بورس نوشته های "شریعت"...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سيد ياسر شريعت
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 4944

در اصل توسط king پست شده است View Post
    سلام.
    سید جان نظرت در مورد گروه ساختمان چیست؟
    با این وضع دلار و سکه باز قیمتهای ملک بالا خواهد رفت.
    برخی از سهمهای گروه مثل اس پ و ثغرب پی به ای 3 دارند!!!
    نمودار شاخص انبوه سازی هم نشان از صعود گروه می دهد.
    به نظر می رسد این گروه هم راه بانکی ها و خودرویی ها را بروند!
    درود بر شما؛
    با بالارفتن احتمالی قیمت مسکن بعد از این موافق نیستم اما با بالارفتن قیمت سهم های ساختمانی موافقم!
    کمی با بازر اختلاف فاز پیدا کرده بودند که در حال جبران شدنه در حال حاضر. به نظرم در سبد باشه یکی از نماینده های این گروه بسیار کم ریسک خواهد بود
    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• سيد ياسر شريعت
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 4944

در اصل توسط smm پست شده است View Post
      سلام آقای شریعت! این پیام شما و متانت همیشگی تان برای من خیلی قابل احترامه. من به جناب روحانی رای ندادم؛ ابایی هم از گفتن این امر ندارم؛

اما در این هفته در محل کارم که کاملن هم تخصصی هست؛ ی سری حتا به اعتقادات شخصی ام هم توهین کردن!! الحمدلله که آنچه خیر جامعه بود رخ داد و البته که ان شائ الله خیر مردم هم رخ بده.
      بیشتر بنویسید
      درود بر شما دوست عزیزم؛

صد البته که هر فردی با هر عقیده ای باید توسط دیگران محترم شمرده شود. شما هم هر نظر و عقیده ای نسبت به هر کسی در انتخابات داشتید محترم است از دید بنده. حتی من همیشه اکثر دوستانم از جناح مقابل سیاسی من هستند و هیچ گاه مشکلی پیش نیومده بینمون. ان شالله همه تلاش کنیم برای اعتلای روز افزون میهن عزیزمون. در کل نظر من همیشه دوری از افراط و تفریط و گرایش به سمت اعتدال بوده و هست.
      درود بر ایران و ایرانی...

نظر

• h00mi
        عضو فعال
        • Aug 2012
        • 504

رییس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان سنگ آهن:
        قیمت سنگ آهن آزاد شد
        طرح مذکور در جلسه ای میان مسئولان این صنعت و دولتمردان نهایی شد و به قطعیت رسید. از همین رو برای اجرایی شدن آن نیازی به مصوبه مجلس شورای اسلامی نیست و از این پس قیمت های تعیین شده در بورس کالا به عنوان نرخ های فروش محصولات این صنعت مبنای محاسبه قرار می گیرد.
        هفته گذشته طی جلسه ای که با حضور مدیر عامل شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران، نمایندگانی از سازمان توسعه تجارت ایران و جمعی دیگر از مسئولان برگزار شد، مقرر گردید تا از این پس قیمت سنگ آهن در بورس کالا و براساس مکانیزم عرضه و تقاضا تعیین گردد.
        رییس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان سنگ آهن ایران با بیان این مطلب در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز عنوان کرد: با توجه به تصمیمات این جلسه، نرخ این محصول آزاد شده و از این پس قیمت سنگ آهن به واسطه نظام عرضه و تقاضا در بورس کالا تعیین می شود.

مهرداد اکبریان ادامه داد: بیش از یکسال و نیم بود که موضوع دریافت عوارض از شرکت های سنگ آهنی در مجلس شورای اسلامی مطرح می شد. حال آنکه با تصویب این طرح، شرکت های مذکور نیز درصدد آزادسازی قیمت فروش محصولات خود برآمدند. چراکه با شرایط فعلی، شرکت های سنگ آهنی کشور علاوه بر پرداخت هزینه های فزآینده، محصولات خود را نیز با قیمتی پایین از قیمت های جهانی به شرکت های فولادی می فروشند و این امر به هیچ وجه منطقی نیست.

