سرمايه گذاري صنعت نفت ( ونفت )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • هامد
    ستاره دار(7)
    • Aug 2012
    • 2611

پاسخ : سرمايه گذاري صنعت نفت ( ونفت )

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
    شنبه پایان معاملات نماد برای افزایش سرمایه بسته میشه
    فشار فروش قطعا 4 شنبه و شنبه بالا هست
    ميزان افزايش سرمايه خيلي خيلي كمه خواب سرمايه اي در كار نيست، افزايش فشار فروش به اين دليل واقعا خنده داره، يني واقعا اگه كسي به خاطر نرفتن تو اين مجمع سهمشو بفروشه همون بهتر بورس رو كلا بزاره كنار!

در اصل توسط space_mohamad پست شده است View Post
    دوستان متاسفانه هر نوپایی که میره یه کتاب میخونه فکر میکنه دانشمنده تو این ایران ... چرا اینجوریست واقعا" ؟؟؟...
    چرا اصلا" هر کسی اینقدر به خودش جرات میده که با سواد داغونش نظر بده ؟؟؟
    حالا نمودار و.. هیچ .. طرف دلیل فاندمنتالش احمقانه تر از همست .. میگه افت قیمت نفت باید روی این سهم تاثیر منفی بگذاره :.thumbsupsmileyanim
    یعنی اصلا" بخوام در مورد این مسئله احمقانه با طرف بحث کنم اصلا ارزش نداره

اینم تحلیل دوست عزیزم افشین راعی .. برو موج شماری یاد بگیر بعد بیا پسرم ..

http://8pic.ir/images/ab57iboudht98uhpgt71.jpg
    اسپيس جان، اين موج شماري هم نميتونه خيلي درست باشه چون امواج ابتدايي 5 ايشون هر دو از يك درجه هستن كه ايشون اومده دوتاي اول از درجه بالاتر گرفته و 3 ممتد شده كه درست نيست و اين اصلاح اخير تو 3 ممتد نميتونه باشه، احتمال 1 ممتد خيلي بيشتره و اصن خيلي عجيبه ايشون اينطور موج شماري كرده، يكي از احتمالات همين تشكيل يك ممتد هست كه اونم البته بدون ايراد نيست و البته منوط به موندن داخل كانال هست
    و در مورد اون دوستمون هم سواد تكنيكالي و موج شماريشون از توضيحاتي كه دادن كاملا مشخصه و نظرشون بر مبناي گلن نيلي بود كه ممكن هم هست ولي باورش كمي سخته و احتمال رخ دادنش پايين هست.
    اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• علی منعم
      عضو عادی
      • Nov 2013
      • 110

سلام
      من از شما تقاضا دارم موج شماری خودتون را اینجا قراردهید
      و اهداف پیشروی سهم را بیان بفرمایید
      با تشکر

در اصل توسط هامد پست شده است View Post
      ميزان افزايش سرمايه خيلي خيلي كمه خواب سرمايه اي در كار نيست، افزايش فشار فروش به اين دليل واقعا خنده داره، يني واقعا اگه كسي به خاطر نرفتن تو اين مجمع سهمشو بفروشه همون بهتر بورس رو كلا بزاره كنار!

اسپيس جان، اين موج شماري هم نميتونه خيلي درست باشه چون امواج ابتدايي 5 ايشون هر دو از يك درجه هستن كه ايشون اومده دوتاي اول از درجه بالاتر گرفته و 3 ممتد شده كه درست نيست و اين اصلاح اخير تو 3 ممتد نميتونه باشه، احتمال 1 ممتد خيلي بيشتره و اصن خيلي عجيبه ايشون اينطور موج شماري كرده، يكي از احتمالات همين تشكيل يك ممتد هست كه اونم البته بدون ايراد نيست و البته منوط به موندن داخل كانال هست
      و در مورد اون دوستمون هم سواد تكنيكالي و موج شماريشون از توضيحاتي كه دادن كاملا مشخصه و نظرشون بر مبناي گلن نيلي بود كه ممكن هم هست ولي باورش كمي سخته و احتمال رخ دادنش پايين هست.
      قبل از هر گونه خريد و فروش تمامي جوانب را خودتان بسنجید و بعد اقدام نماييد.

