بورس نوشته های "شریعت"...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mane1659
    كاربر فعال
    • Dec 2011
    • 235

سید جان امروز ولصنم خریدم نظرتون راجع به معاملات امروز میفرمائید

نظر

• ashkan zandi
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 1137

سلام
      آقای سید خسته نباشید وتشکر از لطفتون نظرتونو در مورد گزارش کگاز میفرمایید؟
      مرسی

نظر

• محمد حقانی
        عضو فعال
        • Apr 2011
        • 447

سلام آقای شریعت گرامی
        عمده سبد من مخابرات،بانک سینا و سرمایه گذاری خوارزمی است؟نظر مثبتی نسبت به سبد من دارید؟آیا نیاز است سهم دیگری بعنوان مکمل اضافه نمایم؟
        با سپاس از اینکه همیشه با حوصله پاسخگو هستید.

نظر

• voroksh
          کاربر فعال
          • Jun 2012
          • 218

سلام سید جان
          من تا حالا حق هیچ سهمی و نگرفتم برای اولین بار میخوام همچین کاری کنم
          به نظرتون تو این قیمت وارد شدن به حق پردیس و مناسب میدونید یا نه ؟
          اگر قادر نیستی خود را بالا ببری هماند سیب باش تا با افتادنت اندیشه ای را بالا ببری

نظر

• سيد ياسر شريعت
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 4944

درود؛

در اصل توسط bidemajnon پست شده است View Post
            سید جان شرمنده
            اگر که امکانش هست در مورد کسرا و افزایش سرمایه ای که داره راهنمایی می کنید
            ارزش رفتن به مجمع رو داره یا نه
            ممنون بزگوار
            والا اطلاعی ازش ندارم. چند درصدیه؟ محل افزایش سرمایه از کجاست؟

در اصل توسط mane1659 پست شده است View Post
            سید جان امروز ولصنم خریدم نظرتون راجع به معاملات امروز میفرمائید
            والا دومینوی فعلی واتی، وصنعت و ولصنم رو دنبال کنید. به نظرم هنوز جای کار داشته باشند و زوند صعودی باشه در میان مدت

در اصل توسط ashkan zandi پست شده است View Post
            سلام
            آقای سید خسته نباشید وتشکر از لطفتون نظرتونو در مورد گزارش کگاز میفرمایید؟
            مرسی
            ممنون دوست من. والا نگاه نکردم هنوز. ببینمش چشم
            إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• سيد ياسر شريعت
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 4944

درود؛

در اصل توسط محمد حقانی پست شده است View Post
              سلام آقای شریعت گرامی
              عمده سبد من مخابرات،بانک سینا و سرمایه گذاری خوارزمی است؟نظر مثبتی نسبت به سبد من دارید؟آیا نیاز است سهم دیگری بعنوان مکمل اضافه نمایم؟
              با سپاس از اینکه همیشه با حوصله پاسخگو هستید.
              والا سبدتون خوبه اما خیلی همگرا هستند باهم! مخصوصا وسینا و اخابر! به نظرم یکی از این سه رو بفروشید. برای خرید هم گزینه زیاده. صبر کنید سمت و سوی بازار مشخص بشه بعد اقدام کنید

در اصل توسط voroksh پست شده است View Post
              سلام سید جان
              من تا حالا حق هیچ سهمی و نگرفتم برای اولین بار میخوام همچین کاری کنم
              به نظرتون تو این قیمت وارد شدن به حق پردیس و مناسب میدونید یا نه ؟
              والا خود پردیس قیمتش مفته و پایینی نداره به نظرم. ضمنا نوع معاملات 2-3 روز اخر مشخص بود میخوان قیمت سهم رو کنترل کنند برای خود حق تقدم ها. به نظرم بازی جالبی داشته باشه... در قیمت های نزیدیک 60 تومان خیلی کم ریسکه ورود به حق تقدمش

