اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مات
    عضو فعال
    • Aug 2011
    • 5650

    #4906
    نفت برنت با يك دلار افزايش به 120 دلار رسيده نفت سبك امريكا 102.5 دلار داووجونز با 100 واحد مثبت به رقم 12880 رسيده طلا 3 دلار منفي
    الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
    اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
    اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

    نظر

    • بابک 52
      ستاره‌دار (27)
      • Mar 2011
      • 17028

      #4907
      فیلترینگ یکپارچه و بومی به زودی راهاندازی میشود

      مهر نوشت:

      عضو کارگروه تعیین محتوای مجرمانه اینترنتی با بیان اینکه قبول دارم در برخی موارد در فیلترینگ سایتهای اینترنتی افراط صورت می گیرد،گفت: در فیلترینگ سایتهای اینترنتی چنانچه وزارت ارتباطات، اطلاعات شفاف را در اختیار کاربران قرار دهد، مشکلات حل خواهد شد.
      محمدرضا آقامیری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: فیلترینگ یکپارچه و بومی که به همت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در حال ایجاد است به زودی تمام این مشکلات را حل خواهد کرد.

      وی با بیان اینکه اینترنتی که از خارج کشور وارد می شود، تقریبا یکپارچه است و ما توانسته ایم تمامی سازمانها و نهادها را از طریق یک مجرا به اینترنت متصل کنیم، گفت: اینترنتی که از طریق "گیت وی" وارد کشور می شود با وجود سیستم فیلترینگ در موارد ارسال و دریافت و نقل و انتقال داده پالایش شده و موارد خلاف قوانین در آن حذف خواهد شد.

      آقامیری با بیان اینکه باید درصد خطای سامانه فیلترینگ هوشمند را به حداقل برسانیم، گفت: علاوه بر فیلترینگی که از طریق سامانه فیلترینگ برروی سایتهای اینترنتی از مجرای ورودی صورت می گیرد، یک بخش دیگر هم توسط کارگروه تعیین محتوای مجرمانه اینترنتی بررسی می شود که بر مبنای سایتهای خلاف امنیت اجتماعی و عفت عمومی صورت می گیرد به این ترتیب گروههای کارشناسی این کارگروه تارنماهایی را پیدا می کنند که اقدام به درج محتوای مجرمانه اینترنتی کرده اند که این سامانه ها پس از تذکر به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات معرفی می شوند و این وزارتخانه آنها را مسدود می کند.

      عضو کارگروه تعیین محتوای مجرمانه اینترنتی با اشاره به اشکالی که در زمینه سامانه فیلترینگ یکپارچه اینترنت وجود دارد، به مهر گفت: اینکه سایتهای اینترنتی داخلی که در داخل کشور میزبانی می شوند و از گیت وی بین الملل عبور نمی کنند شامل موارد فیلترینگ نمی شوند و ما مجبور به آن هستیم که به صورت دستی نسبت به فیلترینگ این سایتها و رصد آنها اقدام کنیم یکی از مشکلات است.

      وی در مورد اختلالاتی که طی چند روز اخیر در دسترسی کاربران به موتورهای جستجو و پست های الکترونیکی به وجود آمده بود تاکید کرد: یک سری سایتها به ویژه موتورهای جستجو در مقتضیات زمانی شیطنتهای خاصی دارند و در مسیر عادی خود سرویس دهی نمی کنند برای مثال ما هیچ وقت گوگل را در خدمت رسانی به کاربران ایرانی مناسب نمی بینیم چرا که گوگل در خدمت سازمان سیا است و در عین حال خود را به عنوان یک سایت خدمت رسان معرفی کرده است.

      آقامیری با اشاره به برخورد سامانه های نظاره گر امنیتی ایران با این موتور جستجو اضافه کرد: گوگل یک موتور جستجو است که علم دشمنی هم با ما برداشته است در حالیکه ما با گوگل برخورد منفعلانه داریم.

      عضو کارگروه تعیین محتوای مجرمانه اینترنتی با بیان اینکه گوگل برای آنکه کمتر با مشکل فیلتر مواجه شود خود را در یک پروتکل https تعریف کرده است، افزود: سیستم فیلترینگ یکپارچه ما تمهیدی برای فیلتر گوگل نداشته است.

      این کارشناس امور فیلترینگ در عین حال ایران را جزء کشورهای اول تا دهم در استفاده از گوگل برشمرد و گفت: راه اندازی موتور جستجوی بومی دغدغه مسئولان است.

      وی به مهر گفت: جی میل هم که یک سامانه انتقال دیتا است به شدت در اختیار اقشار مختلف قرار می گیرد و ممکن است در برخی فضاهای ایجاد ناامنی به کمک اخلالگران بیاید و ایجاد مشکلات کند.

      آقامیری ادامه داد: اینترنت یک مهمان ناخوانده است که وارد کشور ما شده و به دلیل هجوم مشکلات همراه با این مهمان ناخوانده نظارتهای جدی در این رابطه باید اعمال شود.

      وی استفاده از اینترنت پاک و فیلترینگ بومی را از جمله برنامه های وزارت ارتباطات عنوان کرد که طی دو سال آینده عملیانی می شود و گفت: امید می رود ضعف اطلاع رسانی به کاربران اینترنت برای استفاده مفید از اینترنت نیز در این راستا حل شود.
      The greater the risk ، The greater the reward

      هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

      نظر

      • بابک 52
        ستاره‌دار (27)
        • Mar 2011
        • 17028

        #4908
        متهم سوم بمبگذاری در تایلند پیش از فرار به ایران دستگیر شد

        دولت مالزی روز پنجشنبه اعلام کرد که یک تبعه ایرانی متهم به دست داشتن در بمبگذاری های تایلند را که قصد داشت به ایران فرار کند، دستگیر کرده است. تایلند می گوید که در انتظار استرداد این متهم برای محاکمه وی است.

        حسام الدین حسین، وزیر کشور مالزی، این متهم ایرانی را «مسعود صداقت زاده» معرفی کرده و گفته است که وی در فرودگاه بین المللی کوآلالامپور و در حالی که قصد داشت به ایران فرار کند دستگیر شد.

        به گفته وی، دستگیری این متهم نشان می دهد که مالزی در برخورد با مقوله تروریسم «تا چه اندازه جدی و متعهد است.»

        وزیر کشور مالزی افزود: «مقام های کشور هرگز اجازه نخواهند داد تا مالزی به یک نقطه، پایگاه یا محل عبور تروریست ها یا افرادی تبدیل شود که از سوی دیگر کشورها تحت تعقیب قرار دارند.»

        این متهم ایرانی که گفته می شود ۳۱ ساله است به دنبال انفجارهای روز سه شنبه در تایلند به مالزی فرار کرد.

        رییس پلیس بانکوک چهارشنبه شب به تلویزیون اسرائیل گفت: ایرانی سوم در ماجرای بمبگذاری توانسته بود که خود را به فرودگاه اصلی بانکوک برساند و بلافاصله با هواپیمای شرکت «آسیا ایر» به مالزی گریخت.

        وی افزود: تایلند مسئولان مالزی را از این امر آگاه کرد و این فرد اکنون دستگیر شده است و تایلند در انتظار استرداد وی است.

        ظهر سه شنبه به وقت محلی تایلند در پی انفجارهایی در یک خانه تیمی در حومه بانکوک، سه ایرانی در حالی که به گفته شاهدان محلی زخمی بودند، از این خانه گریختند.

        فردی که هویت او در گذرنامه ایرانی اش، «مسعود مرادی» ثبت شده است، در پی پرتاب کردن دو بمب در اماکن عمومی بر روی یک تاکسی که او را سوار نکرد و نیز بر روی یک افسر پلیس در خیابان، بر اثر کمانه کردن بمب، خود هدف قرار گرفت و بلافاصله هر دو پایش قطع شد و سپس دستگیر شد.

        این ایرانی هر چند به بیمارستان بانکوک انتقال یافت اما به شدت زیر نظر است. ساعاتی بعد، پلیس تایلند اعلام کرد ایرانی دومی را نیز که در این ماجرا دست داشته، دستگیر کرده است.

        اطلاعات تازه درباره انفجارهای هند و گرجستان

        مقام های اسرائیل بمبگذاری های روز دوشنبه در دهلی نو، پایتخت هند، تفلیس، پایتخت گرجستان و تایلند را بخشی از «تلاش های جدید تروریستی ایران» برای لطمه زدن به اهداف های اسرائیلی عنوان کرده اند. همزمان رسانه های اسرائیل اطلاعات تازه ای در باره نتایج تحقیقات اولیه این حوادث در این کشورها منتشر کرده اند.

        رسانه های اسرائیل به نقل از منابع هندی خبر دادند: فردی که سوار بر یک موتورسیکلت قرمز رنگ بمبی را به بخش عقبی اتومبیل وابسته نظامی اسرائیل در دهلی نو چسباند و موجب انفجار شد، یک شهروند هندی است که دستگیر شده و به مقامات هندی گفته است که از سوی «افرادی ایرانی» اجیر شده بود.

        بنا براین گزارش ها، پلیس هند مکالمات تلفنی روزهای قبل از حادثه را که میان هند با ایران، لبنان و پاکستان صورت گرفته بود، مورد بررسی دقیق قرار داده است و دستکم در چهار مورد متوجه شده است که مکالمه هایی از نزدیکی محلی که بعدا انفجار در آن صورت گرفت، از باجه های تلفن همگانی با ایران انجام شده بود.

        خانم تال یهوشواع کورن، همسر وابسته نظامی اسرائیل که در این حادثه زخمی شد، پس از عمل جراحی از ناحیه کمر در بیمارستانی در دهلی نو، پنجشنبه به تل آویو برگردانده می شود تا در بیمارستانی در کشورش درمان را ادامه دهد.

