بورس نوشته های "شریعت"...
Collapse
X
-
سید کجایی که پردیس اطلاعیه اش را زد رو کدال
ما که روی پردیسح ی سکته ناقص زدیم/:.weirdsmiley.:/
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postدرود بر شما؛
همچنان روی گروی روی مثبت هستم
حفاری با دید بلندمدت در منفی فردا خیلی خوبه
از گروه دارو دتماد به کفش رسیده والبر هم احتمال زیاد حرکت خودش رو شروع خواهد کرد به زودی
سیمانی ها اگر گیر بیان خیلی خوبند
پاسارگاد به نظرم رالی خودش رو امروز شروع کرد و در صف خرید قطعا به همه میرسه با این حجم 50-100 میلیون معامله
واتی به نظرم اگر فردا با صف ببنده میشه گفت برگشت روند اتفاق افتاده و تا سقف قبلی عجالتا بالا خواهد رفت
از کاشی ها به نظرم کسعدی دیگه جایی برای منفی خوردن نداشته باشه کچینی هم قابل بررسیه
از گروه ساختمان می تونید چند سهم خوب و قوی پیدا کنید. البته خودم کار نکردم روی اونها اما به نظر مناسب میان برای خرید[B][/B][COLOR="#008000"]در من زندانی ستمگری است که به آواز زنجیرش خو نمی کرد....[/COLOR]
نظر
-
درود بر دوستان عزیز؛
از دیروز صبح تا همین الان فرصت رصد بازار رو نداشتم فقط آخر وقت که رسیدم پاسارگاد رو به صف فروختم اونم بصورت هیجانی! فردا معلوم میشه درست بوده یا نه!
فقط یک سوال دارم... اون عزیز دلی که وقتی پایانی سهم 372 تومانه حق فملی رو در 239 فروخت کی بود؟ وجدانا اگه بیاد فایل مربوط به فروشش رو اینجا یا در پیغام خصوصی برای من نشون بده قول میدم یک جایزه عالی بهش بدم! مثلا چندتا پامچال بهش میدم که یک ماه دیگه 2000 بفروشه راحت....
عجایبی در بورس ما پیدا می شوند بد عجیییب!!إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط mostafa62 پست شده است View Postبا عرض سلام خدمت استاد عزيز
ميخواستم بدونم پامچال كه حقوقي قوي نداره و كسي هم عرضه نميكنه چطور تا يك ماهه ديگه رو 2000 تومان قرار ميگيره؟
سوالم فقط جهت يادگيريه ممنون
سهمی که 18 تاست حجم مبناش این حرف ها رو نداره دیگه دوست من. اما در عین حال تا چند روز دیگه آگهی مجمع سالیانه میاد و بعد مجمع بدون محدودیت نوسان قیمت باز خواهد شدإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط aria74482 پست شده است View Postسلام جناب شریعت
میشه از فملیح برامون بگید ؟ خخخخخخخیلی ممنون میشم دکتر جان
در اصل توسط Spring2020 پست شده است View Postسلام
یه سوال؟
من از افزایش سرمایه استفاده نشده ی وبشهر خریدم تعدادی آنلاین. بعد با سهام شرکت تماس گرفتم گفتم نیازی هست که دوباره وجهی پرداخت کنم یا نه؟ بهم خندیدن گفتن چه وجهی دیگه خریدی دیگه!!! الان میبینم افزایش سرمایه رو فروختن و پولش رو ریختن گویا به حسابم. این یعنی چی؟؟؟
در اصل توسط shahnam_eb پست شده است View Postسلام
آقای شریعت امکان داره از دید تکنیکال کمی توضیح بر روی نماد واتی بدهید؟
ممنونم
در اصل توسط samanson پست شده است View Postسلام و وقت بخیر درصورت امکان منو راهنمایی بفرمایید باتشکر
در اصل توسط بابک خان پست شده است View Postبه نظرم سید اینو ندید
در اصل توسط داود پست شده است View Postسلام سید جان وتشکر از زحماتتان عزیز
میخواستم نظرتون در خصوص تعویض کفرا با توجه به بازدهی شارپی 50درصدی با وپاسار بدونم ممنون
