امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Trader7
    عضو فعال
    • Apr 2014
    • 940

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

با وجود فشار فروش امروز حقوقی های وبیمه می خوان به هر طریقی که شده سهم رو مثبت کنند!

نظر

• yahya
      عضو فعال
      • Dec 2012
      • 334

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
      دوستانی که توقع حمایت از بازار رو دارن خودشون به طور ناخوداگاه دارن از دخالت در روند بازار حمایت میکنن
      تا وقتی چشم به حمایت بازار در منفی رو داشته باشیم، این توقع بیخودیه که بخوایم دولت در روند مثبت بازار دخالت نداشته باشه
      ....
      متاسفانه در ضمیر ناخوداگاه ما ایرانیا (پیشاپیش بابت کلی گویی عذر میخوام) دخالت دولت در خیلی از زمینه ها امری لازم و ضروریه
      میشه راجع به این موضوع و جامعه شناسی سیاسی/اقتصادی ایران کلی بحث کرد و مثلا اقتصاد نفتی رو به عنوان یکی از دلایلش ذکر کرد.....اما صحبت دراز و طویل میشه....
      پس همین جا بحثو میبندم.....
      دخالت دولت در همه بازارها هست و خواست ما در عدم دخالت بی تاثیر است
      اما بورس سازمان زمان بالا رفتن قیمت دم به دم سهم می بست و شفاف سازی میخواست اما در سقوط سهام هیچ شفاف سازی رو لازم نمی دونه بماند گزارش مسخره و دلایل خنده دار همین غبشهر را قبول و منتشر می کنه
      (*) همين الآن كمك كنيد. @};-@};- http://www.sosapoverty.org/payment.aspx&[]

نظر

• yahya
        عضو فعال
        • Dec 2012
        • 334

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
        دوستانی که توقع حمایت از بازار رو دارن خودشون به طور ناخوداگاه دارن از دخالت در روند بازار حمایت میکنن
        تا وقتی چشم به حمایت بازار در منفی رو داشته باشیم، این توقع بیخودیه که بخوایم دولت در روند مثبت بازار دخالت نداشته باشه
        ....
        متاسفانه در ضمیر ناخوداگاه ما ایرانیا (پیشاپیش بابت کلی گویی عذر میخوام) دخالت دولت در خیلی از زمینه ها امری لازم و ضروریه
        میشه راجع به این موضوع و جامعه شناسی سیاسی/اقتصادی ایران کلی بحث کرد و مثلا اقتصاد نفتی رو به عنوان یکی از دلایلش ذکر کرد.....اما صحبت دراز و طویل میشه....
        پس همین جا بحثو میبندم.....
        دخالت دولت در همه بازارها هست و خواست ما در عدم دخالت بی تاثیر است
        اما بورس، سازمان زمان بالا رفتن قیمت دم به دم سهم می بست و شفاف سازی میخواست اما در سقوط سهام هیچ شفاف سازی رو لازم نمی دونه بماند گزارش مسخره و دلایل خنده دار همین غبشهر را قبول و منتشر می کنه

نظر

• فدایی
          عضو فعال
          • Nov 2013
          • 710

کسی خبر داره که آیا کاشی و سرامیکی ها افزایش نرخ گرفتن یا نه؟
          همین الان می خواهم به محک کمک کنم: http://www.mahak-charity.org/main/iwanttohelpmahakrightnow

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

در اصل توسط a.s پست شده است View Post
            دوستان می دونن که ارزش ذاتی اکثر سهام های بورس ما بیشتر از قیمت فعلیشون هست. بنابراین اگر قصد سرمایه گذاری بلندمدت دارید و زیاد نمی خواهید به بازار سر بزنید، خرید در این محدوده و رها کردنش تا آخر تابستان می تونه استراتژی خوبی باشه.
            همیشه هم این یادتون باشه که مهم ترین عامل موفقیت در بورس صبر زیاده
            واقعا این حرف صحیحی هست ،
            وقتی سهامی پی به ای تضمین شده خوبی در سالهای متمادی دارد ، وقتی کلی دارایی و ناو دارد وقتی کلی طرح توسعه و جای پیشرفت دارد ، دیگر خرید سهم جای نگرانی ندارد .

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post
            چشم انداز بورس کشور ما : در سال 92 با تورم و افزایش نرخ دلار رشد شدیدی داشتیم

حالا اون عوامل اصلی قدرت خودشونو از دست دادن
            یک نکته ای به ذهنم رسید.
            قیمت زمین و طلا و دلار کشید بالا ، درست ؟
            ولی به همان میزان قیمت سهام هیچ وقت بالا نکشید ، بلکه با این افت چند ماهه اخیر نصف همان بالا کشیده شدن نصفه نیمه هم برگشت.

