در اصل توسط babake پست شده است
View Post
قند قزوين ( قزوين )
Collapse
X
-
در گروه غذايي محمد صادق مفتح در گفتوگو با ايرنا افزود: بيش از 2 ميليون تن موجودي قند و شكر است و در حال حاضر ميزان موجودي كارخانجات قند و شكر به بيش از يك ميليون و 200 هزار تن ميرسد. وي با بيان اينكه موجودي انبارهاي شركت بازرگاني دولتي نيز بالغ بر 700 هزار تن است، تاكيد كرد: عدهاي به قصد سودجويي شايعه كمبود و افزايش قيمت اين كالاها را منتشر ميكنند. اين در حالي است كه كمتر از سه ماه ديگر فصل برداشت چغندر قند نيز شروع خواهد شد تا ماده اوليه مورد نياز كارخانجات قند و شكر را تامين كند.The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
سلام بردوستان مخصوضا [color="#0000ff"]قند قزوینی[ /color]خواهشن کمک کنیم هرکدوم قسمتی ازحجم رو بدیم بازم میگم روزی پشیمون میشین ومیبینین قثابت و..... همه درصد خوردند ماهم دلمون خوشه که سهممون صف خرید میلیونی داره ............ درهرصورت من میتونم کمکت کنم به شرطی که بقیه هم مشارکت کنن وازد.وازدور نگن لنگش کن .................. بازم ممنون l-)[SIZE=2][COLOR="#0000CD"]به همه اعتماد داشتن خطرناك است، به هيچ كس اعتماد نداشتن خطرناكترين است[/COLOR][/SIZE]
نظر
-
نگاهی به عملکرد سه ماهه نخست قند قزوین و برآورد سود سال 91
آیا سود اعلام شده محقق خواهد شد؟
نظر
-
پرریسک جاندر اصل توسط پرریسک پست شده است View Postاون زمان که قثابت 350 بود قزوین به زیر 300 رفت اشاره شد این سهم قثابت رو پشت سر میزاره ..
دیروز قیمت قزوین به قثابت رسید وحالا نوبت اینه که قزوین قشکر رو هم پشت سر بگذاره وخودش رو به قشیر برسونه....
همچنان منتظر می مانیم ...
خودتون بهتر میدونید که اکثر خریدارن و فروشندگان در ایران بر اساس شایعات خرید و فروش میکنن حالا چهارشنبه هم صف اکثر قندیها داده شد بغیر از قزوین و قصفها که نشون دادن خیلی بنیه دارن! حالا احتمال میدین این دوتا هم با جو گروه که احتمالا شنبه منفی باشه همراه بشن و صف هاشون بریزه؟ و مقاومت بعدی قزوین رو چی میدونید
با تشکر
نظر
-
قزوین مقاومت 600 می بینم ...قبل این قیمت ریزش بکنه وشروع به اصلاح به نظرم فرصت خرید نابی خواهد بود ..البته چون شناور کمی داره احتمال اینکه هر کی بفروشه ازش جا موبنه زیاده ..در اصل توسط h1978 پست شده است View Postپرریسک جان
خودتون بهتر میدونید که اکثر خریدارن و فروشندگان در ایران بر اساس شایعات خرید و فروش میکنن حالا چهارشنبه هم صف اکثر قندیها داده شد بغیر از قزوین و قصفها که نشون دادن خیلی بنیه دارن! حالا احتمال میدین این دوتا هم با جو گروه که احتمالا شنبه منفی باشه همراه بشن و صف هاشون بریزه؟ و مقاومت بعدی قزوین رو چی میدونید
با تشکر
از روزی که سهم شروع به رشد کرده فقط حجم مبنا داده ..یعنی الان سهمی در دست کسی نیست که بخواد سهم رو به پایین بکشه وبازاری که در این مدت این رشد قزوین رو دیده وفهمیده چه کلاهی سرش رفته اگر بیاد پشت این سهم یه روزه کل شناور سهم جابه جا شده وسهم دوباره با حجم مبنا میاد بالا ....
دلیل اینکه قپیرا نتونست در برابر عرضه مقاومت کنه چون وتوصا 13 میل ریخت تو بازار ..باید 10 میل دیگه معامله بشه تا سهم برگرده ...البته اگر این 10 میل فروشنده باشن وگرنه خیلی زودتر مثبت میشه ..
حالا دوستانی که قزوین دارن اگر خیلی نرگان هستن می تونن 50 درصد خالی کنن ولی جا موندن گله نکنن ..تصمیم با خود شما ..در صورت افت وجو شدید منفی شدن قندیها زیر 430 برا قزوین نمی بینم ..قزوین زیر 500 مفت ترین قندی هست ..این نظر منه این بالا نیاد بقیه قندیها عمرا بالا بیان ...
