در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است
View Post
بورس نوشته های "شریعت"...
Collapse
X
-
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postواقعا از سیستم مملکت مایوس شدم...
تمام جریان ها باید خفه شوند و فقط یک جریان باقی بماند و این درست نیست...
واقعا متاسفم، واقعا...
این دود سیه فام که از بام وطن خاست
از ماست که بر ماست ...
واقعا دلم برای مردمم هموطنیام سوخت که حسرت به دل یه انتخاب آزاد موندن
هرکاری کردن سکوت کردیم ... حالا حقمونه!
کاش اون بالایی لختی فکر میکردن که قبلا کجا بودند و حالا کجان
از تصدق سر همین مردم به کجا رسیدن و حالا کمترین حق مردم که انتخاب باشه رو ازشون گرفتن...
تف به حب ریاست ...
اما دلم گرمه به کلام امیر المومنین که دنیا دو روز است ... روزی برای تو و روزی علیه تودنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو
نظر
-
در اصل توسط Amirhm پست شده است View Postسید جان فکر کنم بهترین حالت همین بود حداقل میدنیم که فضای بعد از انتخابات کمترین تنش رو خواهد داشت و نظر سیاسی و اقتصادی مناسب خواهد بود.تایید صلاحیت هاشمی و بدنبال اون برنده شدن و یا نشدنش تو انتخابات بحران زیادی رو بهمراه داشت . فقط از فردا باید منتظر صعود چشمگیر دلار باشیم .
مردمی که به فراموشی سپرده می شوند، مردم صاف و ساده ای که همیشه همراه بوده اندإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
خدا لعنتشون کنه!واقعا عصبی و دلسرد شدم!!!به چه امیدی به اینده نکاه کنیم حالا؟!!تمام سال من بی تو...
نظر
-
دوستان استراتژی سهام دلاری در شرایط کنونی استراتژی برتری نیست؟؟مثلا خرید شیران یا واتی یا..........آخرین ویرایش توسط سعید پور احمدی؛ 2013/05/21, 22:22.سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postخدا لعنتشون کنه!واقعا عصبی و دلسرد شدم!!!به چه امیدی به اینده نکاه کنیم حالا؟!!
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postشرمنده بابت تاخیر محمدرضای عزیز. حتما جواب میدم
راجع به کسعدی هم بالاخره سهم پی به ای 2.5-3 که نمی مونه که پسر خوب! حرکت می کنه به سمت 4 لااقل! خودش 33 درصد رشد میشه!
والا تاپیکو فعلا از اولویت خارج شده، احتمالا اول جم میاد اما کلا بعد مشخص شدن وضعیت انتخابات عرضه میشه. چون اکثر مدیران شبهه دولتی هستند و ممکنه تغییرات عمده رخ دهد
والا بستگی به سبدتون داره اما به نظرم حداقل نصفش رو نگه دارید و برای کاهش ریسک با یک سهم دیگه تعویض کنید. گروه روی، گروه دارو و بعضی سیمانی ها هنوز هم جذاب هستند
سبد من تشکیل شده از:
موتوژن میخوام ردش کنم تقریبا 70 درصد تو سودم با سود مجمع
فرآوری 650 تومنی دارم
فسرب 265 تومنی دارم
قشهد 1900 تومنی دارم
سعدی 255 تومنی دارم
تعدادی هم آرین و صدرا دارم که توش گیر کردم
والبته شراز 400 تومنی هم دارم
آلان میخوام دارویی و سیمانی بخرم از شما راهنمایی خواستم سید عزیز البته بلند مدت
غمارک و غبهشهر که بسته اند
کمی وایران 103 تومنی
ذوب 195 تومنی
در کل اگر شما ودوستان در مورد سبدم هم نظر بدید ممنون میشم.من درجامعه ایی زندگی می کنم که دویدن سهم کسانی است که نمی رسندورسیدن حق کسانی که نمی دوند.
نظر
-
درود؛
اگر از دوستان گلم کسی شپنا داره می تونه فعلا تو همین محدوده ها رد کنه... احتمال داره یکم قیمتش رو اذیت کنندإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
این بازار، روز بعد رد صلاحیت، روز بعد ناامید شدن عده ای کثیر، اون هم روز چهارشنبه وقتی فشار فروش نداره یعنی هیجانی نشید و بی خود هر سهمی رو نفروشید، توصیه به خرید ندارم اما توصیه به عدم فروش در درصد های منفی سهم های بنیادی قوی دارم
گول حرف های هر کسی رو هم نخورید در این فروم ها متاسفانه اخلاق کاری جای خودش رو به منفعت طلبی شخصی داده @};-إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
-
این چه سهمی است که جان ها همه دیوانه اوست؟
پاسخ: باهنر اوست باهنر اوست!
دلم نیومد حتی خرید صف فروش امروز رو به مثبت کامل بفروشم! حتی با همین پایانی منفی!إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
نظر