نظر

• salehiar
                عضو فعال
                • Nov 2011
                • 331

سلام جناب شریعت.سهم پردیس از نظر شما یک گزینه بلند مدتی هست یا میان مدتی؟!
                ممنون از شما

نظر

• bidemajnon
                  عضو عادی
                  • Feb 2013
                  • 77

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                  درود؛

والا اطلاعی ازش ندارم. چند درصدیه؟ محل افزایش سرمایه از کجاست؟
                  ممنون سید جان
                  راستش من خودم این سهام رو ندارم
                  به امر پدر براشون سوال کردم
                  توی گزارش گفته 170,000 ميليون ریال )معادل 400.00 درصد( از محل مطالبات و آورده نقدی سهامداران،

قرار هست که از سود امسال افزایش سرمایه بدن

کلاً در مورد کسرا شما تحلیلی داشتی ؟
                  نگه داریش خوب هست همچنین افزایش سرمایش؟

اگر که نه به نظرتون با چی عوض کنن؟
                  به سلامت خانواده می اندیشم

نظر

• rezasedghi
                    عضو عادی
                    • Feb 2013
                    • 80

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                    ببینید سیو کردن سود خیلی هم منطقی و عاقلانست به شرطی که بر طبق استراتژیتون باشه نه اینکه صرفا چون بالا رفته بفروشیم!
                    من میانگینم حدود 290 تومانه و 1-2 بار خیلی کم سبکش کردم اما حجم اصلی مونده هنوز!

البته یکی از استراتژی های اصلی من فروش حداقل 10 درصد زیر قیمت هدفه که خریدار هم سود کنه
                    سلام جناب شریعت ؛ این جمله آخر رو قبلا هم جایی ازت خوندم؛ واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم ایده خیلی خوبی در زندگی هست....
                    [B][/B][COLOR="#008000"]در من زندانی ستمگری است که به آواز زنجیرش خو نمی کرد....[/COLOR]

نظر

• mansour
                      عضو عادی
                      • Jun 2012
                      • 36

سیدجان سلام
                      گفتیم اولین سوالمون رو از شما بپرسیم
                      به نظر بنده رشد قبلی داروییها فقط در اثر اخبار بوده و رالی اصلی باید بعد از گزارشها و تعدیلات شروع بشه
                      اما این وسط این دتماد با بنیاد خوبش خیلی ناشیانه داره عمل میکنه.رو 1900 صف خریده و یه دونه نمیدن..سهم منفی میشه یادشون میفته این سهمو دارن.!!!
                      راستش اینجور معاملات منو از یه چیز نگران میکنه..بلایی ه سر شرانل اوردن.
                      رو 1700 باز شد اما سریع تا 1400 ریخت.
                      اهداف دتماد 2500 و 3000 است با این بنیاد خوب
                      اما نظر شما از روندش چیه.میزارن؟
                      نظر

• Persian Gulf
                        عضو عادی
                        • Jun 2013
                        • 38

سلام طاعات قبول
                        لطفآ نظرتونو درباره ي داسوه بفرماييد (البته با توجه به صف فروشهاي چندروزه)

نظر

• sepehr110
                          عضو جدید
                          • May 2013
                          • 9

سلام آقای شریعت
                          می خواستم نظرتون رو در مورد کچاد؛ کگل؛ ولساپا و میدکو بدونم . روند صعودی و نزولی و همچنین پیشنهاد برای نگهداری یا جایگزینی
                          با تشکر

نظر

• taherishahram
                            عضو فعال
                            • Nov 2012
                            • 708

سید سلام
                            ببخشید من هر موقع سوال دارم اینجا آفتابی میشم

یه بار واسه واتی پرسیدم و ممنون که راهنمایی کردین..

حالا سوال بعدیم اینه ....تا اینجا رو واتی خوب یه کله اومد...این انتظار رو میشه ازش داشت که از این به بعد یک در میون با 3+ روز بعد اصلاح بره بالا دیگه یا نه هنوز صعود صف خریدی خواهد داشت ؟
                            A man should get to bleed in peace

نظر

• سيد ياسر شريعت
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 4944

و اما مجمع مس باهنر...

