درود بر همه عزیزان؛ واقعا شرمنده شدم وقتی دیدم در حالی که تاپیک متروکه بود! این همه سوال پرسیده شده و جوابی از سوی بنده نداشته. عذر تقصیر بابت تاخیر...
درود؛
گروه روی: فاسمین، فراور، باما و در پی اونها کروی
گروی دارویی: تقریبا همشون گزارش خوبی خواهند داشت! انقدر هم زیاد هستند هنوز اسم همشون رو هم نمی دونم!! اما خودم همچنان با دتماد هستم
گروه سیمانی: اکثرا خوب خواهند بود خصوصا نوار غربی از ساروم و سصوفی تا سغرب
والا از یک ریسک سیاسی رهایی پیدا کرده چند ماهیه و دارایی خوبی هم در بانک گردشگری داره اما با این رشد اخیرش باید مجدد بررسی بشه برای تصمیم ورود
خیر دوست بنده در اکثر رشته ها در مقطع PhD امتحان جامع برگزار میشه از جمله در رشته مدیریت
والا یه مقدار سخته پیش بینی سود دارویی ها چون نیاز به تحقیقات میدانی داره برای تعیین میزان و مبلغ فروش. اما قطعا می دونم نسبت به 3ماهه گزارش بهتری خواهد داد و محرک حرکت خوبی در این سهم خواهد شد.
گروه لاستیک از جمله گروه هاییه که از افزایش دلار نفع زیادی برد و علاوه بر این چون قیمت گداری اون بصورت متمرکز انجام میشه (مثل صنف شوینده یا کاشی سرامیک) بنابراین افت مجدد محسوسی نخواهیم داشت. این امتیاز بسیار خوبیه برای این گروه و می تونند امسال از پارسال هم بهتر سود بسازند. پکرمان اوضاع تولید و فروشش خیلی خوبه و هیچ مشکل بنیادی نداره اما در سطح جزییات بررسی نداشتم روی این سهم
نه والا، دوستان در جریانند یا سر کلاس درس می خونیم یا درس میدیم یا سر کاریم! خیلی وقت زیادی برای تحلیل نمی مونه متاسفانه. سبد خودم هم سعی کردم طوری بچینم که خیلی نیاز به نگاه روزانه نداشته باشه. سیمانی ها رو مثبت ترم تا ساختمونی ها. یک نکته که باید در نظر گرفت در خیلی از صنایع بازار داخلی ما عرضا از تقاضا پیشی گرفته و ظرفیت رشد زیاد وجود ندارد. اگر از بازارهای صادراتی بشه استفاده کرد این تهدید بر طرف میشه. مثلا سیمانی ها می تونند این کاررو کنند اما ساختمونی ها نه
کلا خیلی وقته سبدم رو سهم های کمتر تاثیر پدیر از روند بازار تشکیل میده. اعلام هم کردم زمان تغییر استراتژیم. باهنر همچنان به هدف 500 تومانی معتقدم اما نیاز به صبر داره.
خواهش می کنم دوست عزیز. با دید میان مدت همچنان جذابه برای خرید
ببینید تنها نباید به یک فاکتور نگاه کرد. در دوره هم عرض کردم در صورتی میشه از روش حاشیه سود استفاده کرد که در سال های اخیر یک ثبات یا روند نسبی در حاشیه سود وجود داشته باشه. در صورت وجود نوسان بیش از حد نشون میده این صنعت دچار تغییرات بنیادین داره میشه. بنابراین باید از فاکتورهای دیگه استفاده کرد. پیش بینی تولید در سال آتی بر اساس حاشیه سود فعلی و تغییرات احتمالی بهای تمام شده می تونه روش مناسبی باشه
والا شپاس متاسفانه خیلی شفاف عمل نمی کنه اما مطمئن باشید این سهم زیر 600 نخواهد ساخت ضمن اینکه با عرضه نه چندان دور نفت جی این سهم با اقبال بیشتری روبرو خواهد شد
در اصل توسط ali8922 پست شده است
View Post
گروه روی: فاسمین، فراور، باما و در پی اونها کروی
گروی دارویی: تقریبا همشون گزارش خوبی خواهند داشت! انقدر هم زیاد هستند هنوز اسم همشون رو هم نمی دونم!! اما خودم همچنان با دتماد هستم
گروه سیمانی: اکثرا خوب خواهند بود خصوصا نوار غربی از ساروم و سصوفی تا سغرب
در اصل توسط داروساز پست شده است
View Post
در اصل توسط mehdyand2amir پست شده است
View Post
در اصل توسط سرژیک پست شده است
View Post
در اصل توسط Milad 999 پست شده است
View Post
در اصل توسط arashsefid پست شده است
View Post
در اصل توسط ali30 پست شده است