نظر

• amir1980
        عضو جدید
        • Jun 2011
        • 2

در اصل توسط vdtjn پست شده است View Post
        پس ونفت وابستگی به نفت داره و قیمت نفت هم که نزولیه و بقیه ماجرا . واین شد تحلیل بنیادی؟
        امیدوارم تکنیکال رو بدین گونه تحلیل و اعلام نفرمایید که تن تمام تحلیل گران تکنیکی و فاندی در بیرون و داخل گور خواهد لرزید .ونفت بخاطر مخازنی که قراره بزنه و اجاره بده مورد توجهه .قرار هست در این مخازن نفت ذخیره بشه تا در موعد مقرر تحویل کشتی ها بشه .حال پایین اومدن قیمت نفت حتی میتونه برای ونفت سود اور هم باشه چون لزوم احداث هر چه سریعتر این مخازن رو توجیه میکنه .
        بسیار زیاد در این سالها افرادی دیدم که با امینان زیاد نمودار میزارن و تحلیل میکنن و چون دو روز کلاس رفتن باورشون میشه که ...
        اما دوست عزیز این بازار تحلیل گران مدعی و با تجربه زیادی رو بی اعتبار کرده .خواهشا حد اقل اگه از بنیاد شرکت اطلاعی ندارید از این مقوله بگذرید و به خط خطیهای تکنیکال خویش بسنده کنید .
        سلام دوست عزیز
        به نظر من تحلیل شما هم خالی از اشکال نیست
        ونفت یه شرکت سرمایه گذاریه که پرتفویش متشکل از 80درصد سهام غیر بورسی و 20درصد سهام بورسیه ،ونفت به هیچ عنوان در کار انتقال و مخازن و اجاره نیست ،ممکنه شرکتهای زیر گروهش این کارو انجام بدن ،ولی ماهیت خود شرکت سرمایه گذاریه
        موضوع دوم ،کاهش قیمت نفت میتونه تاثیر دوگانه داشته باشه در شرکت های پتروشیمی که مارجین بزرگتری نسبت به پالایشگاهی دارند باعث سود اوری بیشتر میشه ولی در پالایشگاهها با توجه به حاشیه سود پایینشون و وابستگش شدیدشون به قیمت جهانی کاهش سوداوری رو در پی داره ،موضوع اخیر موضع چندین مقاله علمی و پایان نامه دانشگاهه و بیس علمی داره
        بهتره در صحبتامون منطقی تر و ملایم تر باشیم و به تحلیل دیگران احترام بزاریم چون تعصب بیجا برای تحلیل گر افت بدی محصوب میشه
        در مورد تحلیل بنده هم این مورد صادقه ،اگه واقعا نقدی دارید میتونید بفرمائید تا باعث روشن شدن بیشتر موضوع بشه
        موفق و پایدار باشید

نظر

• Arshia66
          عضو عادی
          • Sep 2014
          • 162

در اصل توسط vdtjn پست شده است View Post
          پس ونفت وابستگی به نفت داره و قیمت نفت هم که نزولیه و بقیه ماجرا . واین شد تحلیل بنیادی؟
          امیدوارم تکنیکال رو بدین گونه تحلیل و اعلام نفرمایید که تن تمام تحلیل گران تکنیکی و فاندی در بیرون و داخل گور خواهد لرزید .ونفت بخاطر مخازنی که قراره بزنه و اجاره بده مورد توجهه .قرار هست در این مخازن نفت ذخیره بشه تا در موعد مقرر تحویل کشتی ها بشه .حال پایین اومدن قیمت نفت حتی میتونه برای ونفت سود اور هم باشه چون لزوم احداث هر چه سریعتر این مخازن رو توجیه میکنه .
          بسیار زیاد در این سالها افرادی دیدم که با امینان زیاد نمودار میزارن و تحلیل میکنن و چون دو روز کلاس رفتن باورشون میشه که ...
          اما دوست عزیز این بازار تحلیل گران مدعی و با تجربه زیادی رو بی اعتبار کرده .خواهشا حد اقل اگه از بنیاد شرکت اطلاعی ندارید از این مقوله بگذرید و به خط خطیهای تکنیکال خویش بسنده کنید .

در اصل توسط space_mohamad پست شده است View Post
          دوستان متاسفانه هر نوپایی که میره یه کتاب میخونه فکر میکنه دانشمنده تو این ایران ... چرا اینجوریست واقعا" ؟؟؟...
          چرا اصلا" هر کسی اینقدر به خودش جرات میده که با سواد داغونش نظر بده ؟؟؟

حالا نمودار و.. هیچ .. طرف دلیل فاندمنتالش احمقانه تر از همست .. میگه افت قیمت نفت باید روی این سهم تاثیر منفی بگذاره :.thumbsupsmileyanim
          یعنی اصلا" بخوام در مورد این مسئله احمقانه با طرف بحث کنم اصلا ارزش نداره

اینم تحلیل دوست عزیزم افشین راعی .. برو موج شماری یاد بگیر بعد بیا پسرم ..