        یک تیم از نیروهای ضد ترور دولت اسرائیل به درخواست مقامات هندی روز سه شنبه به دهلی نو رفتند و پلیس این کشور را در تحقیقات پیرامون انفجار رخ داده وعوامل مرتبط با آن، یاری می دهند.

        همزمان، به گزارش رسانه های اسرائیل، میخائیل ساکاشویلی، رییس جمهوری گرجستان، که کشورش مناسبات بسیار نزدیکی با اسرائیل دارد، تاکید کرد که تحقیقات گسترده برای شناسایی عواملی که در اتومبیل سفارت اسرائیل بمب گذاری کرده بودند، «تا روشن شدن تمامی حقیقت» ادامه خواهد یافت.

        بمب گذاری در تفلیس ناکام مانده بود.

        مقامات اسرائیل می گویند: این سلسله حوادث نشان می دهد که کشورشان هدف حملاتی تازه از سوی ایران با همکاری حزب الله در سراسر جهان قرار گرفته است و همچنین احتمال می دهند که حملات بیشتری حتی در آمریکا نیز رخ دهد.

        نخست وزیر اسرائیل روز چهارشنبه گفت که «ماهیت تروریستی ایران برای همه جهان روشن شد و دنیا باید برای چنین حکومتی خط قرمز بگذارد.»

        ایران دخالت خود را در این اقدامات رد کرده است اما در همین حال مقامات و سخنگویانی در ایران یادآوری کرده اند که هدف قرار دادن افراد مرتبط با برنامه هسته ای ایران و کشتن آنها نیز در سال های اخیر، کار اسرائیل بوده است.

        روزنامه «جام جم» در ایران روز چهارشنبه ادعا کرده بود که این حوادث در نقاط مختلف جهان، «دستگرمی خود اسرائیل قبل از حادثه ای مانند سپتامبر ۲۰۰۱ آمریکاست تا ایران را متهم کنند.»

        ژانت ناپولیتانو، وزیر امنیت داخلی آمریکا، روز چهارشنبه گفت که کشورش از برنامه ریزی مشخص تروریستی از سوی حزب الله لبنان در آمریکا خبر ندارد اما در هر حال، باید مراقبت ها تشدید شود.

        1
        The greater the risk ، The greater the reward

        هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

        نظر

        • بابک 52
          ستاره‌دار (27)
          • Mar 2011
          • 17028

          #4909
          فشار آمریکا به اتحادیه اروپا و سوئیفت برای اخراج بانکهای ایران

          آمریکا میکوشد با فشار بر اتحادیه اروپا و سوئیفت٬ بانکهای ایران را از خدمات سوئیفت محروم سازد. این به معنی قطع یکی از آخرین راههای تبادلات مالی ایران خواهد بود. سوئیفت تسهیلگر ارتباطات مالی کشورهاست.


          دولت آمریکا از اتحادیه اروپا و سیستم جهانی بانکداری الکترونیکی میخواهد تا بانکهای ایران را از شبکه انتقال پول خارج کنند. این اقدام گامی دیگر در تلاش غرب برای فشار به ایران است تا از امکان کمتری برای گسترش فعالیتهای هستهای خود برخوردار باشد.

          این خبر روز چهارشنبه (۱۵ فوریه/۲۶ بهمن) همزمان با افتتاح و سوختگذاری رآکتور تحقیقاتی تهران اعلام شد که در مراسم آن محمود احمدینژاد٬ رئیسجمهور ایران٬ بیان داشت ایران از راه خود در توسعه تکنولوژی هستهای باز نمیگردد.

          در همین روز همچنین نخستین زنجیره سانتریفوژهای نسل جدید در نیروگاه نطنز با پیام محمود احمدینژاد از طریق کنفرانس ویدئویی به جریان افتاد. جمهوری اسلامی در حالی همچنان بر صلحآمیز بودن فعالیتهای هسته ای خود تاکید دارد که بسیاری از رسانههای جهان اقدامات اخیر را «تحریکآمیز» و آن را «عامل تسریع رویارویی» غرب با ایران خواندهاند.

          به گزارش رویترز٬ بیرون گذاشتن بانکهای ایران از سوئیفت (swift) یا انجمن مخابرات مالی بین بانکی در سراسر جهان که آمریکا مصرانه در پی آن است٬ به قطع یکی از آخرین راههای ایران برای معامله تجاری با جهان منجر خواهد شد. سوئیفت بخش عمدهای از پرداختهای مالی بین کشورها را از طریق مبادله روزانه ۱۸ میلیون پیام پرداخت بین بانکها و دیگر موسسات مالی در ۲۱۰ کشور جهان تسهیل میکند.

          سوئیفت در سال ۱۹۷۳ توسط بیش از ۲۰۰ بانک اروپایی و آمریکایی بنیان گذاشته شد و هدف آن جایگزینی روشهای ارتباطی غیراستاندارد در سطح جهان با یک روش استاندارد شده جهانی بود. مرکز سوئیفت در بلژیک است. تمام بانکهای ایران با اتصال به بانک مرکزی از سوئیفت استفاده میکنند.

          کنگره آمریکا در پی تصویب قانونیست که بر اساس آن ایران از خدمات سوئیفت محروم شود. ولی دولت اوباما از هماکنون فشارها را آغاز کرده است.

          دور جدید تحریمهای آمریکا

          دیوید کوهن٬ معاون خزانهداری آمریکا در امور جرایم مالی و تروریسم٬ در ماه جاری به بروکسل سفر کرد تا درباره تحریم ایران توسط سوئیفت مذاکره کند. یکی از مسئولان خزانهداری به رویترز گفت: «کوهن درباره خدماتی که سوئیفت برای بانکهای ایران فراهم میآورد صحبت کرد و از اتحادیه اروپا خواست تا سریعاً درباره این موضوع اقدام کند.»

          سخنگوی سوئیفت از بیان اینکه آیا اقدام خاصی انجام خواهند داد٬ خودداری کرده است. اما یک منبع آگاه به رویترز از احتمال نشست هیات مدیره سوئیفت در یک هفته آتی خبر داد. در این نشست موضوع محروم کردن بانکهای ایران از خدمات سوئیفت، در پی دستور احتمالی حامیان مالی سوئیفت در اروپا بررسی میشود. بر اساس گزارشها مدیران سوئیفت تا پایان ماه جاری میلادی با مقامات آمریکا ملاقات خواهند کرد.

          با اینهمه قوانین مبتنی بر تحریمهای اتحادیه اروپا هرگونه تصمیمی در رابطه با خارج کردن بانکهای ایران از سیستم بانکداری سوئیفت را از موضع قدرتمندتری برخوردار میکند چرا که سوئیفت ملزم به هماهنگی با قوانین اتحادیه اروپاست.

          بر اساس قوانین آمریکا و اتحادیه اروپا مبادلات محصولاتی نظیر دارو شامل تحریمها نمیشود و این موضوع کار سوئیفت را دچار پیچیدگی خواهد کرد چرا که سوئیفت نمیتواند مشخص کند مبادلات مالی به چه منظوری صورت گرفته است.

          سنای آمریکا باید تاریخ تصمیمگیری درباره دور جدید تحریمها را که شامل بررسی موضوع سوئیفت نیز میشود تعیین کند. در دور جدید تحریمها همچنین عدم اعطای ویزا به مقامات ایران بررسی میشود.

          پیامهای ضد و نقیض ایران٬ واکنش کشورهای غرب

          روز گذشته در حالی دو خبر مربوط به توسعه فعالیتهای هستهای ایران در صدر اخبار نشست که ایران همچنین شش تن از سفرای کشورهای غربی را فراخواند. این اقدام به پخش اخبار ضد و نقیض درباره قطع صدور نفت به این کشورها از سوی ایران منجر شد.




          کنفرانس ویدیویی احمدینژاد در رابطه با نیروگاه نطنز



          در حالی برخی خبرها حاکی از آن بود که ایران صدور نفت به هلند، اسپانیا، فرانسه، ایتالیا، یونان و پرتغال را قطع کرده است که حسن تاجیک مدیرکل اداره اروپای غربی وزارتخارجه جمهوری اسلامی، در تماس با ایرنا اعلام کرد که فعلا صدور نفت به هیچیک از کشورهای اروپایی متوقف نشده است.

          در آخرین ساعات شامگاه روز چهارشنبه خبرگزاری فارس در آخرین اقدام خبر زد که «اولتیماتومی در کار نیست٬» و به نقل از منبع آگاه نوشت که صادرات نفت به کشورهای نامبرده قطع شده و موضوع صرفاً یک اولتیماتوم نبوده است.

          اگرچه در روز گذشته ایران در نامهای به دفتر کاترین اشتون٬ مسئول سیاستخارجی اتحادیه اروپا٬ از آمادگی جمهوری اسلامی برای بازگشت به مذاکرات درباره پرونده هستهای ایران خبر داد٬ ولی کشورهای غربی واکنشهای مختلفی به اتفاقات روز گذشته داشتهاند.

          افتتاح رآکتور تحقیقاتی تهران و آغاز به کار سانتریفوژهای نسل جدید نطنز اعتراض فرانسه را در پی داشت. به گزارش رویترز٬ فرانسه آخرین اقدام تهران را بیان دوباره این موضوع دانست که ایران نادیده گرفتن تعهدات بینالمللی را بر همکاری ترجیح میدهد.

          سخنگوی وزارت خارجه بریتانیا نیز بیان داشت که اقدامات اخیر «اعتمادی به اینکه ایران آماده تعامل معنادار درباره نگرانیهای جامعه جهانیست به وجود نمیآورد.» وی گفت: «تا زمانی که اینگونه است ما تنها فشارهای قانونی و صلحآمیز خود را بر ایران برای بازگشتش به مذاکرات ادامه میدهیم.»

