امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امیدازاد
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 3752

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post

خاصیت بورس (بدیش یا خوبی اش!) و بازار اینه که :

مطابق قانون نانوشته اش!

برای بورس و معامله گران در بازار کمترین اهمیتی نداره پولی که شما واردش کردی کلیه ات رو فروختی، خونه ات رو فروختی..داشتی، پیدا کردی، قرض کردی...دزدیدی اصلا! یا حاصل فروش عشق ات سانی بوده:D

ضرر کنی! بازار این پول رو میگیره ازت!

و جالبش اینه که وقتی هم پول تقدیمت میکنه! هیچ پیشنهادی یا حتی خواهشی! ازت نمیکنه با پولت میخوای چکار کنی! میخوای با این پول خونه بخری ، ماشین بخری..آدم بخری...سانی بخری ...بریزی دور....برای بازار مهم نیست:D

برای تو هم دم نقدی چیزی که روی میز بود فقط و فقط 500میلیون یا نمیدونم هر چقدر که ماشینت رو فروختی . هرچیه فقط پول هست!

هرچند این حرفات راجع به ماشین داری! واقعا جالبه

من هم خیلی درک ات نمیکنم واقعا.

منتهی با این وجود، اگر عشق ماشین ات وابسته به مدل خاصی نباشه که ظاهرا گفتی نیست. معمولا با پول کمی هم میشه یه ماشینی بالاخره خرید:D

میخوام بگم هرچقدر هم که ضرر کنی بازم هر لحظه اراده کنی اندازه یک پول ماشین داری که به عشق ات برسی:D پس اصلا جای نگرانی وجود نداره/:.weirdsmiley.:/

احساسات هر مدلی که باشه . اگر وارد معامله بشه . معمولا تجربه نشون داده که باعث میشن آدم ریسکهای گنده گنده بکنه! یعنی ریسک نامعقول بکنه! یک سر نترسی پیدا میکنی بیا و ببین:D

خیلی ها میگن طبق اصول معامله گری! شما وقتی اینجوری زیان یا حتی سود! میکنی توصیه این هست که مدتی اصلا معامله نکنید. کار درستی هم هست

ولی من میگم در همه حال باید دقت کنی که آیا میتونی بدون دخالت هیچ گونه احساسی وارد پوزیشن بشی؟

وگرنه یک سال هم ترک معامله کنی، بعدش همچنان مثلا بخوای ضرر های گذشته رو جبران کنی یا خلاصه یک فکر مزاحم از بیرون پوزیشن و معامله ات باشه...یعنی به احتمال زیاد تصمیم اشتباه میگیری باز!

ولی خدایی ماشینه بدبخته من!:D من ماشینم رو آخرین باری که شستمش نمیدونم چه سالی بود:D معمولا بی نوا از کار میفته تا ببرم تعمیرگاه از مرگ نجاتش بدم:D

شایدم آه این ماشینهای بدبخت من بوده که همانطور که قبلا تعریفش رو کردم، سالها قبل، من سرمایه ام دوهفته ای! کمتر از یک دهم شد امیدخان:D منظورم اینه بخش زیادی از این توصیه ها رو برای یادآوری به خودم دارم میگم:D

خیلی وراجی کردم...ببخشید

مخلص کلام:
    مدیریت ریسک تحت هر شرایطی از اوجب اوجب اوجب واجبات است...تامام:D
    ..ممنونم از توصیه ها و راهنمایی و همدلی شما و یکایک دوستان ..همین فکر !!مزاحم‌...!!!هست که تا امروز نمیدونستم چیه !!!و این ترکیب ...عصبی بودن و عجله داشتن ..و جا ماندن ..چقدر باعث میشه ادم گیج بشه وندونه چیکار داره می کنه !!در حدی که فک می کردم فردا چهارشنبه اس!!

نظر

• manmehdiam
      ستاره دار (1)
      • Jul 2011
      • 1623

ناقلا ها! نشستن برنامه ریزی کردن که سرورهای پمپ بنزین رو هک کنن اونم در آبان! بعدش هم در بیلبوردها یادآوری کردن که فلانی بنزین ما کو:D که هیچ شک و شبهه ای در هدف عملیات نباشه!

مشخصه که برنامه ریزی شده است.

