اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرج اکبری
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 10934

    #11806
    به منظور شركت در اجلاس مكه/
    رییس جمهوری فردا به عربستان سفر می كند

    تهران- مدیر كل امور بین الملل دفتر رییس جمهوری گفت: 'محمود احمدی نژاد' رییس جمهوری اسلامی ایران فردا دوشنبه 23 مرداد به منظور شركت در اجلاس اضطراری سران سازمان همكاری های اسلامی با عنوان 'همبستگی اسلامی' به عربستان سفر می كند.


    'محمدرضا فرقانی' عصر یكشنبه در گفت و گو با خبرنگار سیاسی ایرنا افزود: این سفر به دعوت ملك عبدالله پادشاه عربستان سعودی انجام می شود و رییس جمهوری قرار است در اجلاس مكه كه روزهای 24 و 25 مرداد ماه در مكه مكرمه برگزار خواهد شد، شركت كند.

    وی با بیان اینكه جمهوری اسلامی ایران عضوی فعال و موثر در سازمان همكاری های اسلامی است، اظهار داشت: ایران با آمادگی كامل برای بررسی موضوعات مهم جهان اسلام، ایجاد اتحاد و اتفاق و همچنین جلوگیری از توطئه هایی كه علیه جهان اسلام تدارك دیده شده و یا در حال اجراست، در اجلاس مكه شركت می كند.

    فرقانی یادآور شد كه جمهوری اسلامی ایران یكی از كشورهای اصلی و از اركان سازمان همكاری های اسلامی است و در همه اجلاس های این سازمان در تمامی سطوح شركت فعال و گسترده ای داشته است.

    مدیر كل امور بین الملل دفتر رییس جمهوری اضافه كرد: جمهوری اسلامی ایران همواره نقطه نظرات مفید و موثری را در ارتباط با مسایل مطرح شده در سازمان همكاری های اسلامی اعلام كرده است.

    سازمان همكاری های اسلامی 57 عضو دارد كه از لحاظ جغرافیایی به سه گروه آسیایی، آفریقایی و عرب تقسیم می شوند.

    سیام**9012**1586

    انتهای خبر / خبرگزاری جمهوری اسلامی (ايرنا) / کد خبر
    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

    نظر

    • ماهور
      عضو فعال
      • Feb 2011
      • 1239

      #11807
      گزینه احتمالی پایتخت اداری کجاست؟


      استاندار تهران گفت: گزینه احتمالی برای پایتخت اداری به تهران، شهر پرند است چون شرایط بهتری نسبت به سایر گزینهها دارد.

      مرتضی تمدن در گفتگو با مهر، با تایید احتمال انتخاب شهر پرند به عنوان پایتخت اداری کشور گفت: این شهر نسبت به سایر گزینههای بررسی شده از شرایط بهتری برخوردار است و پیش از این نیز قرار بود شهری در نزدیکی تهران به عنوان پایتخت اداری کشور برگزیده شود.
      چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
      گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

      نظر

      • mavi_deniz
        عضو فعال
        • May 2011
        • 518

        #11808
        در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
        به منظور شركت در اجلاس مكه/
        رییس جمهوری فردا به عربستان سفر می كند

        تهران- مدیر كل امور بین الملل دفتر رییس جمهوری گفت: 'محمود احمدی نژاد' رییس جمهوری اسلامی ایران فردا دوشنبه 23 مرداد به منظور شركت در اجلاس اضطراری سران سازمان همكاری های اسلامی با عنوان 'همبستگی اسلامی' به عربستان سفر می كند.
        از سفر برزیل عبرت نگرفته !!!

        نظر

        • ماهور
          عضو فعال
          • Feb 2011
          • 1239

          #11809
          ماليات بر ارزش افزوده مسكن اعلام شد



          يك بيستم رقم خريد، فروش، رهن و اجاره بايد به عنوان پنج درصد از ماليات بر ارزش افزوده معاملات مسكن پرداخت شود
          چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
          گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

          نظر

          • ایرج اکبری
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 10934

            #11810
            در اصل توسط mavi_deniz پست شده است View Post
            از سفر برزیل عبرت نگرفته !!!
            با سلام این بار قضیه فرق می کند چون خود ملک عبداله درخواست داده که بروند عربستان هم زیارت خانه خدا را انجام می دهد و هم گفتگو را باتشکر
            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

            نظر

            • ایرج اکبری
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 10934

              #11811
              پس از توقفی کوتاه مدت در کشور عمان
              شهرزاد میرقلیخان پس از 5 سال حبس در آمریکا به ایران بازگشت
              خبرگزاری فارس: شهرزاد میر قلی خان، شهروند ایرانی که به مدت پنج سال در زندان های آمریکا در بازداشت بود، لحظاتی پیش وارد تهران شد.

              به گزارش خبرنگار سیاست خارجی خبرگزاری فارس، شهرزاد میرقلیخان شهروند ایرانی زندانی در آمریکا که به مدت 5 سال در زندانهای این کشور در بازداشت بود و چهارشنبه هفته گذشته آزاد شد، پس از توقف کوتاهی در کشور عمان، لحظاتی پیش به کشور بازگشت.

              شهرزاد میرقلیخان به اتهام واهی خرید تجهیزات دوگانه به همراه همسرش در اتریش دستگیر شد و با گذراندن دوران محکومیت و تبرئه توسط دادگاه این کشور، به ایران بازگشت، اما در سفری به قبرس در سال 1386 توسط مأموران این کشور دستگیر و به درخواست آمریکا به این کشور منتقل و در اقدامی غیرانسانی و غیرحقوقی به 5 سال حبس در آمریکا محکوم و در 19 دسامبر 2007 در آمریکا زندانی شد.
              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

              نظر

              • ایرج اکبری
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 10934

                #11812
                رهبر معظم انقلاب در دیدار اساتید دانشگاهها:
                جهان در حال گذر به یک وضع جدید است/ایران حرف نوین و موجآفرین دارد
                خبرگزاری فارس: رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: جمهوری اسلامی بر خلاف غرب عقیم، در ابعاد مختلف سیاسی، حکومتی، اخلاقی، فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی برای جامعه بشری حرفهای نوین و موج آفرینی دارد.

                به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاعرسانی دفتر مقام معظم رهبری،حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب عصر امروز (یکشنبه)در دیدار صدها نفر از اساتید، محققان و پژوهشگران دانشگاهها، جهان را در حال گذر و تحول به سمت یک «ساختار و هندسه جدید سیاسی، اقتصادی و اجتماعی» خواندند و با تبیین جایگاه و نقش آفرینی ویژه ملت ایران در این تحول عظیم تاریخی تأکید کردند: نخبگان کشور از جمله دانشگاهیان می توانند با عمل به وظایف بسیار مهم خود در این برهه بسیار حساس تاریخی، به ارتقای جایگاه ایران در ساختار جدید جهان، کمک تعیین کننده ای کنند.

                حضرت آیت الله خامنه ای اوضاع در حال گذر جهان را از لحاظ ظاهری با مرحله تحولات پس از جنگ جهانی اول و دوران پیدایش استعمار اروپا قابل مقایسه دانستند اما تأکید کردند: جهت گیری تغییرات آتی جهان برخلاف دورانهای یاد شده، در جهت تبادل قدرت و توانایی های عمومی بخشی از ملتهای جهان با بخشهای دیگر است.

