بورس نوشته های "شریعت"...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سيد ياسر شريعت
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 4944

در اصل توسط space_mohamad پست شده است View Post
    استاد شریعت به نظرتون این کسعدی فرصت خرید میده قبل از بستنش برای مجمع ؟
    اگه این نشد ، کدوم دیگه خوبن برای یه مجمع 20 -30 درصدی ؟
    تشکر از زحماتتون
    درود؛ اگر به گره بره به نظرم فرصت ورود بده و بعضی از سهامدارای فعلی خارج بشند و سهامدار تازه نفس جایگزین بشه. در غیر این صورت با این حجم عرضه و عدم همکاری حقوقی ها فکر نمی کنم فرصت بده. مثل کروی که با 2روز تاخیر سود مجمعش مجانی دراومد به نظرم کسعدی هم سود مجمعش تقریبا مجانی دربیاد

در اصل توسط afshin75 پست شده است View Post
    سلام سید
    می خواستم نظرتون در مورد کهرام بپرسم. با منفی این دو روز ارزش وارد شدن را داره در حال حاضر؟
    ممنون
    درود؛
    ببینید اوضاع کاشی ها همگی امسال عالی خواهد بود. حالا بعضی مدیرها سود مخفی می کنند برخی دیگه ابراز! کهرام یکم بازی در اوردند پارسال امیدوارم امسال رو تر بازی کنند
    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• سيد ياسر شريعت
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 4944

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
      یاسر جان نظرتان در مورد تعویض کسعدی با سرمایه گذاری پردیس چیه ؟؟؟

پردیس برای سال 92 حدود 55 تومان خواهد ساخت ... عمللکرد سه ماهه نخست امسال 25 درصد بیشتر از سال گذشته بوده و سیاست تقسیم سود 90 درصدی داره
      شرکت هیچ گونه بدهی ندارد ... سود شرکت عملیاتی بوده و دارایی های خوبی هم دارد
      ارزش انحلال شرکت با ارزش دفتری دارایی ها 120 تومان ! ... ارزش دفتری هم 120 تومان
      درود بر جواد عزیز؛
      عجب ترازنامه تر تمیزی داره! ;)
      سبدش خیلی گستردست و تخصصی کار نمی کنند اما نوع خرید فروش هاشون نشون میده تو بازار هستند و فعال کار می کنند. با توجه به اینکه هر سال بیشتر از خرید فروش سود می کنند تا سود مجمع شرکت ها، به نظرم امسال سال خیلی خوبی باشه براشون. سهامداراش هم مشخصه که سودبگیر هستند و با پیش بینی سیاست تقسیم بالا کاملا موافقم. معمولا این نوع شرکت های سرمایه گذاری تقسیم بالا دارند چون بلند مدت خیلی کار نمی کنند

هر دو سهم الان پی به ای 2.5 تقریبا دارند به نظرم. اگه سوئیچ به موقع انجام بشه به نظرم کاهش ریسک همراه داشته باشه. چون وضعیت فروش کاشی هارو که میبینم روی بازده مورد انتظار به شک میفتم که پردیس خیلی بالاتر باشه. در کل از نظر مدیریت سبد استراتژی صحیحی به نظر میرسه

نظر

• آریو
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 4834

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
        درود بر جواد عزیز؛
        عجب ترازنامه تر تمیزی داره! ;)
        سبدش خیلی گستردست و تخصصی کار نمی کنند اما نوع خرید فروش هاشون نشون میده تو بازار هستند و فعال کار می کنند. با توجه به اینکه هر سال بیشتر از خرید فروش سود می کنند تا سود مجمع شرکت ها، به نظرم امسال سال خیلی خوبی باشه براشون. سهامداراش هم مشخصه که سودبگیر هستند و با پیش بینی سیاست تقسیم بالا کاملا موافقم. معمولا این نوع شرکت های سرمایه گذاری تقسیم بالا دارند چون بلند مدت خیلی کار نمی کنند

هر دو سهم الان پی به ای 2.5 تقریبا دارند به نظرم. اگه سوئیچ به موقع انجام بشه به نظرم کاهش ریسک همراه داشته باشه. چون وضعیت فروش کاشی هارو که میبینم روی بازده مورد انتظار به شک میفتم که پردیس خیلی بالاتر باشه. در کل از نظر مدیریت سبد استراتژی صحیحی به نظر میرسه
        ممنون یاسر جان
        شرکت صورت مالی تمیزی داره .. سالم سالم

سهم ریسک نداره چون هر جور حساب کنید کف سهم 130 تومان هست با نسبت پی به ای 2.5 ... من هم عاشق کف سهم ها هستم ...