علاوه بر تقسیم سود 20 توماین باید عرض کنم که...

- طرح مظلس کامل شده و ظرفیت تولیدش از 2500 تن به 3500 تن خواهد رسید امسال. اضافه کنم ارزش افزوده این محصول بسیار مناسبه برای شرکت و چون با بانک مرکزی قرارداد دارند فروش کاملا نقدی خواهد بود و این عالیست!

- طرح لوله مسی که قرار بود پر پرواز شرکت شود و تبدیل به زنجیر پای شرکت شده بود ان شالله امسال نهایی خواهد شد و تاثیر شگرفی روی سال آتی خواهد گذاشت. باید دید چه زمانی به تولید انبوه می رسد تا میزان تعدیل امسال هم مشخص شود

- مازاد دارایی های شرکت مزایده شده برای فروش. در صورت مالی قیمت پایه مزایده برای درامد غیر عملیاتی دیده شده اما قطعا بیشتر خواهد شد

- موجودی حساب های ارزی شرکت در امارات اختصاص به خرید کاتد و واردات آن می شود و این فعالیت ارزش افزوده هم برای شرکت خواهد داشت ضمن اینکه از وابستگی به ملی مس کاسته و سبب افزایش ظرفیت واقعی تولید خواهد شد

- چندین فقره مورد دعوی با بدهکاران وجود دارد که تمام اونها بصورت ذخیره در حساب ها دیده شده و هر کدوم که شرکت در اونها پیروز بشه تعدیل مثبت عایدی در پی خواهد داشت

- خبر خوب این بود که دارند رایزینی می کنند وام رو با نرخ کمتر از نرخ مبادلاتی تسویه کنند. ضمن اینکه هزینه تسعیر ارز هم کلا دیده شده بود در صورت سال 91. نمونه این قضیه تخفیف وام 4 میلیون یورویی بانک ایران و اروپا بود که تاثیر اون رو در تعدیلات سنواتی قابل توجه پارسال می تونید ببینید! حدود 15 تومان بود پارسال

- ملک اوکراین قراره فروش بره و هم هزینه حدود 1 میلیاردی شرکت از محل اون از بین خواهد رفت هم درامد شناسایی خواهد کرد

- پیش بینی فروش همچنان همون 700 میلیارده. با این میزان فروش و حاشیه سود ناخالص متوسط 12 درصدی سود خالص 85 میلیارد خواهد بود. حدود 25 میلیارد خالص هزینه ها خواهد بود و سود نهایی شرکت حدود 60 میلیارد تومان (حدود 130 تومان) خواهد بود

- یکی از شرکت های زیرمجموعه خارزمی که وقتی سهم 105 تومان بود باهنر رو براشون پرزنت کرده بودم تو این مجمع نماینده فرستاده بود برای تحلیل اوضاع و ورود! در 300 تومان...

- حقوقی های جالی وارد ترکیب سهامداری شده اند. برای مثال کد اصلی بانک سامان، شرکت توسعه صنایع بهشهر و یکی دوتا بانک دیگه در مجمع هم حاضر بودند.

- افزایش سرمایه قطعی خواهد بود احتمالا در شهریورماه مجمع فوق العاده برگزار خواهد شد. میزان اون هم بین 33 تا 50 درصد خواهد بود.

فعلا همین ها یادم بود!

نظر

• سيد ياسر شريعت
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 4944

درود بر همه عزیزان؛

با توجه به خستگی مفرط ناشی از فعالیت های 7 صبح تا به حال و نزدیک شدن به مرحله low battery ان شالله سوال هارو در اسرع وقت پاسخ خواهم داد.
                                عذر تقصیر بابت تاخیر

نظر

در حال کار...
                                X