بورس نوشته های "شریعت"...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سيد ياسر شريعت
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 4944

در اصل توسط homework پست شده است View Post
    سید جان من15% سبدم دلبره:D
    بنظرت نگهداری کنم یا تو هیجانات این چند روز آینده آبشون کنم؟
    بنظر شما هدف قیمتی این دفعه رو چند میتونه باشه
    درود؛
    دلبر رو برای حفظ ارزش پول نگهدارید نه خرید و نه فروش

من خودم نصف یوروهای 2-3 سال پیش که کادو گرفتیم سر عروسی رو نگه داشتم کاری هم بهش ندارم :D
    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• محمدسعید
      عضو عادی
      • Apr 2013
      • 263

سلام

می خواستم نظرتون رو در باره کروی بدونم.
      به نظرتون حرکتش از کی شروع میشه و به چه تارگتی؟
      دوستان توجه نمایند این موج شماری هایی که دارم انجام میدم صرفا برای[B] تمرین[/B] است و [B]جنبه سیگنال دهی ندارد[/B]...

نظر

• سيد ياسر شريعت
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 4944

در اصل توسط محمدسعید پست شده است View Post
        سلام

می خواستم نظرتون رو در باره کروی بدونم.
        به نظرتون حرکتش از کی شروع میشه و به چه تارگتی؟
        درود؛
        کروی جز سهم هاییست که بازی بچه های بالا توش زیاد انجام میشه پس صبر نیاز داره اما بازده عالی خواهد داشت. با مشورتی که با دوست عزیزم محسن خان مختاری کردم ایشون فرمودند حرکت اصلی حدود 1 ماه دیگه و تارگت هم به نظر خودم حداقل 350 و احتمالا بالای 400 در نهایت باشه

نظر

• roohe-khashen
          عضو فعال
          • Apr 2011
          • 2270

در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Post
          البته یاسرجان یه چیزی هم هست امروز حقوقیها خوب سهم میخریدند بعید نیست فردا بازار رو مثبت کنند بگن بفرمایین بدون هاشمی بازار مثبت شده جالب اینجاست که من تو این نیم ساعت سه تا تبلیغ بورس از صدا سیما بعد از مدتها دیدم همین الان اخریش رو هم دیدم !!!!!!!!!!!!!!!
          یاسرجان دیشب بهت چی گفتم دیدی بازار رو چه جوری مثبت کردن;)
          دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• Amirhm
            عضو عادی
            • Nov 2012
            • 140

درود
            سید اطلاعیه مجمع شپاس برای 13 خرداد اومد . قبلا 305 برای 91 پیشبینی کرده بود. بنظرت میارزه رفتن به مجمع ؟

نظر

• سيد ياسر شريعت
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 4944

در اصل توسط Amirhm پست شده است View Post
              درود
              سید اطلاعیه مجمع شپاس برای 13 خرداد اومد . قبلا 305 برای 91 پیشبینی کرده بود. بنظرت میارزه رفتن به مجمع ؟
              درود بر شما؛
              قطعا سهم های زیر مجموعه شستا مجمع رفتن باهاشون توصیه میشه چون تقسیمی نزدیک به 100 درصد دارند و بعضا ممکنه از سود انباشته هم مقداری تقسیم کنند! در کنار این فرض کنید تمام شده شما همین 2600 تومانه سهم از مجمع بیاد بیرون تئوریکش میشه 2300 با سود اعلامی 400 تومانی (که واقعا مسخره و دست پایین حساب شده) پی به ای سهم روی سایت هم منطقی میشه و فشار فروش قطعا کاهش پیدا می کنه. ضمن اینکه حمایت تاپیکو از شپاس البته با 2 ماه تاخیر!! خیلی حرف ها پشتش بود.... تقریبا همه سهم رو داره جارو می کنه.

پ.ن: کم کم یه نگاه هم به درصد شناور سهم بندازید...

نظر

• مهربان
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 1675

.....سلام سید جان روز تولد مولا مبارک....از دعای خیرت مارو بی نصیب نزار....
                ....سید جان...یه 70-80 هزار تا معادن دارم گفته بودی که اتی بر میداری....یه رقم بگو مثلا 650 تا 680 بدم بهت ....یه تماس بگیر جوشش بدیم....شماره بزارم....؟؟؟
                [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• سيد ياسر شريعت
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 4944

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
                  .....سلام سید جان روز تولد مولا مبارک....از دعای خیرت مارو بی نصیب نزار....
                  ....سید جان...یه 70-80 هزار تا معادن دارم گفته بودی که اتی بر میداری....یه رقم بگو مثلا 650 تا 680 بدم بهت ....یه تماس بگیر جوشش بدیم....شماره بزارم....؟؟؟
                  درود بر دکتر عزیز، گیرنده مچ ها؛
                  بر شما هم مبارک باشه ان شالله. محتاجیم به دعا دکتر جان
                  ان شالله مولا علی حافظ و نگهدارنده هممون از هر بدی و زشتی باشه

دکتر اگه یادت باشه وقتی شپارس 170 بود هم این پیشنهاد مطرح بود ها! همون موقع که فکر کردی می خوایم سفته بازی کنیم;) اون رو هم 20 درصد بالاتر خریدار بودم که میشه 250 برای شما دوست قدیمی! اگه شپارس 250 تومانی بدی بهم ومعادن و فملی و کنورهات رو بر میدارم همون آتی 20 درصد بالای قیمت روز. چطوره؟;;)

نظر

• beny_63
                    عضو عادی
                    • Oct 2012
                    • 49

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                    مهدی جان من زیاد غضه بازار رو نمی خوردم! سهمام یه هفته هم منفی بخورند باز هم 6 ماه دیگه هر کدوم 100 درصد بازده خواهند داشت. اما واقعا واقعا ناامید شدم از آینده مملکت. از خودم ناامید شدم که دوستام و همکلاسی هام الان تو مونترئال چه زندگی می کنند و من... بنا به توهمی به نام وطن... موندم!!

