بورس نوشته های "شریعت"...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • حميد ١٠٠٠
    عضو عادی
    • Jul 2013
    • 51

در اصل توسط samanson پست شده است View Post
    سلام جناب شریعت بنظرتون من 15 درصد سبد رو به ثشرق بدم باتشکر
    سلام و وقت بخیر درصورت امکان منو راهنمایی بفرمایید باتشکر
    سلام استاد ممنون ميشوم اين سوال را پاسخ دهيد.
    سپاس

نظر

• arashsefid
      عضو عادی
      • Jan 2013
      • 205

سید کجایی که پردیس اطلاعیه اش را زد رو کدال
      ما که روی پردیسح ی سکته ناقص زدیم/:.weirdsmiley.:/

نظر

• rezasedghi
        عضو عادی
        • Feb 2013
        • 80

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
        درود بر شما؛

همچنان روی گروی روی مثبت هستم
        حفاری با دید بلندمدت در منفی فردا خیلی خوبه
        از گروه دارو دتماد به کفش رسیده والبر هم احتمال زیاد حرکت خودش رو شروع خواهد کرد به زودی
        سیمانی ها اگر گیر بیان خیلی خوبند
        پاسارگاد به نظرم رالی خودش رو امروز شروع کرد و در صف خرید قطعا به همه میرسه با این حجم 50-100 میلیون معامله
        واتی به نظرم اگر فردا با صف ببنده میشه گفت برگشت روند اتفاق افتاده و تا سقف قبلی عجالتا بالا خواهد رفت
        از کاشی ها به نظرم کسعدی دیگه جایی برای منفی خوردن نداشته باشه کچینی هم قابل بررسیه
        از گروه ساختمان می تونید چند سهم خوب و قوی پیدا کنید. البته خودم کار نکردم روی اونها اما به نظر مناسب میان برای خرید
        خرید والبر و خرید دتماد در کف امروز
        [B][/B][COLOR="#008000"]در من زندانی ستمگری است که به آواز زنجیرش خو نمی کرد....[/COLOR]

نظر

• سيد ياسر شريعت
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 4944

درود بر دوستان عزیز؛

از دیروز صبح تا همین الان فرصت رصد بازار رو نداشتم فقط آخر وقت که رسیدم پاسارگاد رو به صف فروختم اونم بصورت هیجانی! فردا معلوم میشه درست بوده یا نه!

فقط یک سوال دارم... اون عزیز دلی که وقتی پایانی سهم 372 تومانه حق فملی رو در 239 فروخت کی بود؟ وجدانا اگه بیاد فایل مربوط به فروشش رو اینجا یا در پیغام خصوصی برای من نشون بده قول میدم یک جایزه عالی بهش بدم! مثلا چندتا پامچال بهش میدم که یک ماه دیگه 2000 بفروشه راحت....

عجایبی در بورس ما پیدا می شوند بد عجیییب!!
          إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• mostafa62
            عضو جدید
            • Jul 2013
            • 18

با عرض سلام خدمت استاد عزيز
            ميخواستم بدونم پامچال كه حقوقي قوي نداره و كسي هم عرضه نميكنه چطور تا يك ماهه ديگه رو 2000 تومان قرار ميگيره؟
            سوالم فقط جهت يادگيريه ممنون

نظر

• سيد ياسر شريعت
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 4944

در اصل توسط mostafa62 پست شده است View Post
              با عرض سلام خدمت استاد عزيز
              ميخواستم بدونم پامچال كه حقوقي قوي نداره و كسي هم عرضه نميكنه چطور تا يك ماهه ديگه رو 2000 تومان قرار ميگيره؟
              سوالم فقط جهت يادگيريه ممنون
              درود؛
              سهمی که 18 تاست حجم مبناش این حرف ها رو نداره دیگه دوست من. اما در عین حال تا چند روز دیگه آگهی مجمع سالیانه میاد و بعد مجمع بدون محدودیت نوسان قیمت باز خواهد شد

نظر

• سيد ياسر شريعت
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 4944

در اصل توسط aria74482 پست شده است View Post
                سلام جناب شریعت
                میشه از فملیح برامون بگید ؟ خخخخخخخیلی ممنون میشم دکتر جان
                درود؛ به نظرم فاصله کاملا بی معنیه و برای خرید و واریز 100 تومان و حتی واریز نکردن وجه برای فروش حق های استفاده نشده کاملا مناسبه