http://8pic.ir/images/ab57iboudht98uhpgt71.jpg
          یک لحظه به نوشته هایتان دقت بفرمایید!! به تحلیل بنده هم دقت بفرمایید!!
          حالا ما شدیم نوپا و شما شدید حرفه ای بازار؟؟
          اولا تحلیل بنده یک تحلیل تکنیکی هست و زمان معلوم می کند که این تحلیل درست خواهد بود یا نه. ثانیا به شما پیشنهاد می کنم کمی ادب گفتار داشته باشید.
          به فرض که بنده چیزی در مورد بنیادی گفته باشم که اشتباه باشد شما اینگونه پاسخ می دهید؟ این همه تعصب برای چیست؟
          بنده تخصصم در زمینه تکنیکال هست و در مورد فاند سهم هم اگر اشتباهی بوده بهتر نیست یکدیگر را در مورد این اشتباهات راهنمایی کنیم؟ یا باید با تحقیر با یکدیگر صحبت کنیم؟ جالب است که بنده این برداشت فاندامنتالی را از فاندامنتالیست ها شنیده بودم که نقل کردم وگرنه تحلیل بنده صرفا تکنیکی بود.
          شما دوست عزیزی که می گویید برو موج شماری یاد بگیر اصلا از موج شماری چیزی می دانید که به بنده می گویید برو موج شماری یاد بگیر؟ هر تحلیلی که هم جهت با خرید شما باشد میشود تحلیل خوب و تحلیل بنده که خلاف احساس شما و خریدتان هست رو به این راحتی زیر سوال می برید؟
          با دوست عزیزمان هامد در مورد نکاتی از موج شماری صحبت کردیم اما شما هرکس را خواستید معرفی کنید بنده به صورت کاملا علمی در مورد تکنیک موج شماری بحث خواهم کرد. اگر بنده چیزی برای گفتن نداشته باشم و ایشان تایید کردند بنده از این کار کناره خواهم گرفت.
          بهتر است از دانسته های خودتان صحبت کنید نه اینکه تحلیل دیگران را قرار دهید و بگویید برو موج شماری یاد بگیر.
          شما دوستی هم که میگویید به خط خطی های تکنیکالتون برسید متاسفم که اینقدر دیدگاه ضعیفی در مورد یک علم دارید که یک علم رو خط خطی کردن میدانید!! بعضی انسانها هرچیزی را که نمی فهمن مسخره می کنند!
          شما نگران بی اعتبار شدن بنده نباش. اونهایی که باید بنده را بشناسند می شناسند و انهایی که چیزی از تحلیل تکنیکال و الیوت بدانند تحلیل بنده را بهتر درک خواهند کرد و قبلا هم تحلیل های بنده را دیده اند و می دانند بار علمیه این تحلیل ها چقدر است. از امسال شما و آقای اسپیس توقع درک مباحث سنگینی مانند الیوت را ندارم!
          شما در این سالها چه کسانی را دیده اید که بی اعتبار شده اند؟ بعید میدانم سابقه فعالیت شما از یکسال هم بیشتر باشد!! اگر بیشتر است بهتر است تحلیلی ارائه بدهید تا ببینیم چند مرده حلاجید و اینقدر گزافه گویی نکنید!! با زبان تحلیل با بنده صحبت کنید نه با گزافه گویی!!

آقای اسپیس بنده اسم دارم و طرف نیستم که بنده را طرف صدا می کنید پسر شما هم نیستم. از لحن گفتار شما کاملا پی به فرهنگ شما بردم نیازی نیست بیش از این خود را نشان دهید!! صحبت های شما هم بیشتر به احمق ها می ماند نه من! تمام صحبت های تکنیکی بنده را رها کرده و صرفا قسمت بنیادی آنرا چماق کرده و تا جایی که توانسته اید زیاده روی کرده اید متاسفم از این همه منفی بینی!!
          شما سواد اظهار نظر دارید و مارا بی سواد میدانید فقط بخاطر اینکه یک تحلیل خلاف میل شما به اشتراک گذاشته ام؟
          وین گرمن (یکی از تریدرهای مشهور) میگه یکی از استراتژی های من در ترید این است که هم دیدگاه فروشندگان را بررسی می کنم و هم دیدگاه خریدارن را و هرکدام که زور بیشتری داشتند با آنها همراه می شوم. فکر نمی کنید صحبت های شما کاملا نشان از تعصب شما دارد؟

برای موفقیت در این شغل توصیه می کنم از تعصب دوری کنید و با ادبیات بهتری صحبت کنید و به راحتی دیگران را زیر سوال نبرید.

موفق باشید

نظر

• رضایی
            عضو عادی
            • Apr 2013
            • 63

در اصل توسط Arshia66 پست شده است View Post
            بنده تخصصم در زمینه تکنیکال هست و در مورد فاند سهم هم اگر اشتباهی بوده بهتر نیست یکدیگر را در مورد این اشتباهات راهنمایی کنیم؟ یا باید با تحقیر با یکدیگر صحبت کنیم؟ جالب است که بنده این برداشت فاندامنتالی را از فاندامنتالیست ها شنیده بودم که نقل کردم وگرنه تحلیل بنده صرفا تکنیکی بود.

آقای عرشیا ، شما همون عزیزی نیستید که مطلب زیر رو چند روز پیش توی سایت آدان تحلیل گذاشته بودید؟

بزرگوار بنده هم زمانی فاندامنتالیست بودم و با همکارانم به تکنیکالیست ها میخندیدیم اما متاسفانه آن زمان از تکنیکال چیز زیادی نمی دانستم فقط در حد الگوی فنجان و پرچم!!

برام سوال پیش آمده ، چطور شما زمانی به قول خودتان زمانی فاندامنتالیست بوده اید ولی الان قدرت تشخیص تاثیر پذیری نماد "ونفت" از نوسانات قیمت نفت را ندارید و فکر میکنید پایین آمدن نرخ نفت روی سودآوری این شرکت تاثیر منفی دارد؟
            آخرین ویرایش توسط رضایی؛ 2014/12/23, 11:26.
            من سهام را زمانی میخرم که همه در حال ناامیدی هستند.

نظر

• Arshia66
              عضو عادی
              • Sep 2014
              • 162

در اصل توسط رضایی پست شده است View Post
              آقای عرشیا ، شما همون عزیزی نیستید که مطلب زیر رو چند روز پیش توی سایت آدان تحلیل گذاشته بودید؟

بزرگوار بنده هم زمانی فاندامنتالیست بودم و با همکارانم به تکنیکالیست ها میخندیدیم اما متاسفانه آن زمان از تکنیکال چیز زیادی نمی دانستم فقط در حد الگوی فنجان و پرچم!!

