بورس نوشته های "شریعت"...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • aria74482
    عضو جدید
    • Jul 2013
    • 10

سلام جناب شریعت
    میشه از فملیح برامون بگید ؟ خخخخخخخیلی ممنون میشم دکتر جان

نظر

• سيد ياسر شريعت
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 4944

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
      بازگشایی ونوین شاخص را حدود 205 واحد بالا خواهد برد...
      . 2.JPG

یادش بخیر یه زمان در جوانی یکی از تفریح هام تخمین محاسبات ریاضی بود :d
      إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• kianoshparsa
        عضو فعال
        • Jan 2013
        • 1218

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
        از دوستان عزیز لرستانیمون کسی این نماینده لر رو می شناسه که امروز تو صحن مجلس صحبت کرد؟ بنده خدا خیلی تحت فشار بوده گویا!

نمی دونم حسن کلیدساز با این نماینده ها چی کار می خواد بکنه! خدا بهش رحم کنه :D
        دوست عزیز حسن کلید ساز اصطلاح خوبی نیست ظاهرا دشمناش از روزاول استارت و زدند به نظرم در این زمان همه دوستداران اصلاحات و-امید وتدبیر باید مراقب باشند وبازیچه رقبا ودشمنا نباشند وناخواسته به بیراه برن
        مهم نیست که چقدر در جاده اشتباه پیش رفته ای! همین الان دور بزن
        kianosh.parsa@yahoo.com

نظر

• arak_bourse
          کاربر فعال
          • Nov 2010
          • 3802

سلام
          سید جان فردا چی بخریم؟
          تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• سيد ياسر شريعت
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 4944

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
            سلام
            سید جان فردا چی بخریم؟
            درود بر شما؛

همچنان روی گروی روی مثبت هستم
            حفاری با دید بلندمدت در منفی فردا خیلی خوبه
            از گروه دارو دتماد به کفش رسیده والبر هم احتمال زیاد حرکت خودش رو شروع خواهد کرد به زودی
            سیمانی ها اگر گیر بیان خیلی خوبند
            پاسارگاد به نظرم رالی خودش رو امروز شروع کرد و در صف خرید قطعا به همه میرسه با این حجم 50-100 میلیون معامله
            واتی به نظرم اگر فردا با صف ببنده میشه گفت برگشت روند اتفاق افتاده و تا سقف قبلی عجالتا بالا خواهد رفت
            از کاشی ها به نظرم کسعدی دیگه جایی برای منفی خوردن نداشته باشه کچینی هم قابل بررسیه
            از گروه ساختمان می تونید چند سهم خوب و قوی پیدا کنید. البته خودم کار نکردم روی اونها اما به نظر مناسب میان برای خرید
            إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• Spring2020
              عضو فعال
              • Jul 2013
              • 450

سلام

یه سوال؟

من از افزایش سرمایه استفاده نشده ی وبشهر خریدم تعدادی آنلاین. بعد با سهام شرکت تماس گرفتم گفتم نیازی هست که دوباره وجهی پرداخت کنم یا نه؟ بهم خندیدن گفتن چه وجهی دیگه خریدی دیگه!!! الان میبینم افزایش سرمایه رو فروختن و پولش رو ریختن گویا به حسابم. این یعنی چی؟؟؟
              آموزش زبان انگلیسی از مبتدی تا حرفه ای http://zaban4us.blogfa.com

نظر

• shahnam_eb
                عضو عادی
                • Jul 2013
                • 32

سلام

آقای شریعت امکان داره از دید تکنیکال کمی توضیح بر روی نماد واتی بدهید؟
                ممنونم

نظر

• zafar3000
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 1243

داروسازی فارابی
                  ارزش بازار :226 میلیارد تومان
                  شرکت دارای
                  1. 81.5 میلیارد تومان سود انباشته
                  پس تا اینجا مانده 145 میلیارد تومان
                  2. 35.5 درصد پخش هجرت با سرمایه 10 میلیارد تومان و با سود آوری 225 تومان که اگر در بورس با پی به ای 5 عرضه شود قیمت 1200 تومان می خورد یا 120 میلیارد تومان سهم دفارا می شود 42 میلیارد تومان
                  مانده تا اینجا از ارزش روز بازار 100 میلیارد تومان
                  3. شرکت دارای 100 درصد تولیدژلاتین کپسول ایران با سرمایه 4 میلیارد تومان که سود سال قبل آن اگر برمبنی سهمی 100 تومانی بگیریم معادل 200 تومان بوده است با پی بر ای 5 می شود 40 میلیارد تومان
                  مانده تا اینجا 60 میلیارد تومان
                  4. خود شرکت با سود عملیاتی 430 تومانی که پی به 3.5 می شود 1300 تومان یا با سرمایه 15 میلیارد تومانی می شود 195 میلیارد تومان
                  پس تا اینجا حداقل نزدیک 135 میلیارد تومان حباب منفی دارد

نظر

• samanson
                    عضو جدید
                    • Mar 2013
                    • 11

در اصل توسط samanson پست شده است View Post
                    سلام جناب شریعت بنظرتون من 15 درصد سبد رو به ثشرق بدم باتشکر
                    سلام و وقت بخیر درصورت امکان منو راهنمایی بفرمایید باتشکر

نظر

• بابک خان
                      عضو عادی
                      • Apr 2011
                      • 246

در اصل توسط بابک خان پست شده است View Post
                      سید جان سلام
                      با توجه به اطلاعات ثبت نامی که گذاشته بودین جهت کلاس دیروز برای واریز وجه از طریق کارت به کارت اقدام کردم شماره کارتی که معرفی کرده بودین به نام حسین نکویی به عنوان صاحب حساب درست بود ولی شماره حساب با شماره کارت داده شده همخوانی نداشت اگر ممکنه راهنمایی کنید.
                      به نظرم سید اینو ندید
                      من درجامعه ایی زندگی می کنم که دویدن سهم کسانی است که نمی رسندورسیدن حق کسانی که نمی دوند.

