کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
مخلص مهدی عزیز هم هستیم! تو منفی باید خرید و در مثبت فروخت! متاسفانه درک نمی کند برخی دوستان این جمله رو!
شتران رو با تحلیل خودم خریدم اما هیچ سهمی قربونی نکردم. امروز خیلی شیک بقیه باهنرهای 105 تومانی رو فروختم و منتظر شکار بعدی هستم!
گروه روی هم که حداقل 100 درصد بازده بدهکاره ;)
عذر میخوام درجوبتون رو میدم اما افزایش سرمایه قطعا مناسبیه و امیدوارم در اون شرکت کرده باشید. رقیق کردن قیمت سهم + بازگشایی های مناسب از ویژگی های افزایش سرمایه های معدنی مخصوصا ا محل انباشتست
سلام
سید جان شرمنده بنده سواد بورسیم کم هست
با توجه به صحبت شما این افزایش سرمایه رو الان سهم رو بخریم شامل حال ما نمیشه ؟
ممنون
سید جان میلاد مادرتون با اندکی تاخیر مبارک
1 سوال داشتم
میخام بدونم شرکتی که زیان انباشته داره و تقسیم سود نداره خرید سهامش چه سودی به حال سهامدار داره ؟
اگر شرکت سود آور بشه باز هم سهامدار از سهامداری نفعی نمیبره.
قیمت مناسب چنین سهمی براساس EPS و معدل P/E گروه و ... چه مقدار مناسبه ؟
نگاهی گذرا به صورت های مالی شخاس یا همون خراسان نشون میده اوضاع عملیاتی شرکت خوب بوده و بهتر هم شده (مثل اکثر پترو ها)
اما در گزارش 12 ماهه 91 سود رو حدود 150 تومان دیده و در گزارش پیش بینی 92 سود 91 رو 103 تومان! دیدم اکثر دوستان هم روی همین 103 دارند قیمت گذاری می کنند! این شرکت امسال 150 ساخته و سال آینده حدود 180-200 خواهد ساخت. اوضاعش شباهت زیادی به کرماشا داره و باید حدود 10% کمتر از کرماشا قیمت گذاری بشه. از لحاظ عملیاتی محصولات کم ریسکی داره همانند کرماشا. برای تضمین یک رشد 30 درصدی پس از عرضه به نظرم حدود 750 عرضه بشه مناسبه. تعداد سهام عرضه هم که نسبتا خوبه و برای انلاین ها هم می تونه خریدش خوب باشه
تا زیر 1000 تومان هم ارزش خریدن داره و بالای اون به نظرم کرماشا ارزنده تر خواهد بود. باید دید دوستان روی چه قیمتی نیت فروش دارند...
سید جان میلاد مادرتون با اندکی تاخیر مبارک
1 سوال داشتم
میخام بدونم شرکتی که زیان انباشته داره و تقسیم سود نداره خرید سهامش چه سودی به حال سهامدار داره ؟
اگر شرکت سود آور بشه باز هم سهامدار از سهامداری نفعی نمیبره.
قیمت مناسب چنین سهمی براساس EPS و معدل P/E گروه و ... چه مقدار مناسبه ؟
درود بر شما؛ البته احتمالا منظورتون روز مادر بوده؟ هرچند میلاد مادرم هم یک هفته پیش بود! در هر صورت بسیار ممنونم و متقابلا عرض تبریک
ببینید در بازار سرمایه ما به دنبال دو نوع درامد هستیم. نوع اول که منطقا باید اصلی باشد DPSیا همون سود تقسیمی شرکت هاست و نوع دوم درامد Gain یا خرید و فروش در قیمت های مختلف و گرفتن نوسان که در حال حاضر این نوع درامد اصل شده!
در موردی که فرمودید فقط به درامد دوم میشه چشم داشت! برای اون هم باید ارزش گذاری بشه سهام شرکت. برای این نوع شرکت ها روش ارزش گذاری متفاوته و معمولا بر اساس میزان جریان آزاد نقدیشون محاسبه میشه (توضیح این روش رو با جستجوی همین عبارت می تونید بیابید)
با توجه به ارزش گذاری میشه منطقه خرید یا فروش سهم رو از لحاظ بنیادی بررسی کرد. علاوه بر این بازی های گوه ها و بعضا شرایط کلی بازارهم دخیله در نوسان قیمتی این شرکت ها
اما چیزی که برای من جالبه و دنبالش هستم اینه که این شرکت ها در صورت تحول بنیادین (مثل آنچه در صنعت لاستیک و کربن و شمواد و...گذشت) بازده های بسیار بالای خواهند داشت و هرازگاهی دنبال این شرکت ها هستم
سلام سیدجان من درسبدم شپدیس..شفن...شخارک..وشپاس دارم میخواهم این چهارسهم روتبدیل به یکی ازهمین سهام نمایم لطفا نظرتون رومرحمت فرماییدممنونم
دوست من سبدتون به شدت وابسته به یک گروهه و ریسکش زیاد! به نظرم یکی از پتروها+ شپاس رو نگه دارید بهتر باشه. حتما از سایر گروه های رشد نکرده هم در سبد اسفاده کنید
نگاهی گذرا به صورت های مالی شخاس یا همون خراسان نشون میده اوضاع عملیاتی شرکت خوب بوده و بهتر هم شده (مثل اکثر پترو ها)
اما در گزارش 12 ماهه 91 سود رو حدود 150 تومان دیده و در گزارش پیش بینی 92 سود 91 رو 103 تومان! دیدم اکثر دوستان هم روی همین 103 دارند قیمت گذاری می کنند! این شرکت امسال 150 ساخته و سال آینده حدود 180-200 خواهد ساخت. اوضاعش شباهت زیادی به کرماشا داره و باید حدود 10% کمتر از کرماشا قیمت گذاری بشه. از لحاظ عملیاتی محصولات کم ریسکی داره همانند کرماشا. برای تضمین یک رشد 30 درصدی پس از عرضه به نظرم حدود 750 عرضه بشه مناسبه. تعداد سهام عرضه هم که نسبتا خوبه و برای انلاین ها هم می تونه خریدش خوب باشه
تا زیر 1000 تومان هم ارزش خریدن داره و بالای اون به نظرم کرماشا ارزنده تر خواهد بود. باید دید دوستان روی چه قیمتی نیت فروش دارند...
نظر