در اصل توسط Spring2020 پست شده است View Post
                سلام

یه سوال؟

من از افزایش سرمایه استفاده نشده ی وبشهر خریدم تعدادی آنلاین. بعد با سهام شرکت تماس گرفتم گفتم نیازی هست که دوباره وجهی پرداخت کنم یا نه؟ بهم خندیدن گفتن چه وجهی دیگه خریدی دیگه!!! الان میبینم افزایش سرمایه رو فروختن و پولش رو ریختن گویا به حسابم. این یعنی چی؟؟؟
                خیر دوست من خود بخود وقتی حق تقدم استفاده نشده رو می خرید کارگزاری 100 تومانش رو هم از حسابتون کم می کنه و نیازی به پرداخت مجدد نیست
                در اصل توسط shahnam_eb پست شده است View Post
                سلام

آقای شریعت امکان داره از دید تکنیکال کمی توضیح بر روی نماد واتی بدهید؟
                ممنونم
                درود؛ تکنیکال رو از جناب پناهی و محلوجی و مختاری و مهرورز بپرسید بهتره. بنده بنیادی کار می کنم و فعلا هستم با سهم

سلام و وقت بخیر درصورت امکان منو راهنمایی بفرمایید باتشکر

در اصل توسط بابک خان پست شده است View Post
                به نظرم سید اینو ندید
                بابک جان وجه رو به حساب منتقل کردید یا کارت به کارت کردید؟ حساب اشتباه بود یا به نام فردی دیگر؟

در اصل توسط داود پست شده است View Post
                سلام سید جان وتشکر از زحماتتان عزیز

میخواستم نظرتون در خصوص تعویض کفرا با توجه به بازدهی شارپی 50درصدی با وپاسار بدونم ممنون
                درود بر شما؛ کفرا وحشیانه به جلو می تازد اما من بودم روی 3000 خارج می شدم. هرچند امسال می تونه تا 700 تومان هم سود بسازه!

در اصل توسط کاران پست شده است View Post
                با سلام خدمت دکتر عزیز
                این شااله تو کلاس حضوری زیارتت میکنیم سید عزیز
                دکتر جان یه سوال و یه زحمت براتون داشتم.میخواستم خواهش کنم یه نگاهی به آخرین گزارش کاذر بندازین
                سال 91 سود عملیاتیش 118هزار و خورده ای رشد داشته که عدد جالبیه و 20 مرداد هم مجمع افزایش سرمایه 100% از انباشته داشته که البته نمیدونم به کجا رسیده.در ضمن کلی کسرا به قیمت تمام شده 600 تومن داره
                میخواستم یه لطفی بکنین یه نگاه بندازین که بنیادیش مورد تاییدت هست یا خیر و قیمت بازگشایی مناسبش حدودا چقدر باید باشه(اگه بشه تا حدی پیش بینی کرد)
                شاید برای خود شما هم سهم جالبی باشه
                اگر این محبتو در حقم بکنین ممنون میشم.وقتی اخلاقتون خوبه آدم هم تحریک میشه سواستفاده کنه
                پیشاپیش نهایت تشکر را دارم
                ان شالله در خدمتتون خواهیم بود دوست عزیز؛
                والا نسوزها اوضاعشون از پارسال خیلی فرق کرده اما هیچ کردوم رو اصلا با کفرا نباید قیاس کرد. کاذر هم اوضاعش از زیان دهی به سودآوری رسید اما بعید می دونم خیلی از اینجا به بعد رشد شارپ داشته باشه. در مورد سرمایه گذاری های شرکت هم بله درسته فرمایشتون. کسرا بعد از افزایش سرمایه جذاب میشه

در اصل توسط arashsefid پست شده است View Post
                سید کجایی که پردیس اطلاعیه اش را زد رو کدال
                ما که روی پردیسح ی سکته ناقص زدیم/:.weirdsmiley.:/
                مبارکه دیگه. بالاخره صعودش رو شروع کرد. من که برای تامین وجه پارس پامچال ناچارا فروختمش اما ان شالله سود خوبی خواهید کرد :)

نظر

• کاظمی
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 331

سلام جناب شریعت ...فکر کنم انتظار سود 80 الی 100 درصدی از حق پردیس با آگهی جدیدش دور از انتظار نباشه؟؟؟؟؟؟؟؟/:.wacsmiley.:/
                  تومپندارکه خاموشی من...هست برهان فراموشی من...