                ایشان،در تبیین نشانه ها و شواهد بروز تحولات و تغییرات عمیق جهانی به بیداری اسلامی اشاره کردند و افزودند: احساس هویت و بیداری متکی بر اسلام در میان ملتهای مختلف اسلامی، نشانه بی سابقه ای است که از عمق تحول در ساخت و هندسه آتی جهان، خبر می دهد.

                رهبر معظم انقلاب شکست غرب به رهبری امریکا در تسلط بر منطقه غرب آسیا را نشانه دیگری از «دوران تحول کنونی» برشمردند و افزودند: خیز ناموفق امریکا برای تسلط بر این منطقه مهم و حساس که در قضیه عراق و افغانستان آشکار شد از دیگر نشانه های تغییرات عمیقی است که جهان با آن روبروست.

                حوادث جاری در اروپا و آینده مبهم کشورهای قدرتمند این قاره از دیگر شواهدی بود که رهبر معظم انقلاب برای اثبات حرکت جهان کنونی به سمت یک ساختار جدید، به آن استناد کردند.

                ایشان افزودند اوضاع کنونی اروپا که سرانجام آن را به زمین خواهد زد، ناشی از خطاهای تاکتیکی یا راهبردی نیست بلکه ناشی از خطای بنیانی در جهان بینی است.

                حضرت آیت الله خامنه ای افول وجهه امریکا در جهان را چهارمین نشانه ای دانستند که اثبات می کند جهان، در حال گذر به یک وضع جدید است.

                ایشان خاطرنشان کردند: امریکا به عنوان قدرت اول ثروت و علم و فناوری نظامی و غیرنظامی، چندین دهه در میان ملتها دارای وجهه عمومی بسیار خوبی بود اما این کشور امروز نه تنها هیچ وجهه ای ندارد بلکه در افکار عمومی جهان به سمبل زورگویی، ظلم، دخالت در امور ملتها و جنگ افروزی تبدیل شده است.

                رهبر معظم انقلاب پس از تشریح نشانه های بروز تحولات عمیق در ساختار و هندسه جهان آتی،به تبیین این واقعیت پرداختند که کشور و ملت ایران در این دوران گذر از جایگاه مهم و حساسی برخوردارند که درک آن، وظایف سنگینی را متوجه ملت، نخبگان و مسئولان می کند.

                حضرت آیت الله خامنه ای بیداری نشأت گرفته از انقلاب اسلامی و استواری و استحکام بی نظیر شالوده نظام بر مبنای اعتقاد،ایمان، عقل و عاطفه را از جمله دلایل جایگاه ویژه ایران در تحولات کنونی جهان خواندند.

                ایشان افزودند: علاوه بر این دلایل ثروت و منابع عظیم و خدادادی ایران از جمله منابع انرژی و نیروی انسانی برخوردار از استعداد بالا، به ایران در موقعیت در حال تحول جهان،ویژگی های قابل توجهی بخشیده است.

                رهبر معظم انقلاب اسلامی در همین زمینه با اشاره به سترون و نازا بودن غرب در ارائه اندیشه های نو و ایده های جدید برای بشریت، تأکید کردند: جمهوری اسلامی بر خلاف غرب عقیم، در ابعاد مختلف سیاسی، حکومتی، اخلاقی، فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی برای جامعه بشری حرفهای نوین و موج آفرینی دارد.

                ایشان مردم سالاری دینی، ابتنای تمدن بر معنویت و آمیختگی دین و زندگی در عرصه های سیاسی و اجتماعی و اقتصادی را از جمله حرفهای نو ملت ایران و نظام اسلامی برای ملتهای جهان دانستند.

                رهبر معظم انقلاب اسلامی در ارائه آخرین دلیل برای اثبات جایگاه خاص ایران در روند تحولات جهانی به پایداری و سرسختی ملت ایران و نظام اسلامی در مقابل شیوه های سلطه غرب اشاره کردند و افزودند: ایران، مردمش، نخبگانش و مسئولانش در مقابل تهدید،جنگ آفرینی، ترور، کشتار و اختلاف افکنی غرب، ایستادگی می کنند و این واقعیت نیز، به این کشور بزرگ ویژگی خاصی بخشیده است.

                رهبر معظم انقلاب اسلامی بعد از تبیین نشانه های ورود دنیا به مرحله یک تحول اساسی و تشریح جایگاه ویژه جمهوری اسلامی ایران در این تحول، این سوال را مطرح کردند که آیا دانشگاهها و حوزه های علمیه در قبال این حوادث بسیار مهم مسئولیتی دارند یا نه؟

                حضرت آیت الله خامنه ای یک سوال دیگر نیز مطرح کردند: آیا دانشگاهها و حوزه های علمیه می توانند در این تحولات مهم، تماشاگر باشند و برای خود نقشی تعریف نکنند؟

                ایشان در پاسخ به این سوال ها خاطرنشان کردند: توفیق و نقش آفرینی ملت ایران در این برهه بسیار مهم و تاریخی، در درجه اول بعهده دانشمندان کشور است و یقیناً دانشگاهها یکی از عناصر رتبه اول برای تأثیرگذاری در این تحولات هستند.

                رهبر معظم انقلاب اسلامی با اشاره به نقش بسیار حساس و عظیم دانشگاه در این تحولات، افزودند: دانشگاهها می توانند با عمل به مسئولیت های خود بگونه ای نقش آفرینی کنند که کشور، ملت و تاریخ ایران در این تحولات برنده باشند و این مسئله، نشان دهنده نقش بسیار حساس نخبگان و دانشگاهیان در این مقطع تعیین کننده است.

                حضرت آیت الله خامنه ای در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به پیشرفتهای کشور در عرصه های مختلف از جمله بخشهای علمی،خاطرنشان کردند: در کنار این پیشرفتها، نقاط منفی نیز در زمینه مدیریت های علمی و برنامه ریزی ها وجود دارند که تنها راه برطرف کردن آنها، تمرکز ذخیره علمی و کارشناسی دانشگاهها برای حل این مشکلات است.

                شبهه لزوم بی طرف بودن علم و دخالت ندادن آن درسیاست، موضوع دیگری بود که رهبر معظم انقلاب اسلامی به آن اشاره کردند.

                حضرت آیت الله خامنه ای تأکید کردند: علم در مرحله کشف حقایق بیطرف است اما هنگامی که علم در خدمت یک جهت گیری قرار گیرد،به هیچ وجه بی طرف نیست و این وضع کنونی جهان شاهد این مسئله است.

                ایشان افزودند: چگونه است که قرنهای متمادی، علم در خدمت سلطه گری و استعمار ملتها، تولید سلاح و کشتار انسانها و جنگ افروزی قرار گرفته است اما نباید در خدمت عدل، ارزشها و پیام اسلام قرار گیرد.

                رهبر معظم انقلاب اسلامی به یک مغالطه دیگر و آنهم تقسیم بندی دستگاه علمی کشور به دولتی و غیردولتی اشاره و خاطرنشان کردند: برخی تلاش می کنند تا مفاهیم «دانشجو، استاد و تشکل دولتی» را به عنوان یک دشنام مطرح کنند در حالیکه حمایت دانشجو، استاد و یا یک تشکل دانشگاهی از نظام و حکومتی که بر پایه مبانی اسلامی و الهی شکل گرفته، یک افتخار است.

                ایشان افزودند: باید فرهنگ تلاش و مجاهدت برای جبهه حق در دانشگاهها گسترش یابد که البته نقش اساتید در این زمینه بسیار برجسته است.