به نظرم سهم بالای 220 حجم مبنا پر نکنه ! به زودی
        ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• haghighat123
          عضو عادی
          • Mar 2012
          • 77

با سلام
          جناب شریعت میشه لطفا نظرتون رو درباره " فاذر " بگید؟ ( در کوتاه مدت و میان مدت )
          با تشکر

نظر

• سيد ياسر شريعت
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 4944

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
            ممنون یاسر جان
            شرکت صورت مالی تمیزی داره .. سالم سالم

سهم ریسک نداره چون هر جور حساب کنید کف سهم 130 تومان هست با نسبت پی به ای 2.5 ... من هم عاشق کف سهم ها هستم ...

به نظرم سهم بالای 220 حجم مبنا پر نکنه ! به زودی
            کاملا موافقم با کم ریسک یا بدون ریسک بودنش. مثل کسعدی 190 تومانی که صحبتش رو می کردیم!
            به نظرم با یک اختلاف فاز از بازار شاهد همین رشدی که مد نظرت هست باشیم

نظر

• سيد ياسر شريعت
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 4944

در اصل توسط haghighat123 پست شده است View Post
              با سلام
              جناب شریعت میشه لطفا نظرتون رو درباره " فاذر " بگید؟ ( در کوتاه مدت و میان مدت )
              با تشکر
              درود؛
              ماهیت فعالیت شرکت های پیمانکاری با شرکت های تولیدی کمی فرق می کنه و بنده تخصص لازم رو ندارم. از جناب طیب و بهنام گرامی به نظرم سوال بفرمایید با اطمینان بیشتری پاسخ خواهید گرفت

نظر

• Fundamental
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 697

ممنون میشم کمی در مورد فولاد صحبت کنید با توجه به رنج زدن 5 ماهه سهم و ریزش آن و این که تمامی سهام ها 2و3 برابر شده اند ! با توجه به گزارش 3 ماهه میتوان خوشبین بود یا خیر ؟

نظر

• sea2003son
                  عضو عادی
                  • Jul 2011
                  • 179

جناب شریعت میشه بگین این شرانل چه مرگشه داره اینطوری بازی درمیاره؟ایا نگه داریم یا ردش کنیم

نظر

• polan
                    عضو عادی
                    • May 2013
                    • 47

با سلام
                    جناب شريعت 1-نظرتون در مورد ورود ميانمدت به شپمچا ميفرماييد
                    2- نظرتون در مورد شرانل با روند فعلي تا قبل مجمع چيست.
                    با تشكر

نظر

• سيد ياسر شريعت
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 4944

در اصل توسط Fundamental پست شده است View Post
                      ممنون میشم کمی در مورد فولاد صحبت کنید با توجه به رنج زدن 5 ماهه سهم و ریزش آن و این که تمامی سهام ها 2و3 برابر شده اند ! با توجه به گزارش 3 ماهه میتوان خوشبین بود یا خیر ؟
                      درود؛
                      در مورد فولاد به اندازه کافی هم تحلیل هست و هم بازار می دونه افق روشن شرکت رو. منتها پول فعلا روی این گروه نیست! همین! بستگی به استراتژی فردی داره که در چنین شرایطی از گروه های کم ریسک در سبد باشد یا خیر. بالشخصه خودم فملی در سبد نگهداشتم و کلا نگاهش هم نمی کنم. فولاد هم همین وضعیت رو داره. سهم کم ریسک که با دید بلند مدت باید بهش نگاه کرد

در اصل توسط sea2003son پست شده است View Post
                      جناب شریعت میشه بگین این شرانل چه مرگشه داره اینطوری بازی درمیاره؟ایا نگه داریم یا ردش کنیم
                      والا شرانل رو روی 850 به دوستان گفتند بخرند الان بالای 1200 رو نمی تونم تحلیل مشخصی ارائه بدم. رشد شارپ شاید نداشته باشه اما هنوز در موقعیت ارزندگی قرار داره. البته مجمع رفتنش بد نخواهد بود به نظرم چون 100 درصد تقسیمی سریع داره

در اصل توسط polan پست شده است View Post
                      با سلام
                      جناب شريعت 1-نظرتون در مورد ورود ميانمدت به شپمچا ميفرماييد
                      2- نظرتون در مورد شرانل با روند فعلي تا قبل مجمع چيست.
                      با تشكر
                      شپامچا رو اجازه بدید بعدا مفصلا راجع بهش صحبت کنم به یک دوست عزیز قول دادم آخه. اما کلا برای خرید توصیه میشه و مناسبه به دید میان مدت

نظر

• سيد ياسر شريعت
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 4944

در اصل توسط mane1659 پست شده است View Post
                        سید جان نظرت روی گزارش کهمدا چیست؟ یکسری به این میگویند تعدیل منفی ؟ مگر نباید با سود اولین اعلامی سال قبل مقایسه کرد ممنون
                        در اصل توسط taherishahram پست شده است View Post
                        منم یه سوال بپرسم