شنبه باید دید بازار عرضه می کنه این سه سهم قزوین قشیر قند اصفهان رو واگر عرضه شد بازار این عرضه ها رو می بلعه یا بازار عقب می شینه ..تا اینجا که بازار تشنه این سهام هست ..بالای 10 میل قپیرا رو بلعید اینها که به مراتب ارزشمندتر هستن ..
منتظر می ماینم...
نظر
-
سلام برهمه دوستان
ممنون میشم کمک کنیم تا حجم مبنای قزوین رو بدیم باز مثل دفعه قبل نشه که یک دونه نمیفروشین ولی قرداش آتیش به مالتون میزنین من میتونم نصفشو بدم منتظرم .........[SIZE=2][COLOR="#0000CD"]به همه اعتماد داشتن خطرناك است، به هيچ كس اعتماد نداشتن خطرناكترين است[/COLOR][/SIZE]
نظر
-
ماشالا به این کرامتتون ..........................در اصل توسط babake پست شده است View Postسلام برهمه دوستان
ممنون میشم کمک کنیم تا حجم مبنای قزوین رو بدیم باز مثل دفعه قبل نشه که یک دونه نمیفروشین ولی قرداش آتیش به مالتون میزنین من میتونم نصفشو بدم منتظرم .........
مجبور شدم خودم بدم #:-s[SIZE=2][COLOR="#0000CD"]به همه اعتماد داشتن خطرناك است، به هيچ كس اعتماد نداشتن خطرناكترين است[/COLOR][/SIZE]
نظر
-
اقا بابک اقای ولی خانی گفتم دست خودتون رو میبوسه...در اصل توسط babake پست شده است View Postماشالا به این کرامتتون ..........................
مجبور شدم خودم بدم #:-s
ما همه جوره متشکر شما عزیزان هستیم ...به امید خدا در دو سه روز اینده اگر مایل باشید وباز هم قصد خرید احتملا میتونید چند برابر این حجم داده شده رو جایگزین کنید ..
موفق باشید ..
نظر
-
دوستان من قثابت رو رد کردیم وبا سرعت ازش دور شدیم ..فردا میرسیم به قشکر وبا رد شدن واز قشکر ودور شدن از اون میریم که قشیر و هم در این رالی جلو بزینم واون رو هم پشت سر بزاریم .....در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postاون زمان که قثابت 350 بود قزوین به زیر 300 رفت اشاره شد این سهم قثابت رو پشت سر میزاره ..
دیروز قیمت قزوین به قثابت رسید وحالا نوبت اینه که قزوین قشکر رو هم پشت سر بگذاره وخودش رو به قشیر برسونه....
همچنان منتظر می مانیم ...
هدف ما رسیدن به اصفهان هست ..البته سهامداری میخواد ..
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postاقا بابک اقای ولی خانی گفتم دست خودتون رو میبوسه...
ما همه جوره متشکر شما عزیزان هستیم ...به امید خدا در دو سه روز اینده اگر مایل باشید وباز هم قصد خرید احتملا میتونید چند برابر این حجم داده شده رو جایگزین کنید ..
موفق باشید ..
انشالا اگه عرضه شد باهماهنگی دوستان درخدمت فروشنده های محترم هستیم
جعفر جون وجودت برا همه سهامداران مخصوصا سهامداری جزِ یک نعمت هستش امیدوارم دراین روزهای عزیز دوستان دردعاهاشون شمارو فراموش نکنن
ضمنا شیرینی این قزوین نمی تونه تلخی زلزله آذزبایجان رو ازبین ببره =(( ازاینجا به همه آذریهای عزیزم تسلیت میگم هرکی درحد خودش میتونه وتوانش روداره ازکمک کردن دریغ نکنه......................:-&:-&:-&[SIZE=2][COLOR="#0000CD"]به همه اعتماد داشتن خطرناك است، به هيچ كس اعتماد نداشتن خطرناكترين است[/COLOR][/SIZE]
نظر
-
سلام برهمگیدر اصل توسط پرریسک پست شده است View Postدوستان من قثابت رو رد کردیم وبا سرعت ازش دور شدیم ..فردا میرسیم به قشکر وبا رد شدن واز قشکر ودور شدن از اون میریم که قشیر و هم در این رالی جلو بزینم واون رو هم پشت سر بزاریم .....
هدف ما رسیدن به اصفهان هست ..البته سهامداری میخواد ..
دست فروشندگان قزوین واصفهان درد نکنه .............:x
ازفردا باحجم مبنا درخدمتتون هستیم
عزت زیاد[SIZE=2][COLOR="#0000CD"]به همه اعتماد داشتن خطرناك است، به هيچ كس اعتماد نداشتن خطرناكترين است[/COLOR][/SIZE]
نظر

نظر