برام سوال پیش آمده ، چطور شما زمانی به قول خودتان زمانی فاندامنتالیست بوده اید ولی الان قدرت تشخیص تاثیر پذیری نماد "ونفت" از نوسانات قیمت نفت را ندارید و فکر میکنید پایین آمدن نرخ نفت روی سودآوری این شرکت تاثیر منفی دارد؟
              فکر می کنم پاسخ دوست خوبم که در پست قبل تر از پست بنده بدان اشاره شد جواب درستی برای شما باشد

....................ونفت یه شرکت سرمایه گذاریه که پرتفویش متشکل از 80درصد سهام غیر بورسی و 20درصد سهام بورسیه ،ونفت به هیچ عنوان در کار انتقال و مخازن و اجاره نیست ،ممکنه شرکتهای زیر گروهش این کارو انجام بدن ،ولی ماهیت خود شرکت سرمایه گذاریه
              موضوع دوم ،کاهش قیمت نفت میتونه تاثیر دوگانه داشته باشه در شرکت های پتروشیمی که مارجین بزرگتری نسبت به پالایشگاهی دارند باعث سود اوری بیشتر میشه ولی در پالایشگاهها با توجه به حاشیه سود پایینشون و وابستگش شدیدشون به قیمت جهانی کاهش سوداوری رو در پی داره ،موضوع اخیر موضع چندین مقاله علمی و پایان نامه دانشگاهه و بیس علمی داره .....................

استنباط بنده هم از ونفت همین بوده است. حتی برای اطمینان از دو تن از دوستانم سوال کردم که آیا کاهش قیمت نفت می تواند باعث کاهش سود آوری شود و جواب مثبت بود.

نظر

• رضایی
                عضو عادی
                • Apr 2013
                • 63

فکر می کنم پاسخ دوست خوبم که در پست قبل تر از پست بنده بدان اشاره شد جواب درستی برای شما باشد

....................ونفت یه شرکت سرمایه گذاریه که پرتفویش متشکل از 80درصد سهام غیر بورسی و 20درصد سهام بورسیه ،ونفت به هیچ عنوان در کار انتقال و مخازن و اجاره نیست ،ممکنه شرکتهای زیر گروهش این کارو انجام بدن ،ولی ماهیت خود شرکت سرمایه گذاریه
                موضوع دوم ،کاهش قیمت نفت میتونه تاثیر دوگانه داشته باشه در شرکت های پتروشیمی که مارجین بزرگتری نسبت به پالایشگاهی دارند باعث سود اوری بیشتر میشه ولی در پالایشگاهها با توجه به حاشیه سود پایینشون و وابستگش شدیدشون به قیمت جهانی کاهش سوداوری رو در پی داره ،موضوع اخیر موضع چندین مقاله علمی و پایان نامه دانشگاهه و بیس علمی داره .....................

استنباط بنده هم از ونفت همین بوده است. حتی برای اطمینان از دو تن از دوستانم سوال کردم که آیا کاهش قیمت نفت می تواند باعث کاهش سود آوری شود و جواب مثبت بود.
                لطفا از پاسخ دیگران مایه نگذارید ، من جواب خودتان را میخواستم لطفا به صورت شفاف فقط و فقط پاسخ بنده را بدهید و به حاشیه نروید

چطور شما به قول خودتان زمانی فاندامنتالیست بوده اید ولی الان قدرت تشخیص تاثیر پذیری نماد "ونفت" از نوسانات قیمت نفت را ندارید و فکر میکنید پایین آمدن نرخ نفت روی سودآوری این شرکت تاثیر منفی دارد؟

در ضمن بنده احساس میکنم شما هیچگونه شناختی نسبت به زیر مجموعه های ونفت ندارید که نوشته آی دی amir1980 را درست میپندارید ، چون نوشته این عزیز از پایه و اساس اشتباه است زیرا هیچکدام از زیر مجموعه های "ونفت" فعالیتی در عرصه هایی که مربوط به خرید و فروش مستقیم نفت داشته باشد ندارد

ممنونم از وقتی که میگذارید.
                آخرین ویرایش توسط رضایی؛ 2014/12/23, 12:34.

نظر

• Arshia66
                  عضو عادی
                  • Sep 2014
                  • 162

در اصل توسط رضایی پست شده است View Post
                  لطفا از پاسخ دیگران مایه نگذارید ، من جواب خودتان را میخواستم لطفا به صورت شفاف فقط و فقط پاسخ بنده را بدهید و به حاشیه نروید

چطور شما به قول خودتان زمانی فاندامنتالیست بوده اید ولی الان قدرت تشخیص تاثیر پذیری نماد "ونفت" از نوسانات قیمت نفت را ندارید و فکر میکنید پایین آمدن نرخ نفت روی سودآوری این شرکت تاثیر منفی دارد؟

در ضمن بنده احساس میکنم شما هیچگونه شناختی نسبت به زیر مجموعه های ونفت ندارید که نوشته آی دی amir1980 را درست میپندارید ، چون نوشته این عزیز از پایه و اساس اشتباه است زیرا هیچکدام از زیر مجموعه های "ونفت" فعالیتی در عرصه هایی که مربوط به خرید و فروش مستقیم نفت داشته باشد ندارد

ممنونم از وقتی که میگذارید.
                  متاسفم که اینقدر در مقابل یک تحلیل که خلاف احساساتتان هست جبهه گرفته اید!

