سلام خدمت سيدعزيز باآرزوي بهروزي هميشگي خواهشاًاگه فرصتي پيداشد لطفا اينجانب رو راهنمايي بفرماييد توسبدم سنگين غمارگ غبشهر شيران فولاي شكربن ولصنم پكرمان وبيمه ميهن دارم ولي همانطوركه استحضارداريدتودوسه ماه اخيربه هيچ وجه بازدهي نداشته بنظر شما تعويض درشرايط فعلي بازار ونزديكي گزارشهاي نه ماهه(فصلي)بهصلاح هست ودرصورت لزوم چه گروه يا سهمي روپيشنهاد ميكنيدقبلاًازپاسخگويي شما متشكرم
بورس نوشته های "شریعت"...
Collapse
X
-
درود بر شما؛
در اصل توسط محمد حقانی پست شده است View Postسلام آقای شریعت عزیز
بررسی و مشورت زیادی در زمینه سهام خودرویی داشته ام . خبهمن و سایپا در سبدم دارم و میخواهم وزن خودرویی را در سبدم به 25 درصد افزایش دهم.اگر چه شرایط بین المللی چندان مستحکم نیست. به نظر شما به ترتیب اولویت چه سهامی خریداری کنم؟
با سپاس
من ولساپا و خپارس رو در منفي توصيه به خريد مي كنم
در اصل توسط aliagha پست شده است View Postسید جان. توصیه میکنم سراغ غدیر و پارسان نری که موی عاقل گیر شرعی داده بهشون:D (تو تاپیک فرصت خرید) ولی جدا از شوخی بنده بی سوات فکر می کنم با پی به ای حدود 8 که الان بازار بهش داده یه مقداری از رشد سود سال بعد رو که جناب شفاف سازی حساب کرده پیشخور کرده و با توجه به سابقش یه مدتی رو یا درجا بزنه یا اصلاح ملایمی داشته باشه. از طرفی اصلاحش بعیده بالای 10% باشه با توجه به نزدیکی مجمع. پس با یه انترپله کردن ما به 25% رشد غدیر راضی ایم. فدات
در اصل توسط mghf110 پست شده است View Postسلام خدمت سيدعزيز باآرزوي بهروزي هميشگي خواهشاًاگه فرصتي پيداشد لطفا اينجانب رو راهنمايي بفرماييد توسبدم سنگين غمارگ غبشهر شيران فولاي شكربن ولصنم پكرمان وبيمه ميهن دارم ولي همانطوركه استحضارداريدتودوسه ماه اخيربه هيچ وجه بازدهي نداشته بنظر شما تعويض درشرايط فعلي بازار ونزديكي گزارشهاي نه ماهه(فصلي)بهصلاح هست ودرصورت لزوم چه گروه يا سهمي روپيشنهاد ميكنيدقبلاًازپاسخگويي شما متشكرم
واقعا سبد پراكنده اي داريد. شيران رو سبك كنيد. كربن رو فعلا بمونيد. ولصنم و با ولساپا تعويض كنيد. فولاي در جريانش نيستم كلا كه چه مي كنه. پكرمان هم خوبه
در اصل توسط amirleo پست شده است View Postارادت جناب شریعت.قصد خرید وساخت و شبندر و تاپیکو را دارم به قصد 5 - 6 ماهه.نظرتان چیست؟و بهترین نقطه ورود را کی یا کجا میدانین؟البته میدونم که تخصص شما فاند است.ممنونإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postدرود؛
ماشالله ام.اچ.جی جان! حدود سرمایتون چقدره؟ حتما نگاه می کنم نظر میدم در اسرع وقت
متشکرم(و منتظرم!)
یا علی«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نظر
-
درود؛
يك اتمام حجت داشته باشم با دوستان تازه وارد! بنده چه بصورت كلامي و شفاهي، چه بصورت نوشتاري در همين تاپيك و چه بصورت تركيبي! در دوره هاي اموزشي خدمت دوستان عرض كردم كه اگر بديهيات و اصول بازار رو رعايت نكنيد ضرر سنگين خواهيد كرد. وضعيت فعلي بازار جلوي ضرر سنگين شما رو ميگيره اما بعد از اون قطعا نابود خواهيد شد. واقعا دلم مي سوزه و احساس مسئوليت مي كنم در قبال شما عزيزان اما واقعا ديگه نمي دونم چه بايد بكنم. اگر نمي تونيد معامله هيجاني رو كنار بگذاريد اصلا 1 ثانيه هم در بازار نمونيد.
بارها گفتم، معني نداره كه سهمي چهارشنبه صف فروش باشه و اول شنبه صف خريد و بالعكس. فقط نشان از هيجان داره اين موضوع كه سمه براي بازار
و بدين سان بنده اتمام حجت كردم با اين دوستان...
براي فردا:
منفي خبهمن، ولساپا، خگستر، خپارس، وساپا، خعتبار، اخابر، شاراك، فارش، ومعادن، كگل، كچاد، فباهنر، فملي، فولاد، وغدير، شاملا، شلعاب، كل دارويي ها، واتي، وپارس، وانصار، وپاسار، ونوين، فاراك، شرانول
فرصت خريده البته با رعايت اصول سرمايه گذاري.
