فرئا قرار کچا جمع بشین من امشب از ماموریت اومدم ..........نتونستم امروز بیام یه قرار بزارین برای فردا
بورس نوشته های "شریعت"...
Collapse
X
-
-
در اصل توسط علی کرمی پست شده است View Postسلام دکتر سید یاسر
خسته نباشید .......
از نظر من تاپیکو یک بار گرانی هست بر دوش بازار ...... عدم عرضه سهم بهتر بود تا عرضه شدندش .....
شرکتی که تمام زیر مجموعه هاش توی بورس هست چه لزومی داره که بیاد توی بورس ...... شما به مجموعه معدنی ها نگاه کنید دو شرکت هستند که سود میسازند مثل کگل و کچاد ولی از این بابت دو شرکت دیگه هم رشد می کنند مثل ومعادن و وامید .... لزوم احداث این همه شرکت پوششی که پله ای هستند معلوم نیست برا چی هست ....... از اون طرف شرکت شپدیس سود میسازه ولی پارسان و غدیر هم رشد میکنند و شاخص رو رشد می دند مثلا اگه سود شپدیس 20 درصد رشد کنه و قرار باشه که با این سود از طف شپدیس 100 واحد شاخص رشد کنه 300 واحد رشد میکنه پارسان و غدیر هم شریک میشند ..... تاپیکو هم از این دسته مستثنی نیست...... و یه دوتا شرکت خورده ریزه داره که تو بورس نیست .....
قبول دارم که بورس باید بزرگ باشه تا سرمایه های بزرگ هم درش جا بگیره ولی این روش یعنی احداث شرکت های میانی یک کلاه شرعی بیشتر نمیبینم ......
مجموعه تاپیکو همین اول کار اطمینان رو از بازار گرفتند ..... عرضه بالای پاسارگاد که همین الان داره 5 درصد بالاتر از قیمت عرضه معامله میشه ....... عرضه شرانل و عدم حمایت از اون و بسته شدن در جو مثبت و عدم گنجاندن تعدیل در گزارش و باز کردن سهم و بستن دوباره آن برای تعدیل بعد از دو روز (اسم اینو شما چی میزارید ) که کار اخلاقی نیست ....... درحالی که این عمل از شرکت رقیبش مثل پارسان و مجموعه معدنی ها رخ نداده
شاید تا به حال به حرکت مارون توجه نکردید ولی بنده تو این دوباری که برا تعدیل مثبت بسته شده به عینه دیدم که سه چهار روز قبل از بسته شدن رشد کرده و بعد بسته شده و تعدیل داده البته تعدیلی که پیش خور شده ......( یه بار از 1900 تا 2500 رفت و بعد از اون بسته شد و تعدیل داد---- یه بار هم که بر میگرده به چند روز قبل که از 2600 تا 3500 رشد کرد و الانم بسته است) ...... قبول دارم که باید از سهم حمایت بشه ولی این اسمش حمایت نیست که سه چهار روز قبل از اطلاعیه تحلیل بیاند و سهمو بکشند بالا ...... اتفاقی که بنده حدس میزنم برای شپاس هم بیفته .......
در مورد شخاس هم که شما میگید رو قیمت مفتی عرضه شده بیاید و با شرکت همترازش کرماشا مقایسه کنید ...... کرماشا با سود اعلامی 190 پی به ای 5.33 و شخاس با پی به ای 7 اگه بخوایم سود تحلیلی هم حساب کنید کرماشا با سود تحلیلی حداقل 210 پی به ای 5 و خراسان با سود 160 تومنی 4.5 .....
تو این برهه از زمان که تورم اثرش رو روی سود سازی گذاشته درست نیست که بیاند و سهم با پی به ای تحلیلی 4.5 عرضه کنند اونم در بازاری که سهم با پی به ای زیر 4 توش موج میزنه ...... و یه بانکی مثل قوامین داره سود 20 درصد (یعنی پی به ای 5 ) میده .......
الان هم که خودشون دارند پروسه حمایت از زیرمجموعه ها جهت بالاتر بردن ناو استفاده میکنند .......
در آخر یه سوال دارم در مورد هزینه های سربار ...... این مورد تو گزارش شراز هست که چون مبلغش قابل توجه هست نظرم بهش جلب شده اندر باب هزینه های سربار در صورت امکان یه خورده برامون توضیح بدید .......
@};-
@};-@};-تا نگردی آشنا زین پرده رمزی نشنوی
نظر
-
در اصل توسط hey پست شده است View Postسلام آقا سید
محل استقرار شما در نمایشگاه بین المللی فردا کجا خواهد بود؟ان شالله اگر عمری باشه بنده هم فردا یه سر به نمایشگاه خواهم زددر اصل توسط رضا1990 پست شده است View Postامروز افتخار آشنایی با آقای شریعت عزیز رو داشتیم و دقایقی رو در کنار ایشون از نظرات و تجربیاتشون بهره بردیم.