قبلا هم عرض کردم بنده اوایل فعالیتم فاندامنتال کار میکردم ولی اگر نیت خیری داشتید بقیه صحبت بنده هم کپی میکردید که نوشته بودم از این عرصه خداحافطی کرده ام و تکنیکی کار می کنم. طبیعی است که بنده توانایی فاندامنتالی دوستانی که به صورت جدی در این عرصه فعالیت می کنند را نداشته باشم!

اما تحلیلی که الان گذاشتم تحلیل تکنیکی بود یا فاند؟!

آیا شما که فاندامنتالیست هستید همه تحلیل های فاندتان درست است؟

این همه ادعای شما از کجا سرچشمه گرفته که دنبال تخریب بنده هستید؟

شما که این همه ادعا دارید چطور یک شرکت سرمایه گذاری را با یک شرکت پیمانکاری صنعتی اشتباه گرفته اید که اینقدر روی ساخت مخازنی که توسط یکی از زیر مجموعه هایش انجام میشود کلیک کرده اید؟ ماهیت شرکت سرمایه گذاری چیست؟ برداشت بنده از یک شرکت سرمایه گذاری نفتی چیز دیگری بود که با تایید دوستانم دیگر نیازی ندیدم خودم بررسی کنم و خیلی هم به آن تحلیل اصرار نکردم و ادعایی نکردم که اینقدر روی آن مانور می دهید. اگر بنده فاندامنتالیست کار میکردم توی فروم ها یک نوشته از بنده پیدا کنید که تحلیل فاندی انجام داده باشم!

جواب بنده کاملا هم واضح بود و اصلا به حاشیه نرفتم ولی دقیقا شما قصد حاشیه سازی دارید وگرنه با بنده بحث تکنیکی میکردید چون تحلیل بنده تکنیکی بوده است!! البته اگر از تکنیکال چیزی بدانید. ولی متاسفانه می بینم که اصل را ول کرده و به فرعیات پرداخته اید ولی بنده از نیت شما کاملا آگاهم.

خوش باشید و زیاد حرص نخورید تحلیل بنده فقط یک تحلیل تکنیکی است!

نظر

• amir1980
                    عضو جدید
                    • Jun 2011
                    • 2

ممنونم از وقتی که میگذارید.[/QUOTE]

با سلام جناب رضایی کجای تحلیل صحبتی از خرید و فروش نفت تو زیر مجموعه های ونفت شده ،چند تا از زیر مجموعه های نفت عبارتند از شپدیس ،تاپیکو ،پارسان،شسپا،فارس،جم،شپنا،زاگرس،شبندر
                    پالایشگاه نفت یک واحد صنعتی است که در آن نفت خام به مواد مفیدتری مانند گاز مایع، نفت سفید، بنزین، گازوئیل، نفت کوره، آسفالت و قیر و دیگر فرآورده‌های نفتی تبدیل می‌گردد.
                    صنایع پتروشیمی بخشی از صنایع شیمیایی است که فراورده‌های شیمیایی را از مواد خام حاصل از نفت یا گاز طبیعی تولید می‌کند. تا پیش از وارد شدن نفت به مفهوم امروزی در زندگی انسان، مواد شیمیایی مورد نیاز، بر اثر تغییر و تبدیل صنایع گیاهی و حیوانی بدست می‌آمد.
                    قصد جسارت ندارم برای روشن شدن موضوع عرض کردم
                    زیر مجموعه های ونفت بعضی پالایشی هستند بعض دیگه پتروشیمی و تعدادی هم از صنایع دیگه
                    محصول تولید پالایشی ها نسبت به پتروشیمی ها ارزش افزوده کمتری تولید می کنه ،پس قاعدتا حاشیه سودشون هم پایین تره و از کاهش قیمت نفت بیشتر ضربه مبخورند ،جزء بدیهیات هستش قربان،وقتی قیمت نفت پایین میاد قیمت محصولات تولیدی و هم پایین میاد و سود ناخالص شرکت کاهش پیدا میکنه ولی ایا هزینه های غیرعملیاتی پالایشگاه پایین میاد ،نه نمیاد ،پس در کل باعث کاهش سود خالص میشه
                    تو پتروشیمی چون حاشیه سود بزرگتره این کاهش سود به اندازه پالایشگاها تاثیر منفی نداره
                    تو سایر زیر مجموعه های ونفت هم می تونید تو بعضیاشون رشد رو ببینید مثل بترانس تو بعضی هم کاهش قیمت رو میتونید ببینید مثل فولاد
                    ولی این صحبت که می فرمایید با کاهش قیمت سود پالایش گاه افزایش پیدا میکنه غلطه ،به جای جرو بحث الکی میتونید یه سرچ مختصر بکنید و از منابع علمی استفاده کنید
                    من فکر میکنم تو صحبت هاتون یا خیلی مغرضانه صحبت میکنید یا دچار غرور کاذب در مورد معلوماتتون شدید پیشنهاد میکنم یه خورده منطقی تر به موضوع نگاه کنید
                    موفق باشید

نظر

• رضایی
                      عضو عادی
                      • Apr 2013
                      • 63

متاسفم که اینقدر در مقابل یک تحلیل که خلاف احساساتتان هست جبهه گرفته اید!

