بورس نوشته های "شریعت"...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سيد ياسر شريعت
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 4944

درود؛
    از دوستان کسی می تونه بنده رو در حل پارادوکس تفاوت فاحش حاشیه سود عملیاتی "شبریز و شپنا و تبریز" با "شتران و شبندر" کمک کنه؟
    به نظر من حاشیه سود اعلامی شتران مسخرست...
    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• "heydar"
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 7493

سلام سید یاسر
      اگه1%حاشیه سودش بره بالا سودش میره رو 8000-9000تومان
      به نظر شما ممکنه؟

نظر

• سيد ياسر شريعت
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 4944

در اصل توسط hey پست شده است View Post
        سلام سید یاسر
        اگه1%حاشیه سودش بره بالا سودش میره رو 8000-9000تومان
        به نظر شما ممکنه؟
        درود بر شما؛
        بالشخصه با نگاه اولیه به این صورت مالی معتقدم قطعا توان بالای 10 هزار تومان رو داره و در نتیجه محدوده 40-50 هزار توان برای خرید مناسب ارزیابی میشه اما برای بیشتر از اون باید فاکتورهای دیگه بررسی بشه مثل روانشناسی بازار و شاخص و.....

نظر

• سيد ياسر شريعت
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 4944

درود؛
          در نماد وبیمه به زیبایی شاهد جمع کردن 400 هزار سهم توسط حرفه ای ها بودیم! به نظر اهداف بالایی داشته باشه ;)

در اکثر نمادهای فلزی شاهد فرصت خرید هستیم که بواسطه نقد کردن دوستان برای خرید شتران بوجود امده

اون حقیقی ها و حقوقی هایی که مثلا فولاد و فملی و کروی و... تو منفی فروختند امروز که پالایشگای بخرند من اینها رو خیلی دوست دارم:D
          از اون بیشتر اونهایی رو دوست دارم که شپاس می فروشند شرانل می خرند بعد شرانل تو منفی می فروشند که پالایشگاهی بخرند. نه که شپاس تولید خیار و پیاز می کنه، صنعتش اصلا مرتبط نیست با پالایشگاهی ها :D
          آخرین ویرایش توسط سيد ياسر شريعت؛ 2013/04/30, 09:16.

نظر

• homework
            عضو فعال
            • May 2012
            • 747

سید واقعا دیگه شپاس رو اعصابه
            آخه چرا منفی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
            دنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو

نظر

• سيد ياسر شريعت
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 4944

درود؛
              امروز سعی کردم منطقی باشم و کم شتران خریدم البته چیزی هم نفروختم بابتش و از نقدینگی استفاده کردم!

راجع به شپاس واقعا فقط خندم میگیره! هیچ ربطی به سهامدار عمده نداره و فقط مربوط به عجله، بی منطقی و احساسی معامله کردن دوستانه. ببینید بارها عرض کردم در مدریت سبد دو تا تابع هدف همزمان داریم که با هم متناقض هستند. کاهش ریسک و افزایش بازده
              اما بطور منطقی افزایش ریسک با افزایش بازده همراه خواهد بود و روندشون همبستگی مثبت داره. حال چاره چیست؟

باید یکی از دو تابع هدف رو بصورت محدودیت دربیارید و دیگری فقط بصوت تابع هدف بمونه. چون محاسبه ریسک سخت تره و بنده هم ریسک گریز هستم بازده مورد نتظار رو بصورت محدودیت دراوردم.به چه معنی؟

من بازده 100 درصد در سال از سبد و همچنین 100 درصد از هر سهم رو بصورت محدودیت دراوردم. یعنی 100 درصد در سال واسم کافیه و نمی خوام افزایشش بدم. جای اون به کاهش ریسک فقط فکر می کنم در سبدم. که یک سبد حتی الامکان کم ریسک با بازده حدودی 100 درصدی داشته باشم.

به همین خاطره که امروز 10 درصد سبدم شترانه نه 50 درصد
              به همین خاطره که از گروه های مختلف سهم دارم
              به همین اطره که شپاس رو بلندمدت در نظر گرفتم چون در این قیمت ها بودن ریسکه کاملا
              و.......

نظر

• roohe-khashen
                عضو فعال
                • Apr 2011
                • 2270

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                درود؛
                امروز سعی کردم منطقی باشم و کم شتران خریدم البته چیزی هم نفروختم بابتش و از نقدینگی استفاده کردم!

راجع به شپاس واقعا فقط خندم میگیره! هیچ ربطی به سهامدار عمده نداره و فقط مربوط به عجله، بی منطقی و احساسی معامله کردن دوستانه. ببینید بارها عرض کردم در مدریت سبد دو تا تابع هدف همزمان داریم که با هم متناقض هستند. کاهش ریسک و افزایش بازده
                اما بطور منطقی افزایش ریسک با افزایش بازده همراه خواهد بود و روندشون همبستگی مثبت داره. حال چاره چیست؟

باید یکی از دو تابع هدف رو بصورت محدودیت دربیارید و دیگری فقط بصوت تابع هدف بمونه. چون محاسبه ریسک سخت تره و بنده هم ریسک گریز هستم بازده مورد نتظار رو بصورت محدودیت دراوردم.به چه معنی؟

من بازده 100 درصد در سال از سبد و همچنین 100 درصد از هر سهم رو بصورت محدودیت دراوردم. یعنی 100 درصد در سال واسم کافیه و نمی خوام افزایشش بدم. جای اون به کاهش ریسک فقط فکر می کنم در سبدم. که یک سبد حتی الامکان کم ریسک با بازده حدودی 100 درصدی داشته باشم.