          خبرگزاری روسی ریانووستی در روز سهشنبه (۱۴ فوریه/۲۵ بهمن) به نقل از رییس ستاد نیروهای مسلح روسیه نوشت که قدرتهای غربی احتمالا تابستان امسال در مورد واکنش نسبت به برنامه هستهای ایران تصمیمگیری میکنند.
          The greater the risk ، The greater the reward

          هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

          نظر

          • بابک 52
            ستاره‌دار (27)
            • Mar 2011
            • 17028

            #4910
            واکنش وزارت خارجه ایران به خبری که سراسر جهان را درنوردید: به دلایل انساندوستانه نفت اروپا را قطع نکردیم!

            ایران در واکنش به تحریمهای اخیر اتحادیه اروپا علیه بخشهای انرژی و بانکی ایران، صادرات نفت خام به شش کشور اروپایی را متوقف کرد. این خبر ابتدا توسط پرس تی وی منتشر شد و به سرعت در رأس اخبار خبرگزاری های داخلی و خارجی قرار گرفت.

            با این حال وزارت امور خارجه کشورمان ساعتی بعد از انتشار این خبر اعلام کرد که جریان نفت هنوز به سمت اروپا قطع نشده و ادامه دارد.

            به گزارش عصر ایران، کشورهای عضو اتحادیه اروپا پیش از این در نشستی ، تصمیم گرفته بودند ضمن تحریم بانک مرکزی ایران، واردات نفت خام از ایران را از تیرماه سال آینده متوقف کنند.

            کشورهای اروپایی قرار است در تیرماه آینده ، تحریم نفت ایران را تایید نهایی کنند ولی در ایران قطع پیش دستانه صادرات نفتش به اروپا، وسیله ای است برای این که تاثیرات منفی این اقدام متوجه کشورهای اروپایی شود. با این اوصاف احتمالاً جریان نفت ایران به سمت کشورهای هلند، اسپانیا، فرانسه، ایتالیا، یونان و پرتغال را قطع می شود.

            کارشناسان معتقدند این اقدام ایران پاسخی به تحریم های جدید اروپاست و نیز اقدامی پیشدستانه برای قطع صادرات ، پیش از تحریم نفتی ایران توسط اروپایی هاست. اروپایی ها می خواهند در گرم ترین فصل سال واردات نفت از ایران را قطع کنند ولی ایران می تواند صادرات نفت خود به اروپا را در سردترین فصل قطع کند.

            ایران حدود سه و نیم میلیون بشکه نفت خام در روز تولید و حدود دو میلیون و 200 هزار بشکه نفت از آن را صادر می کند. از این میزان حدود 450 هزار بشکه در روز به اروپا صادر می شود.

            رستم قاسمی وزیر نفت روز شنبه با تاکید بر این که ایران هیچ گونه نگرانی برای فروش نفتش ندارد، گفته بود: صادرات نفت ایران به برخی کشورهای اروپایی قطع خواهد شد.

            افزایش بهای نفت

            با انتشار خبر توقف صادرات نفت ایران به 6 کشور اروپایی قیمت در بازارهای جهانی بالا رفت.

            رویترز گزراش داد: هم اکنون نفت سبک آمریکا به بشکهای 102 دلار رسیده و نفت برنت دریای شمال نیز با افزایش یک دلار و 83 سنتی به 119.99 دلار در هر بشکه افزایش رسید.

            فعلا صادرات نفت ایران به کشورهای اروپایی قطع نشده است

            در همین حال مدیرکل غرب اروپای وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با بیان این که فعلا صادرات نفت به کشورهای اروپایی قطع نشده است؛ گفت: مردم اروپا بدانند؛ ایران اگر نفتی را که به آنها می دهد با کشورهای دیگر جایگزین کند، مسوولیت آن به عهده کشورهای اروپایی است.

            خبرگزاری دولت (ایرنا) نوشت: حسن تاجیک عصر چهارشنبه پس از دیدار با سفرای کشورهای ایتالیا؛ اسپانیا؛ فرانسه ؛ یونان؛ هلند و پرتغال گفت: اتحادیه اروپا در سوم بهمن ماه تصمیماتی مبنی بر تحریم نفتی ایران اتخاذ کردکه از نظر ما غیر منطقی و غیر قانونی است.

            وی افزود: پاسخ ما به این تحریم ها این است؛ همواره گفته ایم تحریم ها نمی توانند در اراده مردم ایران خدشه ای وارد کند بلکه بر روی مردم اروپا اثر دارد و این اثر را برخی محافل به ما منتقل کرده اند.

            مدیرکل غرب اروپای وزارت امور خارجه با بیان اینکه اروپا شرایط سختی را از نظر اقتصادی می گذارند و در حال سپری کردن زمستان سختی است؛ تصریح کرد؛ گفت: ایران نمی تواند در مقابل تحریم های اروپایی ها ساکت بنشیند.

            تاجیک خاطرنشان کرد: ما در جایگزینی نفت و فروش نفت به کشورهای دیگر مشکلی نداریم اما بر اساس سیاست های انسان دوستانه و جوانمردانه و شرایط کشورهای اروپایی به این نتیجه رسیدیم که یک پیام جدی به طرف هایی اروپایی که قرار داد نفتی با ما دارند بدهیم که ما می توانیم بلافاصله قراردادهای نفت را جایگزین کنیم.

            وی ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران همواره معتقد به روابط فی ما بین بر اساس احترام و اطمینان متقابل بوده است و ما معتقدیم از نفت به عنوان ابزار نباید استفاده کرد.

            مدیرکل اروپای غرب وزارت امور خارجه گفت: ما معتقدیم روابط بر اساس احترام متقابل باید باشد؛ ما معتقد به تعمیم امنیت روابط انرژی هستیم؛ معتقدبم تعمیم امنیت فقط در عرضه نیست بلکه در تقاضا نیز است و تقاضا نیز باید امنیت داشته باشد.

            وی تاکید کرد: ما به اروپایی ها این مساله را به طور روشن منعکس کریم که تصمیمات آنها درست نبوده و معضلات ناشی از این تصمیم بر عهده دولت هایی است که این تصمیم را گرفته اند و اگر ایران نفتی را که به اروپایی ها می دهد به کشور های دیگر جایگزین کند مسوولیت آن به عهده کشورهای اروپایی است.

            مدیرکل غرب اروپای وزارت امور خارجه در ادامه در خصوص عکس العمل سفرا در این دیدارها گفت : سفرا به این مساله اذعان داشتند که تحریم ها دو طرف را دچار مشکل می کند.

            وی افزود : آنان این پیام ها را به پایتخت های خود منتقل خواهند کرد .

            تاجیک اظهارداشت: دلایلی که پشت تصمیمات اتحادیه اروپا مبنی بر تحریم ایران بود؛ غیر منطقی است .

            وی با بیان اینکه فعلا صادرات نفت ایران به کشورهای اروپایی قطع نشده است گفت : سعی کردیم در یک حرکت جوانمردانه به مردم اروپا این پیام را برسانیم که اگر از این ناحیه مشکلی متوجه آنان شود مسئولیت آن برعهده کشورهای اروپایی است
            The greater the risk ، The greater the reward

            هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

            نظر

            • بابک 52
              ستاره‌دار (27)
              • Mar 2011
              • 17028

              #4911
              وزیر اطلاعات ایران: بخش هایی از درون نظام، میلیاردی سکه خریدند

              وزیر اطلاعات جمهوری اسلامی ایران وضعیت بازار ارز و سکه را «شوک های کاذب» خواند و گفت: برخی از خودی ها نیز در این مقوله دچار چالش و اشتباه شدند و جاهایی از نظام رفتند و میلیاردی سکه خریدند.

              حیدر مصلحی روز پنجشنبه در سخنانی در جمع ائمه جماعات استان تهران، افراد به گفته وی «دشمن» را متهم کرد که قصد دارند «صحنه انتخابات را به جنگ قدرت تبدیل کنند»، «برای برجسته سازی کاذب بین مسوولان تلاش می کنند» و «در پی بحران سازی در ابعاد مختلف به خصوص در مسائل اقتصادی» هستند.

              این مقام امنیتی جمهوری اسلامی نابسامانی دو ماه اخیر در بازار سکه و ارز را به «دشمنان» نسبت داد و گفت: «با کمال تاسف برخی از خودی ها نیز در این مقوله دچار چالش و اشتباه شدند و جاهایی بودند که جزو مجموعه نظام اند و رفتند میلیاردی سکه خریدند و تحت تاثیر این القاء قرار گرفتند و بعضی از خودی ها با بی توجهی به این موضوع دامن زدند.»

              آقای مصلحی اشاره نکرده است که مجموعه یاد شده چه نهادها و دستگاه هایی در نظام جمهوری اسلامی بوده اند.

              از زمان امضای لایحه تحریم های آمریکا علیه بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران توسط باراک اوباما در روز ۳۱ دسامبر، بازار ارز و سکه در ایران دچار بحران شد و ریال ایران ظرف کمتر از چند هفته نیمی از ارزش خود را از دست داد.

              در یک ماه و نیم گذشته قیمت هر سکه طلا به رکورد تاریخی یک میلیون و یکصد هزار تومان رسید و دلار نیز از مرز دو هزار تومان گذشت.

              در واکنش به تلاطم بازار ارز و سکه، بانک مرکزی به دلالان ارز هشدار داد و از صرافان خواست تا ارزهای خارجی را به نرخ رسمی بفروشند. با این حال تصمیم های مقامات ایران نتوانسته است که از افزایش قیمت سکه و دلار جلوگیری کند.

              بر اساس گزارش خبرگزاری ایسنا، وزیر اطلاعات ایران در بخش دیگری از سخنان خود بدون نام بردن از «اسدالله عسگراولادی»، رییس اتاق بازرگانی ایران و چین، به اظهارات وی درباره بروز قحطی در ایران ظرف شش ماه آینده واکنش نشان داده و او را تحت تاثیر «القائات دشمن» دانست.

