با سلام ودرود میخواستم نظرتون درباره خصدرا بدونم ایا درست هست تا حدود 3000 تومان قیمت میخورد ؟ خواهشمند است توضیحی بفرمایید...با تشکر
بورس نوشته های "شریعت"...
Collapse
X
-
نظر تحلیلی
در حسابداری سود را به عملیاتی و غیر عملیاتی تقسیم می کنند.آنچه در این تقسیم بندی هدف بوده است ،تکرار پذیری یا عدم تکرار پذیری سود یا بخشی از آن است.برای همین هم هست که شرکتها مجبورند سود عملیات متوقف شده را جداگانه نمایش بدهند تا استفاده کننده بداند که قرار نیست این سود (هر چند ماهیتاٌ عملیاتی باشد) در سنوات آتی تکرار شود.بصورت پیش فرض سود عملیاتی را سود تکرار پذیر و سود غیر عملیاتی را تکرار ناپذیر میدانیم در صورتیکه همیشه اینطور نیست.چه بسا شرکتی دارای توان مالی خوبی باشد یا بازار فروشش به نحوی باشد که مبلغ حاصل از فروش را بصورت پیش دریافت از مشتریان اخذ نماید و از طریق سرمایه گذاری کوتاه مدت و اوراق قرضه سود خوبی کسب کند.این سود هر چند غیر عملیاتی است ،ولی تکرار پذیر است و باید در تحلیلهای ارزشگذاری سهام به دیده سود عملیاتی به آن نگاه کرد.در مواردی مانند آنچه در سال جاری و اواخر سال قبل در کشور ما رخ داد ،به دلیل شرایط خاص اقتصادی شرکتها قادر به شناسی سود قابل ملاحطه ای شدند.این سود حتی اگر عملیاتی باشد برای مبنا قرار دادن در تحلیل ارزشگذاری سهام باید به دقت ارزیابی و از تکرار پذیری آن اطمینان حاصل شود.عدم توجه به این نکته می تواند زیان جبران ناپذیری بخصوص در زمان ارئه پیش بینی سود سال آینده داشته باشد.
نکته ای که در تحلیل سود بخشی از صنایع توجه مرا جلب کرد،آهنگ کاهشی در سه ماهه های متوالی است.هر چند شرکت تعدیل سود مثبت دهد ولی آنچه اهمیت دارد روند کاهشی این سود است.بعنوان مثال شرکتی در سه ماهه اول 40% سود را پوشش می دهد،پیش بینی خیلی این است که سود این شرکت 160% سود اعلامی است و با این پیش بینی که شرکت تا پایان سال تعدیل 60% خواهد داشت فدر قیمتهای بالا اقدام به خرید می کنند .ولی می بینیم این شرکت در گزارش شش ماهه مثلاٌ 70% سود را پوشش داده شده اعلام می کند.خیلی از دوستان بدون توجه به کاهش 20% پیش بینی اولیه ،فقط هدف قیمتی شان را تعدیل می کنند بطوریکه حالا با انتظار تعدیل 40% در سود شرکت ،هدف قیمتی کمی کمتر از براورد قبل اشان (ولی همچنان افزایشی) از قیمت سهم دارند.در صورتیکه اگر با این دید نگاه کنیم که تداوم این روند کاهشی در سود های سه ماهه ،باعث کاهش سود اعلامی دز سال بعد نسبت به سود سال قبل خواهد شد. واینجاست که یه عده می فهمند کلاه سرشان رفته است.چرا که بازار با توجه به سود آن سال سهم را قیمت گذاری می کند و قرار نیست برای همیشه سهم با سود افسانه ای سال 91 و 92 قیمت گذاری شود.
نظر
-
در اصل توسط aahmad پست شده است View Postدوست عزیز حسن کلید ساز اصطلاح خوبی نیست ظاهرا دشمناش از روزاول استارت و زدند به نظرم در این زمان همه دوستداران اصلاحات و-امید وتدبیر باید مراقب باشند وبازیچه رقبا ودشمنا نباشند وناخواسته به بیراه برن
آقای نماینده هم از مردم بزرگوار لرستان تعریف کنه ولی متاسفانه خراب کرد.
نظر
-
ناو والبر رو کارگزاری بانک رفاه 478تومن بدست اورده .اینجور که نشون مبده ارزنده نیست پس؟نظرت چیه؟
نظر
-
-
در اصل توسط ahmad_sh110 پست شده است View Postناو والبر رو کارگزاری بانک رفاه 478تومن بدست اورده .اینجور که نشون مبده ارزنده نیست پس؟نظرت چیه؟در اصل توسط کارآمد پست شده است View Postاین سوال سوال منم هست ممنون میشم جواب بدید جناب شریعت خیلی وقته این سهمو دارم نظرشما هم گویا مثبت بود روی این سهم
متاسفانه دوستان در محاسبه NAV به فاکتور مهمی مثل مدیریتی بودن سهام کمتر توجه می کنند. برای مثال ارزش سهام شرکت در شرکت هایی مثل تولید دارو، گروه سبحان، پخش البرز و... باید حداقل دو برابر ارزش بازار فعلی محاسبه بشه. سهامدار عمده با این درصد مالکیت خیلی ارزشمنده.