این مقام مسئول پیرامون قطعی شدن طرح آزاد سازی قیمت سنگ آهن گفت: طرح مذکور در جلسه ای میان مسئولان این صنعت و دولتمردان نهایی شد و به قطعیت رسید. از همین رو برای اجرایی شدن آن نیازی به مصوبه مجلس شورای اسلامی نیست و از این پس قیمت های تعیین شده در بورس کالا به عنوان نرخ های فروش محصولات این صنعت مبنای محاسبه قرار می گیرد.

اکبریان پیرامون چشم انداز شرکت های سنگ آهنی در شرایط جدید اظهار داشت: با توجه به رشد هزینه های این صنعت، آزادسازی قیمت سنگ آهن بیش از هر چیز به جبران رشد بهای تمام شده محصولات کمک کرده و افزایش حاشیه سود آن چندان رخ نخواهد داد. هرچند که آزادسازی قیمت ها در این حوزه اولین گام برای گسترش و بهبود شرایط گروه سنگ آهن می باشد.

وی در خاتمه با اشاره به یکی از نگرانی های موجود در این صنعت عنوان کرد: یکی از نگرانی های موجود در خصوص شرکت های سنگ آهنی بحث مطالبات آنها از شرکت های فولادی است؛ چراکه وضعیت معادنی همچون گل گهر و چادرملو زمانی رشد چشم گیری خواهد داشت که شرکت های فولادی نیز به موقع بدهی های خود را تسویه نمایند.

هر لحظه ی با تو بودنم محبوب است.. دور از تو همیشه در دلم آشوب است...
        هر وقت قرار است به من سر بزنی.. "اهواز" برای راه رفتن خوب است...

نظر

• سيد ياسر شريعت
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 4944

در اصل توسط askari0616 پست شده است View Post
          سلام، وقت بخیر
          سید جان تازه با تاپیکتون آشنا شدم، امیدوارم باب آشنایی باشه

یه سوال داشتم به نظرتون کدوم گروههایی الان ضریب بتای منفی دارن؟ چه مقدار هست؟؟
          سهمها رو هم اگه اطلاع دارید بفرمایید....
          ممنون
          درود بر جناب عسکری؛
          پیغامتون رو دیدم راجع به الگوریتم های متاهیوریستیک و حتما در اسرع وقت 1-2 مقاله و کتاب براتون ایمیل می کنم. در حال حاضر خودم دارم روی الگوریتم ژنتیک کار می کنم برای بهینه سازی سبد و اگر خدا بخواد و برنامه خوبی بتونم بنویسم حتما اطلاع خواهم داد.
          در مورد بتامنفی ها به ترتیب: قندی، دارویی، غذایی و در نهایت سیمانی ها عموما بتا منفی بوده اند

نظر

• سيد ياسر شريعت
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 4944

در اصل توسط arashaj74 پست شده است View Post
            جناب شریعت به نظرتون وسپه امسال چقدر میتونه بسازه؟
            1سوال دیگه:داشتم پیش بینی درآمد(بر اساس عملکرد 3ماهه 92) وامید(12/3/92) رو نگاه میکردم که دیدم جلوی پیش بینی سود 92 وسپه که مالک 74% اونه 0 نوشته و حسابش نکرده.علتش چیه؟
            در صورتی که مثلا در پیش بینی سود سال 91(بر اساس عملکرد 3ماهه 91) همین شرکت(4/12/91) سود سال 91 وسپه رو محاسبه کرده و تقریبا 7% درآمدهای وامید رو شامل میشده
            آیا واقعا برای سال92 سود وسپه رودر نظر نگرفته؟
            به نظرتون وامید امسال میتونه 150 بسازه؟
            با توجه به اینکه تمام زیره مجموعه های وامید رشدی بالای 100% رو از تابستون 91 تجربه کردن وامید فقط رشدی 45% داشته
            کلا به عنوان خرید کم ریسک چطوره؟
            درود بر آرش عزیز؛
            وامید رو بررسی کردم قبلا. حتما اگر نیت سرمایه گذاری بلند مدت دارید روی وامید حساب ویژه باز کنید... رشد زیر محموعه هاش از بقیه سرمایه گذاری ها بیشتر خواهد بود و بسیار هم جا مونده! فی المثل با میدکو مقایسه کنید... دارایی هاش 2 برابر میدکوست اما قیمتش؟!