              آقای مصلحی گفت: «یک آقایی مصاحبه می کند و صحبت از قحطی در کشور می کند و وقتی که می گوییم مستند این حرف ات چه بوده و دلایل تان را بگویید می گوید که نمی دانم چه شد این را گفتم و وقتی یک ذره ناخن می زنیم می بینیم که دشمنان با واسطههای مختلف سعی می کنند اینگونه القائات را داشته باشند.»

              رییس اتاق بازرگانی ایران و چین اواسط دی ماه گذشته در سخنانی اعلام کرد که نرخ تورم در دی ماه «۴۰ درصد» است و افزود: «به نظر می رسد با توجه به واردات کالا با دلار ۱۶۰۰ تومانی و مشکلات تولید در شش ماه آینده با قحطی بسیاری از کالاها در کشور مواجه خواهیم شد که برای تهیه آنها یا باید متوسل به قاچاق شویم و یا اینکه هزینه بسیاری بابت قاچاق بپردازیم.»

              به دنبال بازتاب گسترده اظهارات وی در رسانه های داخلی و خارجی، آقای عسگراولادی حرف خود را پس گرفت و گفت: «من هیچ گاه نگفتم که در شش ماه آینده قحطی می آید اما اگر از صحبت من چنین برداشتی شده است حرف خودم را پس میگیرم و از مردم عذرخواهی میکنم.»

              جمهوری اسلامی ایران که به دلیل برنامه هسته ای خود تحت تحریم های شدید بین المللی است می گوید که این تحریم ها هیچ تاثیری بر اوضاع داخلی ایران نداشته و برعکس باعث پیشرفت و ایجاد فرصت های بیشتر در کشور شده است.

              با این حال، آقای مصلحی تاکید کرده است که «از منظر دستگاه اطلاعاتی، جنگی تمامعیار و همهجانبه علیه جمهوری اسلامی در حال اجراست.»

              وی در این زمینه به انتخابات مجلس نهم در اسفندماه سال جاری اشاره کرده و گفته است که «جریان های سیاسی غیر خودی، غیر همسو و فتنه و گروه های ضد انقلاب به دنبال این هستند که از این انتخابات و از این فرصت سوء استفاده کنند.»

              به گفته وزیر اطلاعات ایران، «آنها (دشمنان) تلاش می کنند تقلب در انتخابات را القاء کنند و آن را به پیش ببرند... و به دنبال اغتشاش و آشوب خیابانی هستند.»

              وی افزود: «دشمنان نظام و جریان فتنه و انقلاب، تلاش کردند که در ثبت نامها تاثیرگذار باشند ولی به موفقیتی دست پیدا نکردند و شرکت افراد برای ثبت نام در انتخابات قابل توجه بود؛ با آنکه محدودیت بیشتری از جمله مدرک تحصیلی اعمال شده بود و تایید صلاحیتها نیز قابل توجه بود. اکنون دشمنان از تسخیر مجلس مایوس شده اند و اصل انتخابات و سطح مشارکت مردم را نشانه گرفتهاند.»

              انتخابات مجلس شورای اسلامی در حالی قرار است برگزار شود که بسیاری از گروه های اصلاح طلب و مخالفان حکومت جمهوری اسلامی شرکت در آن را تحریم کرده اند و گفته اند فضا برای برگزاری یک انتخابات آزاد و سالم فراهم نیست.

              رقابت اصلی در این انتخابات میان گروه های اصولگرایی است که به آیت الله علی خامنه ای و محمود احمدی نژاد، رییس جمهوری اسلامی، وابسته هستند.
              The greater the risk ، The greater the reward

              هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

              نظر

              • بابک 52
                ستاره‌دار (27)
                • Mar 2011
                • 17028

                #4912
                یک موسسه اعتبار سنجی اروپایی میگوید ممکن است رتبهی اعتباری ۱۷ موسسه مالی جهانی و ۱۱۴ موسسه اروپایی را کاهش دهد. این موسسات با کاهش سود دهی روبرو هستند و دورنمایی برای رشد سهام آنها وجود ندارد.

                به گزارش خبرگزاری رویترز، موسسه اعتبارسنجی مودیز (Moody's)، روز پنجشنبه ۱۶ فوریه در گزارشی از احتمال کاهش رتبهی بانکهای بزرگی همچون دویچه بانک و کامرز بانک آلمان، بانک آمریکا، رویال بانک کانادا ، HSBC و رویال بانک اسکاتلند خبر داد.

                این موسسه اعتبارسنجی تصریح میکند که بسیاری از موسساتی که هم اکنون رتبهی اقتصادی بالایی دارند احتمالا با کاهش رتبه مواجه خواهند شد.

                سیتی گروپ، UBS، گلدمن ساکس و مورگان استنلی نیز از جمله موسسات مالی هستند که ممکن است رتبه آنها کاهش یابد. مودیز همچنین شرایط ۱۱ موسسه مالی دیگر را نیز برای کاهش رتبه اعتباری مورد بررسی قرار خواهد داد.

                مودیز میافزاید برخی خطرات پیشروی این بانکها با افزایش نظارت و انضباط مالی کاهش مییابد، اما اقداماتی که تاکنون در این زمینه صورت گرفته کافی و کامل نبوده است.

                از میان ۱۱۴ موسسهای که در فهرست بررسیهای مودیز قرار دارد ، ۲۴ موسسه در ایتالیا، ۲۱ موسسه در اسپانیا و ۱۰ موسسه در فرانسه قرار دارند. نه نهاد مالی بریتانیایی و هفت موسسه مالی آلمانی نیز مورد بررسی قرار گرفتهاند.

                هشدار به بریتانیا و فرانسه

                این گزارش در حالی منتشر میشود که چند روز پیش مودیز درجه اعتبار کشورهای ایتالیا، پرتغال، اسپانیا، مالت، اسلوونی و اسلواکی را کاهش داد. مودیز هشدار داده است که فرانسه، بریتانیا و استرالیا نیز ممکن است با کاهش رتبه روبرو شوند. عدم قاطعیت منطقه یورو در زمینه انجام اصلاحات مالی لازم برای خروج از بحران مالی و ضعف اقتصادی کشورهای اروپایی از دلایل این اقدام عنوان شده است.

                مشابه بحران اقتصادی که از یونان شروع شد حالا ممکن است دامنگیر پرتغال، ایرلند، اسپانیا و ایتالیا نیز بشود. رخدادی که وقوع آن میتواند موجودیت منطقه اقتصادی یورو را با مخاطرهی جدی روبرو کند.

                از سوی دیگر کاهش رتبه اعتباری فرانسه و بریتانیا اهمیت ویژهای دارد. فرانسه همچون آلمان از اصلیترین قدرتهای اقتصادی حوزهی یورو محسوب میشود. بحران در بریتانیا نیز میتواند بر اقتصاد بحرانی حوزهی یورو و همچنین وضعیت اقتصاد ایالات متحده آمریکا تاثیرگذار باشد.

                موسسه بین المللی مودیزچشم انداز ضعیف رشد اقتصادی انگلیس در سالهای آینده را علت کاهش احتمالی رتبه بریتانیا اعلام کرده است. این کشور در حال حاضر از درجهی اعتباری AAA برخوردار است.

                آسیبپذیری اقتصاد بریتانیا در برابر بحران مالی در حوزهی یورو، از جمله عواملی است كه موجب شده است کارشناسان چشمانداز اقتصادی بریتانیا را، بهرغم رتبه اعتباری خیلی خوب امروز آن منفی ارزیابی کنند.
                The greater the risk ، The greater the reward

                هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                نظر

                • بابک 52
                  ستاره‌دار (27)
                  • Mar 2011
                  • 17028

                  #4913
                  ایران در آستانه کمبود و گرانی شدیدتر مواد غذائی

                  رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین سه هفته پیش نسبت به احتمال بروز قحطی در ایران هشدار داد. نشانههای بروز قحطی آشکارا به چشم میخورد. واردات مواد غذائی از مالزی، هند، تایلند، ویتنام، پاکستان و اوکراین مختل شده است.

                  اسدالله عسگراولادی رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین اوایل بهمن ماه هشدار داد که در صورت ادامه سیاستهای ارزی کشور، ایران به زودی با قحطی روبرو خواهد شد. این اظهارنظر، خشم بسیاری از مسئولان ایرانی را برانگیخت. عسگر اولادی یک هفته بعد مجبور شد حرف خود را پس بگیرد. اما نشانههای واقعی کمبود و گرانی کمرشکن مواد غذائی از هماکنون آشکار شده است.

                  روزنامه آلمانی فرانکفورتر روندشاو در گزارشی مینویسد: «در ایران احتمالا به زودی ضروریترین چیزها کمیاب میشود. اقتصاد زمین خورده است. مشکل اصلی کشور، نه تحریم نفتی، بلکه تحریم مالی است.»

                  مقصر کدام است؟ تحریمها یا سیاستهای دولت؟

                  فرانکفورتر روندشاو پس از اشاره به قطع صدور روغن نخل مالزی، که برای تولید روغن نباتی در ایران مورد نیاز است، مینویسد که ایران بهای ۲۰۰ هزار تن برنج را به هند بدهکار است و بازرگانان تایلند، ویتنام و پاکستان دیگر حاضر به معامله اعتباری با شرکای ایرانی خود نیستند. از سوی دیگر اوکراین نیز صدور ذرت به ایران را به نصف کاهش داده است.

                  از دید کارشناسان اقتصادی، تشخیص این که چه مقدار از مشکلات فعلی ایران ناشی از تحریمهای اقتصادی و چه مقدار از آن حاصل سیاستهای اقتصادی نادرست دولت است، کار سادهای نیست. اما بیشتر آنها بر این باورند که تحریمها، تنها مشکلاتی را تشدید کرده که اقتصاد ایران از مدتها پیش با آن روبرو بوده است.