قبلا هم عرض کردم بنده اوایل فعالیتم فاندامنتال کار میکردم ولی اگر نیت خیری داشتید بقیه صحبت بنده هم کپی میکردید که نوشته بودم از این عرصه خداحافطی کرده ام و تکنیکی کار می کنم. طبیعی است که بنده توانایی فاندامنتالی دوستانی که به صورت جدی در این عرصه فعالیت می کنند را نداشته باشم!

اما تحلیلی که الان گذاشتم تحلیل تکنیکی بود یا فاند؟!

آیا شما که فاندامنتالیست هستید همه تحلیل های فاندتان درست است؟

این همه ادعای شما از کجا سرچشمه گرفته که دنبال تخریب بنده هستید؟

شما که این همه ادعا دارید چطور یک شرکت سرمایه گذاری را با یک شرکت پیمانکاری صنعتی اشتباه گرفته اید که اینقدر روی ساخت مخازنی که توسط یکی از زیر مجموعه هایش انجام میشود کلیک کرده اید؟ ماهیت شرکت سرمایه گذاری چیست؟ برداشت بنده از یک شرکت سرمایه گذاری نفتی چیز دیگری بود که با تایید دوستانم دیگر نیازی ندیدم خودم بررسی کنم و خیلی هم به آن تحلیل اصرار نکردم و ادعایی نکردم که اینقدر روی آن مانور می دهید. اگر بنده فاندامنتالیست کار میکردم توی فروم ها یک نوشته از بنده پیدا کنید که تحلیل فاندی انجام داده باشم!

جواب بنده کاملا هم واضح بود و اصلا به حاشیه نرفتم ولی دقیقا شما قصد حاشیه سازی دارید وگرنه با بنده بحث تکنیکی میکردید چون تحلیل بنده تکنیکی بوده است!! البته اگر از تکنیکال چیزی بدانید. ولی متاسفانه می بینم که اصل را ول کرده و به فرعیات پرداخته اید ولی بنده از نیت شما کاملا آگاهم.

خوش باشید و زیاد حرص نخورید تحلیل بنده فقط یک تحلیل تکنیکی است!
                      عرشیا جان هیجان توی نوشتار شما موج میزنه ، روح نا آرامی دارید.

احساس میکنم قدرت و توانایی یک مباحثه آرام و با احترام را ندارید.

به هر حال از این که برای پاسخ دادن به من وقت گذاشتید ممنونم .
                      آخرین ویرایش توسط رضایی؛ 2014/12/23, 15:20.

نظر

• علی منعم
                        عضو عادی
                        • Nov 2013
                        • 110

زمان همه چیز را مشخص خواهد کرد
                        به نظرم باید صبر کرد و دید نتیجه چی میشه
                        یا میریزه یا نمیریزه
                        فرقی نمیکنه هر جفتش دو تاست !!!!!!
                        قبل از هر گونه خريد و فروش تمامي جوانب را خودتان بسنجید و بعد اقدام نماييد.

نظر

• vdtjn
                          كاربر فعال
                          • Feb 2012
                          • 151

در اصل توسط amir1980 پست شده است View Post
                          سلام دوست عزیز
                          به نظر من تحلیل شما هم خالی از اشکال نیست
                          ونفت یه شرکت سرمایه گذاریه که پرتفویش متشکل از 80درصد سهام غیر بورسی و 20درصد سهام بورسیه ،ونفت به هیچ عنوان در کار انتقال و مخازن و اجاره نیست ،ممکنه شرکتهای زیر گروهش این کارو انجام بدن ،ولی ماهیت خود شرکت سرمایه گذاریه
                          موضوع دوم ،کاهش قیمت نفت میتونه تاثیر دوگانه داشته باشه در شرکت های پتروشیمی که مارجین بزرگتری نسبت به پالایشگاهی دارند باعث سود اوری بیشتر میشه ولی در پالایشگاهها با توجه به حاشیه سود پایینشون و وابستگش شدیدشون به قیمت جهانی کاهش سوداوری رو در پی داره ،موضوع اخیر موضع چندین مقاله علمی و پایان نامه دانشگاهه و بیس علمی داره
                          بهتره در صحبتامون منطقی تر و ملایم تر باشیم و به تحلیل دیگران احترام بزاریم چون تعصب بیجا برای تحلیل گر افت بدی محصوب میشه
                          در مورد تحلیل بنده هم این مورد صادقه ،اگه واقعا نقدی دارید میتونید بفرمائید تا باعث روشن شدن بیشتر موضوع بشه
                          موفق و پایدار باشید
                          خب داستان جالب شد بهیچ وجه قیمت نفت ربطی به ونفت نداره .بقول شما سرمایه گذاریه و پرتفو بورسی ونفت رو تازه بازار ندیده .عرض کردم خدمتتوندلیل توجه بازار به ونفت چیه .وام 120 میلیاردی ونفت توسط بانک پاسارگاد تایید شده مطلب سر وثیقه گذاشتن سهام پروژه قشمه .البته صندوق نفت فارس یا سهام بانکیش رو هم میتونه وثیقه بزاره وموارد دیگه که فراتر از نوشتن در سایته .اما در مورد اینکه باید با لحن ارامتری به شما تذکر داده میشد حق دارید دوست عزیز وقتی تحلیلهای بنیادی ی عده ای رو میبینم که بعد از ورود یا بعد از خروج از سهم ارائه میشه یا اونقدر ضعیف و تکراریه و یا اصلا مواردی گفته میشه که ربطی به بنیاد سهم نداره خونم بجوش میاد و .....در هر حال امر شما رو انجام خواهم داد زین پس.
                          یا حق[/SIZE]
                          [/COLOR]
                          آخرین ویرایش توسط vdtjn؛ 2014/12/24, 00:13.