                رهبر معظم انقلاب اسلامی تأکید کردند: گسترش فرهنگ تلاش و مجاهدت برای جبهه حق،در واقع همان فرماندهی جنگ نرم است که به عهده اساتید دانشگاهها قرار دارد.

                حضرت آیت الله خامنه ای در پایان سخنان خود، ضرورت تأمل مسئولان درخصوص ایجاد نظام ملی نوآوری را مورد تأکید قرار دادند و خاطرنشان کردند: خلاء نبود نظام ملی نوآوری که در واقع شبکه ای از ارتباط های زنجیره ای کلان و خرد دستگاههای علمی کشور است، به شدت احساس می شود که باید برای آن چاره اندیشی کرد.

                ایشان تأکید کردند: مهمترین وظیفه نظام ملی نوآوری، رصد و هدایت جریان علمی و نوآوری در کشور است.

                در آغاز این جلسه 3 ساعته، 13 نفر از استادان دانشگاهها، دیدگاههای خود را درباره مسائل مختلف بیان کردند.

                دکتر غلامرضا پورمند نماینده استادان دانشگاه علوم پزشکی تهران، چهره ماندگار و محقق برتر جشنواره بین المللی رازی در سخنان خود به تبیین نقش و تأثیرگذاری «نگاه سلامت محور» بجای «درمان محور» پرداخت.

                دکتر منصور اعتصامی – استاد دانشگاه تربیت مدرس و نماینده استادان رشته های علوم انسانی نیز، استفاده از مبانی دینی و آموزه های اسلامی در مباحث اقتصادی را به ویژه در اصلاح الگوی مصرف و اقتصاد مقاومتی ضروری خواند.

                وی خواستار استفاده از ظرفیت بالای نخبگان و اساتید اقتصادی به عنوان اتاق فکر اقتصادی کشور شد و از تهیه و تدوین طرح اقتصاد ضدتحریمی از جانب جمعی از اساتید اقتصادی دانشگاهها خبر داد.

                دکتر فرنوش فرید بُد دکترای تخصصی الکتروشیمی دانشگاه تهران و دارای رتبه دانشمند بین المللی بعنوان سومین سخنران، تدوین نقشه جامع علمی کشور را گامی مهم در توسعه برنامه ریزی شده علمی دانست.

                دکتر فریدبُد افزود: برنامه ریزی عملیاتی و سرمایه گذاری کافی برای تحقق چرخه ایده تا تولید می تواند شتاب رشد علمی کشور را بیشتر کند.

                سخنران بعدی این دیدار یک استاد فنی بود. دکتر احمد چَلداوی استاد تمام رشته مهندسی برق و استاد نمونه کشوری،

                وی تجربه 8 سال دفاع مقدس را نشان دهنده توانایی ملت ایران در تبدیل تهدید به فرصت دانست و گفت: این تجربه در شرایط فعلی نیز در پرتو برنامه ریزی و تلاش قابل تکرار است.

                استاد چلداوی به عنوان نماینده استادان دانشگاههای فنی دو پیشنهاد مشخص داشت: تشکیل اتاق فکر صنایع بزرگ با حضور صاحبان صنایع و «استادان و محققان دانشگاهها» و تشکیل هم اندیشی استادان جهان اسلام.

                دکتر سیف الله سعدالدین نماینده بسیج اساتید – تشکیل حلقه های علمی با حضور اساتید صاحب فن بسیجی و دانشجویان را،منشأ آثار فراوان خواند و از تشکیل کارگروههای 23 گانه تحول در علوم انسانی و کارگروههای جنگ نرم خبر داد.

                دکتر سیدحسن شهرستانی نماینده اساتید گروه هنر و عضو هیأت علمی دانشگاه هنر نیز ضرورت تحول در عرصه هنر و تقویت هنر برآمده از انقلاب اسلامی را محور سخنان خود قرار داد.

                وی نظریه پردازی درخصوص مبانی هنر از دیدگاه اسلام و لزوم توجه بیش از پیش به ادبیات داستانی بعنوان پشتوانه اصلی آثار نمایشی و سینمایی را مورد تأکید قرار داد و از بی توجهی به معماری سنتی و اصیل در شهرسازی ها انتقاد کرد.

                دکتر افسانه صفوی دکترای شیمی دانشگاه شیراز و استاد و پژوهشگر نمونه به عنوان هفتمین سخنران،روند پیشرفت علمی ایران را افتخار آمیز خواند و گفت: استقلال بیشتر دانشگاهها می تواند این روند را تسریع کند.

                دکتر صفوی همچنین باور عمیق به توانایی متخصصان داخلی، حمایت بیشتر از محققان وایجاد بانک نیازهای صنعتی کشور را خواستار شد.

                دکتر مهدی ناطق پور – دکترای انگل شناسی پزشکی و استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران با تمرکز بر طرح دانش افزایی اعضای هیأت علمی دانشگاهها، تقویت ظرفیت های تربیتی و معرفتی اساتید و استفاده از آن در پرورش فکری و فرهنگی دانشجویان را ضروری خواند. وی برنامه ریزی دقیق را تنها راه تحقق این ایده دانست.

                نهمین سخنران جلسه مشترک رهبر انقلاب و استادان دانشگاهها دکتر حمید ابریشمی استاد اقتصاد دانشگاه تهران بود. دکتر ابریشمی در نگاهی آسیب شناسانه به وضع فعلی اقتصادی کشور گفت: فقدان برنامه مطلوب اقتصادی بر مبنای اخلاق اسلامی، مهمترین عامل وضع کنونی است. این استاد دانشگاه، اقتصاد اخلاقی را مکمل اقتصاد مقاومتی دانست.

                دکتر شهرام یوسفی فر – دکترای تاریخ ایران نیز به عنوان دهمین سخنران، ضرورت محور قرار گرفتن پژوهش در نظام علمی کشور را خاطرنشان کرد و گفت: باید نگاه موجود به پژوهشگاهها و مراکز تحقیقات بعنوان مراکز دست چندم را تغییر داد.

                دکتر یوسفی فر اصلاح و بازتعریف جایگاه اعضای هیأت علمی پژوهشگاهها، تربیت مدیران پژوهشی و گسترش اخلاق پژوهشی را خواستار شد.

                دکتر نوشین بیگدلی دکترای مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف فراهم کردن زمینه مشارکت جدی دانشگاههای شهرستانها در عرصه پیشرفت علمی کشور را مورد تأکید قرار داد.

                سخنان دکتر بیگدلی چند نکته دیگر نیز داشت: استفاده از ظرفیت و خردجمعی اساتید دانشگاهها در بخشهای مختلف برای حل مسائل کلان کشور، الگوسازی اساتید و نخبگان زن دانشگاهها به عنوان الگوی زن مسلمان ایرانی و پرهیز از تغییرات مکرر در قوانین دانشگاهها و مقررات جذب اعضای هیأت علمی.

                دکتر مسعود اخوان فرد دکترای حقوق تخصصی تجارت بین الملل و عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد نیز در سخنان خود پرهیز از اقدامات ظاهری و کم عمق در موضوع راه اندازی کرسی های آزاداندیشی را الزامی دانست. وی نگاه متوازن و همه جانبه به علوم انسانی بویژه در باز تولید متون علمی، اصلاح ساختارها و تربیت نیروهای ارزشی را مهم خواند.