                  بخش دولتی، که در دوران ریاستجمهوری احمدینژاد به شدت پروار شده، در حال حاضر ۸۵ درصد اقتصاد ایران را در دست دارد. در این بخش، بهرهوری پائین است، دیوانسالاری به شدت رشد کرده و تصمیمگیریها از شفافیت برخوردار نیست. نتیجه این وضعیت رشد فساد مالی است.

                  در گزارش سازمان بینالمللی شفافیت، ایران در سال ۲۰۱۱ به لحاظ فساد در میان ۱۷۸ کشور ردیف ۱۴۶ را به خود اختصاس داده است.

                  تاثیر بحران مالی دوبی

                  نویسنده گزارش فرانکفورتر روندشاو معتقد است که جمهوری اسلامی تاکنون به برکت درآمدهای نفتی توانسته است بحران را گاه خوب و گاه بد کنترل کند. اما به تازگی بیش از هرچیز بحران مالی دوبی به اقتصاد ایران آسیب رساندهاست. یک کارشناس اقتصادی میگوید:«ایرانی ها سرمایهگذاری سنگینی در دوبی کردند و در آنجا درآمد خوبی داشتند. بحران مالی دوبی به این روند پایان داد. اکنون تحریمهای تازه اتحادیه اروپا نیز این بحران را تشدید کردهاست. این تحریمها کیفیتی کاملا متفاوت دارند.»

                  اگر بانک مرکزی ایران نتواند به معاملات نفتی با خارج ادامه دهد، دولت به زودی توانائی تامین هزینهها و پرداخت حقوق کارمندان خود را از دست خواهد داد. فرانکفورتر روندشاو به نقل از یک کارشناس آگاه به مسائل ایران مینویسد:«شرکتها ورشکسته میشوند، پروژههای نو میخوابند، یارانهها بازهم کاهش خواهند یافت و از این طریق هم تعداد بیکاران و هم تورم افزایش خواهد یافت.»

                  تحریممالی خطرناکتر از تحریمنفتی

                  روزنامه آلمانی تاکید میکند که ایران ممکن است بتواند با تحریم نفتی مقابله کند. زیرا هند، چین، کره جنوبی و حتی ژاپن به خرید نفت بیشتر از ایران ابراز تمایل کردهاند. اما فشار اصلی را تحریمهای مالی و بانکی به ایران وارد میکند که آمریکا از پائیز ۲۰۱۰ اعمال کرده است. شرکتهای اروپائی از آن زمان تهدید شدهاند که اگر به معامله با جمهوری اسلامی ادامه دهند، از معامله با شرکای آمریکائی خود محروم خواهند شد.

                  در نتیجه این تحریمها، نقل و انتقالهای پولی اروپا با ایران متوقف و حسابهای بانکی افراد حقوقی و حقیقی ایرانی بسته شد. در نتیجه شرکتهای اروپائی مستقر در ایران نتوانستند از حسابهای بانکی خود استفاده کنند و بدتر از آن، شرکتهای ایرانی نتوانستند بهای کالاهای وارداتی را بپردازند.
                  The greater the risk ، The greater the reward

                  هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                  نظر

                  • بابک 52
                    ستاره‌دار (27)
                    • Mar 2011
                    • 17028

                    #4914
                    رئیس اطلاعات دفاعی آمریکا: بعید است که ایران خود آغازگر جنگ باشد

                    ژنرال رولاند برگس، رئیس سازمان اطلاعات دفاعی آمریکا روز پنجشنبه (۲۷ بهمن/ ۱۶ فوریه) در واشنگتن گفت، ایران در صورت مورد حمله واقع شدن پاسخ خواهد داد ولی بعید است که جنگ را آغاز کند یا تحریککننده آغاز جنگ باشد.

                    به موجب گزارش خبرگزاری رویتزر، وی همچنین گفت، اعتقاد بر این است که اسرائیل در مورد حمله به ایران به دلیل ادامه برنامه هستهای این کشور تصمیم نگرفته است.

                    ژنرال برگس افزود: «ایران میتواند تنگه هرمز را دست کم به طور موقتی بسته و به سوی نیروهای آمریکایی و متحدان ما در منطقه شلیک کند.»

                    وی در ادامه تصریح کرد: «ایران همچنین میتواند تلاش کند تا با به خدمت گرفتن تروریستها در سراسر جهان دست به عملیاتی تروریستی بزند. با این حال سازمان ما معتقد است که ایران جنگ را آغاز نکرده و تحریککننده آغاز آن نیز نخواهد بود.»

                    طی روزهای اخیر تایلند از «توطئه ناکام» چند ایرانی برای سوء قصد به جان دیپلماتهای اسراییل در این کشور خبر داده و در همین رابطه دو نفر را دستگیر کرده است. در مالزی نیز یک ایرانی در رابطه با این پرونده دستگیر شده است.
                    The greater the risk ، The greater the reward

                    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                    نظر

                    • مات
                      عضو فعال
                      • Aug 2011
                      • 5650

                      #4915
                      النشره مطرح کرد؛
                      احتمال پایان بحران سوریه تا دو هفته دیگر
                      یک پایگاه خبری جهان عرب در تحلیلی با اشاره به آخرین تحولات سوریه نوشت: اطلاعات موثق نشان می دهد که مقامات سوری طرح مسکو را پذیرفته اند که طی آن یک محور منطقه ای با حضور روسیه، ایران و ترکیه در رویارویی با محور ضدسوری کشورهای عرب حاشیه خلیج فارس و آمریکا تشکیل خواهد شد.

                      به گزارش خبرگزاری مهر، "آنطوان الحایک" تحلیلگر پایگاه خبری النشره لبنان امروز در تحلیلی نوشت: از دو هفته پیش اطلاعاتی در زمینه طرح مسکو برای پایان بخشیدن به بحران در سوریه منتشر شد که بر مبنای آن وضعیت این کشور تا دوهفته دیگر کاملا در حالت عادی قرار می گیرد.

                      طرح روسیه برای حل بحران سوریه شامل گفتگو میان نظام "بشار اسد" و مخالفانش در مسکو، لغو ماده هشتم قانون اساسی سوریه در زمینه سیطره حزب بعث بر قدرت و انتقال به مرحله دموکراتیک با اجرای مفاد قانون اساسی جدید می شود.

                      قانون اساسی جدیدی که در آن مدت ریاست جمهوری 7 ساله و تنها برای یک دوره قابلیت تجدید دارد که همچون قانون اساسی موجود در بسیاری از کشورهاست و البته باید به همه پرسی عمومی گذاشته شود.

                      البته گفته می شود "میخائیل فرادکف" رئیس سرویس اطلاعات خارجی روسیه که اخیرا به همراه "سرگئی لاوروف" وزیرخارجه روسیه به دمشق سفر کرده بود، پس از پایان این سفر به سه پایتخت منطقه که احتمالا آنکارا و تهران جزو آنها بوده سفر کرده است. وی در این سفر واقعیت آنچه در سوریه می گذرد را به اطلاع رسانده و همچنین نظر نهایی مسکو را در قبال تحولات سوریه تبیین کرده است.

                      بر این اساس فرادکف موضع مسکو را در قبال پایان دادن به خشونتها در سوریه تشریح کرده و تصریح نموده که روسیه درگیری فعلی در سوریه را جدال نظام و مخالفانش نمی داند بلکه آن را درگیری میان ارتش و خارج شدگان از قانون (نیروهای مزدور) می داند.

                      رئیس سرویس اطلاعات خارجی روسیه همچنین تاکید کرده که موضع مسکو در قبال سوریه با وجود تبدیل این مسئله به موضوع جنگ سرد میان روسیه و آمریکا و بین المللی شدن آن هرگز تغییر نخواهد کرد. برخی منابع همچنین تاکید دارند که فرادکف در این دیدارها تاکید کرد که ارتش سوریه تا قبل از هفته اول ماه مارس (دو هفته دیگر) به صورت نظامی آرامش را به این کشور بازخواهد گرداند و اصلاحاتی که رئیس جمهور سوریه نیز وعده آن را داده به اجرا گذاشته می شود.

                      تحلیلگر النشره انجام این تحولات در هفته های آتی به معنای ایجاد ائتلافها و پیمانهای جدید در مسئله سوریه دانسته و می نویسد: اطلاعات موثق نشان می دهد که مقامات سوری طرح مسکو را پذیرفته اند که طی آن یک محور منطقه ای با حضور روسیه، ایران و ترکیه در رویارویی با محور ضدسوری کشورهای عرب حاشیه خلیج فارس و آمریکا تشکیل خواهد شد.

                      در پایان این مقاله با اشاره به توانمندی ارتش سوریه در ایجاد امنیت در نقاط نا آرام تاکید شده است: کسانی که اخیرا از سوریه و به ویژه شهر حمص بازمی گردند اذعان می کنند که ارتش سوریه توانسته زمام امور را به دست گیرد.
                      الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                      اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                      اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

                      نظر

                      • مات
                        عضو فعال
                        • Aug 2011
                        • 5650

                        #4916
                        آمريكا وزارت اطلاعات ايران را تحريم كرد!

                        بي بي سي فارسي،cnn و شبكه هاي خبري غربي با قطع برنامه هاي عادي خود در خبري فوري كه اعلام كردند وزارت دارايي آمريكا وزارت اطلاعات ايران را تحريم و دارايي هاي وزارت اطلاعات ايران در خارج از كشور را مسدود كرده است.