نظر

• Spring2020
                    عضو فعال
                    • Jul 2013
                    • 450

ممنون آقای شریعت عزیز. پس چرا حق تقدم فروش رفته و پولش به حسابم ریخته شده و به سهم تبدیل نشده؟ :( عجب مملکتی داریما

راستی این فباهنر خیلی اعصاب منو بهم ریخته تا میرسه به 320 که من از ضرر خارج بشم هی عقب میشینه :((( چه کنم استاد؟
                    آموزش زبان انگلیسی از مبتدی تا حرفه ای http://zaban4us.blogfa.com

نظر

• under line
                      عضو عادی
                      • Jul 2013
                      • 137

سلام سید جان من مقداری کربن دارم و باید این سهمو تا20 یا 30 روز آینده بفروشم به نظر شما الان بفروشم بهتره یا خیر؟؟؟؟؟؟؟/1کوچولو هم راجع به فاذر لطف کنین که آیا با فاسمین تعویض بنمایم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بسیار ممنون از لطف بی دریغتان/.:biggrinsmiley.:/
                      [SIZE=4][FONT=comic sans ms][COLOR=#cc99ff]من1 [/COLOR][COLOR=#800080]پرندم [/COLOR][COLOR=#cc6699]ارزو داررررررررررررررررم'@-@L-)[/COLOR][/FONT][/SIZE]

نظر

• sepehr.pcc
                        عضو جدید
                        • Jul 2013
                        • 14

درود؛
                        سهمی که 18 تاست حجم مبناش این حرف ها رو نداره دیگه دوست من. اما در عین حال تا چند روز دیگه آگهی مجمع سالیانه میاد و بعد مجمع بدون محدودیت نوسان قیمت باز خواهد شد
                        سلام ، ایا شسینا هم مثل پامچاله ، یه تحلیل بدید ممنون میشم

نظر

• vahid_sh
                          عضو فعال
                          • Jul 2013
                          • 388

جناب شریعت خسته نباشید
                          اگه ممکنه لطف کنید و در مورد حتاید و توریل هم راهنمایی بفرمایید. به نظرتون امیدی بهشون هست ؟
                          با تشکر فراوان

نظر

• بابک خان
                            عضو عادی
                            • Apr 2011
                            • 246

درود؛

بابک جان وجه رو به حساب منتقل کردید یا کارت به کارت کردید؟ حساب اشتباه بود یا به نام فردی دیگر؟

:)
                            سید عزیز سلام
                            معمولا وقتی میخوای کارت به کارت کنی بعد از وارد کردن مبلغ و شماره کارت مقصد صفحه ایی نمایش داده میشه تا اطلاعاتی رو که وارد کردی چک کنی اینجا در کناره شماره کارت مقصد شماره حسابشم نوشته میشه این شماره حساب با شماره حسابی که دادید یکی نیست .
                            من درجامعه ایی زندگی می کنم که دویدن سهم کسانی است که نمی رسندورسیدن حق کسانی که نمی دوند.

نظر

• einstein
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 360

آقا این انصافه خداوکیلی،دوهفته اس میگیم خگستر بخرید ،تحلیل میذاریم،حساب کتاب میکنیم ،آخرش خودمونو گذاشتید انتهای صف.دو روزه که اول صب زنبیل می زاریم ولی خبری نیست که نیست.البته من هر چه نقد داشتم خریده بودم ولی متاسفانه خریدام کامل نشده بود.

نظر

• matin
                                ستاره دار (14)
                                • Mar 2013
                                • 650

سلام جناب شریعت.
                                وپاسار امروز حجم معاملات 140 میلیونی رو تجربه کرد و در لحظات پایانی بازار سطح قیمتی 1960 رو هم لمس نمود.
                                به نظرتون چند روز آینده وضعیتش ریزشی خواهد بود؟
                                إنَّمَا تَنْتَقِلُونَ مِنْ دَارٍ إلَی‌ دَارٍ
                                "ما ابد در پیش داریم؛ هستیم که هستیم"

نظر

در حال کار...
                                X