سلام سید جان سوال دارم راجب کسعدی الان که اینجوری اومده پایین؟به نظرت تحریک ککننده نیس؟رو 230 اینا بخریم؟یا پایین تر؟این سبد منه فولای شخارک شیران کهمدا غپینو قچار این سهام رو چطور میبینی؟
بورس نوشته های "شریعت"...
Collapse
X
-
ذرت ها نیاز به باران بیشتری دارند ولی کنگر ها نه ذرت ها در شرق هستند و کنگرها در غرب شما از هر دو بخرید و به باران کاری نداشته باشید
-
در اصل توسط abtinsalari پست شده است View Postسلام سید جان سوال دارم راجب کسعدی الان که اینجوری اومده پایین؟به نظرت تحریک ککننده نیس؟رو 230 اینا بخریم؟یا پایین تر؟این سبد منه فولای شخارک شیران کهمدا غپینو قچار این سهام رو چطور میبینی؟
والا تحریک کننده که چه عرض کنم اغوا کنندست! مخصوصا برای دید بلندمدت....
از 230 بهتر روی 180 خوبه خریدش! اما حیف که نمی رسه به اونجا! ;) بعیده 230 رو ببینه چون رفتار فروشنده ها کاملا هیجانیه و احتمالا اکثر دوستان تا حالا خالی کردند...
سبدتون خوبه هم تنوع گروهی داره هم سهم دی پی اس دار هم سهم وحشی هم سهم آروم و کم ریسک! بتا منفی هم که داره سبدتون (غپینو و قچار)إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
امروز تقریبا خریدم زیاد بود و البته بیشتر مختص بود به واتی و فباهنر...
یه مقدار باید تصحیح سبد هم انجام بدم که ان شالله در روزهای مثبت صورت خواهد گرفتإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
سید کلاااااااااااااااا با پیام خصوصی موشکل داریااااااا...:D
سید جان راجع به کسعدی یه سوالی برام پیش اومده!الان که سهم شب مجمعش داره درجا میزنه و افت میکنه،به نظرت بعد از مجمع پایین باز نمیشه؟!!
یعنی بر فرض منی که خریدم 255 تومن،با توجه به اینی که سودش رو دیر پرداخت میکنه،عملا اگه زیر قیمت خریدم باز بشه یعنی ضرر کردم...
یه کم عجیبه که بخواد بالا باز بشه بعد از مجمع...تمام سال من بی تو...
نظر
-
سید عزیز سلام
تعدادی شراز دارم که به قیمتهای پایین خریدم(400ت) و الان تصمیم دارم اونو با سهمی رشد نکرده عوض کنم خواستم بدونم شما سرمایه گزاری رو چه سهمی رو برا بلند مدت مناسب میدونید؟آیا سهمی هست که جا برا رشد چند برابری داشته باشه؟اصلا فروش شراز رو صلاح میدونی؟
مسلما مسوولیت خرید و فروش با خودمه
دوستان دیگه هم اگر نظرشون رو بدن ممنون میشممن درجامعه ایی زندگی می کنم که دویدن سهم کسانی است که نمی رسندورسیدن حق کسانی که نمی دوند.
نظر
-
در اصل توسط بابک خان پست شده است View Postسید عزیز سلام
تعدادی شراز دارم که به قیمتهای پایین خریدم(400ت) و الان تصمیم دارم اونو با سهمی رشد نکرده عوض کنم خواستم بدونم شما سرمایه گزاری رو چه سهمی رو برا بلند مدت مناسب میدونید؟آیا سهمی هست که جا برا رشد چند برابری داشته باشه؟اصلا فروش شراز رو صلاح میدونی؟
دوستان دیگه هم اگر نظرشون رو بدن ممنون میشم
چون ارزش سهم بیشتر از اینهاست.
باز تصمیم باخودتان است
نظر
-
در اصل توسط بابک خان پست شده است View Postسید عزیز سلام
دوستان دیگه هم اگر نظرشون رو بدن ممنون میشم
ارزشش خیلی بیشتر از این قیمته
p/eسهم هم حدودا پنجه
حداقل 30% تو کوتاه مدت میدهمن هیچوقت یه اشتباه رو دو بار تکرار نمیکنم قشنگ هفت هشت بار تکرار میکنم تا خوب مطمئن شم/:)
نظر
-
درود؛
از گروه دارویی دپارس و دتماد فوق مشکوک می زنند!
البته دپارس هنوز فروشنده داره و میشه راحت خرید....إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
امروز فباهنر اضافه کردم روی 1630
واتی اضافه کردم از صف فروش!!!
دپارس اضافه کردم در مثبت کامل
خراسان رو کلا رد کردم رفت! جهت اصلاح سبدإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط noori پست شده است View Postجناب شریعت از بین خارک و کرمانشا کدوم برای مجمع رفتن بهتره؟
بازگشایی کدوم بهتره
قطعا خارک بهتره! همه این بازی های خوراک هم فکر می کنم تموم بشه بعد یه مدتی...
اگر هم افزایش اتفاق بیفته هر دو ضرر می بینند و باز هم خارک بهتره!إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
-
-
نظر