حب وطن!!! منم همین توهمو زدم که تا حالا ایران موندم
                    از 38 نفر همکلاسی دوره کارشناسی فقط 7-8 نفرمون ایرانن!!! بقیه چقدر هم راحت رفتن!لیسانسو گرفتن اقدام کردن و به سال نرسیده رفتن! اونوقت من..........

نظر

• سيد ياسر شريعت
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 4944

درود؛

این روزها تلفیقی از شادی و غم است!
                      مصادف شدن میلاد مولا علی (ع) و سالگرد آزادی خرمشهر عزیز با فوت مادر ترزای ایران و موسس بیمارستان محک، پروانه وثوق و دومین سالگرد از دست دادن ناصر خان حجازی مرد همیشه سربلند فوتبال ایران

دنیا در حال گذر است با تمام خوشی ها و سختی ها. همه ما روزی می آییم و روزی به معبود خود عروج خواهیم کرد. چیزی که در این دنیا می ماند خوبیست و مهربانی...

نظر

• yousef
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 808

سلام جناب شریعت...سپاسگزارم از پستهای ارزشمندتون...میدونیم سیمانی ها صادراتشون رو به ریال دریافت میکنن...تو سایت همسایه و از قول جناب حقیقت خوندم که تو یکی از مجامع سیمانیها گفته شده که از فروردین سیمان صادراتی رو دارن تنی بالای 160 هزار تومن میفروشن آیا شما در این مورد اطلاعی دارین؟

نظر

• هامد
                          ستاره دار(7)
                          • Aug 2012
                          • 2611

سلاااام سید، خوووبی ؟
                          برنامه دکتر عارف رو دیدی ؟ نظرت چیه راجبش ؟ به نظر برنامه کاملی میاد هرچن از حرف تا عمل خیلی فاصلست ...

اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• نیکا
                            ستاره‌دار (۲)
                            • Nov 2011
                            • 2119

سلام برزگوار جناب شریعت . شخارک را برای مجمع و بازگشایی بعداز مجمع چطور میبینید ؟؟ ممنون از پاسخ

نظر

• سيد ياسر شريعت
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 4944

در اصل توسط yousef پست شده است View Post
                              سلام جناب شریعت...سپاسگزارم از پستهای ارزشمندتون...میدونیم سیمانی ها صادراتشون رو به ریال دریافت میکنن...تو سایت همسایه و از قول جناب حقیقت خوندم که تو یکی از مجامع سیمانیها گفته شده که از فروردین سیمان صادراتی رو دارن تنی بالای 160 هزار تومن میفروشن آیا شما در این مورد اطلاعی دارین؟
                              درود؛ بله خبر درسته. یلی از سیمانی ها اهرم های جالبی دارند و این افزایش قیمت خیلی میتونه در سودآوری کمکشون کنه. فقط نکته اینکه ترجیحا سیمانی های غربی رو بخرید که صادرات بهتر و راحت تری دارند و بین اونها هم سیمانی هایی رو انتخاب کنید که بدهی ارزی کمتری داشته باشند.

در اصل توسط ha_mi پست شده است View Post
                              سلاااام سید، خوووبی ؟
                              برنامه دکتر عارف رو دیدی ؟ نظرت چیه راجبش ؟ به نظر برنامه کاملی میاد هرچن از حرف تا عمل خیلی فاصلست ...

درود بر شما؛ جناب دکتر عارف در حوزه عملی تخصصیشون جز مردان برتر علمی دنیا هستند! و تعجبیهم نداره که ببینیم انقدر دقیقی برنامه ارائه بدهند. اما بحثی که هست به نظر من بیشتر یک وزیر یا معاون اول کارا هستند تا یک رئیس جمهور که جنبه اجراییش و تعاملش با مردم از بعد علمی و تخصصیش مهمتر است

http://108.163.190.131/sites/default...d%28nEW%29.pdf
                              در اصل توسط نیکا پست شده است View Post
                              سلام برزگوار جناب شریعت . شخارک را برای مجمع و بازگشایی بعداز مجمع چطور میبینید ؟؟ ممنون از پاسخ
                              درود بر شما؛
                              قطعا از دید من مناسبه و زمان بازگشایی به چند نفر از دوستان هم عرض کردم که برای پوشش ریسک سبدتون حتما با شخارک مجمع برید. کاری هم بیش از حد به خرید فروش های حقوقی نداشته باشید.

نظر

• rezasedghi
                                عضو عادی
                                • Feb 2013
                                • 80

=;
                                [B][/B][COLOR="#008000"]در من زندانی ستمگری است که به آواز زنجیرش خو نمی کرد....[/COLOR]

نظر

در حال کار...
                                X