آقا ارادتمندیمدر اصل توسط mehr_bourse پست شده است View Postفردا قرار کچا جمع بشین من امشب از ماموریت اومدم ..........نتونستم امروز بیام یه قرار بزارین برای فردا
بنده متاسفانه فقط پنج شنبه سعادت دیدار دوستان رو داشتم. عذر تقصیر دارم از همه عزیزانی که نتوسنتم در خدمتشون باشم
رضای عزیز ممنونم بابت لطفتون. همچنین بندهإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط bidemajnon پست شده است View Postسلام
سید جان میشه در مورد ثغرب هم ما رو از نظر ارزشمندت بهره مند کنی
تا کجا باهاش باشیم ؟
تا کجا میره اصلاً
والا تحلیل خاصی روش نداشتم اما تا وقتی حجم بالایی نزده بمونید و دست به اینتر باشید! چیزی که به آنلاین ها نرسید که ارزش نگاه کردن داشته باشه البته
در اصل توسط Salar پست شده است View Postسلام دکتر جان
داشتم یه نگاه به وضعیت تکنیکال باهنر می اندختم، دیدم احتمالا سهم تا 150 که حمایت اولش هست پایین میاد و اگه از اونجه بتونه برگرده حداقل تا 240 را به راحتی بالا میاد.
البته انشالله با اعلام خبرهای خوب از طرف شرکت. موافق چنین تحلیلی هستی؟
ارادتمند
والا قبل اون هم یه حمایت روی منفی فردا داره و ممکنه از هر کدوم برگرده ولی من خودم خرید پله ای رو توصیه می کنم برای هفته آینده چون باید کمی رفتار این حقوقی جدیدمون رو ببینیم میشه درک کرد کلا یه نه! البته در کل سهم در بلندمدت راه خودش رو خواهد رفت به هر شکلإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط arashaj74 پست شده است View Postجناب شریعت نظرتون راجب وایران چیه؟
p/e سهم برابر 3.5 هستش-پوشش 9ماهه 73%-پیشبینی تقسیم 28تومن از 29تومن
حدودا 40روز به برگزاری مجمعش مونده
گزارشات بعضی از لیزینگی ها مثل ولیز و ولغدر فراتر از انتظارها بود!
البته در صورتی که افزایش سود بامکی رو شاهد باشیم تاثیر منفی مجددی روی لیزینگی ها خواهد گذاشت
در اصل توسط علی کرمی پست شده است View Postسلام دکتر سید یاسر
خسته نباشید .......
مجموعه تاپیکو همین اول کار اطمینان رو از بازار گرفتند ..... عرضه بالای پاسارگاد که همین الان داره 5 درصد بالاتر از قیمت عرضه معامله میشه ....... عرضه شرانل و عدم حمایت از اون و بسته شدن در جو مثبت و عدم گنجاندن تعدیل در گزارش و باز کردن سهم و بستن دوباره آن برای تعدیل بعد از دو روز (اسم اینو شما چی میزارید ) که کار اخلاقی نیست ....... درحالی که این عمل از شرکت رقیبش مثل پارسان و مجموعه معدنی ها رخ نداده
در مورد شخاس هم که شما میگید رو قیمت مفتی عرضه شده بیاید و با شرکت همترازش کرماشا مقایسه کنید ...... کرماشا با سود اعلامی 190 پی به ای 5.33 و شخاس با پی به ای 7 اگه بخوایم سود تحلیلی هم حساب کنید کرماشا با سود تحلیلی حداقل 210 پی به ای 5 و خراسان با سود 160 تومنی 4.5 .....
در آخر یه سوال دارم در مورد هزینه های سربار ...... این مورد تو گزارش شراز هست که چون مبلغش قابل توجه هست نظرم بهش جلب شده اندر باب هزینه های سربار در صورت امکان یه خورده برامون توضیح بدید .......
@};-
@};-@};-
چند نکته رو بصورت خلاصه عرض می کنم.
اول اینکه در مجموعه شستا مدیران با محدودیت های خاصی روبرو هستند که در بازار خیلی اطلاعی ازش ندارند. در بعضی صحبت ها اشاره کردم خدمت دوستان در نمایشگاه
دوم اینکه پی به ای 7 خراسان رو نمی دونم سایت تی اس ای از کجا در اورده؟! سود اعلامی شرکت حدود 150 تومانه و سود تحلیلی حدود 180 تومان و سال آتی حدود 200 تومان!
