در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است
View Post
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
-
-
-
این ثاژن قسمت ما نیود . روز 1190 اومدم بخرم انلاینم ارور داد لامسب که خرید اعتباری نمیتونی بکنی . 4 شنبه درخواست وجه داده بودم .................. شانسه ما داریم!!!!
در خواست وجه داده بودم خیر سرم که دلار اومد پایین بخرم اینم از وضع دلار شانس نداریم ما....................................///
نظر
-
در اصل توسط تریدر4 پست شده است View Postخروج کامل ازبازار3خرداداتفاقی نمی افته ایران می خواست وقت بخره که موفق نشد بلوک غرب کارخودش روداره می کنه همون حرف اردوغان جمهوری اسلامی اعتباری دردنیا نداره پیش به سوی بازاردلار
ولی اگر سهمام هایمان مثبت شوند یک مقدار نقد خواهیم شد
به نظرمن این بازار استحقاق ریسکی ما که الان می کنیم را ندارد .
یادمان باشه که در آوردن حتی یک ریال ازاین پولهایی که دراین بازار درحال ازدست دادنیم دربازار بیرون چقدر سخته
پس بهتره که درست عمل بکنیم .
تحریم ها یک شبه بوجود نیامده که یک شبه از بین بره .
به نظرمن مذاکرات بغداد همچنان ادامه دارخواهد بود وبازمذاکره و..
مثل جنگ جنگ تا پیروزی ..
تورم انتظاری بالاست .نقدینگی هم دربازار زیاده
به اقتصاد و بورس وسرمایه گذاری هم باین ریسک بالاو .. چندان امیدی نیست
به نظرمن برای اینکه مذاکرات مثبت باشد باید
یک برگشتی به 8.9 سال قبل بزنیم ویک تعلیق درست وحسابی راداشته باشیم .
دست بالا درمذاکرات از آن ما نیست .که بخواهیم کاری بکنیم .
بااین مدیران و کشورداران لایق
صدرحمت به به پادشاهان قاجار مخصوصا فتحعلی ومظفرشاه
خلاصه توی بد برهه ای قراداریم .
وخیلی بدتر از آن هم شاید گذشتگان نمی دانستند ولی ما
می دانیم ولی نمی توانیم هیچ کاری بکنیم .اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
نظر
-
ثاژن امروز بسته ميشه به خاطر مجمع كرسي هيئت مديره بايد ديد راي رو كي تو مجمع مياره اگر اوني كه بايد راي رو بياره قيمت 200 تومنشو ميبينهالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
بازار سهام به استقبال مذاکرات مثبت رفته با صف های خرید حکشتی - حتاید
بازار ارز ( دلار ) هم به استقبال مذاکرات منفی ............
عجب روزگاری شده :(:(///
نظر
-
وتوکاهایی که جهارشنبه خریده بودیم دادیم رفت یه مقدار تپمپی خریدیم یه مقدار اندک هم (((((قثابت)))) خریدیم این پرانتزها رو هم گذاشتم که از گزند سفته بازی در امان باشد:dدستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
وقت استراحت:
به نظر ما(ايراني ها)، آدمها دو دسته هستند:
یا از من پولدارترن که بهشون میگم مال مردم خور و ...یا بی پول ترن که بهشون میگم گشنه گدا و ...
یا بهتر از من کار میکنن که بهشون میگم خرحمال و ...یا کمتر کار میکنن که بهشون میگم تنبل و ...
یا از من سرسخت ترن که بهشون میگم کله خر و ...یا بی خیال ترن که بهشون میگم ببو و ...
یا از من هوشیارترن که بهشون میگم پرافاده و ...یا ساده ترن که بهشون میگم هالــو و ...
یا از من شجاع ترن که بهشون میگم بی کله و ...یا از من محتاط ترن که بهشون میگم بی عرضه و ...
یا از من دست و دل باز ترن که بهشون میگم ولخرج و ....یا اهل حساب و کتابن که بهشون میگم خسيس و ...
یا از من بزرگترن که بهشون میگم گنده بگ و ...یا کوچیکترن که بهشون میگم فسقلی و ...
یا از من مردم دار ترن که بهشون میگم بوقلمون صفت و ...یا رو راست ترن که بهشون میگم احمق ...
کلا معیار همه چیز من هستم و نه حقیقیت
شکرگذارم خداوندی را که من را شاد آفرید و کامروایی و ثروت را سهم من از زندگی قرار داد.
نظر
-
-
استفاده ازفرصت خرید حفارس
البته باید دید معامله بلوکی اش چند می خواهد قیمت بخورد .
ولی چون شناوری نداره و...
میشه یک چند درصدی رویش حساب کرد باتوجه به جوروانی مذاکرات +اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
نظر
-
خرید یه پله پلوله.
خریدار ها اگه عجله نکنن میشه پایین تر خرید . البته خیلی عجولن خریدار های امروزش ما هم مجبور شدیم بریم بالای سفارش اونا.
الان تقریبا بهتر شد.
خوب عجله کردید صف شد دوباره ;) ما هم مجبور شدیم بالا بخریمآخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/05/20, 08:14.///
نظر
نظر