کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوستانی که توقع حمایت از بازار رو دارن خودشون به طور ناخوداگاه دارن از دخالت در روند بازار حمایت میکنن
تا وقتی چشم به حمایت بازار در منفی رو داشته باشیم، این توقع بیخودیه که بخوایم دولت در روند مثبت بازار دخالت نداشته باشه
....
متاسفانه در ضمیر ناخوداگاه ما ایرانیا (پیشاپیش بابت کلی گویی عذر میخوام) دخالت دولت در خیلی از زمینه ها امری لازم و ضروریه
میشه راجع به این موضوع و جامعه شناسی سیاسی/اقتصادی ایران کلی بحث کرد و مثلا اقتصاد نفتی رو به عنوان یکی از دلایلش ذکر کرد.....اما صحبت دراز و طویل میشه....
پس همین جا بحثو میبندم.....
دخالت دولت در همه بازارها هست و خواست ما در عدم دخالت بی تاثیر است
اما بورس سازمان زمان بالا رفتن قیمت دم به دم سهم می بست و شفاف سازی میخواست اما در سقوط سهام هیچ شفاف سازی رو لازم نمی دونه بماند گزارش مسخره و دلایل خنده دار همین غبشهر را قبول و منتشر می کنه
(*) همين الآن كمك كنيد. @};-@};- http://www.sosapoverty.org/payment.aspx&[]
دوستانی که توقع حمایت از بازار رو دارن خودشون به طور ناخوداگاه دارن از دخالت در روند بازار حمایت میکنن
تا وقتی چشم به حمایت بازار در منفی رو داشته باشیم، این توقع بیخودیه که بخوایم دولت در روند مثبت بازار دخالت نداشته باشه
....
متاسفانه در ضمیر ناخوداگاه ما ایرانیا (پیشاپیش بابت کلی گویی عذر میخوام) دخالت دولت در خیلی از زمینه ها امری لازم و ضروریه
میشه راجع به این موضوع و جامعه شناسی سیاسی/اقتصادی ایران کلی بحث کرد و مثلا اقتصاد نفتی رو به عنوان یکی از دلایلش ذکر کرد.....اما صحبت دراز و طویل میشه....
پس همین جا بحثو میبندم.....
دخالت دولت در همه بازارها هست و خواست ما در عدم دخالت بی تاثیر است
اما بورس، سازمان زمان بالا رفتن قیمت دم به دم سهم می بست و شفاف سازی میخواست اما در سقوط سهام هیچ شفاف سازی رو لازم نمی دونه بماند گزارش مسخره و دلایل خنده دار همین غبشهر را قبول و منتشر می کنه
(*) همين الآن كمك كنيد. @};-@};- http://www.sosapoverty.org/payment.aspx&[]
دوستان می دونن که ارزش ذاتی اکثر سهام های بورس ما بیشتر از قیمت فعلیشون هست. بنابراین اگر قصد سرمایه گذاری بلندمدت دارید و زیاد نمی خواهید به بازار سر بزنید، خرید در این محدوده و رها کردنش تا آخر تابستان می تونه استراتژی خوبی باشه.
همیشه هم این یادتون باشه که مهم ترین عامل موفقیت در بورس صبر زیاده
واقعا این حرف صحیحی هست ،
وقتی سهامی پی به ای تضمین شده خوبی در سالهای متمادی دارد ، وقتی کلی دارایی و ناو دارد وقتی کلی طرح توسعه و جای پیشرفت دارد ، دیگر خرید سهم جای نگرانی ندارد .
چشم انداز بورس کشور ما : در سال 92 با تورم و افزایش نرخ دلار رشد شدیدی داشتیم
حالا اون عوامل اصلی قدرت خودشونو از دست دادن
یک نکته ای به ذهنم رسید.
قیمت زمین و طلا و دلار کشید بالا ، درست ؟
ولی به همان میزان قیمت سهام هیچ وقت بالا نکشید ، بلکه با این افت چند ماهه اخیر نصف همان بالا کشیده شدن نصفه نیمه هم برگشت.
این افزایش قیمت دلار و زمین باید بالاخره یک روزی خودش را در صورت های مالی و در سود ها و ناو ها نشان دهد.
نمی شود که دلار 3 برابر شده باشد ، زمین هم همینطور ولی قیمت مالکین اینها همان باشد که بود .
