فردا پتروشيمي مارون رو بگيريم يا نه راستي چكارن چرا منفي معامله نشد چي كينم ردش كينم بره يا نگهش داريم ممنون خودتون چيزي براي خريد در نظر داري
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
-
مگه این مارون شمش طلا میده که این همه سهم با پتانسیل برا ورودش صف فروش شدن؟؟
البته دستشون درد نکنه ما نقدینگیمون بالاس فعلا:*وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
نگاه کردن به صف فروش قپیرا و معامله نشدن قلرست و لذت بردن از صف خرید شدن مجدد قنقش
نگاه کردن به معاملات فسرب چکارن;)///
نظر
-
قندی برگشتند یوهوووووووووووووو
از فردا انشالله صف خرید میشن
صف قپیرا تو ۱ مین جمع شد حیف که پول نداشتم اضافه کنم البته میانگینم هم همین حدوده خیلی لزومی به اضافه کردن نبود///
نظر
-
تو این چند وقت اینجوری بوده تا بازار خراب میشه قندی ها راه میفتن .در اصل توسط meysam_sh_۲۰۲۰ پست شده است مشاهده پستقندی برگشتند یوهوووووووووووووو
از فردا انشالله صف خرید میشنحضرت علی (ع) می فرمایند:
هرکه خود رای گردید به هلاکت رسید، و هرکه با مردمان رای برانداخت خود را در خرد آنان شریک ساخت.
نظر
-
خریدسنوین درحدود۱۶۰تومن امروزخیلی مناسبه.در۹ماهه۱۷تومان پوشش داده(در۹ماهه مشابه پارسال۶۶ریال پوشش داده بودکه در۱۲ماهه رسیدبه۳۴۲ریال)ومیشه انتظارداشت در۱۲ماهه حتی تا۵۰تومن اعلام کنه
وبیشترش روهم تقسیم میکنه سال مالیش هم۳۰/۰۹/۹۰هست.نسبت به۸۹روندسوددهیش بسیاررشدکرده.فکرکنم بعدازحدود۲۵درصدمنفی خوردن دیگه وقت رشدشه
نظر
-
-
به نظر من هم کاذر و هم دکوثر امروز کف قیمتیشون است .در اصل توسط حامد پست شده است مشاهده پستتواين بازار تغييرسبد بهترينه
فروش كاذر باضرركارگزاري وخريد دكوثرحضرت علی (ع) می فرمایند:
هرکه خود رای گردید به هلاکت رسید، و هرکه با مردمان رای برانداخت خود را در خرد آنان شریک ساخت.
نظر
-
با سلام به همه
امروز کساوه ار صف فروش گرفتم که جمع شد[B][COLOR="#B۲۲۲۲۲"]هنگام مرگ ، مردمان مى پرسند از ثروت چه باقى گذاشته ؟ فرشتگان مى پرسند از عمل نيك چه پيش فرستاده ؟ رسول اکرم (ص)[/COLOR][/B]
[B][COLOR="#۰۰۰۰CD"]هرگز مردی ولو بسيار نادان را نديدم که از وی چيزی نتوانسته ام بياموزم. [/COLOR][/B] [COLOR="#۰۰۰۰CD"]گالیله[/COLOR]
نظر
-
فروش تمامي قشکر هادر اصل توسط meysam_sh_۲۰۲۰ پست شده است مشاهده پستخرید قشکر ۸۰ درصد سبدم قندی شد دیگه
یه کم طول کشید نقد بشم ۸۸۵ خریدمش قشکرو
ان شا الله که گين خوبي بدن به خريداران ، ما اين ۱۵-۲۰ درصد در اين رالي کفايت مي کرد (ديگه اعصابش رو نداشتم :-SS)
اگه پولبکي نبوده باشه ، ان شا الله در روز هاي يک شنبه و دوشنبه در صورت تاييد سيگنال ورود ، به جمع دوستان اضافه ميشيم :x:x
خريد کلي وبيمه براي خودم و دوستانم
نظر

نظر