نظر

• vdtjn
                            كاربر فعال
                            • Feb 2012
                            • 151

یک لحظه به نوشته هایتان دقت بفرمایید!! به تحلیل بنده هم دقت بفرمایید!!
                            حالا ما شدیم نوپا و شما شدید حرفه ای بازار؟؟
                            اولا تحلیل بنده یک تحلیل تکنیکی هست و زمان معلوم می کند که این تحلیل درست خواهد بود یا نه. ثانیا به شما پیشنهاد می کنم کمی ادب گفتار داشته باشید.
                            به فرض که بنده چیزی در مورد بنیادی گفته باشم که اشتباه باشد شما اینگونه پاسخ می دهید؟ این همه تعصب برای چیست؟
                            شما دوست عزیزی که می گویید برو موج شماری یاد بگیر اصلا از موج شماری چیزی می دانید که به بنده می گویید برو موج شماری یاد بگیر؟ هر تحلیلی که هم جهت با خرید شما باشد میشود تحلیل خوب و تحلیل بنده که خلاف احساس شما و خریدتان هست رو به این راحتی زیر سوال می برید؟
                            با دوست عزیزمان هامد در مورد نکاتی از موج شماری صحبت کردیم اما شما هرکس را خواستید معرفی کنید بنده به صورت کاملا علمی در مورد تکنیک موج شماری بحث خواهم کرد. اگر بنده چیزی برای گفتن نداشته باشم و ایشان تایید کردند بنده از این کار کناره خواهم گرفت.
                            بهتر است از دانسته های خودتان صحبت کنید نه اینکه تحلیل دیگران را قرار دهید و بگویید برو موج شماری یاد بگیر.
                            شما دوستی هم که میگویید به خط خطی های تکنیکالتون برسید متاسفم که اینقدر دیدگاه ضعیفی در مورد یک علم دارید که یک علم رو خط خطی کردن میدانید!! بعضی انسانها هرچیزی را که نمی فهمن مسخره می کنند!
                            شما نگران بی اعتبار شدن بنده نباش. اونهایی که باید بنده را بشناسند می شناسند و انهایی که چیزی از تحلیل تکنیکال و الیوت بدانند تحلیل بنده را بهتر درک خواهند کرد و قبلا هم تحلیل های بنده را دیده اند و می دانند بار علمیه این تحلیل ها چقدر است. از امسال شما و آقای اسپیس توقع درک مباحث سنگینی مانند الیوت را ندارم!
                            شما در این سالها چه کسانی را دیده اید که بی اعتبار شده اند؟ بعید میدانم سابقه فعالیت شما از یکسال هم بیشتر باشد!! اگر بیشتر است بهتر است تحلیلی ارائه بدهید تا ببینیم چند مرده حلاجید و اینقدر گزافه گویی نکنید!! با زبان تحلیل با بنده صحبت کنید نه با گزافه گویی!!

آقای اسپیس بنده اسم دارم و طرف نیستم که بنده را طرف صدا می کنید پسر شما هم نیستم. از لحن گفتار شما کاملا پی به فرهنگ شما بردم نیازی نیست بیش از این خود را نشان دهید!! صحبت های شما هم بیشتر به احمق ها می ماند نه من! تمام صحبت های تکنیکی بنده را رها کرده و صرفا قسمت بنیادی آنرا چماق کرده و تا جایی که توانسته اید زیاده روی کرده اید متاسفم از این همه منفی بینی!!
                            شما سواد اظهار نظر دارید و مارا بی سواد میدانید فقط بخاطر اینکه یک تحلیل خلاف میل شما به اشتراک گذاشته ام؟
                            وین گرمن (یکی از تریدرهای مشهور) میگه یکی از استراتژی های من در ترید این است که هم دیدگاه فروشندگان را بررسی می کنم و هم دیدگاه خریدارن را و هرکدام که زور بیشتری داشتند با آنها همراه می شوم. فکر نمی کنید صحبت های شما کاملا نشان از تعصب شما دارد؟

برای موفقیت در این شغل توصیه می کنم از تعصب دوری کنید و با ادبیات بهتری صحبت کنید و به راحتی دیگران را زیر سوال نبرید.

