بورس نوشته های "شریعت"...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • eli77
    عضو عادی
    • Sep 2012
    • 263

مرسی سید جان که جواب دادی. فراور 40 درصد و کروی 30 درصد تو ضررم. به دید بلند مدت میترسم همینم از دست بره! اما چند ماه دیگه صبر میکنم:(
    [B]هر که او بیدارتر، پر دردتر[/B]

نظر

• سيد ياسر شريعت
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 4944

درود؛

امروز نوسان 5% ای گرفتم از باهنر (البته اشتباه کردم اما نوش جون خریدار) ، فملی های خرید 533 رو به صف خرید فروختم و قبلی هارو نگه داشتم، کاشی سعدی هم که برگشت روندش شکر خدا.
      فارس هم برای دست گرمی 5 تا فعلا خریدیم!
      کفرا اگه کمی منفی تر بشه دوباره میرم سراغش!
      فملی امروز دارم دل و رودش رو میکشم بیرون ببینم چقدر فروش داشته 12 ماهه!
      شپارس از دستم پریییید! فکر نمی کردم انقدر زود دوباره روی +7 فردا صف خرید بشه :(

پ.ن: محمدرضای عزیز نون ریسک و تحلیل خودت رو می خوری در باهنر من فقط نظر خودم رو گفتم.
      کاپیتان عزیز، محسن مختاری گرامی، سجاد بزرگوار، جناب جمالی و سایر بزرگوارها باعث افتخار بندست که خواننده مطالب بنده هستید و هرازچندگاهی همین تشکرهاتون به بنده انگیزه میده.@};-
      آخرین ویرایش توسط سيد ياسر شريعت؛ 2013/04/21, 11:14.
      إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• eli77
        عضو عادی
        • Sep 2012
        • 263

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
        درود؛

امروز نوسان 5% ای گرفتم از باهنر (البته اشتباه کردم اما نوش جون خریدار) ، فملی های خرید 533 رو به صف خرید فروختم و قبلی هارو نگه داشتم، کاشی سعدی هم که برگشت روندش شکر خدا.
        فارس هم برای دست گرمی 5 تا فعلا خریدیم!
        کفرا اگه کمی منفی تر بشه دوباره میرم سراغش!
        فملی امروز دارم دل و رودش رو میکشم بیرون ببینم چقدر فروش داشته 12 ماهه!
        شپارس از دستم پریییید! فکر نمی کردم انقدر زود دوباره روی +7 فردا صف خرید بشه :(

پ.ن: محمدرضای عزیز نون ریسک و تحلیل خودت رو می خوری در باهنر من فقط نظر خودم رو گفتم.
        کاپیتان عزیز، محسن مختاری گرامی، سجاد بزرگوار، جناب جمالی و سایر بزرگوارها باعث افتخار بندست که خواننده مطالب بنده هستید و هرازچندگاهی همین تشکرهاتون به بنده انگیزه میده.@};-
        سید عزیز ممنون که هستید
        راستی شپارسی که شما معرفی کردین امروز از دست منم پرید..البته شکر خدا 110 درصد سود داده بود...ممنون.
        [B]هر که او بیدارتر، پر دردتر[/B]

نظر

• shahmir
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 368

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
          حقوقی که داره روی 530 فملی می فروشه بسیار معاملات لجنی داره انجام میده... متاسفم برای خودم که با همچین مجموعه های کثیفی در یک بازار فعال هستم!

