سود هست توش و می خوای بخری نقدینگی نداری و وقتی هم نقدینگی داری سهم خوب دیگه فرصت ورود نمیده

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

قزوین قندی هست که در سال 88میزان شکر تولیدی7 هزار تن بوده ....

در سال 89 شده 20 هزرا تن ......فقط به میزان افزایش توجه کنید ...

در سال 90 شده 33 هزار تن .....باز هم توجه کنید ..

برا 90 هم اول کار 24 هزرا تن پیش بین کرده ..

حالا سال 89 سطح کشت چغندر قزوین 3300هکتار....سال 90 بالای 6300 هکتار ..برا سال 91؟؟؟؟؟؟

این سهم ظرفیت تولید شکر روزی 3000 هزرا تن هست ...یعنی میتونه تا بالای 50 هزار تن تولید داشته باشه ..به شرط تامین چغندر که با این شرایط داره تامنی میشه واینکه شریاط مالی هم روز به روز داره براش بهتر میشه ...

حالا با این افزایش تولید در کنار افزایش نرخ در کنار سرمایه کم این سهم در کنار قیمت مناسب اون ایا این سهم توانایی اینکه بشه اصفهان دوم رو داره ؟؟؟

صبر می کنیم ...تا گزارش 12 ماهه صبر می کنمی ولی اون موقع قیمت سهم قیمت امروز نخواهد بود شک نکنید .....

نظر

• babake
            عضو عادی
            • Jun 2012
            • 60

حالا با این افزایش تولید در کنار افزایش نرخ در کنار سرمایه کم این سهم در کنار قیمت مناسب اون ایا این سهم توانایی اینکه بشه اصفهان دوم رو داره ؟؟؟

سلام جعفر جون
            وجودت نعمتی بس بیکران برا همه بچه های تالاره .............. واقعا نکته سنجیت حرف نداره
            فعلا باقزوین کار داریم هروقت هم حجم ندادن بازم درخدمت دوستان هستیم <:-p
            [SIZE=2][COLOR="#0000CD"]به همه اعتماد داشتن خطرناك است، به هيچ كس اعتماد نداشتن خطرناكترين است[/COLOR][/SIZE]

نظر

• masome
              عضو عادی
              • Nov 2011
              • 186

در اصل توسط babake پست شده است View Post

سلام جعفر جون
              وجودت نعمتی بس بیکران برا همه بچه های تالاره .............. واقعا نکته سنجیت حرف نداره
              آقا بابک کم میبینیمتون خوشحالیم که غرق قندی شدین. منم مثل شما قزوین و قصفها دارم آقا بابک برای قصفها آقای ولیخانی برنامه ای دارن یا نه فعلا قراره تا ارسال گزارشش مثله قلرو همینطوری بدون معامله باشه؟ درضمن یه چیزی شنیدم امیدوارم درست نباشه بعضیها از اهرم قلر و قصفها که حجم هم نمیخورن دارن استفاده میکنن تا تو قپیرا و خصوصا قشیر با سرمایه بالایی که وارد کردن سود کلان و مطمئنی رو به جیب بزنن نظر مشا در مورد این چیه؟

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

در اصل توسط babake پست شده است View Post

سلام جعفر جون
                سلام..

حالا که حواستون به همه چی هست به قشهد هم حواستون باشه ..اصفهان سوم ...

نظر

• payan
                  عضو عادی
                  • Apr 2011
                  • 148

این سهم ظرفیت تولید شکر روزی 3000 هزرا تن هست ...یعنی میتونه تا بالای 50 هزار تن تولید داشته باشه ..به شرط تامین چغندر
                  پرریسک عزیز
                  اول از همه لازمه بگم سهامدار قزوین هستم و خبرهایی مبنی بر تعدیل مثبت جالبی تا قبل از پایان مهر ماه دارم...
                  سوالی برای من پیش آمده :
                  ظزفیت اسمی و عملی قند قزوین چه مقدار میباشد ؟
                  با فرض 100 روز کاری معمول صنعت توان تولیدی با حداکثر ظرفیت بشرط تامین مواد اولیه چقدر است ؟
                  از پاسخ شما قبلا تشکر میکنم
                  تقدیر , تقویم انسانهای عادی و تغییر , تدبیر انسانهای عالی است ...

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

در اصل توسط payan پست شده است View Post
                    پرریسک عزیز
                    اول از همه لازمه بگم سهامدار قزوین هستم و خبرهایی مبنی بر تعدیل مثبت جالبی تا قبل از پایان مهر ماه دارم...
                    سوالی برای من پیش آمده :
                    ظزفیت اسمی و عملی قند قزوین چه مقدار میباشد ؟
                    با فرض 100 روز کاری معمول صنعت توان تولیدی با حداکثر ظرفیت بشرط تامین مواد اولیه چقدر است ؟
                    از پاسخ شما قبلا تشکر میکنم
                    در روز می تونه تا 3000 تا تن چغندر جذب کنه ..