این افزایش قیمت دلار و زمین باید بالاخره یک روزی خودش را در صورت های مالی و در سود ها و ناو ها نشان دهد.

نمی شود که دلار 3 برابر شده باشد ، زمین هم همینطور ولی قیمت مالکین اینها همان باشد که بود .
            «محمد حسین» هستم.
            امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• Trader7
              عضو فعال
              • Apr 2014
              • 940

سخنگوی سازمان انرژی اتمی در تشریح شروط پذیرش پروتکل الحاقی توسط دیپلمات های کشورمان گفت: اگر تحریم ها برداشته شود، خصومت ها از بین رود و همه ی مسائل مربوط به پرونده هسته ای حل شود و تنها شفافیت باقی بماند تا 1+5 نگرانی بی موردی نداشته باشند حاضریم پروتکل الحاقی را امضا کنیم اما تصمیم گیرنده نهایی مجلس است.

http://www.tabnak.ir/fa/news/410271/...B1%D8%A7%D9%86

نظر

• امیر بهرامی
                Banned
                • Jul 2013
                • 2201

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                واقعا این حرف صحیحی هست ،
                وقتی سهامی پی به ای تضمین شده خوبی در سالهای متمادی دارد ، وقتی کلی دارایی و ناو دارد وقتی کلی طرح توسعه و جای پیشرفت دارد ، دیگر خرید سهم جای نگرانی ندارد .

یک نکته ای به ذهنم رسید.
                قیمت زمین و طلا و دلار کشید بالا ، درست ؟
                ولی به همان میزان قیمت سهام هیچ وقت بالا نکشید ، بلکه با این افت چند ماهه اخیر نصف همان بالا کشیده شدن نصفه نیمه هم برگشت.

این افزایش قیمت دلار و زمین باید بالاخره یک روزی خودش را در صورت های مالی و در سود ها و ناو ها نشان دهد.

نمی شود که دلار 3 برابر شده باشد ، زمین هم همینطور ولی قیمت مالکین اینها همان باشد که بود .

خودشونو نشون دادن به نظر من...

منظورتون از مالکین اینها کیه؟

نظر

• alijavid
                  عضو عادی
                  • Feb 2013
                  • 231

تاوقتی نسبت به شرایط موجود واکنش ندیم اوضاع همینه
                  خبر دارم ماه گذشته تمام سازمانیها با ارفع و خصدرا در ضرر ما سود های بالای 60 70 به جیب زدند.

نظر

• نوام چامسکی
                    عضو فعال
                    • Apr 2014
                    • 3369

در اصل توسط ahmad173 پست شده است View Post
                    دوستان پیشنهاد میدم، به جای بحث های پراکنده، قرار بزاریم موضوع اصلی بورس و چشم انداز و آیندۀ کوتاه مدت و دراز مدت آن، و بهترین استراتژی و راهکار یا راه چاره ای که می توانیم در حال حاضر اتخاذ کنیم، به بحث گذاشته شود و عزیزان با تجربه و کارشناسان معتبری که در این جمع حضور دارند، تاملات و دیدگاه های خودشون رو بفرمایند تا ببینیم که واقعا باید چه کنیم با این وضعیت.
                    من يک معامله گر موفق هستم ، زيرا:

1) لبه هاي خود را کاملا بي طرفانه انتخاب ميکنم.
                    2)قبل از ورود به هر معامله ريسک خود را تعيين ميکنم.
                    3)يا کاملا اين ريسک را ميپذيرم يا وارد معامله نميشوم.
                    4)بدون هيچ درنگ يا محافظه کاري بر طبق لبه هاي خود عمل مي کنم.
                    5)همانقدر از بازار سود ميگيرم که موقعيتش را براي من فراهم کرده .
                    6)به طور مرتب بر خودم نظارت دارم تا خطا نکنم.
                    7)کاملا به لزوم رعايت اين اصول براي موفقيت مستمر دربازار باور دارم،در نتيجه هيچ گاه از آنها تخطي نميکنم.

(مارک داگلاس)

این نوشته بالا

برای یک عمر کفایت میکنه انسان رو

شاید باید 1000 بار خونده بشه

شاید باید

بدیم به یک خوشنویس بنویسه بذاریم

تو اطاق کار مون

این حاصل یک عمر معامله گری

نه

تحلیل گری

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• ahmoeini
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 2562

در اصل توسط toofan2766 پست شده است View Post
                      هرکسی تصویر ذهنی خودش رو داره.

