اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک 52
    ستاره‌دار (27)
    • Mar 2011
    • 17028

    #17806
    لاریجانی با نخستوزیر و رئیس مجلس ترکیه دیدار و گفتوگو کرد
    خبرگزاری فارس: رئیس مجلس شورای اسلامی با اردوغان و چیچک درباره مسائل مهم منطقهای گفتوگو کرد.

    به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری فارس به ترکیه، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی که پس از سفر به سوریه امروز وارد ترکیه شده بود، با رجب طیب ادودغان نخستوزیر ترکیه و جمیل چیچک رئیس مجلس این کشور دیدار و درباره مباحث مهم منطقهای گفتوگو کرد.


    بر اساس این گزارش لاریجانی و چیچک در گسترش روابط فیمابین تهران و آنکارا تاکید کردند.
    The greater the risk ، The greater the reward

    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

    نظر

    • ایرج اکبری
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 10934

      #17807
      طرح اخضر ابراهیمی درباره سوریه/تشکیل دولت ترکیبی و ابقای رئیس جمهور
      خبرگزاری فارس: «اخضر ابراهیمی» فرستاده مشترک سازمان ملل و اتحادیه عرب از روز پنجشنبه آینده طرحی شبیه به طرح «کوفی عنان» ارائه میکند.

      به گزارش فارس، روزنامه السفیر لبنان به نقل از منابع دیپلماتیک اروپایی نوشت که ابراهیمی پنجشنبه آینده طرح خود برای حل بحران سوریه را به شورای امنیت که قرار است برای بررسی اوضاع سوریه تشکیل جلسه دهد، ارائه میکند.

      بر اساس این گزارش طرح ابراهیمی به طرح کوفی عنان استناد دارد و نقاط اصلی توافقنامه ژنو را بدون حل قضایای اصلی اختلافی اخذ کرده است.

      ابراهیمی در طرح خود تشکیل یک دولت ترکیبی متشکل از نمایندگان نظام سوریه و معارضین برای اداره مرحله انتقالی تا بهار سال 2014 را پیشنهاد کرده است و این دولت انتقالی از اختیارات اجرایی گستردهای برخوردار خواهد بود.

      این طرح بر انتخابات پارلمانی و محلی پس از سپری شدن دوره تعیین شدن تحت نظارت سازمان ملل متحد تاکید دارد.

      در این طرح به هیچ مذاکره مستقیمی بین نظام سوریه و معارضین اشاره نشده و دولت انتقالی به منزله میز مذاکرات و گفتوگو به منظور اجرای اصلاحات قانون اساسی عنوان شده است.

      به گفته منبع دیپلماتیک اروپایی ابراهیمی رهبران سوریه را در جریان برخی جزئیات این طرح قرار داده است و رهبران سوریه نیز با هر گونه پیشنهادی برای کاهش اختیارات ریاست جمهوری مخالفت کردهاند.

      ابراهیمی معتقد است که روسیه با این طرح موافقت خواهد کرد زیرا با پیشنهادات روسها در توافقنامه ژنو همسویی دارد و بخش زیادی از خواستههای روسها را برآورده میکند.

      ابراهیمی همچنین پیشنهاد خواهد کرد که دفتر کار وی از نیویورک به قاهره انتقال داده شود.

      انتهای پیام/++
      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

      نظر

      • ایرج اکبری
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 10934

        #17808
        در گفتوگوی تلفنی با رمضان عبدالله
        احمدینژاد : صهیونیستها در پایان راه هستند
        خبرگزاری فارس: رییس جمهور گفت: مطمئنا صهیونیستها در پایان راه هستند و چارهای جز به رسمیت شناختن حق مسلم ملت فلسطین ندارند.

        به گزارش سرویس سیاسی خبرگزاری فارسبه نقل از پایگاه ریاست جمهوری، محمود احمدینژاد رئیس جمهوری ایران اسلامی در گفتوگوی تلفنی با رمضان عبدالله دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین با تبریک پیروزی درخشان و مقاومت هوشمندانه و الهی مردم غزه در برابر تهاجم رژیم صهیونیستی اظهار داشت :دعا می کنیم با همین روحیه تا تحقق تمام اهداف و آرمانهای ملت فلسطین پیش بروید.

        احمدی نژاد گفت:پیروزی اخیر مردم غزه و مقاومت نشان داد که راه نجات فلسطین و استقرار عدالت در زمین ، همین راهی است که امروز شما انتخاب کرده اید.

        وی با بیان اینکه قلوب ملت ایران با مردم مظلوم فلسطین و مقاومت بوده و همواره دعاگوی شما هستند ، خاطرنشان کرد:مطمئنا صهیونیست ها در پایان راه هستند و چاره ای جز به رسمیت شناختن حق مسلم ملت فلسطین ندارند و به فضل الهی، آزادی قدس شریف را با هم به نظاره خواهیم نشست.

        احمدی نژاد ایستادگی و شجاعت ملت فلسطین و مقاومت را عامل اصلی پیروزی در مقابل صهیونیست ها دانست و تصریح کرد :ملت ایران و فلسطین با هم برادر بوده و این رابطه برادری، تا آخر باقی خواهد ماند.

        رئیس جمهور با تاکید بر ضرورت اتحاد و همدلی تمام گروه های فلسطینی از همکاری مشترک حماس، جهاد اسلامی و مصر ، در تحقق پیروزی اخیر قدردانی کرد و اظهار داشت : جنگ هشت روزه نشان داد که اگر همه با هم متحد باشند ،بزرگترین اهداف نیز قابل تحقق و در دسترس خواهد بود.

        وی اضافه کرد : امروز روزی است که باید همه حول آرمان فلسطین با هم متحد شده و تا تحقق تمام اهداف ملت فلسطین در کنار هم باشند و به فضل الهی چنین خواهد بود.

        رمضان عبدالله نیز در این مکالمه تلفنی با تبریک متقابل پیروزی اخیر مقاومت، علیه رژیم صهیونیستی به ملت ایران و امت اسلامی اظهار داشت :مردم فلسطین و غزه قدردان حمایت و پشتیبانی های ملت و دولت ایران هستند که بعد از خدای متعال ،باعث این پیروزی بزرگ شدند.

