کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
عذر خواهی بنده را پذیرا باشید از اینکه به دلیل مشغله کاری و همچنین نزدیک شدن به امتحان جامع کمی زمانم برای فعالیت های فروم محدود شده. البته سعی می کنم خرید و فروش های اصلی خودم رو در تاپیک امروز چه کردید چرا بنویسم. در حال حاضر هم سبد بنده همچنان از سهم های کوچک و بتا منفی تشکیل شده و حدودا بصورت زیر:
50 درصد پامچال،
12 درصد حتوکا،
10 درصد قثابت،
10 درصد دتماد و والبر،
5 درصد فراور،
5 درصد فملی،
3 درصد سایر،
5 درصد نقد
در ضمن دوستان عزیزی که بابت دوره بنیادی سوال می پرسند؛ دوره پیشرفته از پنج شنبه مورخ 4 مهرماه آغاز خواهد شد و برای اطلاعات بیشتر میتونید به لینک های زیر مراجعه کنید:
با عرض شرمندگي بايد عرض كنم كلاس دوره بنيادي پيشرفته با يك هفته تاخير آغاز خواهد شد.
جهت ثبت نام هم تا 2روز قبل آغاز دوره زمان هست كه از لينك هاي بالا مي تونيد اقدام كنيد.
سبد بنده هم به اين شكله:
پامچال 45 درصد
كسرا 15 درصد
حتوكا 7.5 درصد
دتماد 7.5 درصد
فراور 7 درصد
كسعدي 5 درصد
فملي 5 درصد
8 درصد نقد كه احتمالا تامين مالي بيروني كنم مجددا
سلام یاسر خان،
آندرنالین خونتون پایین اومده کمتر فروم نویسی میکنید@};-
تو سبدتون سیمانی ندارید، این گروه رو مستعد رشد نمیدونید؟ یا ...
اگر نظرتون را درباره سیمانی ها و ساختمانی ها بگید ممنون میشم
با سپاس فراوان
جناب شريعت خواستم تشكر كنم از معرفي كسعدي در صف فروش چند روز پيش ، تاكيدي كه كرديد كه حقوقي با سهم كار داره خيلي براي من جالب بود و سهم هم الان دو روزه كه برگشته و صفه خريده
دکتر شریعت عزیز سلام
در مورد شپارس بنده با توجه به مفروضات شرکت و با توجه به روش محاسبه ارزش شرکت بر اساس سود سال جاری
به نتیجه ای نرسیدم که حالا باید چه حاشیه سودی برای اون لحاظ کنم زیرا در سال های گذشته حاشیه سود بسیار متفاوتی(از 3 تا 13 !!!) داشته اند ممنون میشم بیشتر راهنمایی بفرمائید....
(جدول زیر بر اساس مفروضات هستش که البته من در ارز مبادلاتی به ازای هر سهم 5 تومن تعدیل هم تونستم کشف کنم!!!! )
درود بر شما
لینک ثبت نام رو پیدا نکردم
جناب شریعت شروع کلاسها از چه تاریخیه و محل برگزاریش کجاست ؟
من ساکن کرج هستم و محل برگزاری برام مهمه
موضوع دیگه اینکه چه روزها و چه ساعتیه و چند جلسه است ؟
و نکته آخر البته جسارتا هزینه دوره چقدره؟
ببخشید خیلی سوال پرسیدم
امیدوارم همیشه سلامت و پرسود باشید
درود بر شما
لینک ثبت نام رو پیدا نکردم
جناب شریعت شروع کلاسها از چه تاریخیه و محل برگزاریش کجاست ؟
من ساکن کرج هستم و محل برگزاری برام مهمه
موضوع دیگه اینکه چه روزها و چه ساعتیه و چند جلسه است ؟
و نکته آخر البته جسارتا هزینه دوره چقدره؟
ببخشید خیلی سوال پرسیدم
امیدوارم همیشه سلامت و پرسود باشید
درود بر شما؛
لینک ثبت نام در صفحات قبلی موجوده می تونید از شنبه (فعلا در حال تغییر سرور هستیم و سایت در دسترس نیست) به سایت www.boursevand.com مراجعه کنید و در بخش دوره های آموزشی ثبت نام کنید. زمان برگزاری کلاس از پنج شنبه هفته آتی به مدت 4هفته خواهد بود. زمان کلاس هم 8:30 تا 12:30 روزهای پنج شنبه مجموعا 16 ساعت و مکان برگزاری هم احتمال بسیار زیاد کارکزاری صبا تامین واقع در میدان آرژانتین خواهد بود. تمام موارد دیگر مثل هزینه و سرفصل ها و... در لینک های ثبت نام ارائه شده
نظر