                        اين در حالي است كه وزارت اطلاعات ايران هيچ دارايي در خارج از ندارد.
                        الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                        اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                        اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

                        نظر

                        • بابک 52
                          ستاره‌دار (27)
                          • Mar 2011
                          • 17028

                          #4917
                          بررسی پنج دلیل حمله احتمالی اسرائیل به ایران



                          احتمال حمله اسرائیل به تأسیسات اتمی ایران هرروز ابعاد تازهتری به خود میگیرد. کشورهای غربی ضمن اعلام هشدار، نگران پیامدهای چنین حملهای هستند. اسرائیل ممکن است به پنج دلیل تمامی این هشدارها را نادیده بگیرد.


                          استدلال دولت اسرائیل در مورد حمله به تأسیسات اتمی ایران در سه کلمه خلاصه میشود: «اکنون یا هرگز». اهود باراک، وزیر دفاع اسرائیل معتقد است که تأسیسات اتمی ایران تا چند ماه دیگر به زیر زمین منتقل و در نتیجه در برابر حملات هوایی مقاوم خواهند شد. بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر این کشور نیز بارها تأکید کرده است که دستیابی ایران به سلاح اتمی «تهدیدی حیاتی» برای اسرائیل است و از این رو باید جلوی آن گرفته شود؛ در صورت نیاز به هر قیمتی.

                          همزمان مناقشه بر سر برنامه اتمی ایران، شکاف عمیقی میان اسرئیل و آمریکا ایجاد کرده است. درحالیکه واشنگتن سیاستها گسترش تحریمها را دنبال میکند به عقیده دولت اسرائیل زمان حمله موفق به تأسیسات اتمی ایران هدر میرود. وزیر دفاع اسرائیل معتقد است:«کسی که میگوید: دیرتر، ممکن است در نهایت به این نتیجه برسد که دیرتر خیلی دیر بوده است.»

                          تارنمای اینترنتی «اشپیگلآنلاین» در گزارش مفصلی به تحلیل شرایط کنونی پرداخته است. در این مقاله چند صفحهای ضمن رجوع به سایتهای معتبر سیاسی و کارشناسان مختلف تسلیحات، احتمال حمله نظامی پیشگیرانه اسرائیل به تأسیسات اتمی ایران بررسی شده است.

                          به نظر نویسنده مقاله در شرایط کنونی سیگنالهای مختلفی از اورشلیم مخابره میشوند که احتمال حمله یکجانبه این کشور به تأسیسات اتمی ایران بیش از پیش تقویت کردهاند. به عقیده برخی از مقامات اروپایی هم به نظر میرسد که اسرائیل اینبار جدیتر از همیشه است.

                          اما غرب از پاسخ ایران به حمله نظامی اسرائیل نگران است. تهران در پاسخ به چنین حملهای میتواند در سراسر جهان حملات تروریستی به راه اندازد، حزبالله را علیه اسرائیل بشوراند و در نهایت تمام خارومیانه را به آتش بکشد.

                          در میان شماری از کارشناسان معتقدند که حتی چنین واکنشی، میتواند هزنیهای قابل پذیرش برای اسرائیل باشد؛ آنهم به دلایل زیر:

                          ۱. فشار زمانی

                          از آغاز سال جاری میلادی جاری ایران سانتریفوژهای غنیسازی اورانیوم خود را به تأسیسات زیرزمینی منتقل کرده است. تأسیسات فردو از قرار ۸۰ تا ۹۰ متر زیر زمین قرار دارند. اسرائیل معتقد است که اگر ایران بخش اعظم تأسیسات خود را به چنین پایگاههایی منتقل کند حمله هوایی برای تخریب آنها دیگر اثر نخواهد داشت.

                          حتی پرقدرتترین بمبهای سنگرشکن هم نمیتوانند تأسیساتی که در عمق ۸۰ تا ۹۰ متری زمین قرار دارند را تخریب کنند. بر اساس اطلاعات منتشر شده این بمبها پس از رد شدن از ستونی بتونی به قطر ۶۰ متر منفجر میشوند یا قادرند تا عمق ۴۰ متری زمینی سخت هم نفوذ کنند.

                          جان پیک،کارشناس آمریکایی تسلیحات این ارقام را اغراقآمیز میداند. او در مقالهای که در سایت Globalsecurity.org منتشر شده خاطر نشان شده است که واحد این اطلاعات احتمالأ فوت (معادل تقریبا ۳۰٫۴۸ سانتیمتر ) است و نه متر. او نتیجهگیری میکند که چنین بمبهایی تنها قدرت عبور از بتونی به قطر ۲۰ متر را دارند.

                          کنگره آمریکا به تازگی با اختصاص بودجهای بالغ بر ۸۱ میلیون دلار برای بهبود کارآیی این بمبها موافقت کرده است. اما اگر طراحان بمبهای سنگرشکن موفق شوند عملکرد این بمبها را به گونهای تغییر دهند که قدرت تخریبآنها چندمترهم عمیقتر شود، ایران هم میتواند تأسیسات اتمی خود را عمیقتر حفر کند.



                          بررسی پنج دلیل حمله احتمالی اسرائیل به ایران
                          تأسیسات اتمی ایران و مراکز غنیسازی اورانیوم بر اساس اطلاعات آژانس بینالمللی انرژی اتمی




                          در نهایت زمانی میرسد که از نظر فیزیکی امکان تخریب این تأسیسات وجود نخواهد داشت. قدرت تخریب بمبهای سنگرشکن به سه فاکتور بستگی دارد: وزن، سرعت و قدرت مواد منفجره.

                          در مورد وزن باید گفت که امکان اندکی برای افزایش وزن این بمبها وجود دارد. بمبافکنهای دوربرد آمریکایی نمیتواند بمبهای سنگینتری حمل کنند. در صورت افزایش وزن بمبها، توانایی بمبافکنها را هم باید بهبود بخشید.

                          در مورد سرعت هم تغییر چندانی ممکن است. هرچه سرعت این بمبها بیشتر شود، مقاومت هوا در مسیر هم بیشتر میشود.‎ در مورد سومین فاکتور، یعنی قدرت تخریب، باید گفت که پرقدرتترین مواد منفجره هم درون بمبها به دلیل سرعت بالای آنها ذوب شده و فرم و قدرت انفجاری خود را پش از رسیدن به هدف ازدست میدهند.

                          در نهایت، پرتاب دو بمب در یک نقطه، تنها راهحلی است که در حال حاضر مطرح است. البته این راهحل تا کنون حتی مورد آزمایش هم قرار نگرفته است.

                          ۲. اقدامات غیرنظامی ثمربخش نبودند

                          به عقیده دولت اسرائیل اقدامات غیرنظامی برای متوقف کردن برنامه اتمی ایران موثر نبودند. در سالهای اخیر کشورهای غربی تلاش کردند با افزایش فشار سیاسی و تحریمهای اقتصادی، تهران را متقاعد به چشمپوشی از برنامهاتمی خود کنند. اما بر اساس اطلاعاتی که توسط سازمانهای اطلاعات غربی منتشر شده، تهران در تلاش است به دانش ساخت سلاحهای هستهای دستیابد.

                          هرچند تحریمهای گسترده اخیر، اقتصاد ایران را به شدت تحت تأثیر قرار دادهاند اما دولت جمهوری اسلامی همچنان بر ادامه برنامه اتمی خود تأکید میکند. در نهایت تا زمانی که کشورهایی مانند چین، روسیه و هند از همراهی با جامعه جهانی در اجرای تحریمهای ایران خودداری کنند، این تحریمها تأثیر مورد انتظار را نخواهد داشت.

                          به نقل از وبسایت Foreign Policy این تحریمها احتمالأ حتی زمان دسترسی ایران به بمب اتمی را هم کوتاهتر نخواهند کرد. ترور پژوهشگران هستهای ایران هم در بهترین حالت، برنامه اتمی این کشور را تنها کندتر میکند.

                          ۳. دستیابی ایران به بمب اتمی خاورمیانه بیثبات میکند

                          ایران مسلح به سلاح اتمی، احتمال جنگ اتمی در خاورمیانه را افزایش میدهد. کارشناسانی مانند ریچارد برت، مذاکره کننده سابق آمریکا در کاهش تسلیحات اتمی معتقدند که در صورت دستیابی ایران به سلاح اتمی کشورهای دیگری در منطقه، از جمله ترکیه، عربستان سعودی و مصر هم تلاش خواهند کرد که به بمب اتمی برسند.

                          در این صورت فاصله کشورهای متخاصم مانند اسرائیل و ایران برخلاف دوران جنگ سرد و فاصله میان ایالات متحده آمریکا و اتحاد جماهیر شوروی بسیار اندک است. در چنین شرایطی علاوه بر آنکه احتمال سو تعبیر همواره وجود دارد، فرصتی برای هشدار نیست.

                          از سوی دیگر از آنجا که انبار تسلیحات اتمی ایران نخست کوچک خواهد و انبار تسلیحات اتمی اسرائیل به دلیل وسعت کم این کشور در فضایی محدود، تسلیحات اتمی هر دو طرف در نخستین حمله طرف مقابل نابود خواهند شد.

                          اسرائیل درصورت حمله ایران میتواند به پشتیبانی آمریکا امیدوار باشد. البته کافی بودن این پشتیبانی مورد تردید است. درنتیجه در صورت دسترسی ایران به تسلیحات اتمی، دو طرف احتمالأ تمام مدت، انگشت روی ماشه، یکدیگر را نشانه خواهند گرفت. از این رو حمله پیشگیرانه اسرائیل به تأسیسات اتمی ایران میتواند گزینه بهتری برای این کشور باشد.

                          ۴. افزایش تنش به نفع اسرائیل است

                          پیامد حمله نظامی اسرائیل به ایران، آتشافروزی در خارومیانه، کشتار و ویرانی اقتصادی خواهد بود که اغلب به عنوان دلایل چشمپوشی از این گزینه مطرح میشوند. در این شرایط افزایش تنش به نفع اسرائیل خواهد بود.