                دکتر حسن سالاریه دکترای مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف، به عنوان سیزدهمین و آخرین سخنران جلسه مشترک رهبر انقلاب و استادان دانشگاهها به بررسی موانع افزایش سرعت پیشرفت علمی کشور پرداخت.

                ضعف در کار گروهی در تحقیقات علمی، تغییرات مکرر در مدیریتهای کلان پژوهشی، ریسک ناپذیری مدیریت بخشهای صنعتی، بی اعتمادی برخی مدیران به دانش بومی،ضعف آموزشهای کاربردی در دانشگاهها و کمبود رقابت علمی میان استادان دانشگاهها برای رفع نقاط ضعف صنایع از جمله مواردی بود که دکتر سالاریه به آنها اشاره کرد.
                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                نظر

                • ایرج اکبری
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 10934

                  #11813
                  پیام تسلیت پوتین به احمدی نژاد/
                  روسیه برای كمك به زلزله زدگان ایران اعلام آمادگی كرد

                  مسكو - 'ولادیمیر پوتین' رییس جمهوری روسیه در پیامی به دكتر 'محمود احمدی نژاد' رییس جمهوری اسلامی ایران، آمادگی آن كشور را برای كمك به زلزله زدگان آذربایجان شرقی را اعلام كرد.


                  به گزارش ایرنا، دفتر مطبوعاتی كاخ كرملین روز یكشنبه پیام تلگرام رییس جمهوری روسیه در ارتباط با زمین لرزه در استان آذربایجان شرقی را منتشر كرد.

                  در این پیام، پوتین ضمن ابراز همدردی با دولت و ملت ایران بر آمادگی كشورش برای ارائه كمك های لازم به زلزله زدگان جمهوری اسلامی ایران تاكید كرده است.

                  بعد از ظهر روز گذشته( شنبه) زلزله ای با قدرت 2/6 در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر) مناطق از شهرستانهای اهر و ورزقان واقع در استان آذربایجان شرقی را لرزاند.
                  كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                  نظر

                  • ایرج اکبری
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 10934

                    #11814
                    /جدیدترین اخبار میدانی سوریه/
                    آزادی خبرنگار شبکه الاخباریه/ترور خبرنگار سانا/ادامه پاکسازیها
                    خبرگزاری فارس: جدیدترین تحولات میدانی امروز سوریه را میتوان در آزادی یکی از خبرنگاران ربوده شبکه الاخباریه و ترور یکی از خبرنگاران خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) و ادامه پاکسازیهای ارتش در مناطق مختلف ملاحظه کرد.

                    به گزارش خبرنگار فارس در دمشق، پس از آرامش کاملی که پایتخت سوریه طی 10 روز گذشته شاهد آن بود، گروهکهای تروریستی اقدام به بمبگذاری در منطقه " البرامکة" در مرکز دمشق کردند، اما انفجار این بمب تلفات جانی به دنبال نداشت و تنها خسارات مادی از خود برجای گذاشت.

                    همچنین افراد گروهکهای تروریستی تلاش کردند، در صحنه حضور پیدا کنند و اقدام به شلیک به سمت افراد در حال تردد کردند تا اوضاع و شرایط را بحرانی کنند، اما نیروهای امنیتی وابسته به ارتش سوریه موفق به کشتن دو نفر از این تروریستها و بازداشت سه نفر دیگر شدند.

                    همچنین گروهک تروریستی دیگری اقدام به منفجر کردن یک بمب صوتی در نزدیکی مرکز پلیس "المرجه" کرد که خساراتی از خود برجا نگذاشت، افزون بر اینکه این گروهک یک بمب صوتی دیگر در خیابان "الثوره" منفجر و تلاش کرد، به سمت میدان " یوسف العظمة" فرار کند و در یکی از ساختمانهای همجوار آن پنهان شود که توسط نیروهای ارتش سوریه تحت پیگرد قرار گرفت و پس از درگیری با آنها موفق شد، 5 تروریست را دستگیر کنند.

                    اما از سوی دیگر نیروهای ارتش سوریه عملیات تحت پیگرد قرار دادن تروریستهای مسلح در منطقه "التل" در ریف دمشق را ادامه دادند که براثر درگیریهای پیش آمده شمار زیادی از تروریستها را کشته و شمار دیگری را بازداشت و پناهگاههای آنها را تصرف یا منهدم کردند، این درحالی است که گزارش شده شماری از این تروریستها از استانهای دیگر به این منطقه روانه شده بودند.

                    همچنین در این عملیات ارتش سوریه موفق شد، خودروهای مجهز به مسلسلهای تروریستهای مسلح را هدف قرار داده و منهدم کند که از آنها در عملیاتهای تروریستی خود استفاده میکردند، این درحالی است که نیروهای امنیتی ارتش سوریه نیز گروهکهای تروریستی موجود در این منطقه را تحت پیگرد قرار دادند که بر اثر آن شماری از تروریستها کشته و شمار دیگر مجروح شدند.

                    همچنین منابع آگاه اعلام کردند که نیروهای ارتش سوریه موفق شدند، "یارا صالح"، خبرنگار شبکه خبری الاخباریه را از دست تروریستها آزاد کنند، بدون اینکه در این ارتباط اطلاعات دیگری ارائه دهند.

                    این منابع در ادامه توضیح دادند که مابقی تیم خبری الاخباریه متشکل از "عبود طبرة"، تصویربردار و " حاتم أبو یحیى"، کمک تصویربردار و "حسام عماد"، راننده آنها همچنان در یکی از خانههای منطقه التل در بند تروریستهای هستند.

                    این منابع در ادامه افزودند که یگانهای ارتش سوریه در جریان پاکسازی برخی مناطق التل یک خبرنگار مزدور را که برای شبکههای الجزیرة، العربیة، اسکای نیوز و اورینت گزارش تهیه میکرد به قتل برسانند.

                    این خبرنگار مزدور اعتراف کرده بود که با کادر خبری ربوده شده الاخباریه دیدار داشته و دوربین آنها را برای فیلمبرداری از عملیاتهای ارتش سوریه به خدمت گرفته بود.

                    همچنین گروهکهای تروریستی مسلح اقدام به ترور رئیس بخش اخبار داخلی خبرگزاری رسمی سوریه ـ سانا ـ با شلیک به سوی وی در منزلش در منطقه "الجدیده عرطوز" در ریف دمشق کردند.

                    از سوی دیگر در دمشق و به طور مشخص در منطقه نزدیک به الجدیده عرطوز" در ریف دمشق و مزارع اطراف آن درگیریها بین یگانهای ارتش سوریه و گروهکهای تروریستی مسلح ادامه یافت.

                    همچنین گروهکهای مسلح تروریست از منطقه پاکسازی شده "الحجر الاسود" پس از 9 ساعت درگیری با نیروهای ارتش سوریه به مناطق اطراف فرار کردند، این درحالی است که براثر درگیریهای پیش آمده دهها تروریست کشته شدند که در میان آنها افرادی از تابیعتهای عربی و بیگانه مشاهده میشدند. همچنین صدای انفجار متوالی در این منطقه به گوش میرسید که ناشی از حملات تروریستهای مسلح به منطقه با استفاده از آر پی جی بود.