در کنار این قطعا امثال سود شرکت بیشتر از چیزی که اعلام کرده خواهد بود. هم از طرفی انتظار تعدیل های اتی از زیرمجموعه ها میره هم از سویی درصد تقسیم رو محتاطانه و پایین تر از متوسط تقسیم سال های گذشته دیده. مثلا شرکتی که پارسال نزدیک 90 درصد تقسیم کرده امثال نمیاد به سهامدار عمدش 70 درصد تقسیم کنه!!إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط meisam_em پست شده است View Postبا سلام ودرود میخواستم نظرتون درباره خصدرا بدونم ایا درست هست تا حدود 3000 تومان قیمت میخورد ؟ خواهشمند است توضیحی بفرمایید...با تشکر
خصدرا ریسکش زیاده این همه سهم خوب ریخته توی بازار. بازدهی مورد انتظارش به اندازه ریسکش نیست
در اصل توسط mojtaba.h پست شده است View Postسلام
سید عزیز لطف می کنید نظرتون را در مورد کرازی بفرمایید
با صف فروش که داره نگه داریم یا اگه فرصت داد بدیم بره
اشتباه کردم و رو 370 ندادم بره طمع بعضی موقع کار دست آدم می ده:(إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
درود؛
در اصل توسط کاظمی پست شده است View Postسلام جناب شریعت ...فکر کنم انتظار سود 80 الی 100 درصدی از حق پردیس با آگهی جدیدش دور از انتظار نباشه؟؟؟؟؟؟؟؟/:.wacsmiley.:/
در اصل توسط Spring2020 پست شده است View Postممنون آقای شریعت عزیز. پس چرا حق تقدم فروش رفته و پولش به حسابم ریخته شده و به سهم تبدیل نشده؟ :( عجب مملکتی داریما
راستی این فباهنر خیلی اعصاب منو بهم ریخته تا میرسه به 320 که من از ضرر خارج بشم هی عقب میشینه :((( چه کنم استاد؟
در اصل توسط under line پست شده است View Postسلام سید جان من مقداری کربن دارم و باید این سهمو تا20 یا 30 روز آینده بفروشم به نظر شما الان بفروشم بهتره یا خیر؟؟؟؟؟؟؟/1کوچولو هم راجع به فاذر لطف کنین که آیا با فاسمین تعویض بنمایم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بسیار ممنون از لطف بی دریغتان/.:biggrinsmiley.:/
فاذر و فاسمین هر دو عالی هستند و در دو عالم مختلف! نمیشه مقایسه کرد! هر دو خوبند از نظر من!
در اصل توسط sepehr.pcc پست شده است View Postسلام ، ایا شسینا هم مثل پامچاله ، یه تحلیل بدید ممنون میشم
در اصل توسط vahid_sh پست شده است View Postجناب شریعت خسته نباشید
اگه ممکنه لطف کنید و در مورد حتاید و توریل هم راهنمایی بفرمایید. به نظرتون امیدی بهشون هست ؟
با تشکر فراوان
در اصل توسط بابک خان پست شده است View Postسید عزیز سلام
معمولا وقتی میخوای کارت به کارت کنی بعد از وارد کردن مبلغ و شماره کارت مقصد صفحه ایی نمایش داده میشه تا اطلاعاتی رو که وارد کردی چک کنی اینجا در کناره شماره کارت مقصد شماره حسابشم نوشته میشه این شماره حساب با شماره حسابی که دادید یکی نیست .
در اصل توسط einstein پست شده است View Postآقا این انصافه خداوکیلی،دوهفته اس میگیم خگستر بخرید ،تحلیل میذاریم،حساب کتاب میکنیم ،آخرش خودمونو گذاشتید انتهای صف.دو روزه که اول صب زنبیل می زاریم ولی خبری نیست که نیست.البته من هر چه نقد داشتم خریده بودم ولی متاسفانه خریدام کامل نشده بود.
در اصل توسط matin پست شده است View Postسلام جناب شریعت.
وپاسار امروز حجم معاملات 140 میلیونی رو تجربه کرد و در لحظات پایانی بازار سطح قیمتی 1960 رو هم لمس نمود.
به نظرتون چند روز آینده وضعیتش ریزشی خواهد بود؟إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
سلام آقای شریعت گرامی
امروز با مطالعاتی که داشتم بانک پارسیان با قیمت 3100 خریدم .فکر میکنم تا 4000 در بازه دو ماهه رشد کند ، شما موافقید؟
نظر
-
سلام
آقای شریعت با توجه به انجام نشدن معاملات بلوکی شیران وضعیت واتی رو چطور می بینید
آیا شما با سهم هستید یا فروختید یا شنبه خواهید فروخت؟
متشکرم
نظر
-
درود بر همه عزیزان؛
رای اعتماد گرفتن کابینه تدبیر و امید اون هم از اصولگراترین مجلس بر طرفداران عقل و منطق مبارک...
خصوصا رای اعتماد به اساتید عزیز طیب نیا نعمت زاده ظریف و زنگنه به نظر بنده بسیار مهم بود. ان شالله بعد از 8 سال بی منطقی شرایط دوباره به حالت عادی بازگردد. بنده خیلی خوشبینم به آیندهإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
آقای شریعت بنظرتون بازار هفته آینده چجوری به رای گرفتن کابینه واکنش نشون بده؟ کدوم گروه ها مثبت ترند؟
نظر
-
در اصل توسط sadeghmousavi پست شده است View Postآقای شریعت بنظرتون بازار هفته آینده چجوری به رای گرفتن کابینه واکنش نشون بده؟ کدوم گروه ها مثبت ترند؟
قطعا واکنش پالایش، پتروشیمی و تجهیزاتی ها باید مثبت باشه ضمن اینکه برای معدنی ها و سایر صنایع هم انتخاب نعمت زاده یک نعمت خواهد بود! لااقل دیگه افرادی مثل پوستین دوز و بدرباش جایی در این مملکت نخواهند داشت...
ضمنا احتمال زیاد بصورت کلی دانشگاه تهرانی ها جای امام صادقی ها رو در ارگان های مختلف خواهند گرفت که این نکته هم به دلیل سطح علمی بسیار بالاتر دانشگاه تهران مثبت خواهد بودإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
نظر