امروز چه کردید؟ چرا؟

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • فری زبل
    عضو فعال
    • مرداد ۱۳۹۰
    • ۸۶۰

در اصل توسط فری زبل پست شده است مشاهده پست
    مارون ۱۶۰۰۰ ریال
    صدرا ۱۶۰۰ ریال
    بانک دی ۱۲۵۰ ریال
    و....
    خنده داره بورس ایران خدایی
    اولین باره تک سهم شدم اونم صدرا
    گفتم میانگینمو آوردم رو ۱۶۶
    ازفردام میگم صدرا یعنی چی
    /:.ph۳۴r-smiley.:/

نظر

• مصطفی مصری پور
      عضو فعال
      • اسفند ۱۳۹۰
      • ۶۹۵۱

خرید دکوثر ۲۷۸۱ ريال
      وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• bahary
        عضو فعال
        • آذر ۱۳۹۰
        • ۲۵۱۰

خرید ۳۵۰۰۰مارون انشاء الله ۲۰% سود می ده

نظر

• mehran
          كاربر فعال
          • دی ۱۳۸۹
          • ۱۵۳۷

وحید جان منم ۸۵% پولی که واسه مارون گذاشته بودم رو از ساعت ۱۰ که دوستمون گفت توافق کردیم رو ۱۶۰۰ دادم بهشت....اون ۱۵% هم که صبح از قیمت دکوثر ذوق زده شدم دادم دکوثر...کلا وزن سبدم عوض شد و بهشت و دکوثر و فسپا و حتوکا <شدن ۴ سهم اول سبدم><ومعادن هم که مدت هاست بسته>

نظر

• farhad_p
            عضو فعال
            • تیر ۱۳۹۰
            • ۱۰۰۹

اضافه کردن " آ س پ"
            خرید" ثباغ "از صف فروش و فروش ۲۷۷۰
            لذت بردن از صف "ثامان"
            گاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود

نظر

• bahary
              عضو فعال
              • آذر ۱۳۹۰
              • ۲۵۱۰

اولین باره تک سهم شدم اونم صدرا
              گفتم میانگینمو آوردم رو ۱۶۶
              ازفردام میگم صدرا یعنی چی
              فری جان
              این را هم بگو که Eps مارون ۲۶۳۳ ریال و p/e=۶ و Dps=۸۰%و صدرا ۵۳ ریال با p/e=۳۰.۱ و Dps=۰%
              صدرا هزار و یک مشکل اساسی دارد و مارون یکیش را هم ندارد . پسر گلم با خودت لجبازی نکن و دلبستگی به هیچ سهمی نداشته باش . در ضمن من هم متاسفانه صدرا دارم هر چند ۵۰% آنرا رد کردم و لی توی بقیه اش گیر کردم. فردا هم صدرا ۱۵۳۰ریال و تا حداقل کف قبلی .... امروز هم با توکل بر خدا ۳۵۰۰۰مارون خریدم

نظر

• بنان
                عضو فعال
                • بهمن ۱۳۸۹
                • ۸۴۰

اگر دقتي ميكرديد درست زماني كه همه داشتند براي مارون قيمت ميدادند بعضي سهمهاي كه نبايد منفي ميشدن خوشبختانه منفي شدن و تو همين موقع من كارمو كردم وبيمه خريدم روي ۸۷۰ وپست البته كم گيرم اومد زير ۴۰۰۰ وقتي مارون ۱۶۰۰۰ قيمت خورد يكمرتبه اوضاع عوض شد

نظر

• فری زبل
                  عضو فعال
                  • مرداد ۱۳۹۰
                  • ۸۶۰