                    اما در منطقه "حرستا" یک گروهک تروریست یک جوان سوری طرفدار نظام را به همراه خودرویش ربودند، اما این جوان پس از درگیری فیزیکی موفق به فرار از دست تروریستها شد و پس از اطلاع موضوع به مسئولان امر و تحت پیگرد قرار گرفتن توسط ارتش سوریه 3 تروریست کشته و شماری دیگر بازداشت شدند.

                    همچنین نیروهای امنیتی سوریه با گروهکهای مسلح تروریستی درگیر شدند که در مزارع الشیفونیة و السلطانیة متمرکز شده بودند که بر اثر آن دو نفر از نیروهای امنیتی مجروح و 12 تروریست کشته و 5 نفر دیگر را دستگیر کردند.

                    و سرانجام اینکه گروهکهای مسلح تروریستی به یک نفربر نظامی ارتش در مزارع العدوی در یکی از راههای فرعی حمله کردند که منجر به شهادت 5 نظامی سوری و مجروح شدن شمار دیگری شد.

                    انتهای پیام/ص
                    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                    نظر

                    • mavi_deniz
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 518

                      #11815
                      روزنامه دولت مدعی شد:
                      نامه دو وزیر عزل شده به مقام عالی رتبه: پیشنهاد خلع احمدی نژاد و تشکیل ستادی متشکل از رؤسای قوای سهگانه
                      سایت روزنامه ایران ، دو تصویر تار شده از دو وزیر عزل شده احمدی نژاد منتشر کرده که می توان به راحتی حدس زد این دو پورمحمدی وزیر سابق کشور و منوچهر متکی وزیر خارجه سابق هستند.
                      پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
                      سایت روزنامه ایران وابسته به دولت نوشت: دو وزیر سابق به دنبال خلع اختیارات دولت احمدینژاد هستند.

                      به گزارش سرویس سیاسی «انتخاب» ؛ سایت روزنامه ایران ، دو تصویر تار شده از دو وزیر عزل شده احمدی نژاد منتشر کرده که می توان به راحتی حدس زد این دو پورمحمدی وزیر سابق کشور و منوچهر متکی وزیر خارجه سابق هستند.

                      به نوشته این روزنامه ، دو تن از وزیران کلیدی دولتهای نهم و دهم این نامه را تهیه و تنظیم کردهاند و طی روزهای گذشته به یک مقام عالیرتبه نظام ارسال کردهاند.

                      متن کامل این خبر دی پی می آید:

                      در حالی که پروژه هماهنگ و دامنهدار سلب اختیارات و مسئولیتهای رئیسجمهور چندی است آغاز شده اخبار واصله به خبرنگار حاکی از تحرک ویژه دو وزیر سابق دولت در این خصوص است.بر این اساس وزرای دو وزارتخانه مهم و حیاتی دولتهای نهم و دهم که هر دو نیز توسط رئیسجمهور از مسئولیتهای خود عزل شده بودند، طی روزهای گذشته نامهای را خطاب به یکی از مقامات عالیرتبه نظام تهیه و تنظیم کردهاند که در آن پیشنهاد شده با توجه به وضعیت حساس و بحرانی کشور! ستادی متشکل از رؤسای قوای سهگانه و برخی از عقلای دیگر تشکیل و مدیریت مسائل اجرایی را طی یک سال آینده بر عهده گیرد! بر این اساس دولت عملاً از تمام مسئولیتهای اجرایی خود خلع شده و عملاً هیچ نقشی در مدیریت کلان کشور نخواهد داشت.این دو وزیر سابق که البته هر دو نیز جزو نامزدهای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری هستند همچنین با مراجعه به سایر اشخاصی که به هر دلیلی از دولتهای نهم و دهم جدا شدهاند از آنها خواستهاند در این پروژه خاص همراهی و نامه فوق را امضا نمایند که البته جز در یک مورد با مخالفت سایر افراد روبهرو شدهاند.
                      آخرین ویرایش توسط mavi_deniz؛ 2012/08/13, 00:02.

                      نظر

                      • mavi_deniz
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 518

                        #11816
                        جزئیات اخلال در احیای حرم رضوی به روایت شاهد عینی
                        ناطق چه گفت که لباس شخصی ها برآشفتند؟
                        پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : بازتاب: دیشب شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان بود. با اینکه به یک افطاری مهم دعوت بودم، از ترس اینکه نتوانم به مراسم احیاء حرم برسم، از خیر آن گذشتم. پس از افطار و خواندن نماز مغرب و عشاء فوراً و با ذوق و شوق فراوان به سمت حرم حرکت کردم تا بهترین و مهمترین شب سال را در حرم علیّ بن موسی الرّضا (ع) سپری کرده و مراسم احیاء را درک کنم.



                        تقریباً کلّ صحن جامع رضوی مفروش بود. در وسط صحن جایی یافته و نشستم. پس از پایان دعای جوشن کبیر و مراسم عزاداری، حجّت الاسلام و المسلمین ناطق نوری برای ایراد سخنان خود و قرآن به سر گرفتن بالای منبر رفتند.



                        موضوع صحبت" عدل " بود. ایشان ابتدا روایتی از حضرت علی (ع) به این مضمون خواندند: فردی از امام علی سؤال کرد که عدل بهتر است یا جود؟ ایشان فرمودند (نقل به مضمون): عدل یعنی هر چیزی را در جای خود قرار دادن ولی جود یک درجه جلوتر از عدل است. سپس نتیجه گرفتند که در نظر مردم و در مسائل فردی جود بهتر است لکن در مسائل حکومتی و اداره جامعه نمی شود با جود برخورد کرد، بلکه باید عدالت را پیاده کرد.



                        در ادامه خطیب محترم اقسام عدل را بر شمرده و شروع به توضیح یک یک آنان کرد. عدالت اجتماعی، عدالت اخلاقی، عدالت سیاسی، عدالت مدیریّتی و ... .
                        خلاصه سخنان در رابطه با عدالت اجتماعی در یک جمله:" همه در برابر قانون مساویند. "
                        خلاصه سخنان در رابطه با عدالت اخلاقی در یک جمله:" ریا، کبر، غرور و صفاتی از این دست عدالت اخلاقی نبوده و مخالف با عدل است. "


                        تا اینکه صحبت به عدل سیاسی رسید. سخنران محترم گفتند:« مثلاً اگر کسی در انتخابات برای اینکه رأی بیاورد رقیب خود را بی آبرو کند، این مخالف با عدل سیاسی است». حدود دو دقیقه بعد، گروهی در جلوی جایگاه شروع به فرستادن صلواتهای مکرّر کرده و در صدد به هم زدن سخنرانی بودند. عدّه ای از مردم نیز کنجکاو شده و برای دیدن جلوی جایگاه ایستاده و مرتّب سرک می کشیدند.



                        خطیب محترم تذکّر دادند که اینجا جای صلوات فرستادن نیست. هم مردم و هم خود خطیب به خوبی فهمیدند که توطئه و خرابکاری در راه است. لذا ایشان ـ با اینکه بخشی از بحث باقی مانده بود ـ سریع و به طور کاملاً محسوس سخنرانی را تمام کرده و وارد مراسم قرآن به سر شدند و این مراسم را هم خیلی زود و بدون تأنّی به پایان بردند.

                        (با اینکه در مراسم احیاء حرم امام رضا رسم است که وقتی به عبارت "بعلیّ بن موسی" می رسند، در حالی که مردم رو به گنبد امام رضا ایستاده اند، یک مدّاح حدود هفت هشت دقیقه مدّاحی می کند. همان طور که در شبهای نوزدهم و بیست و یکم نیز همین طور بود). حتّی بر خلاف شبهای گذشته چراغ های صحن رضوی هم خاموش نشد و مراسم در زیر چراغهای روشن برگزار شد.



