بورس نوشته های "شریعت"...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mghf110
    عضو جدید
    • Dec 2012
    • 1

سلام خدمت سيدعزيز باآرزوي بهروزي هميشگي خواهشاًاگه فرصتي پيداشد لطفا اينجانب رو راهنمايي بفرماييد توسبدم سنگين غمارگ غبشهر شيران فولاي شكربن ولصنم پكرمان وبيمه ميهن دارم ولي همانطوركه استحضارداريدتودوسه ماه اخيربه هيچ وجه بازدهي نداشته بنظر شما تعويض درشرايط فعلي بازار ونزديكي گزارشهاي نه ماهه(فصلي)بهصلاح هست ودرصورت لزوم چه گروه يا سهمي روپيشنهاد ميكنيدقبلاًازپاسخگويي شما متشكرم

نظر

• amirleo
      عضو عادی
      • Sep 2013
      • 101

ارادت جناب شریعت.قصد خرید وساخت و شبندر و تاپیکو را دارم به قصد 5 - 6 ماهه.نظرتان چیست؟و بهترین نقطه ورود را کی یا کجا میدانین؟البته میدونم که تخصص شما فاند است.ممنون

نظر

• سيد ياسر شريعت
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 4944

درود بر شما؛

در اصل توسط محمد حقانی پست شده است View Post
        سلام آقای شریعت عزیز
        بررسی و مشورت زیادی در زمینه سهام خودرویی داشته ام . خبهمن و سایپا در سبدم دارم و میخواهم وزن خودرویی را در سبدم به 25 درصد افزایش دهم.اگر چه شرایط بین المللی چندان مستحکم نیست. به نظر شما به ترتیب اولویت چه سهامی خریداری کنم؟
        با سپاس
        دوست من ديدتون بلندمدت باشه، بعد مي تونيد بيايد مقايسه كنيد با دوستان كوتاه مدتي ببينيد كي بازده بيشتري گرفته با تعداد خريد و فروش هاي بسير كمتر...
        من ولساپا و خپارس رو در منفي توصيه به خريد مي كنم

در اصل توسط aliagha پست شده است View Post
        سید جان. توصیه میکنم سراغ غدیر و پارسان نری که موی عاقل گیر شرعی داده بهشون:D (تو تاپیک فرصت خرید) ولی جدا از شوخی بنده بی سوات فکر می کنم با پی به ای حدود 8 که الان بازار بهش داده یه مقداری از رشد سود سال بعد رو که جناب شفاف سازی حساب کرده پیشخور کرده و با توجه به سابقش یه مدتی رو یا درجا بزنه یا اصلاح ملایمی داشته باشه. از طرفی اصلاحش بعیده بالای 10% باشه با توجه به نزدیکی مجمع. پس با یه انترپله کردن ما به 25% رشد غدیر راضی ایم. فدات
        بله بنده هم موافقم با شما علي جان. در هر صورت وجود اينچنين آربيتراژهايي در بازار يعني بازار ما هنوز كودكه!

در اصل توسط mghf110 پست شده است View Post
        سلام خدمت سيدعزيز باآرزوي بهروزي هميشگي خواهشاًاگه فرصتي پيداشد لطفا اينجانب رو راهنمايي بفرماييد توسبدم سنگين غمارگ غبشهر شيران فولاي شكربن ولصنم پكرمان وبيمه ميهن دارم ولي همانطوركه استحضارداريدتودوسه ماه اخيربه هيچ وجه بازدهي نداشته بنظر شما تعويض درشرايط فعلي بازار ونزديكي گزارشهاي نه ماهه(فصلي)بهصلاح هست ودرصورت لزوم چه گروه يا سهمي روپيشنهاد ميكنيدقبلاًازپاسخگويي شما متشكرم
        دوست من واقعا انگيزتون از اينكه غمارگ و غبشهر رو باهم داريد در سبد اون هم سنگين نمي دونم چي بوده اما توصيه مي كنم قطعا در مثبت هاي احتمالي وزنشون رو خيلي پايين بياريد. يكيش رو نگه داريد
        واقعا سبد پراكنده اي داريد. شيران رو سبك كنيد. كربن رو فعلا بمونيد. ولصنم و با ولساپا تعويض كنيد. فولاي در جريانش نيستم كلا كه چه مي كنه. پكرمان هم خوبه