از نظر خودم توانایی تولید شکر تا بالای 50-60 هزرا تن رو داره ..دلیل اینکه میگم اصفهان دوم همین هست ..با تولید 50 هزار تن شکر می تونه به سود بالای 250 برسه ...البته بالاتر هم می تونه تولید نه در صورت تامین مواد اولیه ...

تو گزراش گفته 36 هزرا تن تولید شکر اسمی ...که خودم اعتقا دبه تولید بالاتری دارم چون ظرفیت جذب چغند رسهم بالاست ...بازار هنوز این سهم رو در نکرده ..ت بیاد در کنه سهم قیمتش رفته اون بالاها ..

همین الان قشهد تازه میخواد ظرفیت خودش رو به 3500 تن در روز برا حذب چغندر برسونه....تولید شکر رو میخواد به 70 هزار تن برسونه ...ولی قزوین همین حالش میتونه همین مقدرا تولید کنه ..
                    قزوین اصفهان دوم وقشهد با این طرح اصفهان سوم هست....

در مورد تعدیل هم تا 150 با همین تولید سال قبل رو شاخشه ...تولید بره بالاتر سود هم بالاتر ...منتظر می ماینم ...

نظر

• payan
                      عضو عادی
                      • Apr 2011
                      • 148

در روز می تونه تا 3000 تا تن چغندر جذب کنه ..

از نظر خودم توانایی تولید شکر تا بالای 50-60 هزرا تن رو داره ..دلیل اینکه میگم اصفهان دوم همین هست ..با تولید 50 هزار تن شکر می تونه به سود بالای 250 برسه ...البته بالاتر هم می تونه تولید نه در صورت تامین مواد اولیه ...

تو گزراش گفته 36 هزرا تن تولید شکر اسمی ...که خودم اعتقا دبه تولید بالاتری دارم چون ظرفیت جذب چغند رسهم بالاست ...بازار هنوز این سهم رو در نکرده ..ت بیاد در کنه سهم قیمتش رفته اون بالاها ..

همین الان قشهد تازه میخواد ظرفیت خودش رو به 3500 تن در روز برا حذب چغندر برسونه....تولید شکر رو میخواد به 70 هزار تن برسونه ...ولی قزوین همین حالش میتونه همین مقدرا تولید کنه ..
                      قزوین اصفهان دوم وقشهد با این طرح اصفهان سوم هست....

در مورد تعدیل هم تا 150 با همین تولید سال قبل رو شاخشه ...تولید بره بالاتر سود هم بالاتر ...منتظر می ماینم ...
                      دوست عزیزم
                      از زحمت و محبت شما کمال تشکر و قدر دانی را میکنم
                      ببخش وقتت رو گرفتم . جواب سوالم رو متوجه شدم ، موضوع تفاوت میزان جغندر و تولید شکر بود در سطر اول...
                      پاینده باشی.
                      تقدیر , تقویم انسانهای عادی و تغییر , تدبیر انسانهای عالی است ...

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

همچنان به دنیال قشیر دوان دوان میرویم وقشیر را رد خواهیم کرد ..حالا تا هر جا میخواهد رشد کند ...

نظر

• milad97
                          عضو فعال
                          • Aug 2012
                          • 2520

همچنان به دنیال قشیر دوان دوان میرویم وقشیر را رد خواهیم کرد ..حالا تا هر جا میخواهد رشد کند ...
                          جعفر جون ما قشیری ها به سرعت می تازیم چنان که به گرد پامون هم نرسین;;)
                          لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

در اصل توسط محمد رحمتی پست شده است View Post
                            جعفر جون ما قشیری ها به سرعت می تازیم چنان که به گرد پامون هم نرسین;;)
                            ما صبرمون زیاده ...فعلا قثابت قشکر رو رد کردیم ..اینم رد می کنیم ..حالا راهشو پیدا می کنیم ...هدف ما رسیدن به اصفهان هست ...اونم کاملا بنیادی ..قزوین جزء چهار قندی برتر در جذب چغندر در کنار اصفهان قپیرا قشهد ......

نظر

• milad97
                              عضو فعال
                              • Aug 2012
                              • 2520

ما صبرمون زیاده ...فعلا قثابت قشکر رو رد کردیم ..اینم رد می کنیم ..حالا راهشو پیدا می کنیم ...هدف ما رسیدن به اصفهان هست ...اونم کاملا بنیادی ..قزوین جزء چهار قندی برتر در جذب چغندر در کنار اصفهان قپیرا قشهد ......
                              خدا کنه هر دو با هم به سرعت برن جلو تا همه سود کنن
                              مسابقه قشیر و قزوین دیدنیه واقعا

نظر

• milad97
                                عضو فعال
                                • Aug 2012
                                • 2520

دیروز یه مقدار پول دستم اومد الان رفتم تو صف قزوین;)
                                از هر دوشون داشته باشیم عالیه

نظر

در حال کار...
                                X