کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام آقای شریعت
خرید فملی در قیمت 3800 پیشنهاد میکنید؟
درود؛
به نظرم بسيار كم ريسكه و جاي افت چنداني هم نداره. البته كمي جلوتر يه محدوده مقاومتي داره تا حدود 415 تومان كه اگر رد كنه افق جديدي خواهد ديد. هم مي تونيد اينجا بخريد هم اينكه با پولتون كار كنيد و وقتي مقاومت شكسته شد بخريد. فملي هميشه فرصت خريد ميده در ابتداي حركتش
از اینکه می بینم سید عزیز هم نوسان گیر شده اند بسی خورسندم!
سید جان بنیادی و از این کارا؟
جناب موسوي عزيز من هميشه حدود 1/4 تا 1/5 از هر سهمم رو براي همچين نوسان هايي اختصاص ميدم كه معمولا به صف خريد مي فروشم و 1-2 روز بعد از صف فروش مي خرم!
بقيش ثابت ميمونه و كماكان ديدم بلندمدته :)
جناب موسوي عزيز من هميشه حدود 1/4 تا 1/5 از هر سهمم رو براي همچين نوسان هايي اختصاص ميدم كه معمولا به صف خريد مي فروشم و 1-2 روز بعد از صف فروش مي خرم!
بقيش ثابت ميمونه و كماكان ديدم بلندمدته :)
سید جان شما کارت درست،اینو زمان به من ثابت کرده
ارادتمندیم:x
با سلام جناب شریعت نظرتون راجع به شبند ر چیه آیا توان عبور از 1500 رو داره؟
والا بنده بسيار پر ريسك ميبينم اين سهم رو. حتي اگر تا 2 تومان هم بخواد رشد كنه من اصلا سمتش نميرم. شما فقط 2دليل ميتونيد داشته باشيد براي اينكه شبندر بريد بخريد:
1-قبلا خريد داشتيد و ميانگين خريدتون خيلي پايينه توي شبندر
2- حجم پولتون مثلا بلاي 50 ميليارد تومانه و هر سهمي رو نمي تونيد انتخاب كنيد براي ورود
در غير اين دو حالت من توصيه اي به ورود به شنبدر ندارم علي رغم تمام ارزندگي هايي كه داشته و اون رو تا اينجا بالا اورده
نظر