                        در آخر مراسم سخنران چند دعا کرده و در خلال آن از خداوند سلامتی مقام معظّم رهبری و وحدت کلمه ملّت را درخواست کرد. بلافاصله پس از پایان مراسم، حدود چهل نفر جوان که در جلوی جایگاه حضور داشتند، قیام کرده و شروع به شعار دادن کردند. این در حالی بود که آقای ناطق در حال ترک جایگاه بود. تنها شعار " وای اگر خامنه ای حکم جهادم دهد " را شنیدم چون صدای شعاردهندگان واضح نبود.



                        به ناگاه دیدم این جماعت در حین شعار اشیایی از قبیل بوروشورهایی که در حرم توزیع می شود را به سمت راهروی خروجی جایگاه پرتاب می کنند. جالب اینجا بود که اکثر مردم بی تفاوت به این قضیّه در حال ترک مراسم بودند. عدّه ای نیز همچنان سرک می کشیدند.



                        مردم بیچاره


                        نگارنده این چند سطر که به طور کلّی حالی را که موقع مراسم قرآن به سر باید داشته باشد از دست داد. مردم دور و اطراف هم زبان به شکایت گشودند که احیای امشب ما را خراب کردند. من به نوبه خود از اینکه وقت و حال دعا و مناجات در بهترین شب سال و بهترین مکان از دستم رفت، گله مند بوده و در جهان پس از مرگ این حقّ خود را از مسبّبان باز خواهم ستاند و اطمینان دارم لااقل گروهی از مردم هم با من هم رأی خواهند بود.

                        مسبّبان واقعه


                        خیلی بعید است این گروه بدون برنامه ریزی و به طور اتّفاقی این کار را کرده باشند. زیرا اوّلاً من در دو احیای گذشته در نزدیکی جایگاه نشسته بودم و می دیدم اکثر افرادی که در جلوی جایگاه می نشینند انسان های روستایی منش و ساده ای هستند و عموماً از مسائل سیاسی بی اطّلاع و هیچ گاه نیز وارد مسائل سیاسی و اینگونه حرکات نمی شوند. ثانیاً هیچ وقت چهل نفر از عوام مردم که از راههای دور و نزدیک برای درک احیای حرم امام رضا آمده اند، نمی آیند بدون برنامه ریزی، حرمت این شب مقدّس و این مکان مقدّس را در حضور این همه مردم شرکت کننده بریزند. پس باید گفت این حرکت برنامه ریزی شده بوده است.


                        مقصّر اصلی

                        مقصّر اصلی این گونه حوادث کسانی اند که:


                        1. چند سال پیش وقتی سه چهار طلبه نادان و فریب خورده سخنرانی آیت الله هاشمی رفسنجانی را در حرم حضرت معصومه(س) آن هم در روز پانزدهم خرداد به هم ریخته و الفاظی بسیار بد را در رواق امام خمینی(ره) حرم قم فریاد زدند، ـ که یکی از اساتید حوزه هم به دیدار آنان رفته و به نوعی از آنان تجلیل کرده بود ـ سکوت کرده و از کنار آن با بی مهری گذشتند.


                        2. وقتی در آن مناظره کذاییِ آن انتخابات کذایی، نسبتهایی ناروا و دروغ به سابقون انقلاب داده شد، باز هم سکوت کردند و توبیخ مسبّبان و مخالفت با این حرام بیّن و هم چنین اعاده حیثیّت از نامبرده شدگان را به بعد از انتخابات موکول کردند و بعد از انتخابات هم ... . شاید آنان خوف داشتند که نکند کاندیدای مورد نظرشان در انتخابات ... .


                        3. وقتی گروهی سازمان دهی شده در روز رحلت امام خمینی(ره) و در حرم آن بزرگوار سخنان یادگار او را با شعارهای خود بر هم زده و سخنان او که جز تسلیت رحلت پدربزرگش و خیر مقدم به حضّار چیزی نبود را ناتمام گذاشتند، باز هم مراسم را با سکوت مطلق برگزار کردند. با اینکه بسیاری از علما حتّی آنانی که کاری به سیاست ندارند حرکت را محکوم کرده و از سیّد حسن آقا دلجویی نمودند. بسیاری از مسئولین سابق و وقت نیز این حرکت زشت را تقبیح کردند.


                        4. و اینک نیز سکوت خواهند کرد و از کنار حادثه پیش آمده برای رئیس بازرسی دفتر مقام معظّم رهبری با سکوتی دردناکتر خواهند گذشت. زیرا ساکتین، مسبّبان این حوادث را " جوانانی انقلابی و دارای نیّت پاک و خالص " دانسته و می گویند:« شما حقّ دارید».


                        نکته پایانی

                        همیشه در اینگونه حوادث به یاد سخن شهید مظلوم بهشتی می اُفتم که آقای هاشمی آن را در انتخابات 84 نقل کرد. وقتی که بی رحمانه ترین تهمتها را به او می زدند، در جواب سؤال آقای هاشمی که چرا پاسخ این هجمه ها را نمی دهی؟ گفته بود: آقای هاشمی " آسیاب به نوبت ".

                        نظر

                        • بابک 52
                          ستاره‌دار (27)
                          • Mar 2011
                          • 17028

                          #11817
                          توهین زشت نماینده کویتی به دیپلمات های ایرانی

                          به گزارش شیعه آنلاین، «جمعان الحربش» یکی از نمایندگان سلفی پارلمان منحل شده کویت است. وی چندی پیش به طور اتفاقی در مراسمی با سفیر و تعدادی از اعضای سفارت جمهوری اسلامی ایران در کویت دیدار و با آنان دست داد.
                          او اکنون از این دیدار پشیمان شده و طی اظهاراتی توهین آمیز اعلام کرد که پس از دست دادن با دیپلمات های ایرانی، 7 بار دست خود را شسته تا از نجاسات پاک شود!
                          وی در ادامه اظهارات توهین آمیز خود گفت: بنده از همه امت عرب به خاطر دست دادنم با اعضای سفارت ایران، عذرخواهی می کنم. حالا هم قصد دارم برای جبران این مسأله، کفاره بدهم. کفاره بنده این است که فراخوان حمایت از "ارتش آزاد سوریه" (مخالفان حکومت سوریه) را راه اندازی کنم.
                          «جمعان الحربش» همچنین افزود: به نظر من دعوت کردن ایرانی ها به آن مراسم از اساس و پایه غلط بود. بنده هم از حضور آنان در آنجا اطلاع نداشتم وگرنه به هیچ وجه در آن مراسم حضور نمی یافتم.