موفق باشید
                            اشما هم موفق باشید دوست عزیز . د گلم اگه من نام اون تحلیل گران رو ببرم که ..... بنظرتون درسته اسم کسیو ببرم اینجا .اصلا لازم نیست چون قدیمیها میشناسن و اکثرا میدونن و اما من ذره ای نگران اعتبار شما نیستم چون ابتدا بایست اعتبار بدست اورده شود و ..... و معتقدم اگه تحلیل گر واقعا تحلیل گر باشه سعی میکنه واسه خودش استفاده کنه و دلیلی نمیبینم چارت بزاره و توی فرومهای بورسی وقت بزاره و با منی که از بحث سنگین الیوت سر در نمیارم بحث کنه و وقتشو تلف کنه .بلکه از اون بحثهای سنگین استفاده میکنه و جیبشو پر میکنه .لقمان رو گفتند ادب از که اموختی گفت .... دوست عزیز من هم متوجه ورود و خروج افرادی که بعد از یک حجم معامله بالا در سهم اون هم در کف قیمتی میان اینجا تحلیل میزارن میشم در حالیکه روزهای قبل اثری ازشون نبوده .از این دست مطالب به وفور دیده ام .من جای دیگه با نام دیگه پست میزارم و پستهای من اندک بوده اند . سهمای من بندر 110 تومنی و مپنای 200 تومنی و فارس 750 تومنی و واتی 200 تومنی و چند سهم دیگه بوده که نمیتونم نام ببرم و با توجه به تاریخ عضویت شما بعید میدانم تحلیل گر قدیمی باشید .من دوستانه به شما گفتم تحلیل گران زیادی بی اعتبار شده اند .و اما ونفت صعود و نزولش ربطی به تکنیکال ندارد ممکن است کمی نوسان کند روی مقاومت و حمایت و بقیه مطالب تکنیکی .اما بمحض اینکه از سود 120 تومنی امسال مطمئن شوم انچنان حقوقی و حقیقی قدر درگیر خواهند شد که ان موقع به شما میگویم که تکنیکال شما بر مبنای بنیاد سهم ساخته میشود یا خیر و البته بقول شما تکنیکی هاهمه چیز در تکنیکال سهم وجود دارد که بنده قبول ندارم .بنیاد سهم و توجه بازار به سهم ان هم در تعدیلهای محقق شده یا پیش بینی تعدیلهای زیاد تکنیکال را خواهد ساخت کهالبته اینجا مجال بحثش نیست . .در بندر عباس در قیمتهای 200 تومنی زمانی که صندوق نفت عرضه های وحشتناک داشت خیلی افراد معتبری حکم بر اصلاح ونفت دادند که چنگال اینطوری گفته موج شماری اونطوری گفته و هزار بحث دیگه .اما بندر با قدرت بالا رفت و ان شد که دیدیم که نمیدانم شما در ان زمان در بورس فعال بوده اید یا خیر که البته تاریخ عضویتتان نشان میدهد که حضور نداشته اید .همینطور در مرودشت 300 تومنی که تقریبا بدون اصلاح تا 1300 رفت. بنده هم علاقه ای به شناخته شدن خود ندارم و اطمینان دارم با همین مطالب جزیی تعدادی از دوستان که بنده خدمتشان ارادت خاص دارم بنده رو خواهند شناخت .مطالب زیاد است و اینجا نه جای بحث کردن .همینقدر به دوستان عرض میکنم بررسی بفرمایید اونهاییکه بر اساس تکنیکال هر از چند روزی دست به خرید و فروش زدند جلوترند یا سهامداری که بنیادی سهمی رو بررسی کرد و با اون سهم فارغ از نوسانات بازار موند .در هر صورت غرض توهین و تحقیر هیچ فردی نبود و اما لرزیدن تن ..... در گور مطلبی بود که خود دوستان ادا نمودند ابتدا و بنده نمیبایست تکرار میکردم .
                            یا حق
                            آخرین ویرایش توسط vdtjn؛ 2014/12/24, 00:08.

نظر

• vdtjn
                              كاربر فعال
                              • Feb 2012
                              • 151

به دوستان توصیه میکنم اثر سود دهی پروژه مخازن قشم ونفت رو بر روی سهم ونفت در نت سرچ کنند .مطلب دستگیرتان میشود .سود پرتفو بورسی ونفت در مقابل حداقل مبلغ سودیکه از این بابت عاید ونفت میشود هیچ است .با سه سناریو تحلیل بنیادی ارائه شده و همه با شواهد و مدارک مستدل و بر اساس نرخ اجاره موجود حساب شده .از سود 120 تومنی تا 1600 تومنی برای هر سهم ونفت البته در صورت تحقق و انجام این پروژه .عرض بنده این بود توجه بازار به دلیل این پروژه و افزایش سرمایه حدود 60 درصدی ونفت طی سه مرحله میباشد .حالا هی دوستان بیان اینجا و پرتفو بورسی ونفت رو اعلام کنند و بفرمایند که سرمایه گذاریه .......وانگهی مگه ونفت از دید حضرات اصلاح و نزول نداره ؟خب وقتی دیدتون اینطوریه حتما سهمو فروختین دیگه .پس بزارید سقوط کنه یا اصلاح قیمتی یا زمانی یا هر چی شما میگین رخ بده .سهم هم که از دید شما بنیادی بالای این قیمتها نداره .پس داستان چیه که اصرار به اصلاح سهم نداشته دارید .حالا من سهمو دارم چون دلم میخواد بیاد بالا الکی جو میدم و تعصب دارم اما شما چی .....عرض کردم من قبلا این تعصب رو در چه سهامی داشتم و به کجا رسیده .حالا ونفت میخواد اصلاح کنه میخواد بالا بره .این نوسانات کوتاه مدتی ابدا مهم نیست و البته این بر میگرده به دید مدتی سرمایه گذاریتان .موفق باشید .
                              یا حق

نظر

• نجاT...
                                عضو فعال
                                • Dec 2013
                                • 2639

174 میلیون بلوک زدند...
                                فایل های ضمیمه شده
                                آخرین ویرایش توسط نجاT...؛ 2014/12/24, 13:38.
                                انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

نظر

در حال کار...
                                X