شایدم این اسراییل بی تربیت داره حواس مسئولین دلسوز نظام رو به این چیزا پرت میکنه که بزنه هسته رو داغون کنه:D

حسنی جان دمت گرم تو که در رفتی ، الانم از بیکاری با رقبای مایه دارت کل کل میکنی:D

ولی ما وسط این جنگ و نبرد همچنان در صحنه مبارزه بورس:D
      [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• کریس گاردنر
        ستاره‌دار (۱۰)
        • Jan 2013
        • 2905

در اصل توسط azad. پست شده است View Post
        جناب کریس
        سلام و عرض ادب...کم پیدا بودین این مدت..
        انشالله هر جا هستین سلامت و خوشحال باشین..
        درود..ممنون از لطف شما...
        دوست عزیز...بنده بیشتر از 4 ماهه...سرمایه را از بورس منتقل کردم...به سرمایه گذاری در جای دیگر...هر چند انجا هم لنگ میزنم..و هنوز توفیقی حاصل نشده...کمتر در دنیای مجازی فعال هستم...یک گوشی ساده گرفته ام...تا دسترسی به اینترنت ...کمتر داشته باشم...هر از چندگاهی مطالب دوستان را می بینم...نمیشه ترک عادت کرد...
        بازار بورس مثل کفش تنگی میمانند...که پای آدم را میزند...فعلا راحتم وبه اندک آرامشی...دست یافته ام..

از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
        وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• مدافع
          ستاره‌دار(5)
          • Oct 2020
          • 2446

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
          البته که تصمیم اشتباهی بود !!...از سر عصر نشستم ...دارم فکر می کنم ..چرا پشت سرهم دارم هی اشتباه می کنم !!وگرنه در مواقع عادی عاقل تر ازین حرفها هستم!!..)..نه بار اولم هست ضرر می کنم ..نه فرضا اگر همه سهام فعلیم‌..دود بشه ..از هستی ساقط میشم ...سال ۹۶...تو یه ماه سرمایه ام یک سوم شد !!..تجربه شد...و بعدا هم جبران شد..ولی اوضاعم مثل این چند وقته نشد !!پس مشکل فقط جنبه مالی قضیه نمی تواند باشد ...چیزی که اذیتم می کنه ...چیزی که بیشتر از ضرر و محاسبه اشتباه بهم فشار روانی وارد کرده ...و باعث بهم ریختگی ام شده...این اشتباه هست ...ماشینم رو فروختم و وارد بورس کردم ..در حالی که اصلا نیازی به این ریسک نداشتم و سرمایه مکفی داشتم...ماشین مورد علاقه ام رو فروختم...اشتباه اصلی و اساسی ام این بود ..پول دراوردن و کار بورس رو دوست دارم ..اما کلا ماشین رو بیشتر از هر چیزی دوست دارم . ووابسته شم ...هر ماشینی که می گیرم یه چند ماهی باهاش ورمیرم تا مرتبش کنم ..با وسواس و سلیقه و بعد ..دیگه حس دیگه ای بهش پیدا می کنم. و نمیتونم ازش دست بکشم مگر اینکه جایگزینش کرده باشم ..حالا مرض یا بیماری روانی هرچی که هست ...فکر سریع جایگزین کردنش هست که باعث شده اشتباهات زنجیره ای انجام بدم !!فکر می کنم الان که فهمیدم دردم چیه ...بتونم ..تصمیم های بهتری بگیرم !!آه سانی منو گرفت !
          درود

ظاهرا دوستان به صورت کامل صحبت کردن

نمیشه پست حذف کرد.
          آخرین ویرایش توسط مدافع؛ 2021/10/27, 00:27.

نظر

• علیرضا حسنی
            عضو فعال
            • Mar 2019
            • 1642

..چقدر باعث میشه ادم گیج بشه وندونه چیکار داره می کنه !!در حدی که فک می کردم فردا چهارشنبه اس!!
            معلومه اوضات خیلی خرابتر از اون چیزی هست که فکر میکردم چون فردا واقعا چهار شنبه ست

نظر

• dornaa
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 1468

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
              معلومه اوضات خیلی خرابتر از اون چیزی هست که فکر میکردم چون فردا واقعا چهار شنبه ست
              حسنی شماهم اوضاحواست پرته امروز 4 شنبه هست

فردا5شنبه هست افتاد

نظر

• dornaa
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 1468

...هیچی عشق اول نمیشه !!!هیچی شیش سیلندر نمیشه !!!عاشق نشدی بدونی چی میگم !!
                خداوکیلی تعطیلی

پشت 4سیلند توربو نشستی تاببینی شش هیچه

گرفتی مارو ماهم بریم عاشق بشیم

نظر

• علیرضا حسنی
                  عضو فعال
                  • Mar 2019
                  • 1642

در اصل توسط dornaa پست شده است View Post
                  حسنی شماهم اوضاحواست پرته امروز 4 شنبه هست

فردا5شنبه هست افتاد
                  آخه اون پست مال ساعت ۱۰ شب بود

نظر

• mey
                    عضو فعال
                    • Oct 2014
                    • 4440

