در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است
View Post
بورس نوشته های "شریعت"...
Collapse
X
-
تمام سال من بی تو...
-
-
-
در اصل توسط بابي چارلتون پست شده است View Postالان داش مهدي مياد ميگه من بودم =))
سيد جان جايزه نزار =))إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
من کساوه رو تو 417 خریدم ...رفتم تا 436 نفروختم..بعد تعدیل هی واستادم هی منفی خورد هی منفی خورد.. دیوانه ام کرد تو ضرر حدود 395 دادم رفت....جاش همون موقع ک÷شیر رو تو 270 خریدم ..تو 312 فروختم ضرر کساوه رو جبران کردم...حالا هم دلم با کساوه صاف نمیشه :) ..اما دلم نیومد تو سبدم نداشته باشم از اینا..رفتم کسعدی خریدم !!A man should get to bleed in peace
نظر
-
درود بر همه دوستان؛
یک احتمال... عرضه خلیج فارس شاید لغو شده تا یک عرضه دیگر احتمالا بزرگتر با موفقیت بیشتری انجام بشه.... شاید خواسته سهامدار عمده این عرضه بزرگ بر لغو خلیج فارس بوده... البته شاید;)
یک احتمال دیگر؛ احتمالا این عرضه مذکور بزرگترین ارزش بازار را در بورس داشته باشد البته شاید ;)إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط taherishahram پست شده است View Postمن کساوه رو تو 417 خریدم ...رفتم تا 436 نفروختم..بعد تعدیل هی واستادم هی منفی خورد هی منفی خورد.. دیوانه ام کرد تو ضرر حدود 395 دادم رفت....جاش همون موقع ک÷شیر رو تو 270 خریدم ..تو 312 فروختم ضرر کساوه رو جبران کردم...حالا هم دلم با کساوه صاف نمیشه :) ..اما دلم نیومد تو سبدم نداشته باشم از اینا..رفتم کسعدی خریدم !!شمس وقمر هردو چو پنهان شوند
شب پره بازیگر میدان شود
نظر
-
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postدرود؛
هر کسی کساوه رو روی -4 فروخته اگه بیاد اعلام کنه بهش جایزه 1000 تا فملی جایزه میدم که دیگه ته صف هم نخواد بره....
خوبید؟
من بودم که فرختم شماره حساب بدم یا کد بورسی؟:D
کلوند و کچینی هم سهام خوبی هستند
کلوند 115 تومن منهای سودش 30 تومن میشه 85 بعد مجمع
سود سال بعدش 35 تومن حداقل فک کنم بشه
ولی خب بازار این گروه رو دوست نداره کاریش نمیشه کرد.:(ما نگوییم بد و میل به ناحق نکنیم...
نظر
-
درود؛
صبر نیاز داره، سهم بنیادی می خریم صبر هم باید بکنیم اگه سود 40-50 درصدی می خواهیم. بازار حماقتش نهایت نداره، منتظر 1 میل صف بیاد پشت یکی از سهم ها حداقل یک رالی 20 درصدی همه گروه مهمون خواهند شد... تو الوند و سعدی سهامدار عمده به هیچ وجه فروشنده نیست حتی یکی دوبار رنج مثبت هم کشیده اما خوب ملت وقتی دوست دارند بفروشند برند قشرین بخرند خوب اجازه بدید بخرند!إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
دکتر جان بورس کالا رو هم نظاره گر باش.
میلگرد 168 هزار تقاضا و فقط 4400 عرضه.
قیمت کل محصولات 5% رشد کرد.حالا باز ملت همیشه در صحنه ومعادن بفروشهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postدکتر جان بورس کالا رو هم نظاره گر باش.
میلگرد 168 هزار تقاضا و فقط 4400 عرضه.
قیمت کل محصولات 5% رشد کرد.حالا باز ملت همیشه در صحنه ومعادن بفروشهإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
باز هم شاهد رنج مثبت حقوقی روی کسعدی هستیم و کماکان فروشنده ها همه حقیقی های خسته...چند بار باید یه حقوقی رنج مثبت بکشه تا یه حقیقی بفهمه اینجا موقع فروش نیست؟ انصافا چند بار نیازه؟ ای کیو بالای 50 اگه باشه فرد می تونه نتیجه گری کنه کف سهم کجا بسته شده...إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
نظر