در اصل توسط amirleo پست شده است View Post
        ارادت جناب شریعت.قصد خرید وساخت و شبندر و تاپیکو را دارم به قصد 5 - 6 ماهه.نظرتان چیست؟و بهترین نقطه ورود را کی یا کجا میدانین؟البته میدونم که تخصص شما فاند است.ممنون
        تاپيكو خوبه. وساخت نظري ندارم شبندر رو مخالفم
        إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• haghighat123
          عضو عادی
          • Mar 2012
          • 77

سلام سید جان
          من قصد دارم یه دارویی خوب به سبدم اضافه کنم. میشه لطفا راهنمایی کنید. ممنون

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
            درود؛

ماشالله ام.اچ.جی جان! حدود سرمایتون چقدره؟ حتما نگاه می کنم نظر میدم در اسرع وقت
            80 میلیون تومن.
            متشکرم(و منتظرم!)
            یا علی
            «محمد حسین» هستم.
            امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• سيد ياسر شريعت
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 4944

درود؛

يك اتمام حجت داشته باشم با دوستان تازه وارد! بنده چه بصورت كلامي و شفاهي، چه بصورت نوشتاري در همين تاپيك و چه بصورت تركيبي! در دوره هاي اموزشي خدمت دوستان عرض كردم كه اگر بديهيات و اصول بازار رو رعايت نكنيد ضرر سنگين خواهيد كرد. وضعيت فعلي بازار جلوي ضرر سنگين شما رو ميگيره اما بعد از اون قطعا نابود خواهيد شد. واقعا دلم مي سوزه و احساس مسئوليت مي كنم در قبال شما عزيزان اما واقعا ديگه نمي دونم چه بايد بكنم. اگر نمي تونيد معامله هيجاني رو كنار بگذاريد اصلا 1 ثانيه هم در بازار نمونيد.

بارها گفتم، معني نداره كه سهمي چهارشنبه صف فروش باشه و اول شنبه صف خريد و بالعكس. فقط نشان از هيجان داره اين موضوع كه سمه براي بازار

و بدين سان بنده اتمام حجت كردم با اين دوستان...

براي فردا:

منفي خبهمن، ولساپا، خگستر، خپارس، وساپا، خعتبار، اخابر، شاراك، فارش، ومعادن، كگل، كچاد، فباهنر، فملي، فولاد، وغدير، شاملا، شلعاب، كل دارويي ها، واتي، وپارس، وانصار، وپاسار، ونوين، فاراك، شرانول

فرصت خريده البته با رعايت اصول سرمايه گذاري.

موفق باشيد

نظر

• haghighat123
                عضو عادی
                • Mar 2012
                • 77

سلام سید جان
                من قصد دارم یه دارویی خوب به سبدم اضافه کنم. میشه لطفا راهنمایی کنید و یک مورد که بشه خرید ( نه مثل دارو و دزهراوی ) معرفی کنید.ممنون

نظر

• abtinsalari
                  عضو فعال
                  • Nov 2012
                  • 306

سید جان سال 93 رو چه طور میبینید برای بورس؟بورس باز هم در صدر خواهد بود؟یا پول به بازار دیگری میرود؟میتونیم انتظار بازده 200حدودا درصدی مثل سال 92 داشته باشیم؟
                  ذرت ها نیاز به باران بیشتری دارند ولی کنگر ها نه ذرت ها در شرق هستند و کنگرها در غرب شما از هر دو بخرید و به باران کاری نداشته باشید