به همین خاطره که امروز 10 درصد سبدم شترانه نه 50 درصد
                به همین خاطره که از گروه های مختلف سهم دارم
                به همین اطره که شپاس رو بلندمدت در نظر گرفتم چون در این قیمت ها بودن ریسکه کاملا
                و.......
                یاسرجان این جمله رو باید طلا گرفت!!هر چیزی رو نباید فدای پالایشگاهیی ها کرد گروهی ها و حقوقی ها هم که امان ندادند درو کردند تو بعضی سهمها وقتی دیدن حقیقی داره 2درصد پایینتر هم میفروشه دیدن دیگه چه کاریه رو مثبت کامل بخرند پایینتر خریدند اما ببینیم روزهای دیگه چی میشه;)
                دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• ehsanksh
                  عضو عادی
                  • Feb 2013
                  • 179

سلام به سید بزرگوار ضمن تشکر از زحمات شما
                  اگه امکان داره یه تحلیلی از کمنگنز با توجه به افزایش سرمایه لطف می فرمایید ؟

نظر

• پارسه
                    عضو عادی
                    • Jan 2013
                    • 275

با سلام به آقا سید عزیز

آیا کسعدی همچنان بنظر شما برای میان مدت ارزشمنده و از نظر شما قیمت سهم تا مجمع به چه عددی میرسه

در مورد صدرا هم میتونم نظر شما را بدونم؟

سپاس فراوان:)
                    [SIZE=4][/SIZE]

نظر

• Amirhm
                      عضو عادی
                      • Nov 2012
                      • 140

درود
                      سید جان بنظر کچینی میخواد صف فروش بشه در حالیکه کسعدی مثبته ۲ ! بنظر شما این چه توجیهی داره ؟

نظر

• سيد ياسر شريعت
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 4944

در اصل توسط Amirhm پست شده است View Post
                        درود
                        سید جان بنظر کچینی میخواد صف فروش بشه در حالیکه کسعدی مثبته ۲ ! بنظر شما این چه توجیهی داره ؟
                        درود بر شما؛
                        هیچ دو سهمی همبستگی کامل ندارند که همیشه با هم باشند! البته گروه کاشی بازی های اخرش رو داره تجربه می کنه و قطعا حرکت خوبی خواهند داشت

نظر

• سيد ياسر شريعت
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 4944

در اصل توسط پارسه پست شده است View Post
                          با سلام به آقا سید عزیز

آیا کسعدی همچنان بنظر شما برای میان مدت ارزشمنده و از نظر شما قیمت سهم تا مجمع به چه عددی میرسه

در مورد صدرا هم میتونم نظر شما را بدونم؟

سپاس فراوان:)
                          درود بر شما؛
                          بله قطعا هنوز در منطقه خرید قرار داره و در میان مدت میشه حدود 360-400 فروخت. کم کم نوبت این گروه هم خواهد شد و با توجه به روند فرسایشی اخیر قطعا فروشنده زیادی در اونها باقی نمانده

صدرا هم برای کسی که صبر و حوصله داره و دید بلندمدت، جمع اوری در زوهای اخر ماه که تعهد بازارگردان تموم میشه در قیمت های حوال 90 خیلی خوبه به نظرم
                          آخرین ویرایش توسط سيد ياسر شريعت؛ 2013/05/04, 09:34.

نظر

• سيد ياسر شريعت
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 4944

در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Post
                            یاسرجان این جمله رو باید طلا گرفت!!هر چیزی رو نباید فدای پالایشگاهیی ها کرد گروهی ها و حقوقی ها هم که امان ندادند درو کردند تو بعضی سهمها وقتی دیدن حقیقی داره 2درصد پایینتر هم میفروشه دیدن دیگه چه کاریه رو مثبت کامل بخرند پایینتر خریدند اما ببینیم روزهای دیگه چی میشه;)
                            مخلص مهدی عزیز هم هستیم! تو منفی باید خرید و در مثبت فروخت! متاسفانه درک نمی کند برخی دوستان این جمله رو!
                            شتران رو با تحلیل خودم خریدم اما هیچ سهمی قربونی نکردم. امروز خیلی شیک بقیه باهنرهای 105 تومانی رو فروختم و منتظر شکار بعدی هستم!
                            گروه روی هم که حداقل 100 درصد بازده بدهکاره ;)

در اصل توسط ehsanksh پست شده است View Post
                            سلام به سید بزرگوار ضمن تشکر از زحمات شما
                            اگه امکان داره یه تحلیلی از کمنگنز با توجه به افزایش سرمایه لطف می فرمایید ؟
                            عذر میخوام درجوبتون رو میدم اما افزایش سرمایه قطعا مناسبیه و امیدوارم در اون شرکت کرده باشید. رقیق کردن قیمت سهم + بازگشایی های مناسب از ویژگی های افزایش سرمایه های معدنی مخصوصا ا محل انباشتست

نظر

• سيد ياسر شريعت
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 4944

در نماد شپاس شاهد ضجه زدن حقیقی ها برای فروش هستیم! خیلی علاقه دارم به خرید از کسی که با التماس سهم خودش رو می فروشه!;)

نظر

• 717
                                عضو فعال
                                • Apr 2011
                                • 596

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                                در نماد شپاس شاهد ضجه زدن حقیقی ها برای فروش هستیم! خیلی علاقه دارم به خرید از کسی که با التماس سهم خودش رو می فروشه!;)
                                مثل شدوص و كربن:x كه براي تعديل متوقف شدن!

نظر

در حال کار...
                                X