        وی با تاکید بر اینکه مقاومت و ملت فلسطین در مبارزه با رژیم صهیونیستی و تحقق اهداف خود با اطمینان هر چه تمامتر جلو خواهد رفت ، گفت: مقاومت بعد از هشت روز جنگ سهمگین با پیروزی از میدان خارج شد و به فضل الهی با کمترین تلفات پیروزی بزرگی را بدست آورد.

        رمضان عبدالله خاطرنشان کرد :همانطوری که در میدان نبرد و جنگ نظامی صهیونیستها را شکست دادیم در مذاکرات و عرصه سیاسی نیز اجازه ندادیم که بر ما غلبه کنند و توانستیم دستاورد به مراتب بزرگتری حاصل کنیم و در این راه جهاد اسلامی و حماس در یک جبهه بوده و مواضع مشترک و یکسانی اتخاذ کرده و مصر نیز همراهی خوبی داشت.

        وی تصریح کرد : تا تحقق پیروزی کامل و آزادی قدس شریف در کنار ملت ایران بوده و نیازمند دعای خیر آن ملت بزرگ هستیم .
        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

        نظر

        • وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

          #17809
          جاری شدن سیل در بوشهر ۳۰۰ نفر را آواره کرد

          جاری شدن سیل در بوشهر و آبگرفتی در این شهر در روز شنبه (۴ آذر) ۳۰۰ نفر از شهروندان بوشهری را آواره کرده است.
          به گزارش ایلنا، سخنگوی سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر گفت، تا کنون ۱۱۴ نفر در ۱۲ تیم مجهز به ۱۹ موتور پمب و لجنکش به منطقه اعزام شدهاند.
          حسین درخشان افزود، تیم امداد ونجات موفق شده آب را از ۶۵ واحد مسکونی خارج کند. همچنین برای ۶۴ نفر از افرادی که خانههای خود را در این حادثه از دست دادهاند شرایط اسکان موقت فراهم شده است.
          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

          نظر

          • وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

            #17810
            دانشگاه تهران: ظرفیت دکترا را جور دیگری پر کردیم!

            ظاهرا گلستانِ آزمون دکترای امسال هنوز کامل شکوفا نشده؛ بعد از آنکه برخی رتبه های ممتاز کنکور به دلیل دریافت نمرات بسیار پایین و حتی صفر در مصاحبه و ارزیابی علمی دانشگاه تهران مردود شده(!) و از راهیابی به جمع پذیرفته شدگان مقطع دکترا بازماندند، تکمیل ظرفیت بر ابهامات ماجرا افزود و عجیب اینکه حالا دانشگاه تهران مدعی است معرفی شدگان برای مصاحبه کیفیت علمی لازم را نداشته اند و کنکور می بایست ارتقا یافته و تخصصیتر شود!

            به گزارش «تابناک»، در شرایطی که اعتراض گسترده داوطلبان ورود به دوره دکترا در سالهای اخیر هر بار با تایید مسئولان سازمان سنجش مواجه شده و هرساله تغییراتی در نحوه گزینش داوطلبان پدیده آورده، آزمون دکترای نیمه متمرکز سال 91 با بیشترین انتقادها مواجه بوده و به رغم اینکه ماهها از اعلام نتایج آن گذشته، حاشیه های آن هنوز ادامه دارد.

            به عبارتی بهتر، در حالی که اولین و مهمترین دلیل تغییر در نحوه پذیرش داوطلبان متقاضی آزمون دکترا به زعم رییس سازمان سنجش آموزش کشور، بحث اجرای عدالت آموزشی و ایجاد فضای یکسان رقابتی و پرهیز از اعمال سلیقه دانشگاهها خوانده می شود، آزمون دکترای سال جاری به اندازه ای به سلیقه دانشگاه ها مرتبط می شود که اعلام نتایج نهایی آزمون دکترای دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی کشور با یک هفته تاخیر صورت می گیرد، چراکه برخی از دانشگاهها و گروههای آموزشی نمرات پایین و گاه صفر را برای مصاحبه شوندگانشان به سازمان سنجش ارسال کرده و چنان بلبشویی پدید می آورند که صدای وزیر نیز در می آید!

            تاثیر مرود شدن استعدادهای برتر در آزمون سال بعد

            این نمرات پایین سبب می شود که از یک سو برخی دانشجویان ممتاز، به رغم کسب رتبه های برتر کنکور از ورود به دانشگاه بار بمانند و از سوی دیگر، مسئولان سازمان سنجش –که دیگر نیک دریافته اند که نتیجه خروجی تاثیر اندک آزمون کتبی و وزن زیاد مصاحبه علمی داوطلبان بیش از هر چیز به سلیقه دانشگاه ها وابسته شده-، به فکر جبران مافات در سال آتی افتاده و از برابر شدن وزن مرحله مصاحبه با مرحله آزمون کتبی سخن بگویند.

            رییس سازمان سنجش، توجیه این تصمیم را نتایج بر آمده از یک نظر سنجی می داند که البته نه تعداد شرکت کنندگان آن ذکر شده و نه از سرنوشت آنان در کنکور گذشته خبری در دست داریم، بلکه تنها می دانیم که در بین داوطلبان آزمون دکترا صورت گرفته است؛ دکتر خدایی در این باره می گوید: «از داوطلبان سوالی مطرح شد مبنی بر اینکه تاثیر مصاحبه در آزمون دکتری به چه میزان باید باشد؟ بر این اساس 4.5 درصد داوطلبان این میزان را بیش از 75 درصد، 15.3 درصد داوطلبان بین 50 تا 75 درصد، 56.5 درصد داوطلبان سهم آزمون مصاحبه را بین 25 تا 50 درصد عنوان کردند و در نهایت 23.8 درصد داوطلبان نیز موافق حذف مرحله مصاحبه آزمون دکتری بودند.»

            البته پر واضح است که اگر داوطلبان شرکت کننده در آزمون از جمله افرادی باشند که از نحوه پذیرش سال گذشته بیشترین ضربه را خورده اند، تنها می توانند بسوزند و بسازند چرا که اعتزاضشان هیچ تاثیری در سرنوشت تحصیلیشان نخواهد داشت؛ منظور آن دسته از داوطلبانی است که گاه با کسب رتبه برتر در گرایش خود، به دلیل نمرات بسیار پایین و گاه صفر از راهیابی به مقطع دکترا در برخی دانشگاه ها بازمانده اند! (نمونه عینی این ماجرا را اینجا بخوانید).