نظر

• بابک پناهی
              عضو فعال
              • Dec 2010
              • 3208

دوستان این آزادسازی قیمت سنگ آهن بیشتر تاثیرشو رو کدوم سهم میزاره؟

1.کگل
              2.کچاد
              3.ومعادن
              4.وامید

فکر میکنم در شرایط فعلی کگل بهتر باشه...شاید
              آخرین ویرایش توسط بابک پناهی؛ 2013/06/22, 19:45.

نظر

• سيد ياسر شريعت
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 4944

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
                دوستان این آزادسازی قیمت سنگ آهن بیشتر تاثیرشو رو کدوم سهم میزاره؟

1.کگل
                2.کچاد
                3.ومعادن
                4.وامید

فکر میکنم در شرایط فعلی کگل بهتر باشه...شاید
                درود بر بابک عزیز؛
                اصلا شک نکن در گل گهر! حاشیه سود وحشتناکی که گل گهر داره کلا از بقیه معدنی ها جداش کرده. البته این مساله باعث میشه در کوتاه مدت تاثیرپذیریش از فاکتورهای محیطی مثل همین قضیه کمتر از چادرملو باشه اما اصلا کگل رو با هیچ شرکت معدنی دیگه نمیشه مقایسه کرد. اگه ومعادن و وامید به اینجا رسیده اند همه از صدقه سر کگل بوده...

نظر

• بابک پناهی
                  عضو فعال
                  • Dec 2010
                  • 3208

آقا پست بانکو تو این قیمتها چطور میبینید؟تکنیکالش که مستعد رشده

نظر

• noori
                    عضو عادی
                    • Oct 2012
                    • 206

سید عزیز سلام
                    در گذشته نیم نگاهی به فملی داشتید امروز نظرتون چیه به نظر تعدیل منفی داره من هم سنگین دارمش

نظر

• smm
                      عضو عادی
                      • Dec 2012
                      • 61

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                      درود بر بابک عزیز؛
                      اصلا شک نکن در گل گهر! حاشیه سود وحشتناکی که گل گهر داره کلا از بقیه معدنی ها جداش کرده. البته این مساله باعث میشه در کوتاه مدت تاثیرپذیریش از فاکتورهای محیطی مثل همین قضیه کمتر از چادرملو باشه اما اصلا کگل رو با هیچ شرکت معدنی دیگه نمیشه مقایسه کرد. اگه ومعادن و وامید به اینجا رسیده اند همه از صدقه سر کگل بوده...
                      جناب شریعت؛ من فهرست طرح های توسعه وسه فاز اونرو تا 1400 دیدم؛ سرم جدن سوت کشید؛ من باب آموزش هم شده میتونید یک کم این ها را کمّی کنید؟

با راه اندازی گهر زمین،من کمینه ی 250 تومنی را برای گل گهر می بینم؛یعنی الان پی برای 3!!!!:D

از باب پتانسیل های سهام؛ من گل گهر و فملی را واقعن نمی فهمم!! -سرمایه گذاری ها بماند!
                      مدنیت یعنی بدون قبولاندن حرف همدیگر بتوانیم از اندیشه‌های هم لذت ببریم

نظر

• سيد ياسر شريعت
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 4944

در اصل توسط noori پست شده است View Post
                        سید عزیز سلام
                        در گذشته نیم نگاهی به فملی داشتید امروز نظرتون چیه به نظر تعدیل منفی داره من هم سنگین دارمش
                        درود؛
                        غیر ممکنه تعدیل منفی داشته باشه امسال فملی! حتی 1% هم فکرش رو نکنید. اجازه بدید عزیزان انحرافی شرشون کنده بشه تا 1-2 ماه دیگه تا ببینید فملی یعنی چه! همیشه عرض کردم فملی رو به دید بیش از 2-3 سال بخرید!
                        بعضا میبینم که دوستان در سایت ها تحلیل می کنند که دلار نزولیست و قیمت جهانی هم زیر 7500 دلار پس تعدیل منفی داره سهم. این نشون دهنده عمق و فجیع بودن فقر تحلیل در بازاره که حتی مکانیزم قیمت گذاری در بورس کالا رو هم نمی دونند...
                        آخرین ویرایش توسط سيد ياسر شريعت؛ 2013/06/23, 09:02.