نظر

• محمد حقانی
                    عضو فعال
                    • Apr 2011
                    • 447

درود؛

يك اتمام حجت داشته باشم با دوستان تازه وارد! بنده چه بصورت كلامي و شفاهي، چه بصورت نوشتاري در همين تاپيك و چه بصورت تركيبي! در دوره هاي اموزشي خدمت دوستان عرض كردم كه اگر بديهيات و اصول بازار رو رعايت نكنيد ضرر سنگين خواهيد كرد. وضعيت فعلي بازار جلوي ضرر سنگين شما رو ميگيره اما بعد از اون قطعا نابود خواهيد شد. واقعا دلم مي سوزه و احساس مسئوليت مي كنم در قبال شما عزيزان اما واقعا ديگه نمي دونم چه بايد بكنم. اگر نمي تونيد معامله هيجاني رو كنار بگذاريد اصلا 1 ثانيه هم در بازار نمونيد.

بارها گفتم، معني نداره كه سهمي چهارشنبه صف فروش باشه و اول شنبه صف خريد و بالعكس. فقط نشان از هيجان داره اين موضوع كه سمه براي بازار

براي فردا:

منفي خبهمن، ولساپا، خگستر، خپارس، وساپا، خعتبار، اخابر، شاراك، فارش، ومعادن، كگل، كچاد، فباهنر، فملي، فولاد، وغدير، شاملا، شلعاب، كل دارويي ها، واتي، وپارس، وانصار، وپاسار، ونوين، فاراك، شرانول

موفق باشيد
                    سلام دوست عزیز آقای شریعت
                    یکی از مراجعی که هنگام خرید رجوع میکنم جنابعالی هستید که انصافا تا بحال بسیار مفید بوده است که لازم است برای شما صحت و سلامت از خداوند رحمان آرزو کنم. یکی از سهمهایی که معرفی کردیددر منفی فردا خرید شود شاراک است،آیا در حال حاضر ارزنده ترین سهم گروه پتروشیمی میباشد؟ نقطه ورود راچند مناسب میدانید و تارگت آن چند است؟

نظر

• گل آقا
                      عضو عادی
                      • Mar 2011
                      • 63

درود؛

براي فردا:

موفق باشيد
                      خسته نباشید .

نظر

• mhg_cpa
                        عضو عادی
                        • Mar 2012
                        • 22

درود؛
                        براي فردا:

منفي خبهمن، ولساپا، خگستر، خپارس، وساپا، خعتبار، اخابر، شاراك، فارش، ومعادن، كگل، كچاد، فباهنر، فملي، فولاد، وغدير، شاملا، شلعاب، كل دارويي ها، واتي، وپارس، وانصار، وپاسار، ونوين، فاراك، شرانل

موفق باشيد
                        شرانول) یعنی منو کشته این یکی لامصب از ثبات وکم ریسکی تا نداره (البته نه بالا نه پایین):.thumbsupsmileyanim

نظر

• hojabr
                          عضو جدید
                          • Apr 2012
                          • 2

سید جان این کلاسهای شما کجا برقراره ؟

چطوری ؟

نظر

• DJANGO
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 1701

درود؛

براي فردا:

موفق باشيد
                            دکتر من یکی نوکرتم.خیلی دوستت داریم.ممنون که به فکر همه هستید
                            عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/

نظر

• ارسطو
                              عضو عادی
                              • May 2012
                              • 60

با عرض سلام وخسته نباشيد
                              من حدود 2 ماه پيش كگاز به قيمت 785 تومان خريدم به نظر شما اين سهم را نگه دارم بهتره يا به سهام ديگري كه بازدهي بيشتري داشته باشه تعويض كنم ؟. براي تعويض پيشنهادتون روي چه سهمي است؟
                              پيشاپيش سپاسگذارم