            تغییر نحوه پذیرش در سال آتی؛ نوشدارویی که دیر ساخته شد!

            به این ترتیب در شرایطی که فقدان شفافیت در مصاحبه علمی داوطلبان توسط دانشگاه ها، اعتراض نمایندگان کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی را به دنبال داشته و تحقیقات ایشان در رابطه با آزمون دکترای سال جاری را رقم زده است، رئیس سازمان سنجش انتقادات این دسته از داوطلبان را وارد و بجا دانسته و به ایسنا میگوید: «اینکه در جواب عدم پذیرش داوطلبی که خود جزو استعدادهای برتر کشور است، رد شدن در مرحله مصاحبه را بهانه کنیم برای وی قابل پذیرش نیست، بلکه داوطلب باید قانع شود که داوطلبان پذیرفته شده در سطح علمی بالاتر از وی قرار دارند که این مساله نیز تنها از طریق برگزاری مصاحبهای شفاف امکانپذیر است.»

            اعتراف تلخ دکتر خدایی در مظلوم واقع شدن برخی داوطلبان در آزمون قبلی و لزوم تغییر در تاثیرگذاری سهم مصاحبه و آزمون کتبی در حالی مطرح می شود که به گواه مصاحبه دکتر حسین توکلی، مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور، پیش از اعلام نتایج قطعی آزمون، هم سازمانی که ایشان در راس آن هستند و هم وزارت علوم و حتی شخص وزیر از اعمال سلیقه برخی دانشگاه ها و نتایج نظر سنجی صورت گرفته از داوطلبان آگاه بودند اما معلوم نیست که چرا جز به تعویق انداختن یک هفته ای در اعلام نتایج، هیچ اقدامی برای تاثیر دادن نتایج متقن در نتیجه نهایی آزمون و یا حتی اعمال آنها در مرحله تکمیل ظرفیت صورت ندادند؟

            تکمیل ظرفیت هم به داد کسی نرسید

            با این تفاسیر، سکوت سازمان سنجش، حکم تایید اقدامات صورت گرفته را پیدا می کند چراکه تاثیر بسیار زیاد مصاحبه دانشگاه در پذیرش داوطلبان، حدی قانونی است که دست بر قضا توسط همین سازمان تعیین شده و به لحاظ حقوقی احتمالا نه مجلس قادر به دخل و تصرف در آن خواهد بود و نه هیچ نهاد نظارتی دیگری می تواند به نتایج رقم خورده از آن خللی وارد کند؛ یعنی دانشگاهی که نمره مصاحبه صفر را برای یک داوطلب در نظر گرفته، به رغم غیر معقولانه بودن اقدامش، بر اساس قانون هیچ تخلفی مرتکب نشده است.

            اینجاست که برخی از ظرفیت پذیرش دانشجوی دکترا در برخی رشته ها تکمیل نشده و تکمیل ظرفیت به عنوان فرصتی بی نظیر برای اصلاح خطای صورت گرفته از راه می رسد اما عجیب اینجاست که برخی دانشگاه ها مانند دانشگاه تهران برای برخی از ظرفیت های خالی مانده، درخواست تکمیل ظرفیت نمی دهند و البته این اقدام تعجب برانگیز ایشان دوباره با سکوت مسئولان سازمان سنجش مواجه می شود.

            بدین ترتیب به نظر می رسد که تعداد پذیرفته شدگان می بایست کمتر از ظرفیت اعلام شده از سوی دانشگاه باشند اما دست کم در مورد دانشگاه تهران این گونه نیست؛ ثبت نام 1150 نفر در مقطع دکترای این دانشگاه در حالی که ظرفیت اعلام شده از سوی ایشان به سازمان سنجش -در مجموع دو دسته روزانه و نوبت دوم- 1088 نفر بوده، شبهات بسیاری پدید می آورد؛ به ویژه زمانی که از یک سو بدانیم در برخی رشته های دانشگاه تهران به رغم پذیرش بسیار اندک در مرحله اول، هیچ گونه تکمیل ظرفیتی اعلام نشده است و از سوی دیگر سخن آن رئیس دانشگاهی را به یاد بیاوریم که می گفت: «برای پذیرش دانشجوی دکترا در تمام دانشگاههای کشور سه روش وجود دارد؛ بورسیه وزارت علوم، آزمون دکترا و استعداد درخشان»!

            دانشگاه تهران: داوطلبان کیفیت علمی نداشتند

            ظاهرا شیوه غیرقانونی قبولی در دکترای بهترین دانشگاههای ایران بدون کنکور و آزمون، اینقدر شایع رایج شده که قادر است تمامی ظرفیت های موجود را پر کند به گونه ای که هم رد کردن داوطلبان با نمره صفر توجیه خواهد داشت و هم اعلام نشدن تکمیل ظرفیت در رشته هایی که به اندازه ظرفیتشان پذیرش نشده منجر به خالی ماندن کلاسها نخواهد شد!

            اثبات این امر را می توان در لابه لای سخنان معاون آموزشی دانشگاه تهران یافت؛ جایی که دکتر مهدی قمصری به مهر می گوید: «پس از برگزاری کنکور داوطلبانی که به دانشگاه تهران معرفی شدند کیفیت علمی لازم را نداشتند و از سوی دیگر ظرفیتها خالی مانده بود که این خلاء را با روشهایی که وزارت علوم مثل تبدیل [بورس] خارج به داخل، پذیرش مربیان، عده ای از دانشجویان خارجی، برخی دانشجویان جانباز و روشندل همچنین استعدادهای درخشان پر کردیم.»

            بدین ترتیب معاون آموزشی دانشگاه تهران در حالی با زیر سوال بردن کیفیت علمی دانشجویان معرفی شده از طرف سازمان سنجش، از عملکرد این دانشگاه در کنکور دکترای سال 91 دفاع می کند که ظاهرا فراموش کرده بخشی از متقاضیان ورود به دوره دکترای این دانشگاه، از فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی ارشد همین دانشگاه هستند و دست بر قضا، برخی از نفرات ممتاز پذیرفته نشده توسط ایشان، از همین جمله هستند!

            البته این سخن معاون دانشگاه تهران زمانی طنز آمیز تر به نظر می رسد که به پر شدن ظرفیت های خالی مانده با دانشجویان تبدیل بورس خارج به داخل گره می خورد چرا که نیم نگاهی به دستورالعمل گزینش دانشجویان بورسیه، دست کم برتری علمی این دانشجویان به نسبت برگزیدگان آزمون کتبی را ثابت نخواهد کرد، هرچند ممکن است عکس آن صادق باشد.