در اصل توسط کاران پست شده است View Postبا سلام خدمت دکتر عزیز
این شااله تو کلاس حضوری زیارتت میکنیم سید عزیز
دکتر جان یه سوال و یه زحمت براتون داشتم.میخواستم خواهش کنم یه نگاهی به آخرین گزارش کاذر بندازین
سال 91 سود عملیاتیش 118هزار و خورده ای رشد داشته که عدد جالبیه و 20 مرداد هم مجمع افزایش سرمایه 100% از انباشته داشته که البته نمیدونم به کجا رسیده.در ضمن کلی کسرا به قیمت تمام شده 600 تومن داره
میخواستم یه لطفی بکنین یه نگاه بندازین که بنیادیش مورد تاییدت هست یا خیر و قیمت بازگشایی مناسبش حدودا چقدر باید باشه(اگه بشه تا حدی پیش بینی کرد)
شاید برای خود شما هم سهم جالبی باشه
اگر این محبتو در حقم بکنین ممنون میشم.وقتی اخلاقتون خوبه آدم هم تحریک میشه سواستفاده کنه
پیشاپیش نهایت تشکر را دارم
والا نسوزها اوضاعشون از پارسال خیلی فرق کرده اما هیچ کردوم رو اصلا با کفرا نباید قیاس کرد. کاذر هم اوضاعش از زیان دهی به سودآوری رسید اما بعید می دونم خیلی از اینجا به بعد رشد شارپ داشته باشه. در مورد سرمایه گذاری های شرکت هم بله درسته فرمایشتون. کسرا بعد از افزایش سرمایه جذاب میشه
در اصل توسط arashsefid پست شده است View Postسید کجایی که پردیس اطلاعیه اش را زد رو کدال
ما که روی پردیسح ی سکته ناقص زدیم/:.weirdsmiley.:/إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
ممنون آقای شریعت عزیز. پس چرا حق تقدم فروش رفته و پولش به حسابم ریخته شده و به سهم تبدیل نشده؟ :( عجب مملکتی داریما
راستی این فباهنر خیلی اعصاب منو بهم ریخته تا میرسه به 320 که من از ضرر خارج بشم هی عقب میشینه :((( چه کنم استاد؟آموزش زبان انگلیسی از مبتدی تا حرفه ای http://zaban4us.blogfa.com
نظر
-
سلام سید جان من مقداری کربن دارم و باید این سهمو تا20 یا 30 روز آینده بفروشم به نظر شما الان بفروشم بهتره یا خیر؟؟؟؟؟؟؟/1کوچولو هم راجع به فاذر لطف کنین که آیا با فاسمین تعویض بنمایم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بسیار ممنون از لطف بی دریغتان/.:biggrinsmiley.:/[SIZE=4][FONT=comic sans ms][COLOR=#cc99ff]من1 [/COLOR][COLOR=#800080]پرندم [/COLOR][COLOR=#cc6699]ارزو داررررررررررررررررم'@-@L-)[/COLOR][/FONT][/SIZE]
نظر
-
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postدرود؛
بابک جان وجه رو به حساب منتقل کردید یا کارت به کارت کردید؟ حساب اشتباه بود یا به نام فردی دیگر؟
:)
معمولا وقتی میخوای کارت به کارت کنی بعد از وارد کردن مبلغ و شماره کارت مقصد صفحه ایی نمایش داده میشه تا اطلاعاتی رو که وارد کردی چک کنی اینجا در کناره شماره کارت مقصد شماره حسابشم نوشته میشه این شماره حساب با شماره حسابی که دادید یکی نیست .من درجامعه ایی زندگی می کنم که دویدن سهم کسانی است که نمی رسندورسیدن حق کسانی که نمی دوند.
نظر
-
سلام جناب شریعت.
وپاسار امروز حجم معاملات 140 میلیونی رو تجربه کرد و در لحظات پایانی بازار سطح قیمتی 1960 رو هم لمس نمود.
به نظرتون چند روز آینده وضعیتش ریزشی خواهد بود؟إنَّمَا تَنْتَقِلُونَ مِنْ دَارٍ إلَی دَارٍ
"ما ابد در پیش داریم؛ هستیم که هستیم"
نظر
نظر