                          واقعا" شرم بر ما که با این عربهای سوسمار خور در ارتباطیم

                          خداوکیلی اگه مکه رفتن رو تحریم کنند می دونید چقدر عربستان ضربه مالی خواهد خورد؟؟؟
                          The greater the risk ، The greater the reward

                          هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                          نظر

                          • بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

                            #11818
                            ضرر تعطیلی ۵ روزه تهران ۳ میلیارد دلار برآورد شد

                            هر روز تعطیلی معادل ۱۴۲۸ میلیارد تومان به اقتصاد ایران ضرر میزند. تنها ۲ روز از ۵ روزی که تهران به دلیل اجلاس غیرمتعهدها تعطیل است در تقویم تعطیل رسمی است. با این حساب اقتصاد ایران حدود ۳ میلیارد دلار زیان میبیند.
                            «هر روز تعطیلی معادل ۱۴۲۸ میلیارد تومان به اقتصاد ایران ضرر میزند.» روزنامه شرق روز یکشنبه ۲۲ مرداد ۹۱ در گزارشی با محاسبه این رقم بر اساس تولید ناخالص ملی ایران به تعطیلی پنج روزه تهران به مناسبت برگزاری اجلاس کشورهای غیرمتعهد اشاره کرده است.
                            بنا به این گزارش، در بین پنج روزی که تهران تعطیل خواهد شد، تنها دو روز آن تعطیل رسمی است و سه روز دیگر آن به مناسبت برگزاری اجلاس کشورهای غیرمتعهد تعطیل خواهد شد که زیان آن برای اقتصاد ایران حدود ۳ میلیارد دلار است.
                            لغو پروازها به مقصد کیش و مشهد در طول برگزاری اجلاس غیرمتعهدها
                            با نزدیک شدن به سوم شهریور و آغاز "اجلاس غیرمتعهدها"، هر لحظه بر ابعاد تعطیلیهای اعلام شده در مدت برگزاری اجلاس غیرمتعهدها افزوده میشود. ابتدا اعلام شد کلیه مدارس، دانشگاهها، ادارات و بانکها در این مدت تعطیل هستند.
                            محمود رسولینژاد مديرعامل شرکت فرودگاههای کشور روز شنبه ۲۱ مرداد از کاهش ۵۰ درصدی پروازهای فرودگاه مهرآباد به دلیل "ايمنی بیشتر" خبر داد.
                            به گزارش روزنامه شرق، صاحبان آژانسها نیز با تایید این موضوع گفتهاند به احتمال زياد از تاريخ ۷ تا ۱۱ شهريور پرواز به مقصد كيش و مشهد صورت نمیگیرد.
                            عبدالعلی تاجی، معاون حقوقی معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی ریاست جمهوری نیز گفته است، تعطیلی دستگاههای اجرایی از هفتم تا یازدهم شهریورماه به مناسبت برگزاری "اجلاس غیرمتعهدها" بر روند کار بخش خصوصی نیز تاثیرگذار خواهد بود.
                            صدمات جبرانناپذیر به کسب و کار
                            پیش از این اسداله عسگراولادی، عضو هیات اتاق بازرگانی تهران تعطیل کردن تهران به مدت چند روز به دلیل حضور سران کشورهای غیرمتعهد را باعث وارد شدن صدمات جبرانناپذیر به کسب و کار اعلام کرده بود.
                            این عضو هیات مدیره اتاق بازرگانی تهران گفته بود: «اگر سران میخواهند بیایند ایران قدمشان بر روی چشم ولی راهکار درست این است که محدودیت تردد در مناطق رفت و آمد آنها ایجاد کنیم و امنیت آن مناطق و هتلهای محل اقامت آنها را بالا ببریم و بقیه شهر را از جمله ادارات، بانکها، سازمانهای دولتی و بخش خصوصی را به تعطیلی نکشانیم.»
                            به گفته علی سعیدلو، رئیس ستاد برگزاری "اجلاس غیرمتعهدها"، تصمیم به تعطیلی تهران از هفتم تا یازدهم شهریورماه برای "هرچه آرامتر برگزاری این اجلاس" گرفته شده است.
                            دلیل تعطیلی تهران آرامتر برگزار شدن "اجلاس غیرمتعهدها" عنوان شده اما به گزارش روزنامه شرق «بر اساس قانون، اعلام تعطيلی روزهای كاری سال فقط درصورت بروز حوادث غيرمترقبه يا حادثهای كه جان شهروندان را به خطر میاندازد، امكانپذير است.»
                            جنبش غیرمتعهدها چیست؟
                            جنبش غیرمتعهدها که در حال حاضر ۱۱۸ کشور عضو آن هستند در سال ۱۹۶۱ و در اوج جنگ سرد به منظور موازنه بین ابرقدرتها تشکیل شد.
                            مهمترین فعالیت این جنبش نشست سران آن است که هر سه سال یکبار برگزار میشود. ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی در سال ۱۹۷۹ به جنبش عدم تعهد پیوست.

                            بسیاری از کارشناسان سیاسی معقتدند که با پایان جنگ سرد و فروپاشی اردوگاه سوسیالیسم، فلسفهی وجودی جنبش کشورهای غیرمتعهد که ایجاد موازنه بین ابرقدرتهای دوران جنگ سرد بود، از بین رفته و دلیلی برای ادامه حیات آن وجود ندارد.
                            این در حالی است که به گفته محمدرضا فرقانی سخنگوی شانزدهمين اجلاس کشورهای غيرمتعهد در تهران، ایران برای ۱۳۸ کشور عضو اصلی و ناظر این جنبش دعوتنامه فرستاده ولی فقط ۳۱ کشور اعلام کردهاند در سطح سران یعنی رییسجمهور یا نخستوزیر در تهران حضور خواهند یافت.
                            تاکنون ۱۰ کشور اعلام کردهاند که در سطح وزیر خارجه در این اجلاس شرکت میکنند. تعدادی از کشورها نیز اعلام کردهاند در سطح سفرا و نمایندگان خود در تهران در این اجلاس شرکت میکنند.
                            در حال حاضر مصر ریاست دورهای این جنبش را بر عهده دارد که آن را در نشست شهریور ماه برای سه سال آینده به جمهوری اسلامی ایران واگذار میکند.

                            The greater the risk ، The greater the reward

                            هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                            نظر

                            • مات
                              عضو فعال
                              • Aug 2011
                              • 5650

                              #11819
                              سقوط یک هواپیمای ترکیه و مرگ 2 خلبان آن

                              یک هواپیمای آموزشی ترکیه در شمال غرب این کشور سقوط کرد و دو خلبان آن کشته شدند.

                              به گزارش فارس، یک هواپیمای آموزشی ترکیه در آسمان دریای مرمره در ساحل تیکرداغ در شمال غرب ترکیه سقوط کرد و ارتباط با دو خلبان آن قطع شد.

                              بنا بر گزارش رسانههای خبری، عرفان دمیروز حاکم محلی اعلام کرد که این هواپیما در 2.5 مایلی ساحل مرمره و 90 کیلومتری غرب استانبول سقوط کرد.

                              دمیروز تصریح کرد که پلیس و گارد ساحلی به مکان حادثه اعزام شدهاند تا عملیات جستوجو و نجات را سریعتر آغاز کنند.

                              خبرگزاری شینهوا چین نیز پس از این اعلام کرد که دو خلبان پس از سقوط هواپیما در شمال غرب ترکیه جان خود را از دست دادهاند.

                              بنا بر این گزارش، هواپیما از نوع سیراس بود که دو خلبان داشت و در چهار کیلومتری ساحل مرمره در اریجلی و 90 کیلومتری غرب استانبول ارتباط خود را از دست داد.

                              گفته میشود پس از عملیات جستوجو اجساد دو خلبان به نامهای حکمت آرات و لیزا سینل پیدا شده است.