            ماجرا وقتی جالب تر می شود که بدانیم مرجع انتخاب دانشجویان بورسیه، همان وزارت خانه ای ست که سازمان سنجش به عنوان بازوی برگزاری آزمون های سراسری آن عمل می کند اما از دید مسئولان دانشگاه تهران، عملکرد این سازمان تخصصی به حدی جای ایراد دارد که قادر به شناسایی افرادی با کیفیت علمی قابل قبول نیست، تا جایی که گزینش شدگان اعزام به خارج از کشور، حتی با این وجود که نه آزمونی داده اند و نه علمشان به طور جدی و تخصصی مورد سنجش قرار گرفته، بر ایشان رجحت دارند.

            با کمبود داوطلب مواجه هستیم؛ آزمون را تخصصیتر کنید

            البته این تمام سخن قمصری نیست، چرا که به اعتقاد وی، سازمان سنجش هر ساله تعدادی کمتر از ظرفیت پذیرش این دانشگاه، متقاضی ورود به ایشان معرفی می کند و به عنوان مثال امسال هم که دانشگاه تهران ظرفیت پذیرش دکترایش را 1088 اعلام کرده بود، سازمان سنجش تنها 932 نفر را جهت مصاحبه به این دانشگاه معرفی کرده و این موضوع سبب شده که ایشان تکمیل ظرفیت از راه های دیگر را در دستور کار قرار دهند.

            اینجاست که جا دارد مسئولان سازمان سنجش به اعداد و ارقامی که توسط وی مطرح شده پاسخ دهند، اما از سوی دیگر، هنوز برایمان قابل درک نیست که چگونه این مشکل تنها در دانشگاه تهران رویت شده و هیچ دانشگاه دیگری از بی سواد بودن متقاضیان گلایه نداشته و تعداد معرفی شدگان سازمان سنجش را کمتر از ظرفیت درخواستی ذکر نکرده است؟ و یا اینکه متقاضیان ورود به دکترای دانشگاه تهران، فارغ التحصیلان کدام دانشگاه ها هستند که حتی با کسب نمره ممتاز در آزمون کتبی، گاه از مصاحبه علمی صفر دریافت می کنند؟

            به این ترتیب در شرایطی که سازمان سنجش خرسند از رفع نقص پذیرش دکترا با سهم بندی 50-5 در آزمون کتبی و مصاحبه دانشگاه در سال آتی است، ایراد بزرگتری مطرح می شود که به نظر بیشتر به سهم خواهی دانشگاه های بزرگ شباهت دارد، تا جایی که مدیران دانشگاه تهران منتخبان آزمون کتبی را بی سواد می دانند و اعتقاد دارند که با تغییر سهم بندی، می بایست آزمون تخصصی تر برگزار شود و البته سازمان سنجش هم از پیشنهادشان استقبال کرده و فراموش می کند که ابهامات مطرح شده را پاسخ بگوید.

            اکنون دقت کنید که به تازگی رئیس سازمان سنجش با رد سخنان برخی از روسای دانشگاهها در خصوص ورود دانشجویان ضعیف به دوره دکترا، گفته است: «مستثنی شدن دانشگاههای بزرگ از تغییرات آزمون دکتری قابل اجرا نیست. 75 درصد ظرفیت دکتری دانشگاهها از طریق همین دانشگاههای برتر تکمیل میشود به گونهای که 10 درصد ورودیهای آزمون دکتری در دانشگاه تهران پذیرفته میشوند.»

            آیا این سخنان خدایی بی پایه و اساس مطرح شده یا مدیران دانشگاه تهران، به رغم تمامی شائبه هایی که درباره عملکردشان در کنکور اخیر مطرح است، پیشنهاد داده اند که از تغییرات آزمون بعدی مستثنی شوند؟!
            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

            نظر

            • وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

              #17811
              اختلافات مالكي و بارزاني عميقتر شد
              گروه بينالملل: نخستوزیر عراق اعلام کرد: مسعود بارزانی رئیس اقلیم کردستان از این پس بدون اجازه دولت نمیتواند سفر کند.

              نوری مالکی در گفت و گو با روزنامه "هولاتی" چاپ اقلیم کردستان گفته است مقامات کردستان از جمله رئیس این اقلیم از این پس تنها با اجازه دولت مرکزی ميتوانند به خارج سفر کنند.
              این در حالی است که فرودگاه اربیل مرکز اقلیم کردستان از سالها پیش بدون دخالت دولت مرکزی اداره ميشود. اختلاف میان دولت عراق و مقامات اقلیم کردستان در پی نزاع بر سر نحوه اداره و کنترل برخی مناطق در این کشور از جمله شهر کرکوک، دیاله و صلاح الدین شدت گرفته است.
              نخست وزیر عراق در این گفت و گو اعلام کرد که کابینه دولت وی همواره در جلسات خود بر توافق نامه سال ۲۰۰۹ بین طرفین تاکید کرده است.
              در پی میانجیگری اسامه النجیفی، رئیس پارلمان عراق که به اربیل سفر کرده است، مسعود بارزانی مراجعه به توافق نامه ۲۰۰۹ برای حل این اختلاف را پذیرفته است.
              این در حالی است که برخی منابع در اقلیم کردستان عراق گزارش دادند که بارزانی با هماهنگی جلال طالبانی و دیگر گروههاي عراقی در صدد برکناری نوری مالکی است.
              از سوی دیگر مقتدی صدر، نوری مالکی و مسعود بارزانی را برای گفت و گوی مستقیم به شهر نجف دعوت کرده است. برخی منابع خبری ميگویند که مالکی پس از هماهنگی با ایران، با استفاده از "نیروهای دجله " در پی کم کردن نفوذ نیروهای پیشمرگه در مناطق مورد مناقشه به منظور فشار بر مقامات اقلیم کردستان برای تغییر مواضع آنها نسبت به سوریه بوده است.
              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

              توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

              نظر

              • مخبرالدوله
                عضو فعال
                • May 2012
                • 5228

                #17812
                معاون وزیر نفت در گفتوگو با ایسنا:

                روزانه 6 میلیون لیتر گازوئیل قاچاق میشود/ قیمت سوخت در کشورهای همسایه 7 تا 8 برابر است


                » سرویس: اقتصادي - انرژي
                کد خبر: 91090501586
                یکشنبه ۵ آذر ۱۳۹۱ - ۱۰:۲۶




                معاون وزیر نفت از قاچاق سازمان یافته سوخت به خارج از کشور خبر داد و گفت: این حجم قاچاق معمولا بعد از عرضه صورت میگیرد.
                علیرضا ضیغمی در گفتوگو با ایسنا با بیان اینکه نفتگاز بر روی سامانه هوشمند توزیع میشود که در این مرحله پس از عرضه قاچاق سوخت صورت میگیرد، درباره نحوه این اقدام گفت: به هر حال ماشینهای فرسودهای وجود دارند که هنوز سهمیه سوخت به آنها تعلق میگیرد اما چون کاربردی ندارند نفت گاز آنها به مصرف قاچاق میرسد.

                مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

                نظر

                • ایرج اکبری
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 10934

                  #17813
                  پژویان در گفت وگو با فارس:
                  واگذاری هلدینگ خلیجفارس ساده است/بورس و خصوصیسازی موظف به پذیرش شوند
                  خبرگزاری فارس:رئیس شورای رقابت با تاکید برعدم امکان ارایه مجوز مد نظر بورس در مورد واگذاری هلیدینگ خلیج فارس گفت:واگذاری هلدینگ خلیج فارس کارسادهای بوده و شورای عالی بورس و هیئت واگذاری می توانند بورس و سازمان خصوصی سازی را موظف به پذیرش و عرضه اولیه این شرکت کنند.

                  جمشید پژویان در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی فارس در برابر این سئوال که چه واکنشی به درخواست مسئولان بورس مبنی بر ارایه مصوبه کتبی شورای رقابت در مورد دو شرکت فجر و مبین برای درج نام هلدینگ پتروشیمی دارد؟ اظهار داشت:این شورا مصوبهای دارد و طی آن به سازمان خصوصی سازی اعلام کرده که می تواند دو شرکت فوق را از هلدینگ تفکیک کرده و اقدام به فروش هلدینگ کند.

                  وی با بیان اینکه شورای رقابت طبق قانون نمی تواند این مصوبه را تغییر دهد، ادامه داد: در این میان بورس هم می گوید با توجه به چنین مصوبه ای نمی تواند اقدام به پذیرش هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس کند و مصوبه ما مانع از بورسی شدن این شرکت مشمول اصل 44 شده است،اما واقعیت این است که سازمان خصوصی سازی بهانه هایی برای مجزا و تجدید ارزیابی کردن دو شرکت مذبور دارد که در نهایت موجب شده مشکل آن باقی بماند.

                  این مقام مسئول خاطر نشان کرد: با این حال شورای رقابت اعلام هم نکرده در صورت واگذای هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس با دو شرکت فجر و مبین اقدام به لغو واگذاری خواهد کرد. بنابراین شورای عالی بورس و هیئت واگذاری می توانند بورس و سازمان خصوصی سازی را موظف به پذیرش و عرضه اولیه سهام این شرکت کنند.

                  پژویان در برابر این پرسش که آیا در این صورت شورای رقابت بعد از واگذاری این شرکت اعلام لغو و یا وجود انحصار نخواهد کرد؟ پاسخ داد: شورا مختار است تا در صورت وجود انحصار و یا کنترل بالا اقدام به لغو واگذاری کند، ولی این امکان هم وجود دارد که شورای رقابت راهکارهایی برای نظارت بر این شرکت در نظر بگیرد و از لغو واگذاری آن چشم پوشی کند.

                  وی در خاتمه گفت:بنابراین شورای رقابت مجوز و مصوبه مکتوب مورد نظر بورس را نمی تواند بدهد ولی سازمان خصوصی سازی و بورس برای واگذاری هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس کار ساده ای داشته و می توانند مراحل عرضه اولیه سهام آن را پیگیری کنند.

                  انتهای پیام/م
                  كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                  نظر

                  • بابک 52
                    ستاره‌دار (27)
                    • Mar 2011
                    • 17028

                    #17814
                    محمد البرادعي به توطئه عليه مرسی متهم شد
                    محمدالبرادعی مدیر کل سابق آژانس بین المللی انرژی اتمی و دو تن از سیاستمدارن دیگر مصر به توطئه علیه رئیس جمهوری مصر متهم شدند.

                    حامد صدیق از وکلای مصر در شکایتی علیه محمد البرادعی رئیس حزب قانون اساسی مصر، سید بدوی رئیس حزب وفد و حمدین صباحی نامزد مستقل دور اول انتخابات ریاست جمهوری مصر این سه نفر را متهم کرد که با کمک عوامل خارجی سعی در توطئه علیه رئیس جمهوری کشور دارند.

                    در این شکایت این سه نفر متهم شده اند که با هماهنگی و برنامه ریزی در حال ایجاد تنش در داخل کشور هستند به گونه ای که در ابتدا از مجمع موسسان قانون اساسی( مجمع تدوین قانون اساسی ) کشور خارج شدند و برخی از افراد دیگر را هم از این مجمع خارج کردند تا زمینه رابرای براندازی نظام سیاسی کشور فراهم کنند و انقلاب 25 ژانویه را به شکست بکشانند.

                    در ادامه این شکایت از برگزاری نشست های مشکوک در مقر حزب وفد خبر داده شد و مقر این حزب به لانه جاسوسی رژیم صهیونیستی تشبیه شده است.

                    این شکایت خواستار صدور قراری علیه متهمان شد که بر اساس آن نتوانند از کشور خارج شوند.

                    به گزارش پایگاه خبری البشیر، محمد البرادعی در تازه ترین انتقاد از محمد مرسی از برخورد خشن با معترضان و منتقدان در برخی از مناطق مصر انتقاد کرد و در صفحه شخصی اش در توئیتر نوشت:« آنچه که امروز در سرکوب معترضان شاهدیم اقدامی زشت و نامناسب است که نقاب از چهره برخی مسئولان می زداید».

                    وی اقدام پلیس را وحشیانه خواند و افزود:« این اقدامات نشان می دهد نظام سرکوبگر حسنی مبارک همچنان در سلامت کامل به سر می برد و بر کشور حاکم است».