اما گروه روی... اینها به شدن از ارزش ذاتیشون فاصله گرفتند اما کلا گویا دست بزرگ نماهاست بازیشون و بید منتظر اراده اونا باشیم! اگر درصد در سبد رو رعایت کرده باشید نباید خیلی مشکلی براتون بوجود اومده باشه. پیشنهاد می کنم دیدتون بلندمدت باشه وزیاد توجه نکنید به قیمت
          سيد جان
          فملي يكي از بهترين سهماي بازاره و توقيمتاي كنوني نيز بسيار جذاب اما بشخصه تو اين قيمتا من ترجيح ميدم از گروه معدني ومعادن رو اضافه كنم. هرچند كه اگر گروه معدني تصميم به برگشتن بگيرن همه تقريباً با هم برميگردن اما با توجه به جذابيتي كه هميشه ومعادن برام داشته تو اين گروه از اولويت برخورداره مخصوصاً اگر 440 بشه!
          براي تغيير ذائقه هم خوندن متن زير خالي از لطف نيست.

جملاتی زیبا درباره تجارت

درآمد:
          هیچگاه روی یک درآمد تکیه نکنید، برای ایجاد منبع دوم درآمد سرمایه گذاری کنید.

خرج:
          اگر چیزهایی را بخرید که نیاز ندارید، بزودی مجبور خواهید شد چیزهایی را بفروشید که به آنها نیاز دارید.

پسانداز:
          آنچه که بعد از خرج کردن می ماند را پس انداز نکنید، آنچه را که بعد از پس انداز کردن می ماند خرج کنید.

ریسک:
          هرگز عمق یک رودخانه را با هر دو پا آزمایش نکنید.

سرمایهگذاری:
          همه تخم مرغ ها را در یک سبد قرار ندهید.

انتظارات:
          صداقت هدیه بسیار ارزشمندی است، آن را از انسانهای کم ارزش انتظار نداشته باشید.

نظر

• سيد ياسر شريعت
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 4944

درود بر همه عزیزان؛

خوب امروز شاهد بازار خوبی بودیم و با اقبال مجدد به گروه فلزی به لیدری فولاد در کنار لیدری فارس درگروه پترو کل بازار مثبت شد. به نظر میرسه علاقه به رکورد شکنی در پایان دولت فعلی فرصت خوبی برای سود سهامدار فراهم کرده باشه.

باهنر عزیز که همچنان می تازد و انصافا باید بگم خرید خوب حقوقی در صف خرید امروز و عدم عرضه حتی یک سهم از طرف سهامدارهای اصلی شرکت بنده رو غافلگیر کرد!

گروه کاشی که همچنان فاصله با ارزش واقعیشون دارند. کاشی سعدی هم با مثبت فردا احتمالا روی ریل خواهد افتاد

به نظرم دوستان در این بازار مثبت نیم نگاهی به گروه های مهجور مانند دارویی ها و گروه روی هم می تونند داشته باشند.

نظر

• خودشکوفا
              عضو فعال
              • Aug 2025
              • 1134

درود به سید دکتر عزیز;)

یاسر اوضاع و احوال خوبه؟؟ انگار بعد اذیت های این مهربان از ما دلگیری.. آقا شما اصلا پول نده و کنورهاش رو بردار:x

سوالی از محضرت دارم پیرامون سعدی ... هدف قیمتی این بزرگوار رو چند می دونی؟؟

پ.ن.
              البته منظورم شاعر معروف نبود ها...
              /:)
              "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
              (نيچه)

نظر

• مهربان
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 1675

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post
                درود به سید دکتر عزیز;)

یاسر اوضاع و احوال خوبه؟؟ انگار بعد اذیت های این مهربان از ما دلگیری.. آقا شما اصلا پول نده و کنورهاش رو بردار:x

پ.ن.
                ...../:)X-(....دلگیر واسه چی نوکرتم....سید میگفت آتی برمیدارم....خوب منم گفتم بیا سید جان....این کنور ...این فملی ....آتا رو هم بزار تو لیست ببینم کی دیگه میخواد آتی سهم برداره....:D
                [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• سيد ياسر شريعت
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 4944

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post
                  درود به سید دکتر عزیز;)