نظر

• سيد ياسر شريعت
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 4944

درود بر همه عزيزان؛

در اصل توسط haghighat123 پست شده است View Post
                                سلام سید جان
                                من قصد دارم یه دارویی خوب به سبدم اضافه کنم. میشه لطفا راهنمایی کنید و یک مورد که بشه خرید ( نه مثل دارو و دزهراوی ) معرفی کنید.ممنون
                                دتوليد زير 1900، والبر در اولين بازگشت قيمتي، دالبر، دلر، دتماد اينها همه ارزنده هستند و قابل خريد

در اصل توسط abtinsalari پست شده است View Post
                                سید جان سال 93 رو چه طور میبینید برای بورس؟بورس باز هم در صدر خواهد بود؟یا پول به بازار دیگری میرود؟میتونیم انتظار بازده 200حدودا درصدی مثل سال 92 داشته باشیم؟
                                پيش بيني بنده اينه كه تا حوالي خرداد و قبل از مجمع ها بورس شماره يك خواهد بود اما به تدريج از انتهاي امسال مسكن از ركود خارج خواهد شد و در تابستان سال آينده شايد شايد بخشي از نقدينگي بورس بره سمت مسكن. البته به ريزش بازار اعتقاد ندارم فقط ممكنه وارد فاز اصلاحي بشيم

در اصل توسط محمد حقانی پست شده است View Post
                                سلام دوست عزیز آقای شریعت
                                یکی از مراجعی که هنگام خرید رجوع میکنم جنابعالی هستید که انصافا تا بحال بسیار مفید بوده است که لازم است برای شما صحت و سلامت از خداوند رحمان آرزو کنم. یکی از سهمهایی که معرفی کردیددر منفی فردا خرید شود شاراک است،آیا در حال حاضر ارزنده ترین سهم گروه پتروشیمی میباشد؟ نقطه ورود راچند مناسب میدانید و تارگت آن چند است؟
                                نظر لطفتونه جناب حقاني. والا پتروها مشكلي ندارند اما خيلي هاشون به ارزش جايگزيني رسيدند و رشدشون از اينجا به بعد كمي مشكل خواهد بود. براي خريد كوتاه مدتي پتروها به قيمت هاي جهاني خيلي توجه كنيد. اخيرا اكثر محصولاتشون نوسان قيمتي بالايي داشته اند. البته تمام خوراك گازي ها با ريسك افزايش نرخ خوراك گاز مواجهند كه براي ارزشگذاري بايد مشخص بشه نرخ سال آتي
                                در اصل توسط گل آقا پست شده است View Post
                                خسته نباشید .
                                سلامت باشيد جناب گل آقا

در اصل توسط mhg_cpa پست شده است View Post
                                شرانول) یعنی منو کشته این یکی لامصب از ثبات وکم ریسکی تا نداره (البته نه بالا نه پایین):.thumbsupsmileyanim
                                شرانل رو نگه داريد دوست من. ارز معدود سهم هاي ارزشي بازاره در گروه خودش

در اصل توسط hojabr پست شده است View Post
                                سید جان این کلاسهای شما کجا برقراره ؟

چطوری ؟
                                والا هژبر جان دوره فعلي تقريبا نصفش تموم شده. اما به درخواست دوستان احتمال داره با 1-2 موسسه جديد هم مذاكره كنيم براي برگزاري دوره هاي جديد. حتما اطلاع رساني خواهد شد

در اصل توسط ارسطو پست شده است View Post
                                با عرض سلام وخسته نباشيد
                                من حدود 2 ماه پيش كگاز به قيمت 785 تومان خريدم به نظر شما اين سهم را نگه دارم بهتره يا به سهام ديگري كه بازدهي بيشتري داشته باشه تعويض كنم ؟. براي تعويض پيشنهادتون روي چه سهمي است؟
                                پيشاپيش سپاسگذارم
                                متاسفانه در بد زماني وارد سهم شديد و 2 سال هم صبر كرديد علي رغم همه افت و خيزها. درصدش تو سبدتون چقدره؟

نظر

در حال کار...
                                X