                    The greater the risk ، The greater the reward

                    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                    نظر

                    • بابک 52
                      ستاره‌دار (27)
                      • Mar 2011
                      • 17028

                      #17815
                      وعده ای که اوباما به نتانیاهو داد

                      یک شبکه خبری به نقل از یک سایت عبری گزارشی را در مورد دلایل برقراری آتش بس میان رژیم صهیونیستی و حماس منتشر کرده که بر اساس آن وعده رئیس جمهور آمریکا برای اعزام نیرو به صحرای سینا دلیل اصلی توقف جنگ در منطقه بوده است.

                      راشاتودی به نقل از دبکافایل می نویسد: اسرائیل و حماس هم اکنون در آتش بس هستند اما چه عامل قدرتمندی موجب شد تا اسرائیل به آتش بس راضی شود؟

                      این رسانه روسی به نقل از دبکا فایل می نویسد: تماس "باراک اوباما" رئیس جمهور آمریکا با "بنیامین نتانیاهو" نخست وزیر اسرائیل و وعده وی مبنی بر اعزام نیروهای آمریکایی به صحرای سینا موجب شد تا نتانیاهو با برقراری آتش بس موافقت کند.بر اساس گزارش دبکا، ظرف هفته آینده نیروهای آمریکایی در سینا مستقر می شوند.

                      این سایت صهیونیستی می نویسد: تسلیحات ایرانی به لیبی منتقل شده و از آنجا به صحرای سینا منتقل شده و در اختیار نیروهای مقاومت قرار می گیرد از همین رو نیروهای آمریکایی پس از استقرار در سینا، برای قطع این ارتباطات و انتقال تسلیحات تلاش خواهند کرد.

                      براساس این گزارش، آتش بس از چهارشنبه صبح در منطقه برقرار شده و پیش از آن رایزنی های گسترده ای در مصر و سرزمین های اشغالی برای توقف کشتار مردم بیگناه غزه انجام شده بود و به نوشته راشا تودی، تماس تلفنی اوباما با نتانیاهو نیز در راستای همین رایزنی های انجام گرفته است.

                      دبکا فایل در حالی مدعی استقرار نیروهای امریکایی در سینا به عنوان بخشی از توافق پنهان برای برقراری آتش بس میان رژیم صهیونیستی و نوار غزه شده که صحرای سینا متعلق به مصر بوده و استقرار نیرو در این منطقه نیازمند موافقت قاهره نیز هست.هنوز آمریکا، رژیم صهیونیستی و مصر واکنشی به این گزارش نشان نداده اند.
                      The greater the risk ، The greater the reward

                      هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                      نظر

                      • بابک 52
                        ستاره‌دار (27)
                        • Mar 2011
                        • 17028

                        #17816
                        افزایش هزینه جاری دولت به ۱۰۹ درصد برخلاف سیاستهای کلی

                        موسیالرضا ثروتی در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، در مورد نحوه تدوین لایحه بودجه 92 از نظر وابستگی به درآمد نفتی و کاهش حجم دولت گفت: عواملی که در تنظیم بودجه باید رعایت شود، توجه به قانون برنامه پنجم توسعه، توجه به قوانین و مقررات مجلس، توجه به وضع درآمدی قانون بودجه سال جاری و پیشبینی دقیقتر برای سال آینده، کاهش وابستگی بودجه به نفت براساس وضعیت فروش نفت در بازار، کسب درآمد از مالیات و عوارض و جلوگیری از فرار مالیاتی است.

                        عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس افزود: منظور از افزایش درآمد مالیاتی فشار بر پایههای مالیاتی موجود نیست، بلکه مالیات باید از کلیه اقشار و براساس تولید، صادرات و اشتغال و کسب و کار به دست آید و مالیات برای بهتر شدن وضع زندگی مردم گرفته شود.

                        وی تأکید کرد: همچنین در قانون بودجه باید پرداخت تسهیلات به متقاضیان اشتغالزایی و احداث کارخانههای جدید و همچنین کاربرد صحیح منابع صندوق توسعه ملی جهت توسعه کشور مدنظر قرار گیرد.

                        نماینده بجنورد، جاجرم، گرمه، مانه و سملقان افزود: سهم صندوق توسعه ملی از درآمد نفتی که سال جاری 23 درصد بود، سال آینده براساس قانون 3 درصد دیگر اضافه شده و به 26 درصد خواهد رسید.

                        ثروتی در خصوص میزان وابستگی بودجه به نفت گفت: بودجه عمومی دولت در سال جاری 144 هزار میلیارد تومان بود که حدود 40 هزار میلیارد تومان از مالیات و عوارض و 100 هزار میلیارد تومان از نفت به دست میآید که این درآمد نفت شامل درآمد مستقیم و غیر مستقیم است.

                        وی افزود: 62 هزار میلیارد تومان از درآمد نفت مستقیماً در بودجه وارد میشود و بقیه به صورت غیر مستقیم از طریق مالیات بر درآمد نفتی و عوارض نفتی و صادرات پتروشیمی و فرآوردههای نفتی به دست میآید که آن هم در واقع درآمد نفت است، اما به طور غیرمستقیم به دست میآید.

                        عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس افزود: باید دولت سعی کند، وابستگی بودجه به نفت را هرچه کمتر کند.

                        ثروتی گفت: فعلاً دولت هر سال میگوید، وابستگی به نفت کم میشود، اما در عمل میزان وابستگی بیشتر میشود، در حالی که در قانون برنامه پنجم آمده است، سالی 10 درصد هزینه جاری دولت کم شود، اما براساس اعلام معاون برنامهریزی رئیس جمهور امسال 109 درصد هزینههای جاری دولت پرداخت شود، یعنی دولت گرچه در حرف میگوید، هزینههای جاری را کاهش میدهد، اما در عمل بیش از اجازه قانونی این درآمدها اضافه میشود.

                        ثروتی در پاسخ به این پرسش که فروش نفت در لایحه بودجه 92 چقدر باشد، گفت: در حالی که سال قبل میزان فروش نفت روزانه 2.3 میلیون بشکه بود، به نظرم در لایحه بودجه 92 این رقم باید حداکثر 1.5میلیون بشکه در روز باشد که درآمد نفت واقعیتر پیشبینی شود.
                        عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در مورد افزایش درآمد مالیاتی و فشار بر مردم به خاطر رکود اقتصادی گفت: منظور این نیست که بر پایههای مالیاتی فعلی فشار وارد شود، بلکه از فرار مالیاتی در کشور جلوگیری شود، بسیاری از افراد درآمدهای کلان دارند، اما مالیات نمیپردازند.