                          با تنشافروزی ایران، اسرائیل دلایل دیگری در دست خواهد داشت تا نه تنها تأسیسات اتمی، بلکه تأسیسات صنعتی، بخشهای انرژی و مراکز ارتباطی ایران هم را هدف قرار دهد. در تنش کنونی اگر ایران تهدید بستن تنگه هرمز، مسیر عبور نفت را عملی کند، آمریکا را وادار به حمله نظامی خواهد کرد.

                          متیو کرونینگ، کارشناس آمریکایی امنیت تسلیحات هستهای معتقد است که ایران در حال حاضر گزینههای اندکی برای حمله متقابل به اسرائیل دارد.

                          کرونینگ در مقالهای که در مجله Foreign Affairs منتشر شد، خاطرنشان شده که حزبالله و حماس که میتوانند حملات تروریستی علیه اسرائیل برنامهریزی کنند در شرایط حساسی قرار دارند.

                          به دلیل بحران سوریه پایگاههای این گروههای شبهنظامی در منطقه متزلزل است.

                          موشکهای بالستیک ایران و نیروی دریایی این کشور هم تهدید بزرگی برای نیروی دریایی آمریکا نخواهند بود. کرونینگ که تا ژوئیه ۲۰۱۱ مشاور ویژه وزیردفاع پیشین آمریکا، رابرت گیتس بود، حمله نظامی به ایران را «کوچکترین شر» میداند.

                          ۵. تجربه اسرائیل در حملههوایی به تأسیسات اتمی

                          دولت اسرئیل پیشتر حمله هوایی به تأسیسات اتمی را تجربه کرده است. نیروی هوایی اسرائیل سال ۱۹۸۱ در حملهای غافلگیرکننده راکتور اتمی اوزیراک در خاک عراق را هدف قرار داد.

                          سال ۲۰۰۷ نیز جتهای جنگی اسرائیل پایگاه نظامی سوریه در منطقه الکبیر را بمباران کردند. دولت اسرائیل تا کنون در مورد حمله به این پایگاه، که طبق بررسیهای آژانش بینالمللی اتمی یک رآکتوراتمی بوده، موضعی رسمی اتخاد نکرده است.

                          هیچکدام از این دو حمله هوایی با پیامد جدی برای دولت اسرائیل همراه نبودند. نه عراق و نه سوریه جرأت حمله نظامی با اقدامات تروریستی علیه این کشور را نداشتند.

                          نویسنده مقاله تارنمای اینترنتی «اشپیگلآنلاین» در نهایت نتیجهگیری میکند که با توجه به ۵ دلیل اشاره شده، با افزایش تنش میان اسرائیل و ایران، احتمال حمله اسرائیل به تأسیسات اتمی ایران قوت گرفته است.
                          The greater the risk ، The greater the reward

                          هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                          نظر

                          • بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

                            #4918
                            بررسی پنج دلیل حمله احتمالی اسرائیل به ایران



                            احتمال حمله اسرائیل به تأسیسات اتمی ایران هرروز ابعاد تازهتری به خود میگیرد. کشورهای غربی ضمن اعلام هشدار، نگران پیامدهای چنین حملهای هستند. اسرائیل ممکن است به پنج دلیل تمامی این هشدارها را نادیده بگیرد.


                            استدلال دولت اسرائیل در مورد حمله به تأسیسات اتمی ایران در سه کلمه خلاصه میشود: «اکنون یا هرگز». اهود باراک، وزیر دفاع اسرائیل معتقد است که تأسیسات اتمی ایران تا چند ماه دیگر به زیر زمین منتقل و در نتیجه در برابر حملات هوایی مقاوم خواهند شد. بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر این کشور نیز بارها تأکید کرده است که دستیابی ایران به سلاح اتمی «تهدیدی حیاتی» برای اسرائیل است و از این رو باید جلوی آن گرفته شود؛ در صورت نیاز به هر قیمتی.

                            همزمان مناقشه بر سر برنامه اتمی ایران، شکاف عمیقی میان اسرئیل و آمریکا ایجاد کرده است. درحالیکه واشنگتن سیاستها گسترش تحریمها را دنبال میکند به عقیده دولت اسرائیل زمان حمله موفق به تأسیسات اتمی ایران هدر میرود. وزیر دفاع اسرائیل معتقد است:«کسی که میگوید: دیرتر، ممکن است در نهایت به این نتیجه برسد که دیرتر خیلی دیر بوده است.»

                            تارنمای اینترنتی «اشپیگلآنلاین» در گزارش مفصلی به تحلیل شرایط کنونی پرداخته است. در این مقاله چند صفحهای ضمن رجوع به سایتهای معتبر سیاسی و کارشناسان مختلف تسلیحات، احتمال حمله نظامی پیشگیرانه اسرائیل به تأسیسات اتمی ایران بررسی شده است.

                            به نظر نویسنده مقاله در شرایط کنونی سیگنالهای مختلفی از اورشلیم مخابره میشوند که احتمال حمله یکجانبه این کشور به تأسیسات اتمی ایران بیش از پیش تقویت کردهاند. به عقیده برخی از مقامات اروپایی هم به نظر میرسد که اسرائیل اینبار جدیتر از همیشه است.

                            اما غرب از پاسخ ایران به حمله نظامی اسرائیل نگران است. تهران در پاسخ به چنین حملهای میتواند در سراسر جهان حملات تروریستی به راه اندازد، حزبالله را علیه اسرائیل بشوراند و در نهایت تمام خارومیانه را به آتش بکشد.

                            در میان شماری از کارشناسان معتقدند که حتی چنین واکنشی، میتواند هزنیهای قابل پذیرش برای اسرائیل باشد؛ آنهم به دلایل زیر:

                            ۱. فشار زمانی

                            از آغاز سال جاری میلادی جاری ایران سانتریفوژهای غنیسازی اورانیوم خود را به تأسیسات زیرزمینی منتقل کرده است. تأسیسات فردو از قرار ۸۰ تا ۹۰ متر زیر زمین قرار دارند. اسرائیل معتقد است که اگر ایران بخش اعظم تأسیسات خود را به چنین پایگاههایی منتقل کند حمله هوایی برای تخریب آنها دیگر اثر نخواهد داشت.

                            حتی پرقدرتترین بمبهای سنگرشکن هم نمیتوانند تأسیساتی که در عمق ۸۰ تا ۹۰ متری زمین قرار دارند را تخریب کنند. بر اساس اطلاعات منتشر شده این بمبها پس از رد شدن از ستونی بتونی به قطر ۶۰ متر منفجر میشوند یا قادرند تا عمق ۴۰ متری زمینی سخت هم نفوذ کنند.

                            جان پیک،کارشناس آمریکایی تسلیحات این ارقام را اغراقآمیز میداند. او در مقالهای که در سایت Globalsecurity.org منتشر شده خاطر نشان شده است که واحد این اطلاعات احتمالأ فوت (معادل تقریبا ۳۰٫۴۸ سانتیمتر ) است و نه متر. او نتیجهگیری میکند که چنین بمبهایی تنها قدرت عبور از بتونی به قطر ۲۰ متر را دارند.

                            کنگره آمریکا به تازگی با اختصاص بودجهای بالغ بر ۸۱ میلیون دلار برای بهبود کارآیی این بمبها موافقت کرده است. اما اگر طراحان بمبهای سنگرشکن موفق شوند عملکرد این بمبها را به گونهای تغییر دهند که قدرت تخریبآنها چندمترهم عمیقتر شود، ایران هم میتواند تأسیسات اتمی خود را عمیقتر حفر کند.



                            بررسی پنج دلیل حمله احتمالی اسرائیل به ایران
                            تأسیسات اتمی ایران و مراکز غنیسازی اورانیوم بر اساس اطلاعات آژانس بینالمللی انرژی اتمی




                            در نهایت زمانی میرسد که از نظر فیزیکی امکان تخریب این تأسیسات وجود نخواهد داشت. قدرت تخریب بمبهای سنگرشکن به سه فاکتور بستگی دارد: وزن، سرعت و قدرت مواد منفجره.

                            در مورد وزن باید گفت که امکان اندکی برای افزایش وزن این بمبها وجود دارد. بمبافکنهای دوربرد آمریکایی نمیتواند بمبهای سنگینتری حمل کنند. در صورت افزایش وزن بمبها، توانایی بمبافکنها را هم باید بهبود بخشید.

                            در مورد سرعت هم تغییر چندانی ممکن است. هرچه سرعت این بمبها بیشتر شود، مقاومت هوا در مسیر هم بیشتر میشود.‎ در مورد سومین فاکتور، یعنی قدرت تخریب، باید گفت که پرقدرتترین مواد منفجره هم درون بمبها به دلیل سرعت بالای آنها ذوب شده و فرم و قدرت انفجاری خود را پش از رسیدن به هدف ازدست میدهند.

                            در نهایت، پرتاب دو بمب در یک نقطه، تنها راهحلی است که در حال حاضر مطرح است. البته این راهحل تا کنون حتی مورد آزمایش هم قرار نگرفته است.

                            ۲. اقدامات غیرنظامی ثمربخش نبودند

                            به عقیده دولت اسرائیل اقدامات غیرنظامی برای متوقف کردن برنامه اتمی ایران موثر نبودند. در سالهای اخیر کشورهای غربی تلاش کردند با افزایش فشار سیاسی و تحریمهای اقتصادی، تهران را متقاعد به چشمپوشی از برنامهاتمی خود کنند. اما بر اساس اطلاعاتی که توسط سازمانهای اطلاعات غربی منتشر شده، تهران در تلاش است به دانش ساخت سلاحهای هستهای دستیابد.

                            هرچند تحریمهای گسترده اخیر، اقتصاد ایران را به شدت تحت تأثیر قرار دادهاند اما دولت جمهوری اسلامی همچنان بر ادامه برنامه اتمی خود تأکید میکند. در نهایت تا زمانی که کشورهایی مانند چین، روسیه و هند از همراهی با جامعه جهانی در اجرای تحریمهای ایران خودداری کنند، این تحریمها تأثیر مورد انتظار را نخواهد داشت.