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
سخنگوی سازمان انرژی اتمی در تشریح شروط پذیرش پروتکل الحاقی توسط دیپلمات های کشورمان گفت: اگر تحریم ها برداشته شود، خصومت ها از بین رود و همه ی مسائل مربوط به پرونده هسته ای حل شود و تنها شفافیت باقی بماند تا 1+5 نگرانی بی موردی نداشته باشند حاضریم پروتکل الحاقی را امضا کنیم اما تصمیم گیرنده نهایی مجلس است.
واقعا این حرف صحیحی هست ،
وقتی سهامی پی به ای تضمین شده خوبی در سالهای متمادی دارد ، وقتی کلی دارایی و ناو دارد وقتی کلی طرح توسعه و جای پیشرفت دارد ، دیگر خرید سهم جای نگرانی ندارد .
یک نکته ای به ذهنم رسید.
قیمت زمین و طلا و دلار کشید بالا ، درست ؟
ولی به همان میزان قیمت سهام هیچ وقت بالا نکشید ، بلکه با این افت چند ماهه اخیر نصف همان بالا کشیده شدن نصفه نیمه هم برگشت.
این افزایش قیمت دلار و زمین باید بالاخره یک روزی خودش را در صورت های مالی و در سود ها و ناو ها نشان دهد.
نمی شود که دلار 3 برابر شده باشد ، زمین هم همینطور ولی قیمت مالکین اینها همان باشد که بود .
دوستان پیشنهاد میدم، به جای بحث های پراکنده، قرار بزاریم موضوع اصلی بورس و چشم انداز و آیندۀ کوتاه مدت و دراز مدت آن، و بهترین استراتژی و راهکار یا راه چاره ای که می توانیم در حال حاضر اتخاذ کنیم، به بحث گذاشته شود و عزیزان با تجربه و کارشناسان معتبری که در این جمع حضور دارند، تاملات و دیدگاه های خودشون رو بفرمایند تا ببینیم که واقعا باید چه کنیم با این وضعیت.
من يک معامله گر موفق هستم ، زيرا:
1) لبه هاي خود را کاملا بي طرفانه انتخاب ميکنم. 2)قبل از ورود به هر معامله ريسک خود را تعيين ميکنم. 3)يا کاملا اين ريسک را ميپذيرم يا وارد معامله نميشوم. 4)بدون هيچ درنگ يا محافظه کاري بر طبق لبه هاي خود عمل مي کنم. 5)همانقدر از بازار سود ميگيرم که موقعيتش را براي من فراهم کرده . 6)به طور مرتب بر خودم نظارت دارم تا خطا نکنم. 7)کاملا به لزوم رعايت اين اصول براي موفقيت مستمر دربازار باور دارم،در نتيجه هيچ گاه از آنها تخطي نميکنم.
من میگم یکی یکی شرائط و موارد دخیل در بورس رو بحث کنیم؛ و از مجموع آنها نتیجه بگیریم.
شاید اولین مورد، مسئلۀ مذاکرات باشه. نظر شخصی من این هست که این مذاکرات به جایی نمی رسه. حتی در خوشبینانه ترین حالت که یک توافق آن چنانی هم به دست بیاد، نتیجۀ آن سال های سال طول میکشه که آیا در اقتصاد ایران ظهور بکنه یا نکنه. مثلا همین امروز هم قرار بر رفع تحریم ها باشه، شاید لا اقل یک دورۀ زمانی ده ساله براش بچینند. (قبلا از دورۀ بیست ساله هم صحبت شده). بنابراین هیچ امیدی به اینکه از ناحیۀ به نتیجه رسیدن مذاکرات بورس رونقی بگیره نیست به نظر من.
البته این را فعالان و کله گنده های بازار هم فهمیدند ( از همان آذر ماه سال گذشته فهمیدند) و به تدریج شروع به خروج از بازار کردند، و ریزش اساسی این دوره هم معلول همان است. بنابراین شکست مذاکرات، از پیش اثر خودش رو گذاشته و اگر علنی هم شود، فاجعۀ آن چنانی شاید در بورس به جا نگذارد، بلکه برعکس شاید از فردای روزی که همه فهمیدند که دیگر باید اقتصاد کشور با همین وضعی که تاکنون بوده ادامه بده و خودش رو بسازه، وضعیت بورس بهتر هم بشود.
بنده قصد جسارت به کسی رو ندارم و نداشتم و نخواهم داشت انشاالله.بهتره صبور باشیم.یه سوال من صبح که خریدم را انجام دادم نوع اعتبارم را روز گذاشتم میتونم الان بزارم معتبرتا لغو؟
نظر