                        ثروتی با اشاره به فروش سکه و ارز گفت: در جریان فروش این داراییها بسیاری از افراد درآمدی میلیاردی به دست آوردند، اما مالیات واقعی پرداخت نکردند، باید همه درآمد افراد در چارچوب قانون قرار گیرد و مالیات واقعی آن گرفته شود.

                        این نماینده مجلس با اشاره به سخنان رئیس سازمان امور مالیاتی گفت: آقای عسگری به مجلس اعلام کرد، به ازای هر نیروی جدیدی که در اختیار من بگذارید، سالی 2 میلیارد تومان درآمد مالیاتی تحویل دولت میدهم و در حال حاضر 3 هزار نیرو احتیاج داریم که اگر تأمین شود 6 هزار میلیارد تومان درآمد مالیاتی جدید برای دولت و کشور به دست خواهد آمد و این ارقام نشاندهنده فرار مالیاتی بالاست که باید از آن جلوگیری شود.

                        وی افزود: لازم نیست، میزان درآمد مالیاتی افزایش پیدا کند، بلکه از فرار مالیاتی جلوگیری شود.

                        عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس تأکید کرد: مجلس در سال 85 تصویب کرد که مرکز جامع اطلاعات ایرانیان تشکیل شود که هر ایرانی براساس شماره ملی و کارت ملی تمام اطلاعات اقتصادی و مالی مشخصی در یک بانک اطلاعاتی داشته باشد و میزان مالیات متعلقه به فرد مشخص شود که در آن صورت کسی از مالیات نمیتواند فرار کند.

                        وی گفت: دولت بانک اطلاعاتی جامع ایرانیان را تهیه نکرد و امروز تعداد زیادی از ایرانیان هستند که زمین، خانه، شرکت، ماشین و امکانات زیادی دارند، اما درآمدهای آنها اصلاً مشخص نیست، بنابراین فرار مالیاتی به راحتی انجام میشود.

                        ثروتی تأکید کرد: هنوز نرمافزاری وجود ندارد که کل درآمد مردم کنترل شود، در حالی که در کشورهای دیگر دقیقاً معلوم است که هر شهروند چقدر دارایی و املاک دارد و چقدر درآمد به دست میآورد و براساس آن مالیات واقعی از او گرفته میشود، اما در ایران عمده مالیات از کارگر و کارمند گرفته میشود و صاحب درآمدهای کلان از مالیات دادن طفره میروند.

                        وی گفت: با اجرای قانون هدفمندی یارانه ها گرچه اطلاعات اقتصادی از مردم گرفته شد، اما این اطلاعات چون ناقص بود، نتوانست برای شناسایی درآمد افراد مؤثر واقع شود.
                        The greater the risk ، The greater the reward

                        هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                        نظر

                        • بابک 52
                          ستاره‌دار (27)
                          • Mar 2011
                          • 17028

                          #17817
                          اردن: نفت مجانی ایران را نمی خواهیم!
                          گفت و گوی تلفنی محمود احمدی نژاد با اسماعیل هنیه، وجود فرصت برای حل و فصل مسئله هسته ای ایران در دوره دوم ریاست جمهوری اوباما، توجه ایران به همسایگان شمالی برای دور زدن تحریم ها، رد پیشنهاد سفیر ایران از سوی مقامات اردنی و پایان سفر علی لاریجانی به کشورهای منطقه، از جمله مهمترین مطالب امروز مطبوعات جهان درباره ایران است.


                          به گزارش «تابناک»، خبرگزاری«رویترز»یکی از مطالب امروز خود را به گفت و گوی تلفنی محمود احمدی نژاد با اسماعیل هنیه، نخست وزیر دولت فلسطینی در غزه اختصاص داده و به نقل از وی نوشته منازعه غزه نشان داد رژیم صهیونیستی باید به حقوق فلسطینی ها تن بدهد. این خبرگزاری همچنین می نویسد احمدی نژاد در این گفت و گوی تلفنی کم سابقه با هنیه، «مقاومت و استقامت» فلسطینی ها را مورد ستایش قرار داده است. احمدی نژاد همچنین گفته رژیم صهیونیستی اینک به نقطه پایان رسیده است. رویترز در مطلب خود اشاره ای به صحبت های احمدی نژاد در اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل نیز کرده که طی آن گفته بود رژیم صهیونیستی هیچ ریشه ای در خاورمیانه ندارد به همین سبب محو خواهد شد.


                          روزنامه«لس آنجلس تایمز»در مطلبی به مذاکرات مربوط به برنامه هسته ای ایران پرداخته و نوشته پنجره فرصت برای حل مسئله هسته ای میان ایران و ایالات متحده همچنان باز است. به نوشته این روزنامه، تلاش های بین المللی برای از میان بردن نگرانی ها از برنامه هسته ای ایران، به مدت چند ماه به دلیل مسائلی از قبیل برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا متوقف شده بود. اما اکنون که این مسائل و موانع تا حدودی حالت مشخص تری به خود گرفته، انتظار می رود ایران در اولین فرصت به میز مذاکرات بازگردد و حتی به اعتقاد برخی تحلیلگران، مسئله هسته ای بالاخره حل و فصل شود.


                          روزنامه«نشنال»امارات نیز امروز مطلبی درباره ایران منتشر کرده و در آن به بررسی یکی از راه های ایران برای دور زدن تحریم ها و ادامه تجارت با کشورهای گوناگون پرداخته است. از نظر این روزنامه، این راه عبارت است از توجه ایران به همسایگان شمالی خود در منطقه قفقاز جنوبی. این روزنامه با اشاره به روابط نزدیک ایران با ارمنستان و این نکته که مرزهای ارمنستان از دو سو به سبب منازعاتش با ترکیه و جمهوری آذربایجان بسته بوده و به این سبب وابستگی زیادی به ایران دارد، روابط ایران با این کشور و تمرکز فعالیت های تجاری در آن را یکی از راه های ایران برای دور زدن تحریم ها دانسته است. در این مطلب به نقش کشور گرجستان نیز در این زمینه پرداخته شده است.


