بورس نوشته های "شریعت"...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بارسا
    عضو عادی
    • Jan 2013
    • 184

سلام جتاب شریعت خسته نباشید

امروز گزارش 6 ماهه وسپه اومد رو سايت 53 تومان 6 ماهه يه نگاهي بكنيد اگه فرصته مناسبيه براي خريد اقدام كنيم.

6 ماهه پارسال بوده 21 تومان كل سود پارسال بوده 42 تومان فيمت سهم الان 195 تومان يعني p/e تحليلي زير 2 ،مي شه يه نگاهي بندازي اگه اينجوري باشه يه 100% سودي توش خوابيده تا بشه 400 تازه p/e ميشه 4 كه شايد تا قيمت هاي بالاتر هم جا داشته باشه ببين يه واتي جديد پيدا كردم آيا؟

يا شايدم فقط تصوراته

نظر

• سيد ياسر شريعت
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 4944

درود بر همه عزیزان؛

تقریبا همه گزارش های سه ماهه معدنی فلزی ها فراتر از انتظار بازار بوده... کماکان معتقدم یک دوره سالاری و آقایی بازار توسط این گروه و سرمایه گذاری های وابسته، بالاخره شروع خواهد شد
      إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• سيد ياسر شريعت
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 4944

در اصل توسط 3yh پست شده است View Post
        درود برشما:
        ببخشید اگر جسارت می کنم اما اکثر مجامع پورتفوی وتوسم برج 4 بوده مثل وبانک.کگل.شبهرن.سصوفی.فولاد.وکار.فولاژ.خراسان شپنا.شرانل.شپاس و فخوز که در گزارش 6ماهه منظور نشدن.همچنین در برج 4 فروش 19میل وبانک.2.1 شبهرن و مقداری ثمسکن درازک کنور فلامی شدوص پاسا و ددام همه با سود همراه بودن
        همچنین وتوسم در چند روز اخیر حدود 3 میلیون غبشهر فروخته با میانگین بالای 4000 تومان که این سهم براش حدود 400 تومان افتاده بوده.
        در بدترین حالت این سهم امسال حدود 60 تومان درمیاره.البته این روزها آدم باید صبر کافی داشته باشه اما در همین بازار هم اگر وبانک خوب تقسیم میکرد به راحتی سهم تا 250 میرفت...
        اما جناب شریعت عزیز فرض کنیم صورت وضعيت پورتفوي دوره 1 ماهه منتهي به 4/31 بیاد و سود شرکت در 7 ماه 53 تومان باشه شما چه قیمتی رو براش مناسب میدونید؟؟
        درود بر شما؛
        اگر اینچنین باشه سودسازی امسالش واقعا جالب خواهد شد و ارزش نگاه دقیق داره. قاعدتا با رالی بعدی بازار وتوسم قطعا بازدهی خیلی خوبی خواهد داد. برای ارزش گذاری باید NAV سهم محاسبه بشه اما قاعدتا تا 300 نباید هیچ مشکلی داشته باشه!

نظر

• سيد ياسر شريعت
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 4944

درود بر شما؛

در اصل توسط محمد حقانی پست شده است View Post
          با سلام خدمت آقای شریعت عزیز
          همیشه نظرات شما کارگشا است که ممنون شما هستم.
          نظر شما راجع به ورود به سهام فسرب در قیمت حدودی 280 تا 285 و ورود به سهام تاپیکو در قیمت 370 مثبت است ؟ اگر سهمی با بازده بالاتری هم سراغ دارید بفرمایید باعث امتنان خواهد بود.
          با سپاس
          در مورد گروه روی شاید از معدود افرادی بودم که همیشه دیدم مثبت بوده و هنوز هم معتقدم ارزش سرمایه گذاری دارند. گزارش فاسمین حاوی نکات بسیار خوبی بود به نظر من. خودم با کروی بوده و هستم اما فسرب هم اگر دزدی توش اتفاق نیفاته حرف برای گفتن زیاد داره. تاپیکو بسیار بسیار کم ریسکه اما شاید بازده عالی نداشته باشه. به دید کاهش ریسک سبد توصیه میشه خریدش

در اصل توسط بارسا پست شده است View Post
          سلام جتاب شریعت خسته نباشید

امروز گزارش 6 ماهه وسپه اومد رو سايت 53 تومان 6 ماهه يه نگاهي بكنيد اگه فرصته مناسبيه براي خريد اقدام كنيم.

6 ماهه پارسال بوده 21 تومان كل سود پارسال بوده 42 تومان فيمت سهم الان 195 تومان يعني p/e تحليلي زير 2 ،مي شه يه نگاهي بندازي اگه اينجوري باشه يه 100% سودي توش خوابيده تا بشه 400 تازه p/e ميشه 4 كه شايد تا قيمت هاي بالاتر هم جا داشته باشه ببين يه واتي جديد پيدا كردم آيا؟

يا شايدم فقط تصوراته
          با سرمایه جدیدش انقدر ساخته دوست عزیز؟ آیا سود مجامع معدنی ها در 6 ماهه اومده یا در 6 ماهه دوم محاسبه خواهد شد؟

نظر

• einstein
            عضو فعال
            • Jun 2013
            • 360

سلام ،با تشکر از وقتی که می گذارید و نظرات خوب و صادقانه تون<br>من توی 620 وارد سهگمت شدم ،به نظرتون برمی گرده یا توی زیان ردش کنم؟

نظر

• سيد ياسر شريعت
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 4944

در اصل توسط einstein پست شده است View Post
              سلام ،با تشکر از وقتی که می گذارید و نظرات خوب و صادقانه تون<br>من توی 620 وارد سهگمت شدم ،به نظرتون برمی گرده یا توی زیان ردش کنم؟
              درود؛
              نگه دارید فعلا هنوز جا داره برای رشد و بر خواهد گشت