......اگر میخواهید در بازار بمانید...باید..و لابد...ضریب خطاهایمان....کاهش پیدا ..کنه...انهم...2...راه داره..که باید با هم انجام..شه...یاد گرفتن...ابزارهای این بازار....2..پی بردن به علت اشتباهات....بعضی وقتها شما تحلیلت یه چیز میگوید..ولی کار دیگری انجام..میدهی....این..بخاطر غلبه احساسات بر ..زحماتیست که با منطق...عقل بدست اوردی و اسمش را گذاشتی تحلیل.....
                    در بازار..در بیشتر..مواقع..باید شبیه ربات بود...زیرا همانقدر که احساسات در زندگی خانوادگی...باعث شیرینی و حس...لذت..میشه...در بازار...کشنده است...و..حس...سرخوردگی...لاجرم..
                    از ضرر نترسید...ولی برایش حد..حدود تایین..کنید..متناسب با احوال...تحلیل سهم..و بازار....
                    تا شجاع هم نباشید...سودهایی مناسب...برایتان رویا..میشود....
                    کارنامه ..موفق....حاصل..ترس به..موقع...و..یا پیبند بودن...به حد ضرر تحلیلی......و شجاعت...در مسیر درسته.....فاصله بین شجاعت...و...حماقت در بازار بورس زیاد نیست...وقتی...المانهای..تحلیلی به شما..خروج را نشان میدهد....حماقتست..اگر خارج..نشوید....
                    یه ضرب المثلیست..که میگوید...اینده از ان شجاعان است....ولی در بازار....اینده از ان...ترسو ها در بازار نزولی...و شجاعان در بازار صعودیست.... در بازار جاده یطرفه...نداریم...
                    خوف..رجا...به موقع...و بر اساس..دادهای تحلیلی درست...زیست شما را در بازار تضمین..میکند....
                    اگر قراره در بازار به عنوان یه تریدر ..کار کنید ...باید با خودتان..رو راست باشید...تریدر بودن...همانند بسیاری از مشاغل...نیاز به داشتن یه سری خصوصیات فردی داره....مثلا یه خلبان باید ...دید..و شنوایش...بالاتر از استاندارد های جامعه باشه...یا یه صافکار...توان..دستهایش...و قدرت تحمل...صدا های گوشخراش..بالاتر از استاندارد جامعه داره...
                    تریدری هم...همین..داستانها صادقه...
                    باید صبور بود..در جای خود..اگر در هیچ..حالتی صبور نیستید...در این بازار...راه به جایی نمیبرید..بخصوص در بازار صعودی که صبر...شما را با تارگتتان میرساند....
                    اگر با ترس غریبه اید....در بازار نزولی زمین..خواهید خورد....
                    اگر در انجام..تصمیماتتان...قاطعیت..ندارید...نتیجه بسیار کمتری از زحماتتان..خواهید برد...زیرا انوقت..بازار با قاطعیت... دسترنجتان را یغما خواهد برد..
                    اگر زود رنجید..و سریع تو..لک..میرید..بدانید...بدترین شغل برای شما ..تریدر بودنه...و..کلا بیخیال این شغل بشید...
                    این بازار..گوشی ناشنوا..و دلی سنگ..داره...و..جواب هر اشتباهتان را با بردن قسمتی از دارییتان..میدهد... پس باید کمتر اشتباه کرد...
                    .....به حرف هیچ..بنی بشری ترید..نکنید..تا قبل از انکه....نظر طرف را در بوته تحلیل خویش...قرار ندادید... این سرمایه شماست...که بر باد میرود...نه..کس دیگه...
                    هر جا دیدید بریدید..و دیگه تونایی تشخیصتان در بازار کمرنگ..شده....100..درصد خارج..شید..فاصله بگیرید...ریکاوری کنید..بازار..و فرصتهایش...کما..بیش.....ابدیست....
                    زیادند..افرادی که در بازار...باختند..و...چون..باختند...عامل را بازار..میدانند...نه...خویشتن....از این افراد فاصله بگیرید....بیماریشان بشدت...مسریست.....
                    اگر ضرری دادید...پیگیر علتش باشد...این علت...قطعا..راهگشای ایندست...
                    پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• تیدی آلفا
                      Banned
                      • Jul 2013
                      • 2540

در اصل توسط mey پست شده است View Post
                      سریع تو..لک..میرید..بدانید...بدترین شغل برای شما ..تریدر بودنه...و..کلا بیخیال این شغل بشید...