                          اما در پی انتشار اخباری مبنی بر پیشنهاد عجیب سفیر ایران در اردن به مقامات این کشور مبنی بر تأمین مجانی نفت این کشور از سوی ایران به مدت 30 سال، در ازای صدور مجوز تبادل تجاری و گردشگری دینی میان دو کشور، روزنامه«جروزالم پست»از رد این پیشنهاد از سوی مقامات اردنی خبر داده است. این روزنامه به نقل از سخنگوی دولت اردن نوشته با وجود تأخیرهای کشورهای عرب خلیج فارس در کمک به اردن، این کشور مایل است روابط خود را با این دولت ها تحکیم کند؛ نه با ایران. بر اساس گفته های این مقام اردنی، هرچند این کشور در پی یافتن راه هایی برای حل بحران انرژی خود است، اما ترجیح می دهد این کار را از طریق کشورهای عرب خلیج فارس انجام دهد. علاوه بر این، منابع اردنی پیشنهاد سفیر ایران را سیاسی ارزیابی کرده اند.


                          در نهایت، خبرگزاری«ترند»به پایان سفر علی لاریجانی، رئیس مجلس ایران به کشورهای منطقه پرداخته است. این خبرگزاری با اشاره به پایان سفر منطقه ای لاریجانی می نویسد وی در ابتدای ورودش به تهران، به انتقاد از تصمیم ترکیه برای استقرار موشک های ناتو در خاک خود پرداخته است. ترند به سخنان لاریجانی درباره سوریه نیز اشاره کرده که از ضرورت انجام اصلاحات در این کشور سخن گفته و مذاکرات برای حل و فصل بحران را مهمترین موضوعی می داند که وی درباره آن با مقامات سوری گفت و گو کرده است.
                          The greater the risk ، The greater the reward

                          هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                          نظر

                          • بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

                            #17818
                            زلزله 3.4 ریشتری وحدتیه را لرزاند

                            این زمین لرزه در فاصله شش کیلومتری شهر وحدتیه روی داد.

                            زمینلرزه ای به بزرگی 3.4 درجه در مقیاس ریشتر وحدتیه استان بوشهر را لرزاند.

                            به گزارش مهر، بر اساس اعلام پایگاه برخط مرکز لرزهنگاری کشوری موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران این زمین لرزه ساعت 9 و 18دقیقه و 28 ثانیه امروز(یکشنبه) حوالی وحدتیه در استان بوشهر را لرزاند.

                            این زمین لرزه در موقعیت عرض جغرافیایی 29.43 شمالی و طول جغرافیایی 51.25 شرقی در عمق 10 کیلومتری زمین روی داده است.

                            این زمین لرزه در فاصله شش کیلومتری شهر وحدتیه روی داد.

                            همچنین پیش از ظهر دیروز نیز زمینلرزهای به بزرگی 2.7 درجه در مقیاس ریشتر این شهر را لرزانده بود.

                            تاکنون گزارشی از خسارات احتمالی این زمین لرزه مخابره نشده است.
                            The greater the risk ، The greater the reward

                            هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                            نظر

                            • بابک 52
                              ستاره‌دار (27)
                              • Mar 2011
                              • 17028

                              #17819
                              80 کشته و زخمی؛ انفجار بمب بین عزاداران حسینی در پاکستان

                              درپی انفجار بمب بین عزادارن حسینی در شهر دیره اسماعیل خان پاکستان تاکنون 6 نفر شهید و 74 نفر دیگر زخمی شدند.


                              واحد مرکزی خبر نوشت: تروریستها بمبی را که در یک مغازه در بازار «کمشنری» شهر دیره اسماعیل خان ایالت خیبر پختونخواه کار گذاشته بودند هنگام عبور عزاداران حسینی با کنترل از راه دور منفجر کردند.

                              احتمال میرود شمار تلفات این حادثه تروریستی افزایش یابد.

                              چهارم آذر ماه نیز در مراسم عزادارای تاسوعای حسینی در این شهر براثر انفجار بمب 10 تن شهید و بیش از 20 نفر دیگر زخمی شده بودند.

                              دولت پاکستان تلفن همراه و بیسیم را قطع کرد همچنین تردد موتورسیکلتها را با دو سرنشین در سراسر کشور برای حفظ امنیت عزاداران ممنوع کرد.

                              رحمان ملک وزیر کشور پاکستان پیش از این اعلام کرد: تروریستها قصد دارند با استفاده از تلفن همراه و موتورسیکلت، در مناطق مختلف به مراسم عزاداری حمله کنند و به همین علت دولت برای حفاظت از عزاداران در روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی، استفاده از موتورسیکلت را ممنوع کرده و تلفن همراه را نیز قطع کرده است.
                              The greater the risk ، The greater the reward

                              هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                              نظر

                              • بابک 52
                                ستاره‌دار (27)
                                • Mar 2011
                                • 17028

                                #17820
                                حداد عادل: اطاعت از رهبری درس عاشورایی است؛ مسئولان بیشتر توجه کنند

                                چکیده :در ادامه اظهار نظرها در مورد چگونگی اطاعت از رهبری، این بار حداد عادل گفته است: اطاعت از رهبری بر حق نیز درس عاشورایی است که بیشتر باید مورد توجه مسوولان قرار...
                                در ادامه اظهار نظرها در مورد چگونگی اطاعت از رهبری، این بار حداد عادل گفته است: اطاعت از رهبری بر حق نیز درس عاشورایی است که بیشتر باید مورد توجه مسوولان قرار گیرد.

                                حداد عادل که از مخالفان طرح سوال از احمدی نژاد بود و آن را مغایر نظر رهبری می دانست، مدعی است: ایستادگی و فداکاری برای برپایی حکومت حق را به عنوان درسهایی از عاشورا عنوان کرد که باید بیشتر مورد توجه مسوولان کشور قرار گیرد.

                                به گزارش ایسنا، غلامعلی حداد عادل اظهار کرد: ایستادگی، حقطلبی در دفاع از حق، شجاعت، شهامت و فداکاری برای برپایی حکومت حق از جمله درسهایی است که میتوان از عاشورا گرفت.

                                وی افزود: اطاعت از رهبری بر حق نیز درس عاشورایی است که بیشتر باید مورد توجه مسوولان قرار گیرد.

                                رییس فراکسیون اصولگرایان همچنین تاکید کرد که مسوولان باید از تمامی ابعاد عاشورا درس گیرند.
                                The greater the risk ، The greater the reward

                                هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                                نظر

                                در حال کار...
                                X