پ.ن.
                  در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
                  ...../:)X-(....دلگیر واسه چی نوکرتم....سید میگفت آتی برمیدارم....خوب منم گفتم بیا سید جان....این کنور ...این فملی ....آتا رو هم بزار تو لیست ببینم کی دیگه میخواد آتی سهم برداره....:D
                  درود بر هر دو بزرگوار؛

اختیار دارید قربان ما به این راحتی دلمون خور نمیشه از کسی! خیلی بیشتر باید تلاش کنید برای این هدف! :D
                  دکتر دیگه پیگیری نکن بابا خودم رفتم ریز امار فروش سه ماه پایانی فملی رو از گمرک و بورس کالا دراوردم یه مقدار به نظرم فروشش کم بوده البته تو این قیمت ها خداییش ریسکی نداره اما خرید 20 درصد بالاترش هم پر ریسکه! ;)
                  آتا تبریزی که شتران می خواست دکتر، فروختی بهش؟

و اما کسعدی....

حدود 1 ماه دیگه مجمع داره بالای 80 درصد تقسیم خواهد کرد (حدود 50 رو میتونی حساب کنی برای تقسیم مجمع) از طرفی برای بازگشایی سودش 84 تومان خواهد بود روی تابلو و پی به ای 4 بدیم بازگشایی میشه 340 حدودا! + 50 مجمع میشه 390 برای 1 ماه دیگه. بدبینانه ترش پی به ای 3.5 حداقل بخواد بازبشه در کل هدفش از 390 میرسه به 350. کف کفش همین خواهد بود. آما! تعدادت اگه بالا باشه سودت رو دیر خواهی گرفت و یه 7-8 درصدی بابت ارزش زمانی پول باید کم کنی از هدف واقعی

البته من اینها رو وقتی روی 200 صف فروش بود هم می گفتم اما کسی زیاد توجه نمی کرد! :D

پ.ن:
                  راستی کفرا فردا احتمالا بالاخره به اون هدف 1000 تومانی تخیلیمون میرسه و خوشحالمون می کنه! ;)
                  باهنر خودم هم رو غافلگیر داره میکنه کلا مقاومت فعلا نمی شناسه!
                  گروه فلزی رو هم که از 3 روز پیش عرض کردیم و بجز فملی نفله بقیه خوب جواب دادن شکر خدا ;;)
                  دارویی ها رو هم دریابید!

نظر

• ایرج اکبری
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 10934

با سلام خدمت شما آقای شریعت خسته نباشید یک همفکری امروز کمی داروی خرید کرده ام که لیدر می باشد به نظر شما این صنعت توان رشد 30 درصد در باز ده کوتاه مدت را دارد با تشکر
                    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• جواد مهرابی
                      عضو فعال
                      • May 2012
                      • 543

با درود خدمت یاسر عزیز

این روزا که تو سربازی ، همه چیش آدم رو آزار میده...... این فبا مرهمی شده بر این .......

از این که بالاخره فبا باعث شد یه 40تا50درصد بریم توسود خیلی خوشحالم ......

ولی بیشتر به خاطر به بار نشستن تحلیلامون خوشحالم.........

وقتی یکی میاد 12000/000*158=1/896/000/000تومن پولش رو میاره تو فبا پس حتما خبرایی باید توش باشه......

البته این نظر منه......پرسود باشید دوستان
                      بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

• zafar3000
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 1243

سلام بر سید عزیز
                        بین 3 سهم کحافظ وکچینی و کسعدی کدام را بیشتر مستعد رشد می دانید
                        با سپاس

نظر

• Smart
                          عضو عادی
                          • Mar 2013
                          • 212

ظفر جان
                          اسم دوم سید یاسر
                          سید کسعدی هست !!

اونوقت میای این سوال رو میپرسی ؟؟!!

