کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
من امدم بخرم 1408 بعد روی فروش بود انلاینم فروش رفت البته 600 تابودخلاصه خریدم فروختم اصلا الان اصلاسبدمو درک نمیکنم امروز 300 تا فروختم 600 تا خریدم 574 تا فروختم سود کردم ضرر کردم ؟؟؟؟
جزییات معامله رو بزنی نشون میده .........من فروختم..خریدم...فروختم ......دوباره احتمالا بخرم روزهای بعد تا اخر سال رو همین قندی ها نوسان بگیریم چه حالی بده ........:dالبته برای شنبه سهم های بهتری هست ......دو روز وقت داریم پیداشون کنیم ...;) دیگه این جور جاها از این اشتباه ها کنی حیفه ........874 تا فروختی ...600 تا خریدی ...... انگار 274 تا فروختی از قبلی هات ........فک کنم امروز روز خروج بود ....البته این رنجی که اخر زدن روش شاید حرکت این سهم جدا بشه از بقیه سهم هایی که امروز قرمز شدن ......نمیدونم کار کی بود ولی حمایت و رنج خوبی زد روی سهم.......اگه نمیزد احتمالا شنبه صف فروش بود البته من امروز اگه رنج هم نمیزد خریداخرمو بازم میفروختم .....
جزییات معامله رو بزنی نشون میده .........من فروختم..خریدم...فروختم ......دوباره احتمالا بخرم روزهای بعد تا اخر سال رو همین قندی ها نوسان بگیریم چه حالی بده ........:dالبته برای شنبه سهم های بهتری هست ......دو روز وقت داریم پیداشون کنیم ...;) دیگه این جور جاها از این اشتباه ها کنی حیفه ........874 تا فروختی ...600 تا خریدی ...... انگار 274 تا فروختی از قبلی هات ........فک کنم امروز روز خروج بود ....البته این رنجی که اخر زدن روش شاید حرکت این سهم جدا بشه از بقیه سهم هایی که امروز قرمز شدن ......نمیدونم کار کی بود ولی حمایت و رنج خوبی زد روی سهم.......اگه نمیزد احتمالا شنبه صف فروش بود البته من امروز اگه رنج هم نمیزد خریداخرمو بازم میفروختم .....
بازار در نیم ساعت پایانی خود خیلی نافرم اعصاب و روان را بهم ریخت . دچار سرگیجه شدید شدم. قدرت تصمیم گیری بسیار سخت بود ولی هر چی قندی خرید قبل داشتم ، دادم رفت . البته نتونستم تو صف خریدها بفروشم. بعد از مدتها انتظار تعدادی قشیر گیرم اومد.
از کاما هم خارج شدم با ضرر سنگین.
از 700 ریال کهرام خرید کردم امروز به قصد نوسان گیری خارج شدم که پشیمان شدم.
میثم جان میگن تمام تجاری که تو واردات قند و شکر بودن داران وارد سهام شرکتهای قندی میشن
البته منم اینجوری شنیدم .
عطش بازار خیلی زیاده فکر نمیکردم صف قپیرا جمع بشه ...این دفعه جمع بشه .......دوباره میخرم از این گروه امروز .......فک کنم تا چند دقیقه دیگه جمع بشه صفش ....ولی خرید رو قیمت امروز یه کم ریسکش بالاست ولی خوب نوسان گرفتن اونایی که ریسک کردن ........قزوین چند بار صف فروش صف خرید شده تو این شرایط یه کم تصمیم گیری سخته .......
عطش بازار خیلی زیاده فکر نمیکردم صف قپیرا جمع بشه ...این دفعه جمع بشه .......دوباره میخرم از این گروه امروز .......فک کنم تا چند دقیقه دیگه جمع بشه صفش ....ولی خرید رو قیمت امروز یه کم ریسکش بالاست ولی خوب نوسان گرفتن اونایی که ریسک کردن ........قزوین چند بار صف فروش صف خرید شده تو این شرایط یه کم تصمیم گیری سخته .......
میثم جان بنظر من بازار به این خاطر داره قندی ها رو میخره که امیدی به دیگر سهمهای بازار نداره درسته که امروز تا حدودی بعضی از سهمها مثبتن ولی از کجا معلوم فردا هم مثبت باشن مثلا تو صنعت خودرو همین ساپا از کجا معلوم فردا هم بتونه مثبت بمونه صنعتی که نه اینده داره نه چیزی
نظر