نظر

• سيد ياسر شريعت
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 4944

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
                          آقا پست بانکو تو این قیمتها چطور میبینید؟تکنیکالش که مستعد رشده
                          درود بر بابک عزیز؛
                          والا پست بانک یکم تحلیلش سخته چون از طرفی بایر افزایش سرمایه بده از طرفی دارایی ارزی خیلی خوبی داره از طرفی هنوز مشکلاتش کامل بر طرف نشده وووووو
                          الان که جو بانکی هام مثبته! بعید نیست رشد خوبی بکنه اما فاندش رو با اطمینان نمی تونم صحبت کنم به دلیل کمبود اطلاعات

نظر

• noori
                            عضو عادی
                            • Oct 2012
                            • 206

کمی دلگرمی حاصل شد ممنون

نظر

• m912s
                              عضو عادی
                              • Apr 2013
                              • 26

سلام برسید بزرگوار
                              اول بگم من در بورس تازه کارم و از راهنمایهای شما دوستان استفاده میکنم .با دوستی در خصوص فروم شما صحبت میکردم سوالی و مساله ای برایش مطرح است که گفت از شما کمک بگیرم.سوال ایشان این بود. در محاسبه NAV شرکتها سود بعد از تاریخ ترازنامه (گزارشها) چگونه و از چه گزارشی استخراج و محاسبه میگردد.
                              [B][COLOR="#0000CD"][COLOR="#0000FF"][CENTER][B]صبور باش و تنها و سربزیر و سخت[/B][/CENTER][/COLOR][/COLOR][/B]

نظر

• وحید نصیری
                                عضو فعال
                                • Dec 2012
                                • 594

سلام

چطوری دکتر یاسر ..... از میدون ونک برگشتی ؟

میگم یه چند تا سوال داشتم رو هم نرفته میشه 5 تا رو هم رفته میشه یکی ....

تو صورت های مالی یه قسمت هست به اسم موجودی نقدی .... پولی که میره تو این قسمت از سود شرکته ؟ یعنی مثلا اگه شرکتی سال قبل 2 میلیارد موجودی نقدی داشته ولی امسال 10 میلیارد این 8 میلیاردی که رشد کرده از سود شرکت برده شده ؟ و تو صورت سود و زیان نمیاد ؟

تعدیلات سنواتی هم سوال بعدی منه که این تعدیل سنواتی از کجا آمده و بهر چیست ..... مثل سود انباشته میمونه که قابل تقسیمه یا نه مثل موجودی نقدی میمونه که صرف رشد شرکت میشه ؟ اصلا چرا شرکتا تعدیل سنواتی میگیرند ؟

اندر باب طلب هم سوال داشتم که اینا باز تو صورت سود وزیان دیده میشه یا نه ؟

یه قرص استامینفون کدئین دار مهمون من ..... یه چایی هم بزن ..... برد روحانی هم به آحاد ملت ایران تبریک میگم .....

میگم رشد دارایی های جاری هم یه سواله ... :">

در آخر نظرت راجع به قیمت مس در آینده چیه ؟

راستی این ماده 141 که بعضی شرکتا مشمولش میشند تخفیفی هم داره ؟ منظورم مهلت زمانی هست تا کی بهشون مهلت میدند که این زیان رو جبران کنند چون الان تعدادی شرکت هستند که مشمول 141 هستند و دارند تو بورس چرخ میزنند .... به نظرم این حرکت باید از عجایب بورس ایران باشه
                                بهترین تفریح خوابه!

نظر

در حال کار...
                                X