                              بیش از یک ماه پیش نیز یک جنگنده اف 4 ترکیه با تجاوز به حریم هوایی سوریه هدف قرار گرفته و سرنگون شده و دو خلبان آن کشته شده بود.
                              الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                              اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                              اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

                              نظر

                              • rajabnejad
                                عضو فعال
                                • Jan 2012
                                • 4331

                                #11820
                                تصميمات نهايي ارزي اعلام شد



                                تیم اقتصادی دولت پس از واکاوی ده روزه سیاستهای جدید ارزی که با واکنش بازار غیررسمی ارز همراه بود، رسما اعلام کرد که از تصمیم ضربالاجل خود مبنی بر افزایش نرخ مرجع منصرف شده تا از التهابات شکل گرفته در بازار ارز بکاهد.
                                پس از پردهبرداری دولت از تصمیم خود مبنی بر افزایش نرخ ارز مرجع به بیش از 1226 تومان، تب قیمتی در بازار ارز بالا گرفت و نرخ دلار به بیش از دو هزار و 100 تومان افزایش یافت؛ به دنبال این امر دولت که از تعدیل و اصلاح نرخ ارز مرجع تا هفته جاری خبر داده بود، یکباره از تصمیم خود عقب نشست.
                                بر همین اساس بود که سخنگوی اقتصادی دولت روز گذشته از تداوم تخصیص ارز 1226 تومانی به کالاهای اساسی براساس تصمیم کارگروه مشترک دولت و مجلس برای ساماندهی بازار ارز خبر داد.
                                این در حالی است که ريیس کل بانک مرکزی در هفته گذشته ضمن اعلام قطعیت تصمیم دولت در تغییر نرخ ارز مرجع، از تعیین نرخ جدید ارز در طول 10 روز خبر داده بود. پس از اعلام این خبر البته اظهار نظرات مختلفی در این خصوص مطرح شد که به تبع آن، موضوع روی میز کارگروه مشترک دولت و مجلس قرار گرفت و طی جلساتی مورد بررسی قرار گرفت.
                                این کارگروه پس از انجام چند جلسه بررسی، با افزایش نرخ ارز پایه مخالفت کرد. ريیس کمیسیون برنامه و بودجه البته پیشتر اعلام کرده بود که طبق تصمیمات اخذ شده، مقرر شد نرخ دوم ارز در بورس و بر اثر عرضه و تقاضا کشف قیمت شده و به تبع آن دلالی ارزی حذف شود. غلامرضا مصباحیمقدم متذکر شده بود: «نرخ مرجع برای کالاهای ضروری و اساسی همان 1226 تومان بدون تغییر خواهد بود. این کالاها شامل دارو و مواد غذایی مورد نیاز مردم است.»
                                با این حال، روز گذشته اما و اگرها در این خصوص به پایان رسید و وزیر اقتصاد رسما از تصمیم دولت برای عدم افزایش نرخ ارز مرجع خبر داد. شمسالدین حسینی در گفتوگو با سایت رسمی دولت اعلام کرد: «براساس مجموعه بررسیها و تفاهم به عمل آمده در کارگروه مشترک دولت و مجلس، تخصیص ارز به نرخ مرجع 1226 تومانی ادامه خواهد یافت.» به گفته او «جلسات کارگروه مشترک که هدف عمده آن ساماندهی بازار ارز است، با حضور نمایندگان قوه مجریه و مقننه و به صورت منظم در بانک مرکزی تشکیل میشود.» به این ترتیب طبق اولویتبندی ده گانه اخیر دولت، مقرر شد که تنها به دو گروه نخست یعنی کالاهای اساسی شامل مواد غذایی، نهادههای کشاورزی و دامی و همچنین دارو و تجهیزات پزشکی، دلار 1226 تومانی پرداخت شود.
                                بهمنی: تغییر نرخ ارز پیشنهاد ما نبود
                                اما همزمان با اعلام رویکرد تازه توسط سخنگوی اقتصادی دولت، ريیس کل بانک مرکزی نیز اعلام کرد: «تغییر قیمت ارز مرجع پیشنهاد ما نبود.»
                                محمود بهمنی البته هفته گذشته از قطعی شدن تغییر نرخ ارز مرجع خبر داده بود. اما از آنجا که نزدیک 10 روز قبل ريیس سازمان توسعه تجارت ایران برای نخستین بار از تصمیم دولت مبنی بر افزایش نرخ ارز مرجع خبر داد، اینک بهمنی میگوید: «پیشنهاد تغییر قیمت ارز از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت مطرح و پس از بررسی و ارائه ادله کارشناسی بانک مرکزی نیز منتفی شد، ما هیچگاه به دنبال تغییر قیمت ارز مرجع نبوده و نیستیم.» رییس کل بانک مرکزی در گفتوگو با خبرگزاری فارس تاکید کرد: «هیچ منطق اقتصادی و سیاسی نمیپذیرد که تامین کالاهای استراتژیک برای یک کشور به قیمت ارز در بازار گره بخورد. بر همین مبنا ما نیز تامین کالاهای استرتژیک با ارز قیمت مرجع فعلی را همچنان در دستور کار داریم و قرار هم نیست تغییری در این قیمت ایجاد شود.» بهمنی در عین حال از برخی افراد که به گفته وی بدون داشتن مسوولیتی در حوزه ارزی، در مورد قیمت ارز یا شیوه قیمتگذاری آن صحبت میکنند هم انتقاد کرد.
                                راهاندازی بورس ارز همچنان در لیست سیاستهای در حال پیگیری
                                تصمیم دولت بر عدم افزایش نرخ ارز مرجع به معنای حذف طرح راهاندازی بورس ارز از لیست سیاستها و تصمیمات نبود. چرا که وزیر اقتصاد در اظهارات روز گذشته خود به تشریح برنامههای دولت در راهاندازی بورس ارز پرداخت و از پیگیری آن خبر داد.
                                شمسالدین حسینی، «جهتگیری پوشش نیازهای واقعی و پیشگیری از رانت وشفافسازی با رویکرد حذف سفته بازی در بازار ارز از مهمترین اهداف راهاندازی معاملات گواهی ارزی دانست که به عنوان طرح و دغدغه مشترک دولت و مجلس دنبال میشود و در دستور کار کارگروه قرار گرفته است.» بنا به گفته سخنگوی اقتصادی دولت؛ «قرار شده نرخ دوم ارز در بورس بر اثر عرضه و تقاضا کشف شود که کارگروهی در این زمینه تشکیل خواهد شد و از مجموعه دولت، مجلس و بورس در آن حضور خواهند داشت.»
                                رییس کل بانک مرکزی هم در تاکیدی دوباره درباره تاسیس بورس ارز گفت: طبیعی است که با آغاز معاملات گواهی ارزی در بورس، مکانیزم تعیین قیمت به گونهای خواهد بود که قیمت بازار در بورس تعیین خواهد شد و این قیمت نیز مبنای تمامی معاملات بازار قرار میگیرد؛ دقیقا به همین اعتبار نیز وعده دادم که ظرف چند روز آینده مکانیزم تعیین قیمت تغییر می کند که قطعا این سخن با اینکه بیان شود قیمت ارز مرجع تغییر میکند، تفاوت ماهوی دارد. وی یادآور شد: عرضه ارز در بورس در واقع مصداق کاملتر و دقیق تر مدیریت شناور ارز است چرا که در این ساز و کار بانک مرکزی در حکم بازارگردان، قیمت را با عرضه در بورس مدیریت خواهد کرد
                                هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

                                نظر

                                در حال کار...
                                X