سلام

با تشکر از جملات زیبای شما استاد گرانقدر

چرا افرادی که تو لک میرن باید بیخیال این شغل بشن ؟

چ رابطه ای بین این واژه ( تو لک رفتن ) و کسب در آمد از بورس وجود داره ؟

سپاس

نظر

• mey
                        عضو فعال
                        • Oct 2014
                        • 4440

در اصل توسط تیدی پیور اصل پست شده است View Post
                        سلام

با تشکر از جملات زیبای شما استاد گرانقدر

چرا افرادی که تو لک میرن باید بیخیال این شغل بشن ؟

چ رابطه ای بین این واژه ( تو لک رفتن ) و کسب در آمد از بورس وجود داره ؟

سپاس
                        ...درود...تیودر جان...اینگونه..افراد...در ضررها..بسیار به هم..میریزند...حتی زندگی شخصی و..خانوادگیشان...بشدت...متاثر میشه....این بازار هم..پر از تکانه های سخته..بخاطر روحیه.حساسشان...اسیب های زیادی میبینند....دوران...جوانی برای اینکه..یه پولی در بیارم...ویزیتور شدم.....ناموفق ترین..ویزیتور..تاریخ....به محض اینکه...تمسخر..میدیدم...یا...طرف با لحن بد صحبت...میکرد....بنده..نیز...بجای...قانع کردن...طرف...2 تا لیچار بار طرف..میکردم...شبیه...لیچارهایی که بنکداران..به برخی...خریداران..خرد... پول..میدوید..من..هم...هم....من..نیز هم..
                        یه روز رفتم...... برای ویزیت....طرف...همانگونه..که..نباید..صحبت..کرد..من. .هم..همان رفتار سلبق را تکرار....زدم..بیرون..یه 20..30...قدم...فاصله...گرفتم....دیدم..یکی صدام..میکنه...برگشتم..دیدم...رفیق این بابایست..که رفتم..برای ویزیتش...روانشناس بود...2 دقیقه ..با من..صحبت..کرد...زندگیم..تغیر کرد....مخلص کلام...به بنده..فهماند..که به هیچ...عنوان...در شغلی که...صاحب کار نباشم..موفق..نمیشم..راست..میگفت ..ادم..حاضر جوابی بودم...به..کنش های متکبرانه...گستاخانه..واکنش نشان..میدادم...و....و یه جور احساس..سرخوردگی...داشتم...احساس میکردم...یه جورایی برده ام...
                        بعد از ان...دیگر نه یک روز..کارمند..و..نه..کارگر جایی شدم......خودم..جنسی را میخریدم...و..خودم...هم...میفروختم..دیگه احساس سرخوردگی ووو بردگی را نداشتم..بشدت...تلاشم..بیشتر شد...شاد تر بودم.....البته باز هم..بخاطر همان..رفتارها....حاضر جوابی..و..واکنش های گستاخانه..خیلی خیلی..موفق نبودم...ولی قابل قیاس با قبل نبود..شرایطم...تا اینکه با بورس اشنا شدم....دیدم..این شغلیست..که دوستش دارم..و..کاملا...با خلقیات بنده..جوره......الان هم...17 ساله..که غیر از این شغل....شغل دیگری ندارم....همیشه..هم..دعا..گوی ان...روانشناس دلسوز هستم..
                        ..بنده..به این نتیجه رسیدم..که راسته...هر کسی را برای کاری ساختن....و...واقعا اگر..روحیات..در انتخاب شغل...مد نظر نباشه....رشد های خوب مالی ..یا روی ..نمی دهند...یا بسیار کم...روی خواهند داد..
                        البت..نمیدانم...شاید...اشتباه باشه.....
                        پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• پیمان
                          ستاره دار (1)
                          • Sep 2020
                          • 644

با سلام
                          از 2 و 3 شهریور که از بازار سرمایه خارج شدم هیچ خریدی جز خرید رمز ارز و اضافه کردن به پشتوانه طلا نداشتم. (پدر مارتینگل در گور لرزیده/.:biggrinsmiley.:/)
                          تو رمز ارز که خدا رو شکر خوب بوده. میانگین 23% مثبت
                          تو پشتوانه لوتوس هم فعلا میانگین خرید تو 2.4% ضررم که جای نگرانی نداره. تا فصل طلایی طلا که از اول ژانویه شروع میشه و تا اواخر فوریه طول میکشه صبر میکنم

نظر

• پروواز
                            ستاره‌دار(6)
                            • Sep 2020
                            • 5236

علی لعنة الله علی القوم الظالمین و سیعلم الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون

نظر

• توپ4گوش
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2020
                              • 2505

نمیدونم چوری دوستان سهام نازنینشان را با ضرر دلشان میاد در حمایت بفروشند

من خودم که دنبال پول هستم برای خرید و اضافه کردن!!

الان شلرد هم اضافه کردم زیر هزار

به مبحث شلرد مراجعه کنید تحلیلهایش گذاشتم
                              شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• رادین1
                                عضو فعال
                                • Dec 2018
                                • 4718

خرید پله اول حریل در منفی 3 و نیم !

همچنین خرید کرمان زیر 100 تومن!
                                آخرین ویرایش توسط رادین1؛ 2021/10/27, 09:33.

نظر

در حال کار...
                                X