تو حفاری چه خبره :-? داره واسه خوش یه پا شبندر میشه :)
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
خرید فاذر فروش فاذر
آخر وقت یه کمی دادیم به صف تا دوستان دیگه هم بهره مند بشن فردا رو که میدونم اینا چیکار میکنن پس فردا مجدد روی منفی جمعش میکنمخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postخرید مقداری فنورد اردهای جالبی میزارن برمیدارن;)
یه زمانی بود که ماهی دوبار میبست باز میکرد یک در میان تعدیل مثبت و منفی میداد!!
در شهریور 160بود الان در 2ماه 100درصد رشد کردهدرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
وحید جان مثل اینکه داستان بلوک مدیریتی هستش منفی امروز هم گویا مصلحتی بوده;)دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
امروز هیچ کی هیچ کاری نکرده؟! من تقریبا منفی کامل سپه خریدم پله سوم. پایین کسعدی نشسته بودم که ندادند:(
منتظرم بازار از گیجی در بیاد که اون 25 درصد نقدمون رو خرید کنم;)إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postکلا فنورد بازی زیاد داره
یه زمانی بود که ماهی دوبار میبست باز میکرد یک در میان تعدیل مثبت و منفی میداد!!
در شهریور 160بود الان در 2ماه 100درصد رشد کرده
گزارش 9 ماهش هم خوب نخواهد بود.
شرکت یه هفته فروش نداشت اصلا.
اما این معاملات دلیل دیگه ای داره.
یکی افتاده تو شرکت میخواد کرسی بگیره.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postامروز هیچ کی هیچ کاری نکرده؟! من تقریبا منفی کامل سپه خریدم پله سوم. پایین کسعدی نشسته بودم که ندادند:(
منتظرم بازار از گیجی در بیاد که اون 25 درصد نقدمون رو خرید کنم;)إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
بترانس هم صف خوبی داره
از اون سهم هاست که در صورت خوب شدن وضع پتانسیل دوبرابر شدن رو داره
من که الان فقط 2تا سهم دارم از سهم های بازم
بترانس 200تومانی و حق خبهمن
البته بازی بترانس هم زیاده از همین معامله بلوکیش که هرروز یه چیزی میگن مشخصه!درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
نظر