امروز چه کردید؟ چرا؟

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • يگانه
    کاربر فعال
    • اسفند ۱۳۸۹
    • ۶۱۶

ثاخت كه پي برايش پايين تر از آس پ هست

نظر

• mehran
      كاربر فعال
      • دی ۱۳۸۹
      • ۱۵۳۷

در اصل توسط يگانه پست شده است مشاهده پست
      سلام جناب یگانه ....امیدوارم سلامت و پر سود باشین...الآن ثاخت و آ س پ از لحاظ بنیادی نسبتا مشابه هستند و کلیه پارامترها برای یک خرید بدون ریسک را دارند اما تنها دلیل برتری آ س پ چابکی سهم است....

نظر

• حامد
        عضو فعال
        • بهمن ۱۳۸۹
        • ۱۴۹۰

در اصل توسط keyvan پست شده است مشاهده پست
        تاریخ دقیقی که جناب مهران دادند را خیر ولی از ماهیت خبر بله. مدتی بود داروها و شاخص آن را زیر نظر داشتم و از این میان دکوثر را از لحاظ مجموع عملیاتی و غیر عملیاتی مناسب و مستعد رشد دیدم. البته دابور را هم اکنون بسیار خوب میدانم و اگر امروز نقدینگی فراهم شود آنرا هم به سبدم اضافه میکنم.
        ولی کو تا من بتوانم بینش جناب مهران را پیدا کنم، برای رسیدن به بینش و تفکر ایشان بنده باید یکصدسالی دیگر مطالعه و تجربه کسب کنم ;)
        البته شماهم بااستفاده ازتكنيكال سهام معاملاتتون خوبه . جناب مهران كه اره حرف نداره خداييش كارش بيسته
        زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
        اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،

نظر

• hamid_jey
          عضو عادی
          • اردیبهشت ۱۳۹۰
          • ۱۹۷

ديگه امروز بهشت رو خريديم
          اميدوارم توش جهنم نباشه:-/

نظر

• mehran
            كاربر فعال
            • دی ۱۳۸۹
            • ۱۵۳۷

در اصل توسط حامد پست شده است مشاهده پست
            البته شماهم بااستفاده ازتكنيكال سهام معاملاتتون خوبه . جناب مهران كه اره حرف نداره خداييش كارش بيسته
            جناب حامد عزیز و کیوان جان شرمنده نکنید ...من فقط کارهایی که کردم را نوشتم...یک زمانی این روش را در پیش گرفته بودم خودم بسیار راضی بودم اما زیاد وقت نداشتم...بعد که کارها زیاد شده بود مجبور بودم معمولا بعد از معاملات و شب ها بگویم امروز چه کردم...که خب یکی ۲ تا از دوستان به حق شک کردند و در پیام خصوصی پرسیدند چجوری شما سهمی رو که فروختید بعد صفش ریختو منفی شد...و با کمال احترام گفتند که شما یحتمل دروغ میگویید یعنی میبینید هر اتفاقی که افتاد جنبه مثبتش رو برای خود برمیدارید و گزارش میکنید گفتیم حداقل این چند روز که کارها خوابیده و در خانه نشسته ایم...هر خرید و فروشی را که انجام میدهیم در اسرع وقت<یعنی بعد از تماس با کارگزار و در اولین فرصت تایپ> خدمت دوستان هم بگوییم...که احتمالا تا ۳-۴ روز دیگه این روند ادامه داره و با آغاز کارها باز هم شروع میکنیم شبها معاملات دروغیمان را بنویسیم=)) یعنی هر آنچه که صف خرید شد را ما خریده ایم و هر آنچه صف فروش شد را ما فروخته ایم:d.....

ضمنا در مورد دکوثر دوستان اشتباه برداشت کردند الآن که پست حامد را دیدم متوجه شدم دوست عزیز هم اون عدد هم اون تاریخ یه ۲*۲ تا ۴ تاست...فعلا که رفتیم توضرر...فردا اگه صف فروش بود مقداری از نقدینگی را فدایش میکنیم...از فروش شنفت ها....کسعدی ها...کپشیرها...کساوه ها....نقدینگی خوبی داریم...مقداریش دیروز فدای دکوثر شد...حدود ۱۰% اش امروز واسه آ س پ ۳۵۰ تومانی رفت...احتمالا ۵۰ تا هم مارون برمیدارم...و بقیه اش را هم بین کوثر اگر فردا منفی ۳-۴ % داد...آ س پ اگه زیر ۳۵۰ معامله شد..و یک سهم دیگر میکنیم...معاملات امروز کارتن هم جالب بود...یعنی یک نفر حاضر نبود سهمش رو منفی بده تو این بازار ...اون ۱۰۰۰ تا آخریم بیشتر واسه شوخی بود....

یا حق....