اکثر افرادی که در این تاپیک هستند آدمهای سالم و ساده ای هستند والا در این ورطه گیر نمی افتادن
                      خوب نیست از دری وارد بشید که دستگیره نداره

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post
                        خودشونو نشون دادن به نظر من...

منظورتون از مالکین اینها کیه؟
                        مالکین منظورم شرکت ها هستن ، یعنی وقتی قیمت ملک به خوبی بالا کشید ، قیمت سهم هم باید بالا بکشد .

دیر و زود دارد ولی سوخت و سوز نباید داشته باشد.

مخصوصا شرکت هایی که بحث فروششان پیش می آید و قرار است زمین یا ملکی را بفروشند باید حسابهایشان را درست کنند و آن وقت قیمت سهم باید بالا برود
                        «محمد حسین» هستم.
                        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• امیر بهرامی
                          Banned
                          • Jul 2013
                          • 2201

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                          مالکین منظورم شرکت ها هستن ، یعنی وقتی قیمت ملک به خوبی بالا کشید ، قیمت سهم هم باید بالا بکشد .

دیر و زود دارد ولی سوخت و سوز نباید داشته باشد.

مخصوصا شرکت هایی که بحث فروششان پیش می آید و قرار است زمین یا ملکی را بفروشند باید حسابهایشان را درست کنند و آن وقت قیمت سهم باید بالا برود
                          شما یک مغازه داری و محل کسب شماست...مغازه هست 10 میلیارد و شما ماهیانه 10 میلیون در میاری

وقتی میشه گفت شما از خود مغازه پول گیرت میاد که اونو بفروشی...

یا بیای افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها رو انجام بدی...

که البته با کاهش نرخ همان زمینی که بخاطرش افزایش سرمایه داده ایم و در نتیجه کاهش سود سهم سهمی خواهید داشت با سرمایه بالا و سود کم

چون نسبت درآمد به مقدار زیادی تقسیم خواهد شد

چرا کاهش سود؟چون وقتی زمین اومده پایین حتما قیمت های دیگم اومده پایین و محصول شرکت ارزان شده

نظر

• ahmad173
                            عضو عادی
                            • May 2013
                            • 46

من میگم یکی یکی شرائط و موارد دخیل در بورس رو بحث کنیم؛ و از مجموع آنها نتیجه بگیریم.

شاید اولین مورد، مسئلۀ مذاکرات باشه. نظر شخصی من این هست که این مذاکرات به جایی نمی رسه. حتی در خوشبینانه ترین حالت که یک توافق آن چنانی هم به دست بیاد، نتیجۀ آن سال های سال طول میکشه که آیا در اقتصاد ایران ظهور بکنه یا نکنه. مثلا همین امروز هم قرار بر رفع تحریم ها باشه، شاید لا اقل یک دورۀ زمانی ده ساله براش بچینند. (قبلا از دورۀ بیست ساله هم صحبت شده). بنابراین هیچ امیدی به اینکه از ناحیۀ به نتیجه رسیدن مذاکرات بورس رونقی بگیره نیست به نظر من.

البته این را فعالان و کله گنده های بازار هم فهمیدند ( از همان آذر ماه سال گذشته فهمیدند) و به تدریج شروع به خروج از بازار کردند، و ریزش اساسی این دوره هم معلول همان است. بنابراین شکست مذاکرات، از پیش اثر خودش رو گذاشته و اگر علنی هم شود، فاجعۀ آن چنانی شاید در بورس به جا نگذارد، بلکه برعکس شاید از فردای روزی که همه فهمیدند که دیگر باید اقتصاد کشور با همین وضعی که تاکنون بوده ادامه بده و خودش رو بسازه، وضعیت بورس بهتر هم بشود.

نظر شما چیست؟

نظر

• yahya
                              عضو فعال
                              • Dec 2012
                              • 334

در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
                              بورس تهران به سمت عقلانيت پيش ميره و اين بسيار عاليست
                              برای شما هم پیشرفت در این سمت را آرزومندیم:)

بازار خراب اینترنت داغون مجبور شدم بیام سراغ رایتل، دوستان ببخشند پست قبلی دوبار ارسال شد
                              الحمد لله رب العالمین -ارسال شده با تپاتاک-

نظر

• toofan2766
                                عضو عادی
                                • Jun 2014
                                • 43

بنده قصد جسارت به کسی رو ندارم و نداشتم و نخواهم داشت انشاالله.بهتره صبور باشیم.یه سوال من صبح که خریدم را انجام دادم نوع اعتبارم را روز گذاشتم میتونم الان بزارم معتبرتا لغو؟

نظر

در حال کار...
                                X