موفق باشيدإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
سلام سید جان
من قصد دارم یه دارویی خوب به سبدم اضافه کنم. میشه لطفا راهنمایی کنید و یک مورد که بشه خرید ( نه مثل دارو و دزهراوی ) معرفی کنید.ممنون
نظر
-
سید جان سال 93 رو چه طور میبینید برای بورس؟بورس باز هم در صدر خواهد بود؟یا پول به بازار دیگری میرود؟میتونیم انتظار بازده 200حدودا درصدی مثل سال 92 داشته باشیم؟ذرت ها نیاز به باران بیشتری دارند ولی کنگر ها نه ذرت ها در شرق هستند و کنگرها در غرب شما از هر دو بخرید و به باران کاری نداشته باشید
نظر
-
يك اتمام حجت داشته باشم با دوستان تازه وارد! بنده چه بصورت كلامي و شفاهي، چه بصورت نوشتاري در همين تاپيك و چه بصورت تركيبي! در دوره هاي اموزشي خدمت دوستان عرض كردم كه اگر بديهيات و اصول بازار رو رعايت نكنيد ضرر سنگين خواهيد كرد. وضعيت فعلي بازار جلوي ضرر سنگين شما رو ميگيره اما بعد از اون قطعا نابود خواهيد شد. واقعا دلم مي سوزه و احساس مسئوليت مي كنم در قبال شما عزيزان اما واقعا ديگه نمي دونم چه بايد بكنم. اگر نمي تونيد معامله هيجاني رو كنار بگذاريد اصلا 1 ثانيه هم در بازار نمونيد.
بارها گفتم، معني نداره كه سهمي چهارشنبه صف فروش باشه و اول شنبه صف خريد و بالعكس. فقط نشان از هيجان داره اين موضوع كه سمه براي بازار
براي فردا:
منفي خبهمن، ولساپا، خگستر، خپارس، وساپا، خعتبار، اخابر، شاراك، فارش، ومعادن، كگل، كچاد، فباهنر، فملي، فولاد، وغدير، شاملا، شلعاب، كل دارويي ها، واتي، وپارس، وانصار، وپاسار، ونوين، فاراك، شرانول
موفق باشيد
یکی از مراجعی که هنگام خرید رجوع میکنم جنابعالی هستید که انصافا تا بحال بسیار مفید بوده است که لازم است برای شما صحت و سلامت از خداوند رحمان آرزو کنم. یکی از سهمهایی که معرفی کردیددر منفی فردا خرید شود شاراک است،آیا در حال حاضر ارزنده ترین سهم گروه پتروشیمی میباشد؟ نقطه ورود راچند مناسب میدانید و تارگت آن چند است؟
نظر
-
براي فردا:
موفق باشيد
نظر
-
براي فردا:
منفي خبهمن، ولساپا، خگستر، خپارس، وساپا، خعتبار، اخابر، شاراك، فارش، ومعادن، كگل، كچاد، فباهنر، فملي، فولاد، وغدير، شاملا، شلعاب، كل دارويي ها، واتي، وپارس، وانصار، وپاسار، ونوين، فاراك، شرانل
موفق باشيد
نظر
-
براي فردا:
موفق باشيد
نظر
-
درود بر همه عزيزان؛
در اصل توسط haghighat123 پست شده است View Postسلام سید جان
من قصد دارم یه دارویی خوب به سبدم اضافه کنم. میشه لطفا راهنمایی کنید و یک مورد که بشه خرید ( نه مثل دارو و دزهراوی ) معرفی کنید.ممنون
در اصل توسط abtinsalari پست شده است View Postسید جان سال 93 رو چه طور میبینید برای بورس؟بورس باز هم در صدر خواهد بود؟یا پول به بازار دیگری میرود؟میتونیم انتظار بازده 200حدودا درصدی مثل سال 92 داشته باشیم؟
در اصل توسط محمد حقانی پست شده است View Postسلام دوست عزیز آقای شریعت
یکی از مراجعی که هنگام خرید رجوع میکنم جنابعالی هستید که انصافا تا بحال بسیار مفید بوده است که لازم است برای شما صحت و سلامت از خداوند رحمان آرزو کنم. یکی از سهمهایی که معرفی کردیددر منفی فردا خرید شود شاراک است،آیا در حال حاضر ارزنده ترین سهم گروه پتروشیمی میباشد؟ نقطه ورود راچند مناسب میدانید و تارگت آن چند است؟
در اصل توسط گل آقا پست شده است View Postخسته نباشید .
در اصل توسط mhg_cpa پست شده است View Postشرانول) یعنی منو کشته این یکی لامصب از ثبات وکم ریسکی تا نداره (البته نه بالا نه پایین):.thumbsupsmileyanim
در اصل توسط hojabr پست شده است View Postسید جان این کلاسهای شما کجا برقراره ؟
چطوری ؟
در اصل توسط ارسطو پست شده است View Postبا عرض سلام وخسته نباشيد
من حدود 2 ماه پيش كگاز به قيمت 785 تومان خريدم به نظر شما اين سهم را نگه دارم بهتره يا به سهام ديگري كه بازدهي بيشتري داشته باشه تعويض كنم ؟. براي تعويض پيشنهادتون روي چه سهمي است؟
پيشاپيش سپاسگذارمإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
نظر