نظر

• farhad_p
              عضو فعال
              • تیر ۱۳۹۰
              • ۱۰۰۹

فروش "شپترو" مثبت دو درصد امروز (میانگین)
              خرید آ س پ
              گاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود

نظر

• mohseni1353
                كاربر فعال
                • دی ۱۳۸۹
                • ۱۰۱۰

مهران جان لطف ميكني قيمت مد نظر براي خريد مارون را بگي ممنونم

نظر

• reza2011
                  عضو عادی
                  • اردیبهشت ۱۳۹۰
                  • ۶۴

خرید آ س پ;;)
                  امید به برگشت قندیها:(

نظر

• yousef
                    عضو فعال
                    • اردیبهشت ۱۳۹۰
                    • ۸۰۸

در اصل توسط يگانه پست شده است مشاهده پست
                    قیمت پایانی ثاخت۲۹۰وepsآن۸۵تومنه بنابراینp/eثاخت میشه۳.۴۱ولی قیمت پایانی آ س پ۳۵۷تومن وepsسهم۱۲۰۵ریاله یعنیp/eکمتراز۳.فکرکنم شمافقط به صفحه سهم درtsetmcنگاه کردین ودچاراشتباه شدین.بهتره همیشه جدیدترین اطلاعات هرسهم رودرکدال پیداکنین.

نظر

• شهروز1365
                      عضو عادی
                      • مرداد ۱۳۹۰
                      • ۱۷۷

سلام به همه
                      فروش کترام به صف خرید
                      دیروز هم فروش کاذر به صف

نظر

• آرش و نوید
                        ستاره دار(۱۶)
                        • مهر ۱۳۹۰
                        • ۷۷۸

خرید غشصفا در منفی کامل
                        دستهایی که کمک میکنند مقدّستر از لبهایی هستند که دعا میخوانند

نظر

• وحید 20
                          ستاره‌دار(۹۸)
                          • اسفند ۱۳۸۹
                          • ۳۰۵۰۳

امروز که من کلا نبودم میبینم که بازارو منفی کردید:d
                          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• بنان
                            عضو فعال
                            • بهمن ۱۳۸۹
                            • ۸۴۰

توي اين بازار كه همه براي فراهم كردن نقدينگي جهت خريد يك سهم تازه وارد به بازار ناخودآگاه بازارو منفي كردن بهترين كار زيرنظر گرفتن اون سهمهايست كه نبايد منفي بشن اما شدن و وقتي همه حواسها پي سهم جديده تو برو اون سهمو بخر نبايد منفي ميشد چون اون سهم جديدو يا گرون ميدن كه اونوقت تازه همه ميفهمند اي بابا چه اشتباهي كردن سهم گلشونو مفت دادن رفت بعد برميگردند براي خريد سهم قبلي يا اينكه سهم جديدو با قيمت منطقي ميدن اونوقت صف چند ده ميليوني پشتش خوابيده كه گير هركسي نمياد فقط وقتشونو تلف كردن بغد از ۲ روز كه ديدن گيرشون نمياد برميگردن سراغ سهم قبلي يا خيلي خوش شانس باشي سهم جديدو خوب بخري بازار ما بعد از ۱۰ درصد سود روي عرضه هاي اوليه همه ميشن فروشنده پس در هر سه حالت در نهايت همه برميگردند سراغ سهام ديگه اونجاس كه شما بي دردسر بدون استرس و التماس به كارگزات كه بابت سهم جديد سهميه بيشتري به شما بده سهمي را خريدي و حالا داري بي دغدغه سودشو ميبري.

نظر

• کیوان
                              ستاره دار (۱)
                              • خرداد ۱۳۹۰
                              • ۵۳۲۱

در اصل توسط بنان پست شده است مشاهده پست
                              توي اين بازار كه همه براي فراهم كردن نقدينگي جهت خريد يك سهم تازه وارد به بازار ناخودآگاه بازارو منفي كردن بهترين كار زيرنظر گرفتن اون سهمهايست كه نبايد منفي بشن اما شدن و وقتي همه حواسها پي سهم جديده تو برو اون سهمو بخر نبايد منفي ميشد چون اون سهم جديدو يا گرون ميدن كه اونوقت تازه همه ميفهمند اي بابا چه اشتباهي كردن سهم گلشونو مفت دادن رفت بعد برميگردند براي خريد سهم قبلي يا اينكه سهم جديدو با قيمت منطقي ميدن اونوقت صف چند ده ميليوني پشتش خوابيده كه گير هركسي نمياد فقط وقتشونو تلف كردن بغد از ۲ روز كه ديدن گيرشون نمياد برميگردن سراغ سهم قبلي يا خيلي خوش شانس باشي سهم جديدو خوب بخري بازار ما بعد از ۱۰ درصد سود روي عرضه هاي اوليه همه ميشن فروشنده پس در هر سه حالت در نهايت همه برميگردند سراغ سهام ديگه اونجاس كه شما بي دردسر بدون استرس و التماس به كارگزات كه بابت سهم جديد سهميه بيشتري به شما بده سهمي را خريدي و حالا داري بي دغدغه سودشو ميبري.
                              ;)
                              ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• rojan
                                عضو فعال
                                • اردیبهشت ۱۳۹۰
                                • ۵۸۱

با سلام

فروش نیمی از شنفت اول وقت . معاملات اخر وقت ان هم جالب بود
                                کارگزارم قول داده برایم مارون زیاد تخصیص دهد وا مبارکااااااااااااااااااااااااا
                                آرزوهایت را بر آورده می کند آنکه ابر را می گریاند تا گل را بخنداند

نظر

در حال کار...