خداخیرت بده... از نظر من گزینه 2 و3
                          اما
                          سید کسعدی فقط میگه 3

نظر

• سيد ياسر شريعت
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 4944

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
                            با سلام خدمت شما آقای شریعت خسته نباشید یک همفکری امروز کمی داروی خرید کرده ام که لیدر می باشد به نظر شما این صنعت توان رشد 30 درصد در باز ده کوتاه مدت را دارد با تشکر
                            درود بر جناب اکبری؛ بله این احتمال بسیار هم زیاده به نظر بنده. قطعا یک رالی خوب خواهند داشت و اکثرشون بازده 20-30 درصدی خواهند داشت. اما برای انتخاب بالاخره هر فردی اولویت بندی خاص خودش رو داره

در اصل توسط javad پست شده است View Post
                            با درود خدمت یاسر عزیز

این روزا که تو سربازی ، همه چیش آدم رو آزار میده...... این فبا مرهمی شده بر این .......

از این که بالاخره فبا باعث شد یه 40تا50درصد بریم توسود خیلی خوشحالم ......

ولی بیشتر به خاطر به بار نشستن تحلیلامون خوشحالم.........

وقتی یکی میاد 12000/000*158=1/896/000/000تومن پولش رو میاره تو فبا پس حتما خبرایی باید توش باشه......

البته این نظر منه......پرسود باشید دوستان
                            بنده هم خوشحالم جواد عزیز که بازده خوبی تونستیم بگیریم از باهنر و دوستانی هم که همراه بودند شکر خدا سود خوبی تا همین جا هم داشته اند.

در اصل توسط zafar3000 پست شده است View Post
                            سلام بر سید عزیز
                            بین 3 سهم کحافظ وکچینی و کسعدی کدام را بیشتر مستعد رشد می دانید
                            با سپاس
                            در اصل توسط Smart پست شده است View Post
                            ظفر جان
                            اسم دوم سید یاسر
                            سید کسعدی هست !!

اونوقت میای این سوال رو میپرسی ؟؟!!

خداخیرت بده... از نظر من گزینه 2 و3
                            اما
                            سید کسعدی فقط میگه 3
                            درود بر هر دو عزیز؛ اگر روزی اینچنین نظر بدهم و بگویم فقط فلان! در واقع از منطق خارج شده ام و قابل اعتماد نخواهم بود! این صنعت با تحولات بنیادین مواجه شده و اکثر شرکت ها برای خرید مناسب هستند. اما از شرکت هایی که شما فرمودید با نظر دوستمون موافقم و کچینی و کسعدی بهتر هستند.

نظر

• abtinsalari
                              عضو فعال
                              • Nov 2012
                              • 306

سلام سید جان شما مدیریت مالی خوندید؟اگه مدیریت مالی خوندید میشه یه چندتا کتاب که تو اون واحدای بورسیتون بوده معرفی کنید؟
                              ذرت ها نیاز به باران بیشتری دارند ولی کنگر ها نه ذرت ها در شرق هستند و کنگرها در غرب شما از هر دو بخرید و به باران کاری نداشته باشید

نظر

• سيد ياسر شريعت
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 4944

در اصل توسط abtinsalari پست شده است View Post
                                سلام سید جان شما مدیریت مالی خوندید؟اگه مدیریت مالی خوندید میشه یه چندتا کتاب که تو اون واحدای بورسیتون بوده معرفی کنید؟
                                درود؛
                                خیر بنده لیسانس مهندسی صنایع ، ارشد MBA بود و الان هم دانشجوی مدیریت گرایش تولید و عملیات هستم. واحدهای مرتبط البته کم و بیش داشتیم در لیسانس و ارشد

اقتصاد خرد و کلان و مهندسی، مدیریت مالی، حسابداری در لیسانس و اقتصاد پیشرفته، حسابداری پیشرفته و مدیریت پرتفو در ارشد واحدهای مرتبط بنده بوده. البته تمام اینها فقط برای ایجاد زمینه مفیده و خودتون باید برای پیشرفت کار کنید. کتاب هم هر چی بیشتر بخونید بهتره!

نظر

در حال کار...
                                X