با توجه به تعدیل وبانک ...به نظرتون وتوسم هم راه خواهد افتاد ؟ میگن 4 میلیون شاراک هم داره تو پرتفوش
                        درود و عذر تقصیر بابت تاخیر؛
                        تمام سرمایه گذاری هایی که گروه های زیر مجموعه هاشون حرکت خوب داشتند کم کم باید خودشون هم تکون خوبی بخورند. وجود تاخیر فاز زمانی طبیعیه در سرمایه گذاری ها اما اکثر سرمایه گذاری ها حرکت خوبی خواهند داشت

در مورد کهمدا بله فرمایش شما صحیحه مخصوصا برای این جور شرکت ها که سالی 5-6 بار تعدیل مثبت می دهند! در کل باید به استراتژی پیس بینی سود اولیه شرکت ها دقت کرد که چقدر محافظه کارانه اعلام میشه

نظر

• Smart
                          عضو عادی
                          • Mar 2013
                          • 212

سلام سید عزیز

سوال من اینه که کسعدی حالا که سود رو کاهشی محقق کرده در 12 ماهه آیا میتونه در زمان مجمع یا این چند روز قبل از مجمع تعدیل دیگری اعلام کنه و مثلا رو دست بزنه و بگه 65 تومن محقق شده و حسابرسی کامل نبوده ؟!

آیا با این خبر فردا صف خرید به صف فروش تبدیل میشه؟

نظر

• homework
                            عضو فعال
                            • May 2012
                            • 747

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                            لطف دارید شما دوست عزیز اما متاسفانه مشغله کاری زیاد اجازه این کارها رو بهم نمیده! خودم خیلی دوست داشتم مجمع شپاس و فملی رو برم که فکر نمی کنم موفق بشم. شخارک هم که سهامدارش نبودم که بخوام مجمع برم. ان شالله در فرصت های بعدی افتخار آشنایی حضوریتون رو پیدا خواهم کرد.

جناب شریعت عزیز خیلی دوست داشتم فردا تو مجمع شپاس زیارتتون میکردم
                            که انگار بی توفیقم:(
                            مشتاقانه منتظر دیدارتون در یک فرصت دیگه خواهم موند...

راستی فردا احتمال زیاد زاگرس باز میشه
                            میخواستم نطر شمارو بدونم بااین وضع گزارش زاگرس نظرتون
                            راجع به فروش و تعویض اون چیه ؟ تعویض با مثلا شیران و یا پردیس ؟
                            و یا برای اینکه فقط 4 روز کاری تا مجمع فرصت باقیه نگهداری کنم

سپاس@};-
                            دنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو

نظر

• سيد ياسر شريعت
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 4944

در اصل توسط Smart پست شده است View Post
                              سلام سید عزیز

سوال من اینه که کسعدی حالا که سود رو کاهشی محقق کرده در 12 ماهه آیا میتونه در زمان مجمع یا این چند روز قبل از مجمع تعدیل دیگری اعلام کنه و مثلا رو دست بزنه و بگه 65 تومن محقق شده و حسابرسی کامل نبوده ؟!

آیا با این خبر فردا صف خرید به صف فروش تبدیل میشه؟
                              درود؛ خیر دوست من این 45 اعلامی در واقع حسابرسی شدست و سود 91 تغییر دیگری نخواهد داشت. اما دو نکته وجود داره یکی تقسیمی بالا در مجمع و دیگری سود 92 که 84 اعلام شده و به اعتقاد من قطعا بالای 100 خواهد بود. هنوز با همون منطق قبلی میگم که سهم بعد از مجمع و بازگشاییش زیر 300 باز نمیشه و با این عطش ممکنه بالاتر از 300 هم باز بشه. اما کم کم طی روزهای آتی به موقعیت های تعادلی ممکنه نزدیک بشه

نظر

• سيد ياسر شريعت
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 4944

در اصل توسط homework پست شده است View Post
                                جناب شریعت عزیز خیلی دوست داشتم فردا تو مجمع شپاس زیارتتون میکردم
                                که انگار بی توفیقم:(
                                مشتاقانه منتظر دیدارتون در یک فرصت دیگه خواهم موند...

راستی فردا احتمال زیاد زاگرس باز میشه
                                میخواستم نطر شمارو بدونم بااین وضع گزارش زاگرس نظرتون
                                راجع به فروش و تعویض اون چیه ؟ تعویض با مثلا شیران و یا پردیس ؟
                                و یا برای اینکه فقط 4 روز کاری تا مجمع فرصت باقیه نگهداری کنم

سپاس@};-
                                اختیار دارید دوست من، کم سعادتی بنده بوده
                                در مورد زاگرس والا قضیش یکم پیچیده شده و نمیش یک حکم روا داشت! به نظرم تصمیم گیری نیاز داره و البته بستگی زیادی به نحوه بازگشایی

نظر

در حال کار...
                                X