در اصل توسط ahmad پست شده است مشاهده پست
                  فری جان
                  این را هم بگو که Eps مارون ۲۶۳۳ ریال و p/e=۶ و Dps=۸۰%و صدرا ۵۳ ریال با p/e=۳۰.۱ و Dps=۰%
                  صدرا هزار و یک مشکل اساسی دارد و مارون یکیش را هم ندارد . پسر گلم با خودت لجبازی نکن و دلبستگی به هیچ سهمی نداشته باش . در ضمن من هم متاسفانه صدرا دارم هر چند ۵۰% آنرا رد کردم و لی توی بقیه اش گیر کردم. فردا هم صدرا ۱۵۳۰ریال و تا حداقل کف قبلی .... امروز هم با توکل بر خدا ۳۵۰۰۰مارون خریدم
                  شما راست میگی کلا این پستی که زدم مارون ۱۶۰۰ وصدرا ۱۶۰ وبانک دی ۱۲۵ تومن رو واسه افکار شما نوشتم
                  فقط یه سئوال اونوقت تا عید یا برج ۲ بادید ۴ ماهه صدرای با دی پی اس ۰ چند میشه
                  ومارون با دی پی اس ۸۰ درصد چه قیمتی

نظر

• *سامان*
                    عضو فعال
                    • اردیبهشت ۱۳۹۰
                    • ۴۶۹۱

شما راست میگی کلا این پستی که زدم مارون ۱۶۰۰ وصدرا ۱۶۰ وبانک دی ۱۲۵ تومن رو واسه افکار شما نوشتم
                    فقط یه سئوال اونوقت تا عید یا برج ۲ بادید ۴ ماهه صدرای با دی پی اس ۰ چند میشه
                    ومارون با دی پی اس ۸۰ درصد چه قیمتی
                    كي گفته صدرا پي به اي ۳۰ داره اشتباه همه همينه صدرا پي به اي ۴ داره نه ۳۰ بازار داره به سود عملياتي صدرا قيمت ميده نه اي پي اسش چون بازار ميدونه اي پي اس يه دروغ بزرگه
                    مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• مات
                      عضو فعال
                      • مرداد ۱۳۹۰
                      • ۵۶۵۰

وقتي رفتي مجمع صدرا و سودي تقسيم نكرد ميبيني كه بازار به چي پي به اي ميده صدرا خوراك نوسان بازيه الان داره گزارشات ۹ ماهه مياد باز شايعه زياد شد ميره بالا وقتي كه گزارشو داد و ديدند خبري نيست روز از نو روزي از نو رو به پايين
                      الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                      اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                      اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• حامد
                        عضو فعال
                        • بهمن ۱۳۸۹
                        • ۱۴۹۰

در اصل توسط alireza ۱۸۴ پست شده است مشاهده پست
                        وقتي رفتي مجمع صدرا و سودي تقسيم نكرد ميبيني كه بازار به چي پي به اي ميده صدرا خوراك نوسان بازيه الان داره گزارشات ۹ ماهه مياد باز شايعه زياد شد ميره بالا وقتي كه گزارشو داد و ديدند خبري نيست روز از نو روزي از نو رو به پايين
                        بستگي به گزارش ۹ ماهش داره اگه خبر خوب بياد پرش واگه بدبياد = درجا ومايل به نزول والسلام
                        اون مردك مديرعامل جديد قول داده بود حمايتش كنه كو؟
                        زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
                        اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،

نظر

• *سامان*
                          عضو فعال
                          • اردیبهشت ۱۳۹۰
                          • ۴۶۹۱

در اصل توسط alireza ۱۸۴ پست شده است مشاهده پست
                          تقسيم سودم مهم نيست چون بازار دنبال تقسيم سود نيست سودي كه تقسيم بشه بعد از سهم بيفته به چه درد ميخوره؟... بازار بازده آتي سهمو نگاه ميكنه صدرا مثلا اگه اومد گفت ما بدهيامونو داديم يه دفه اون سود ۵۳ ريالي ميشه ۵۳۰ ريال اينه كه مهمه بعد قيمت ۱۶۰ تومني ميشه ۱۶۰۰ اينه كه مهمه......سهماي زير خاكي فكر ميكنيد چه سهمايي هستن؟سهمايي هستن كه سود عملياتي بالايي دارن اما به خاطر هزينه هاي مالي تقسيم سود ندارن واسه همينه كه آدمايي كه تحليلگر نيستن و فقط اي پي اس رو نگا ميكنن هيچوقت نميتونن سهم زير خاكي رو تشخيص بدن يه موقعي ميفهمن كه دير شده اي پي اساي ۲ ۳ ۴ ۵ تومني شده ۵۰ تومن البته هر صنعتو بايد با خودش مقايسه كرد
                          مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• کيانوش
                            عضو فعال
                            • آذر ۱۳۹۰
                            • ۶۶۱۳

