بورس نوشته های "شریعت"...
Collapse
X
-
-
-
-
درود
سید .... فملی امسال 160 میتونه بسازه؟ @};-آخرین ویرایش توسط وحید نصیری؛ 2013/05/21, 12:35.بهترین تفریح خوابه!
نظر
-
درود؛
در اصل توسط MOSTAFA پست شده است View Postچه ریسکی؟!!
در اصل توسط علی کرمی پست شده است View Postدرود
سید .... فملی امسال 160 میتونه بسازه؟ @};-
در اصل توسط hey پست شده است View Postسلام آقا سید لطف کنید جواب خصوصی مارو هم بده..:x
در اصل توسط Amirhm پست شده است View Postممنون سید جان
راستی سید هنوزم شپاس ها رو داری ؟إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postسید کلاااااااااااااااا با پیام خصوصی موشکل داریااااااا...:D
سید جان راجع به کسعدی یه سوالی برام پیش اومده!الان که سهم شب مجمعش داره درجا میزنه و افت میکنه،به نظرت بعد از مجمع پایین باز نمیشه؟!!
یعنی بر فرض منی که خریدم 255 تومن،با توجه به اینی که سودش رو دیر پرداخت میکنه،عملا اگه زیر قیمت خریدم باز بشه یعنی ضرر کردم...
یه کم عجیبه که بخواد بالا باز بشه بعد از مجمع...
راجع به کسعدی هم بالاخره سهم پی به ای 2.5-3 که نمی مونه که پسر خوب! حرکت می کنه به سمت 4 لااقل! خودش 33 درصد رشد میشه!
در اصل توسط MOSTAFA پست شده است View Postسید
تاپیکو و جم کی میان؟
در اصل توسط بابک خان پست شده است View Postسید عزیز سلام
تعدادی شراز دارم که به قیمتهای پایین خریدم(400ت) و الان تصمیم دارم اونو با سهمی رشد نکرده عوض کنم خواستم بدونم شما سرمایه گزاری رو چه سهمی رو برا بلند مدت مناسب میدونید؟آیا سهمی هست که جا برا رشد چند برابری داشته باشه؟اصلا فروش شراز رو صلاح میدونی؟
مسلما مسوولیت خرید و فروش با خودمه
دوستان دیگه هم اگر نظرشون رو بدن ممنون میشمإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
واقعا از سیستم مملکت مایوس شدم...
تمام جریان ها باید خفه شوند و فقط یک جریان باقی بماند و این درست نیست...
واقعا متاسفم، واقعا...إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postسیدجان هنوزم سر رای دادن رو نظرت هستی؟
اشتباه بزرگی گردم که 3 سال پیش نرفتم از مملکت اما هنوز دیر نشده... طی یه برنامه 3-4 ساله ان شالله میریم هر جا که بشهإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
البته یاسرجان یه چیزی هم هست امروز حقوقیها خوب سهم میخریدند بعید نیست فردا بازار رو مثبت کنند بگن بفرمایین بدون هاشمی بازار مثبت شده جالب اینجاست که من تو این نیم ساعت سه تا تبلیغ بورس از صدا سیما بعد از مدتها دیدم همین الان اخریش رو هم دیدم !!!!!!!!!!!!!!!دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postالبته یاسرجان یه چیزی هم هست امروز حقوقیها خوب سهم میخریدند بعید نیست فردا بازار رو مثبت کنند بگن بفرمایین بدون هاشمی بازار مثبت شده جالب اینجاست که من تو این نیم ساعت سه تا تبلیغ بورس از صدا سیما بعد از مدتها دیدم همین الان اخریش رو هم دیدم !!!!!!!!!!!!!!!إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
نظر