کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
درمورد شجم چندتا دوستان تو خصوصی پرسیدن باید عرض کنم سهم واقعا مفته و رشدی نکرده توهمین گروه شغدیر و شفن قفل هستن ...بشخصه صفش اومد زیر ده میلیون سنگین خریدارم....
توصیه بخرید و فروش نیست
فعلا از خرید خودرو منصرف شدم نقدینگی اماده کردم واس شجم چون ارزنده هستش....
خگستر و فارس وسرود هم فروختم...
فول نقد منتطر شکار شجم بعد جمع اوری صف فروش
توصیه بخرید و فروش نیست
خب به نام خدا... والا دیروز دیدم 3 تا اساتید متفق القول نظر روی سهم خگستر داشتند...
بنده هم امروز با توکل به خدا؛ صف نشین سهم شدم؛ خیلی هم طول کشید دیگه داشتم ناامید میشدم... خلاصه یه سرویس رفتم؛ اومدم؛ خدا رو شکر؛ هم سهم گیرم اومده بود هم صف فروش شده بود!
خلاصه برای بار چندم 8 صبح پاشدیم یه 20-30 تومنی هم ضرر کردیم...
به قول استاد بزرگ جناب تکنیکالر که میفرمود : دکترجان تو همین که صبح ها پانشی؛ تو سودی! 😁😄😂
خب به نام خدا... والا دیروز دیدم 3 تا اساتید متفق القول نظر روی سهم خگستر داشتند...
بنده هم امروز با توکل به خدا؛ صف نشین سهم شدم؛ خیلی هم طول کشید دیگه داشتم ناامید میشدم... خلاصه یه سرویس رفتم؛ اومدم؛ خدا رو شکر؛ هم سهم گیرم اومده بود هم صف فروش شده بود!
خلاصه برای بار چندم 8 صبح پاشدیم یه 20-30 تومنی هم ضرر کردیم...
به قول استاد بزرگ جناب تکنیکالر که میفرمود : دکترجان تو همین که صبح ها پانشی؛ تو سودی! 😁😄😂
با سلام ...
دکتر جان شما فقط صبح ها برای نماز خوندن پاشید همراه با سوره یس (آخر نماز)...
برای سر خطی نه ...😀
دکتر جان شما فقط صبح ها برای نماز خوندن پاشید همراه با سوره یس (آخر نماز)...
برای سر خطی نه ...😀
خرید منفی 2.5 عیار ...
خرید منفی 4.5 نقرابی...
مهندس جان به نظرت این نقره های سگ صفت میخوان چیکار کنند؟!
نمیخوان برگردن و یه چند درصدی مثبت بشن؟!
کمی سیمین خانمکی بی حیا داریم که در 200% ضرر قرار گرفته ایم!
فکر نمیکنید توی خرید کمی عجله و ریسک کردید!!؟ با توجه به صف فروش 23 میلیونی قرصی که امروز داشت احتمال اینکه روزهای آینده بتوانید این حجم بالا را ارزانتر خرید کنید بالاست!!
نظر