ضمنا این شرکت تا 1 ماه دیگه مجمع داره و 120 تومان تقسیمی داره یعنی با یک ماه ارفاق سهم 600 تومان عرضه شده. با پی به ای تحلیلی 3. این باز هم گرونه؟ (برای رسیدن پی به ای 3 با 5 رشد 66 درصدی لازمه) ;;)
در مورد هزینه های سربار هم سر فصل گسترده ایست و هزینه های غیر از تامین مواد و دستمزد رو دربر میگیره. باید ریز هزینه های رو بررسی کرد تا دید کدوم مورد باعث افزایش هزینه سربار شده.إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
سلام
نظرتون راجع به تعدیل 19.5 در صدی شرانل چیست؟
می دانید که حمایت خوبی از این سهم انجام نمی پذیرد ولی با این حال:
با توجه به احتمال عرضه تاپیکو، به نظرتون برای جلب اعتماد بازار این شرکت از سهم هایش حمایت می کند؟
به نظرتون فردا روی چه قیمتی باز می شود؟
پیشنهاد شما چیست؟
با تشکر
یا علیدوستان توجه نمایند این موج شماری هایی که دارم انجام میدم صرفا برای[B] تمرین[/B] است و [B]جنبه سیگنال دهی ندارد[/B]...
نظر
-
در اصل توسط pqow پست شده است View Postسلام
نظرتون راجع به تعدیل 19.5 در صدی شرانل چیست؟
می دانید که حمایت خوبی از این سهم انجام نمی پذیرد ولی با این حال:
با توجه به احتمال عرضه تاپیکو، به نظرتون برای جلب اعتماد بازار این شرکت از سهم هایش حمایت می کند؟
به نظرتون فردا روی چه قیمتی باز می شود؟
پیشنهاد شما چیست؟
با تشکر
یا علی
درود؛
فروش حاشیه سود ناخالص
33.5 20% .....................88
42.5 24% .....................89
57.3 25% .....................90
93.5 34% .....................91
132 ???? .....................92
یک اصل خیلی ساده اقتصادی وجود داره که با بالاتر رفتن فروش حاشیه سود تاحدودی افزایش پیدا می کنه!
این روند افزایش حاشیه سود رو در سال های اخیر می تونید به راحتی ملاحظه بفرمایید. با این اوصاف به نظرتون حاشیه سود با فروش سال 92 چقدر خواهد بود؟! حداقل حاشیه سود 30 درصد خواهد بود و این یعنی افزایش 50 درصدی نسبت به پیش بینی انجام شده. یعنی حداقل سود شرانل 300 خواهد بود.
اما کلا بازار دوست نداره تحلیل کنه چون سخته! هیچ کس هم دوست نداره صبر کنه!
همه دوست دارند هر روز +4 یا +5 بخورند یا سهامدار عمده هر روز بیاد سهم بخره و صف خرید کنه! خوب معلومه با این بازار فشل ما باید هم فردا همه فروشنده باشند! میریم در منفی میفروشیم و سهم بعدی رو میخریم. یک هفته صب می کنیم بالا نمیره خسته میشیم تو منفی می فروشیم میریم سراغ یک صنعت دیگه وووووو
این مکانیزم زیبای بازار ماست در حال حاضر!إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
نیم ساعت شرانل رو تحلیل کردم همش پرید :( :(
خلاصه: حداقل سود شرانل در 92 حدود 300 تومان خواهد بود. سهم 1 ماه دیگه مجمع داره و 200 تقسیم می کنه. تمام شده میشه زیر 900
تصمیم فروش یا نگهداری با خود دوستانإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postنیم ساعت شرانل رو تحلیل کردم همش پرید :( :(
خلاصه: حداقل سود شرانل در 92 حدود 300 تومان خواهد بود. سهم 1 ماه دیگه مجمع داره و 200 تقسیم می کنه. تمام شده میشه زیر 900
تصمیم فروش یا نگهداری با خود دوستان
یاسر جان، شما اطلاعی دارید که چرا آستان قدس بعد از عرضه از سهم خارج شد...
یه مقدار گویا تو بورس قراره با این سهم بازی بشه..
تعدیلاش هم که مرتب با باز و بسته شدن زیاد سهم به بورس ارائه میشه.
خیلی این سهم مشکوک میزنه
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postنیم ساعت شرانل رو تحلیل کردم همش پرید :( :(
تصمیم فروش یا نگهداری با خود دوستان
ممنون از پاسخت
سید اینکه چیزی نیست ما تو تحلیل بدبینانه به سود 350 میلیاردی رسیدیم و تو تحلیل متوسط بینانه به سود 450 میلیار تومنی رسیدیم
به همین خاطره که از زمانی که رو 1180 خریدیم تا حالا صبر کردیم ولی متاسفانه جواب صبرمون نگرفتیم .....