نظر

• einstein
                        عضو فعال
                        • Jun 2013
                        • 360

درخواست راهنمایی
                        من امروز جز اولین نفراتی بودم که وارد صف خرید خگستر شدم،زمانی که درخواسن من ثبت سیستم شد ،مجموع درخواستها 300000 بود که قاعدتاٌ باید درخواست من هم جز این 300 تا بوده،با این وجود علیرغم معامله بالای 300 هزار ،درخواست من انجام نشد.میخوام ببینم چگونه میتونیم بفهیمیم که دقیقاٌ نفر چندم از صفیم و چه حجمی جلوی ماست؟ممنمونم اگه راهنمایی کنید.

نظر

• داود
                          عضو فعال
                          • Dec 2012
                          • 378

سلام سید جان وتشکر از زحماتتان عزیز

میخواستم نظرتون در خصوص تعویض کفرا با توجه به بازدهی شارپی 50درصدی با وپاسار بدونم ممنون
                          شاید زندگی آن جشنی نباشدکه آرزویش راداشتی ،اما حال که به آن دعوت شده ای ،تامیتوانی زیبا برقص

نظر

• کاران
                            عضو عادی
                            • May 2013
                            • 94

با سلام خدمت دکتر عزیز
                            این شااله تو کلاس حضوری زیارتت میکنیم سید عزیز
                            دکتر جان یه سوال و یه زحمت براتون داشتم.میخواستم خواهش کنم یه نگاهی به آخرین گزارش کاذر بندازین
                            سال 91 سود عملیاتیش 118هزار و خورده ای رشد داشته که عدد جالبیه و 20 مرداد هم مجمع افزایش سرمایه 100% از انباشته داشته که البته نمیدونم به کجا رسیده.در ضمن کلی کسرا به قیمت تمام شده 600 تومن داره
                            میخواستم یه لطفی بکنین یه نگاه بندازین که بنیادیش مورد تاییدت هست یا خیر و قیمت بازگشایی مناسبش حدودا چقدر باید باشه(اگه بشه تا حدی پیش بینی کرد)
                            شاید برای خود شما هم سهم جالبی باشه
                            اگر این محبتو در حقم بکنین ممنون میشم.وقتی اخلاقتون خوبه آدم هم تحریک میشه سواستفاده کنه
                            پیشاپیش نهایت تشکر را دارم

نظر

• Aiming
                              ستاره دار(18)
                              • Jul 2012
                              • 2641

در اصل توسط einstein پست شده است View Post
                              درخواست راهنمایی
                              من امروز جز اولین نفراتی بودم که وارد صف خرید خگستر شدم،زمانی که درخواسن من ثبت سیستم شد ،مجموع درخواستها 300000 بود که قاعدتاٌ باید درخواست من هم جز این 300 تا بوده،با این وجود علیرغم معامله بالای 300 هزار ،درخواست من انجام نشد.میخوام ببینم چگونه میتونیم بفهیمیم که دقیقاٌ نفر چندم از صفیم و چه حجمی جلوی ماست؟ممنمونم اگه راهنمایی کنید.
                              اگه نرم افزار کارگزارتون تدبیر باشه در قسمت لیست خرید و فروش ها در ستون ردیف یه عددی رو داخل پرانتز نوشته از اون میتونید بفهمید نفر چندم صف هستید( دقت کنید نفر چندم و نه حجم سهام داخل صف) اما برای اینکه بفهمید چه حجمی جلوی شماست کافیه زمانی که درخواست خرید رو میزنید همزمان در صف ببینید چه حجمی قبل شما وارد سیستم شده...

در رابطه با اینکه چرا برای شما خرید صورت نگرفته ..اگه در مدت انتظار در صف هر گونه ویرایشی داشته باشید ( حتی تعداد سهام مورد نظر ) به آخر صف منتقل خواهید شد

امیدوارم پاسختون رو گرفته باشید- موفق باشی
                              وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• einstein
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 360

در اصل توسط Aiming پست شده است View Post
                                اگه نرم افزار کارگزارتون تدبیر باشه در قسمت لیست خرید و فروش ها در ستون ردیف یه عددی رو داخل پرانتز نوشته از اون میتونید بفهمید نفر چندم صف هستید( دقت کنید نفر چندم و نه حجم سهام داخل صف) اما برای اینکه بفهمید چه حجمی جلوی شماست کافیه زمانی که درخواست خرید رو میزنید همزمان در صف ببینید چه حجمی قبل شما وارد سیستم شده...

در رابطه با اینکه چرا برای شما خرید صورت نگرفته ..اگه در مدت انتظار در صف هر گونه ویرایشی داشته باشید ( حتی تعداد سهام مورد نظر ) به آخر صف منتقل خواهید شد

امیدوارم پاسختون رو گرفته باشید- موفق باشی
                                ممنونم بابت پاسختون،ولی من هیچ ویرایشی روی درخواستم انجام ندادم.مطمئن بودم که درخواستم انجام میشه ولی با تعجب دیدم که نشد.

نظر

در حال کار...
                                X