نظر

• سيد ياسر شريعت
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 4944

خوبی فملی می دونید چیه؟! الان به هر کسی بگی تضمینی بیا بخر من خودم سودت رو تضمین می کنم هم نزدیکش نمیشه و این یعنی عالی! :D

امیدوارم همه بفروشند سهامشون رو انقدر که دیگه فروشنده توی سیستم نباشه :D

ملی مس خیلی اوضاعش خرابه قیمت جهانی هم زیر 7000 شرکت هم مشکل فروش داره ;;)

نظر

• Spring2020
                  عضو فعال
                  • Jul 2013
                  • 450

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                  خوبی فملی می دونید چیه؟! الان به هر کسی بگی تضمینی بیا بخر من خودم سودت رو تضمین می کنم هم نزدیکش نمیشه و این یعنی عالی! :D

امیدوارم همه بفروشند سهامشون رو انقدر که دیگه فروشنده توی سیستم نباشه :D

ملی مس خیلی اوضاعش خرابه قیمت جهانی هم زیر 7000 شرکت هم مشکل فروش داره ;;)
                  فباهنر چی آقا سید؟
                  آموزش زبان انگلیسی از مبتدی تا حرفه ای http://zaban4us.blogfa.com

نظر

• سيد ياسر شريعت
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 4944

در اصل توسط Spring2020 پست شده است View Post
                    فباهنر چی آقا سید؟
                    باهنر که دیگه هیچی! خیلی خیلی اوضاعش خرابه!:D همه بفروشند فرار کنند سهم سفته بازیه :D

راستی! می دونم عمرا هیچکی گزارش فملی رو کامل نخونده! اما همین جوری محض اطلاع در گزارش جدید و پیش بینی، نرخ جهانی مس 6900 دیده شده! انقدر این 7500 رو نکوبید تو سر این بدبخت!

نظر

• vet
                      عضو فعال
                      • Nov 2011
                      • 1504

باهنر که دیگه هیچی! خیلی خیلی اوضاعش خرابه!:D همه بفروشند فرار کنند سهم سفته بازیه :D

راستی! می دونم عمرا هیچکی گزارش فملی رو کامل نخونده! اما همین جوری محض اطلاع در گزارش جدید و پیش بینی، نرخ جهانی مس 6900 دیده شده! انقدر این 7500 رو نکوبید تو سر این بدبخت!

آقا سید ی لطفی بکن همون حجم مبنا رو پر کن حالا که سهمش به درد نمیخوره
                      ممنون :D
                      فواره چون بلند شود سرنگون شود

نظر

• مهربان
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 1675

.....سید یاسر شریعت عزیز......میتونی یه کمکی به من بکنی....
                        [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• سيد ياسر شريعت
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 4944

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
                          .....سید یاسر شریعت عزیز......میتونی یه کمکی به من بکنی....

=)) دکتر یعنی از سایت هم می ترسم دیگه! نه متاسفانه نمی تونم کمکت کنم :D

نظر

• مهربان
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 1675

=)) دکتر یعنی از سایت هم می ترسم دیگه! نه متاسفانه نمی تونم کمکت کنم :D
                            ....از سید اولاد پیغمبر بعیده.....:D
                            ..سید یاسر....پریروز تو یکی از این تاپیکا بهت گیر داده بودم حالا هم تاپیکو گم کردم هم پست خودمو....چجوری پیداش کنم.....
                            ...سید یاسر دیگه تاپیک بیلی حال نمیده.....دلم میخواد چترو تو تاپیک یه تحلیلگر باخدا:D:*وحرفه ای پهن کنم که سوتی کم نمیده....یه 20000هزار تا فایرا دارم....:">
                            [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• Salar
                              عضو عادی
                              • Apr 2013
                              • 130

آره دکتر
                              کلا باهنرو ملی مس خیلی بدن ;)، یعنی میشه تو این ماه مبارک یه معجزه ای چیزی بشه این باهنر یه دوره منفی تپل بخوره؟؟؟ می دونی که چی میگم؟
                              ولی فکر کنم دل اسیره آرزوهای محالهه از رویا بیام بیرون، نه؟؟؟؟
                              فولایم که رفت بره، واتیم که خیلی وقته رفته
                              نه اینطوری نمیشه دکتر، سهمات به درد خودت می خورن، اینقدر خوبن که میای بجنبی پریدن رفتن :D
                              راستی یه شرکت رنگسازیم بود که هیچی
                              الآن داری خجالت میکشی دیگهه، نهه؟
                              التماس دعا دکتر
                              در این بازار اگر سودیست با درویش خرسندیست/ خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی

نظر

• سيد ياسر شريعت
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 4944

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
                                ....از سید اولاد پیغمبر بعیده.....:D
                                ..سید یاسر....پریروز تو یکی از این تاپیکا بهت گیر داده بودم حالا هم تاپیکو گم کردم هم پست خودمو....چجوری پیداش کنم.....
                                ...سید یاسر دیگه تاپیک بیلی حال نمیده.....دلم میخواد چترو تو تاپیک یه تحلیلگر باخدا:D:*وحرفه ای پهن کنم که سوتی کم نمیده....یه 20000هزار تا فایرا دارم....:">
                                دکتر جون من خودم خوداظهاری می کنم! تاپیک شیران بود که گفته بودم اگه زیر 1000 بسازه خداحافظی می کنم از میادین!
                                قدمت رو چشم دکتر... بگیر سوتی هارو بلکه کمتر خواننده ها گمراه بشند ;;)
                                اما فایرا هر گز!
                                آخرین ویرایش توسط سيد ياسر شريعت؛ 2013/07/23, 11:07.

نظر

در حال کار...
                                X