امروز روی 1130 حقوقی داشت میداد به حقوقی اینم دلیلی میتونه باشه برا بازگشایی پایین ....
سید در مورد شرانل و نوع حمایت ما انتظار نداریم که روزانه 4 درصد مثبت بخوره ولی انتظار هم نداریم که روزانه 5 درصد منفی بخوره ..... اینجور افتا اثر روانی بدی روی سهامدار جزء میزاره اگه میشناسیشون بهشون بگو 25 درصد منفی خوردن آدمو روانی میکنه و خودباخته به خصوص اگه سهم ارزنده باشه و طرف بین دو راهی رعایت حد ضرر یا ارزنده بودن سهم گیر کنه ......
متاسفانه باید بگم رو این سهم خیلیا ضرر کردن و ضرر اینجوری قدرت تصمیم گیری رو از سهامدار میگیره و این خیلی بده مثل شخصی میمونه که افتاد تو باتلاق و داره دست و پا میزنه ......
اگه یه شخصی روی 950 یا 850 خروج کرد قطعا احتمال سود گرفتن رو سهمای دیگه به نسبت 80 به 20 هست و این به خاطر همون اثر روانی هست
اینکه سهم روی 1130 امروز فروشنده داره چیز خوبی برای تاپیکو نیست ......
برا مجموعه غدیر افت داره و عین بی آبرویی که مثلا سهم پارسان رو 820 صف فروش داشته باشه یا مثلا ومعادن صف فروش باشه اینکه تاپیکو به سهامدار جزء اجازه میده که این سهمو رو 1130 بفروشه عین بی غیرتیه ......
البته از همین الان بگم که مثبت خوردن هایی که ظاهرا از فردا شروع میشه نوش دارو پس از مرگ سهرابه ......مثبتایی که به خاطر ورود هاشمی هست نه مزد تحلیل و صبری که به پاش خرج کردیمبهترین تفریح خوابه!
نظر
-
درود بر دوستان عزیز؛
فردا، در صورت عرضه، بنا به قیمت عرضه بین 10 تا 50 درصد سبد را به آن اختصاص خواهم داد. به بیان دیگر هر قیمتی عرضه کنند خرید دارم اما مقدارش متفاوت خواهد بود
خیلی به افراط و تفریط ها در اظهار نظر ها بها ندهید. زمان عرضه خلیج فارس هم بنده متعجب بودم از این همه نکته منفی که در مورد سهم ذکر میشد! با تحلیل خودم 10 درصد سبد رو در 760 خریدم و در حدود 1000 خالی کردم برای خرید تاپیکو
در مورد تاپیکو یکی از برگه برنده های ان تنوع بسیار مناسب و سبد کم ریسک تر آن نسبت به سایر هلدینگ های پتروشیمی می باشد. ضمنا سهمی می خرید که همیشه 100 درصد تقسیم سود دارد! در شرکت های سرمایه گذاری کمتر به این مورد برمی خوریمإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postدرود بر دوستان عزیز؛
فردا، در صورت عرضه، بنا به قیمت عرضه بین 10 تا 50 درصد سبد را به آن اختصاص خواهم داد. به بیان دیگر هر قیمتی عرضه کنند خرید دارم اما مقدارش متفاوت خواهد بود
خیلی به افراط و تفریط ها در اظهار نظر ها بها ندهید. زمان عرضه خلیج فارس هم بنده متعجب بودم از این همه نکته منفی که در مورد سهم ذکر میشد! با تحلیل خودم 10 درصد سبد رو در 760 خریدم و در حدود 1000 خالی کردم برای خرید تاپیکو
در مورد تاپیکو یکی از برگه برنده های ان تنوع بسیار مناسب و سبد کم ریسک تر آن نسبت به سایر هلدینگ های پتروشیمی می باشد. ضمنا سهمی می خرید که همیشه 100 درصد تقسیم سود دارد! در شرکت های سرمایه گذاری کمتر به این مورد برمی خوریم
همونطور که میدونید سهامدار عمده این سهم صاحب شپاس و شرانل هم هست
اونها هم بعد عرضه اولیه با عدم حمایت از سوی این سهامدار مواجه شدن
امکان داره این عرضه هم مثل اون دو تای دیگه بشه که بعد دو روز منفی بشن یا نهمن هیچوقت یه اشتباه رو دو بار تکرار نمیکنم قشنگ هفت هشت بار تکرار میکنم تا خوب مطمئن شم/:)
نظر
-
درود؛
احتمالا جای عرضه ناموفق امروز یک عرضه دیگر در آینده نزدیک داشته باشیم.
پتروشیمی جم...
پ.ن: از افرادی که همیشه ساز منفی می زنند، "نه" می اورند و هیچ گاه هیچ قدم مثبتی هم برنمی دارند متنفرم!إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
نظر