اضافه کردن پترو اصفهان
                            چون فکر مي کنم سال ۹۱ ميتونه با همين نرخ ارز ازاد ۱۵۲۰ توماني دلار و درهم ۴۲۰ توماني ۴۰۰ تومان سود بسازه.
                            تارگت سهم را براي تابستان ۹۱ ۱۵۰۰ تومان مي بينم.
                            شصفا چون کوجيکه و ۷۰ درصد فروش صادراتي داره ميتونه کولاک کنه.بقيه پتروها مثل اين نيستند.

نظر

• فری زبل
                              عضو فعال
                              • مرداد ۱۳۹۰
                              • ۸۶۰

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است مشاهده پست
                              تقسيم سودم مهم نيست چون بازار دنبال تقسيم سود نيست سودي كه تقسيم بشه بعد از سهم بيفته به چه درد ميخوره؟... بازار بازده آتي سهمو نگاه ميكنه صدرا مثلا اگه اومد گفت ما بدهيامونو داديم يه دفه اون سود ۵۳ ريالي ميشه ۵۳۰ ريال اينه كه مهمه بعد قيمت ۱۶۰ تومني ميشه ۱۶۰۰ اينه كه مهمه......سهماي زير خاكي فكر ميكنيد چه سهمايي هستن؟سهمايي هستن كه سود عملياتي بالايي دارن اما به خاطر هزينه هاي مالي تقسيم سود ندارن واسه همينه كه آدمايي كه تحليلگر نيستن و فقط اي پي اس رو نگا ميكنن هيچوقت نميتونن سهم زير خاكي رو تشخيص بدن يه موقعي ميفهمن كه دير شده اي پي اساي ۲ ۳ ۴ ۵ تومني شده ۵۰ تومن البته هر صنعتو بايد با خودش مقايسه كرد
                              در تکمیل
                              علیرضا جون قربون روی ماهت برم
                              همراه هم ۵۰۰ تومن سود نقدی تقسیم کرد
                              چی شد ؟
                              کسی منکرارزندگی سهمای با دی پی اس بالا نیست و حتی رشد هم خواهند داشت
                              ولی بورس سوای بحث سود مجمع هست یعنی شمااگر بخوای فقط به ای پی اس شرکت دل خوش کنی به نظرم اوراق مناسب تر باشه و مطمئن تر
                              شماهمین مارون رو فرض کن فردا یه جاش آتیش بگیره (مثله ها چون دم دست بود )
                              بورس یعنی آینده نگری
                              یعنی ریسک

نظر

• مات
                                عضو فعال
                                • مرداد ۱۳۹۰
                                • ۵۶۵۰

در اصل توسط حامد پست شده است مشاهده پست
                                بستگي به گزارش ۹ ماهش داره اگه خبر خوب بياد پرش واگه بدبياد = درجا ومايل به نزول والسلام
                                اون مردك مديرعامل جديد قول داده بود حمايتش كنه كو؟
                                س پ ا ه ي جماعت تو هر چي بياد اون چيزو نابود ميكنه نظر شخصي من اينه كه صدرا توي بلند مدت تا ۹۰ تومن ميريزه و اين نظر من مي تونه ۱۰۰ درصد از اساس غلط باشه
                                الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                                اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                                اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

در حال کار...