                            به نقل از وبسایت Foreign Policy این تحریمها احتمالأ حتی زمان دسترسی ایران به بمب اتمی را هم کوتاهتر نخواهند کرد. ترور پژوهشگران هستهای ایران هم در بهترین حالت، برنامه اتمی این کشور را تنها کندتر میکند.

                            ۳. دستیابی ایران به بمب اتمی خاورمیانه بیثبات میکند

                            ایران مسلح به سلاح اتمی، احتمال جنگ اتمی در خاورمیانه را افزایش میدهد. کارشناسانی مانند ریچارد برت، مذاکره کننده سابق آمریکا در کاهش تسلیحات اتمی معتقدند که در صورت دستیابی ایران به سلاح اتمی کشورهای دیگری در منطقه، از جمله ترکیه، عربستان سعودی و مصر هم تلاش خواهند کرد که به بمب اتمی برسند.

                            در این صورت فاصله کشورهای متخاصم مانند اسرائیل و ایران برخلاف دوران جنگ سرد و فاصله میان ایالات متحده آمریکا و اتحاد جماهیر شوروی بسیار اندک است. در چنین شرایطی علاوه بر آنکه احتمال سو تعبیر همواره وجود دارد، فرصتی برای هشدار نیست.

                            از سوی دیگر از آنجا که انبار تسلیحات اتمی ایران نخست کوچک خواهد و انبار تسلیحات اتمی اسرائیل به دلیل وسعت کم این کشور در فضایی محدود، تسلیحات اتمی هر دو طرف در نخستین حمله طرف مقابل نابود خواهند شد.

                            اسرائیل درصورت حمله ایران میتواند به پشتیبانی آمریکا امیدوار باشد. البته کافی بودن این پشتیبانی مورد تردید است. درنتیجه در صورت دسترسی ایران به تسلیحات اتمی، دو طرف احتمالأ تمام مدت، انگشت روی ماشه، یکدیگر را نشانه خواهند گرفت. از این رو حمله پیشگیرانه اسرائیل به تأسیسات اتمی ایران میتواند گزینه بهتری برای این کشور باشد.

                            ۴. افزایش تنش به نفع اسرائیل است

                            پیامد حمله نظامی اسرائیل به ایران، آتشافروزی در خارومیانه، کشتار و ویرانی اقتصادی خواهد بود که اغلب به عنوان دلایل چشمپوشی از این گزینه مطرح میشوند. در این شرایط افزایش تنش به نفع اسرائیل خواهد بود.

                            با تنشافروزی ایران، اسرائیل دلایل دیگری در دست خواهد داشت تا نه تنها تأسیسات اتمی، بلکه تأسیسات صنعتی، بخشهای انرژی و مراکز ارتباطی ایران هم را هدف قرار دهد. در تنش کنونی اگر ایران تهدید بستن تنگه هرمز، مسیر عبور نفت را عملی کند، آمریکا را وادار به حمله نظامی خواهد کرد.

                            متیو کرونینگ، کارشناس آمریکایی امنیت تسلیحات هستهای معتقد است که ایران در حال حاضر گزینههای اندکی برای حمله متقابل به اسرائیل دارد.

                            کرونینگ در مقالهای که در مجله Foreign Affairs منتشر شد، خاطرنشان شده که حزبالله و حماس که میتوانند حملات تروریستی علیه اسرائیل برنامهریزی کنند در شرایط حساسی قرار دارند.

                            به دلیل بحران سوریه پایگاههای این گروههای شبهنظامی در منطقه متزلزل است.

                            موشکهای بالستیک ایران و نیروی دریایی این کشور هم تهدید بزرگی برای نیروی دریایی آمریکا نخواهند بود. کرونینگ که تا ژوئیه ۲۰۱۱ مشاور ویژه وزیردفاع پیشین آمریکا، رابرت گیتس بود، حمله نظامی به ایران را «کوچکترین شر» میداند.

                            ۵. تجربه اسرائیل در حملههوایی به تأسیسات اتمی

                            دولت اسرئیل پیشتر حمله هوایی به تأسیسات اتمی را تجربه کرده است. نیروی هوایی اسرائیل سال ۱۹۸۱ در حملهای غافلگیرکننده راکتور اتمی اوزیراک در خاک عراق را هدف قرار داد.

                            سال ۲۰۰۷ نیز جتهای جنگی اسرائیل پایگاه نظامی سوریه در منطقه الکبیر را بمباران کردند. دولت اسرائیل تا کنون در مورد حمله به این پایگاه، که طبق بررسیهای آژانش بینالمللی اتمی یک رآکتوراتمی بوده، موضعی رسمی اتخاد نکرده است.

                            هیچکدام از این دو حمله هوایی با پیامد جدی برای دولت اسرائیل همراه نبودند. نه عراق و نه سوریه جرأت حمله نظامی با اقدامات تروریستی علیه این کشور را نداشتند.

                            نویسنده مقاله تارنمای اینترنتی «اشپیگلآنلاین» در نهایت نتیجهگیری میکند که با توجه به ۵ دلیل اشاره شده، با افزایش تنش میان اسرائیل و ایران، احتمال حمله اسرائیل به تأسیسات اتمی ایران قوت گرفته است.
                            The greater the risk ، The greater the reward

                            هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                            نظر

                            • بابک 52
                              ستاره‌دار (27)
                              • Mar 2011
                              • 17028

                              #4919
                              احمدینژاد با مشایی و بقایی به پاکستان رفت

                              رئیس جمهور ایران دقایقی پیش برای شرکت در اجلاس 3 جانبه ایران، افغانستان و پاکستان در رأس هیئتی بلندپایه از مقامات سیاسی و اقتصادی کشورمان وارد اسلامآباد شد.

                              به گزارش فارس، محمود احمدی نژاد پس از ورود به فرودگاه بینالمللی اسلامآباد مورد استقبال "شهابالدین" یک وزیر فدرال پاکستان به نمایندگی از دولت اسلامآباد، سفیر و اعضای سفارت جمهوری اسلامی ایران و همچنین روسای نهادهای ایرانی مقیم پاکستان قرار گرفت.

                              رئیس جمهور و هیئت همراه تا دقایقی دیگر بطور رسمی در کاخ ریاست جمهوری پاکستان از سوی آصف علی زرداری رئیس جمهور آن کشور مورد استقبال قرار گرفته و تشریفات رسمی را بجا خواهد آورد.

                              وزیر امور خارجه کشورمان به همراه جمعی از مقامات دولتی از جمله "اسفندیار رحیم مشایی" رئیس دفتر، "هاشمی ثمره" دستیار ویژه و "حمید بقایی" معاون رئیس جمهور رئیس جمهور را در این سفر همراهی میکنند.

                              قرار است روسای جمهور پاکستان، ایران و افغانستان برای بررسی مسائل منطقهای و توسعه روابط دو و چند جانبه به ویژه افغانستان و نیز تقویت روابط بین این 3 کشور فردا با یکدیگر دیدار و مذاکره کنند.

                              احمدی نژاد پیش از ظهر امروز و قبل از عزیمت به پاکستان در جمع خبرنگاران، دخالتها و اقدامات نظامی کشورهای فرامنطقهای در امور خاورمیانه را باعث تشدید ناامنی در منطقه دانست و ابراز امیدواری کرد که اجلاس فردا گام بلندی در جهت افزایش همگرایی و همکاریهای منطقهای و پیشبرد صلح و ثبات در منطقه باشد.
                              The greater the risk ، The greater the reward

                              هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                              نظر

                              • بابک 52
                                ستاره‌دار (27)
                                • Mar 2011
                                • 17028

                                #4920
                                چند خبر مثبت!

                                بانک مرکزی اروپا که 50 میلیارد یورو از اوراق قرضه دولت یونان را در اختیار دارد این اوراق را با اوراقی جدید تعویض خواهد کرد. اوراق جدید دقیقا ویژگیهای اوراق قبلی را دارند و این بدان معناست که بانک مرکزی اروپا هیچ زیانی متحمل نخواهد شد. این نهاد از ماه مه سال 2010 خرید اوراق قرضه سه کشور ایرلند، یونان و پرتغال را آغاز کرد تا ضمن کمک به آنها از یورو حمایت کند. این سه کشور به کمکهای مالی بانک مرکزی اروپا، اتحادیه اروپا و صندوق بینالمللی پول وابسته هستند. بانک مرکزی اروپا هر گاه سود اوراق قرضه کشورهای بدهکار عضو بلوک یورو افزایش مییابد به خرید این اوراق اقدام میکند تا از سود آنها بکاهد.

                                از طرف دیگر ساعتی پیش گزارشهایی مثبت از بازار کار و بخش مسکن آمریکا منتشر شد و به همین دلیل شاخصهای مالی در این کشور افزایش یافتند. این اخبار توانسته وضعیت بد یونان را تحتالشعاع قرار دهد. در بخش ساخت و ساز موارد آغاز ساخت خانه در ماه ژانویه رشدی مطلوب داشته و تعداد این موارد در مقیاس سالانه به 699 هزار عدد رسیده است. همچنین در بازار کار تعداد متقاضیان بیمه بیکاری هفته گذشته 13 هزار مورد کاهش یافته در حالیکه اقتصاددانها پیشبینی کرده بودند این تعداد 7 هزار نفر افزایش یابد.

                                با انتشار اخبار مثبت از اروپا و آمریکا، ارزش یورو در برابر دلار و شاخصهای مالی در اروپا و ایالات متحده افزایش یافتهاند. قیمت طلا نیز حدود 10 دلار بالا رفته است.

                                منبع : نما بورس
                                The greater the risk ، The greater the reward

                                هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                                نظر

                                در حال کار...
                                X