بورس نوشته های "شریعت"...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سيد ياسر شريعت
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 4944

پاسخ : بورس نوشته های "شریعت"...

در اصل توسط abtinsalari پست شده است View Post
    سید بمونیم تو بازار؟برمیگرده یعنی؟
    آبتين عزيز چرا اينقدر نگران هستيد؟ سهم هاتون رو بفرماييد نظر خواهم داد.

در اصل توسط nima2012 پست شده است View Post
    یاسر جان فلان سهم x تومان سود نقدی مجمع داره درست ولی بعد از مجمع سهم رو با قیمت 2x پایین تر باز می کنن
    مثلا ثغرب قبل مجمع 460 بود 45 مجمع داد چند باز شد؟350 تقریبا!!
    خب این سود مجمع به چه درد سهامدار میخوره؟!!
    خوب سهم هايي كه بنده ذكر كردم چند تا ويژگي دارند اول اينكه سود سال بعدشون خيلي كمتر از امسالشون نيست ثانيا سودشون اونقدي هست كه پايين باز نشدنشون رو بيمه كنه. ثغرب اين ويژگي رو نداشت و البته از بدشانسي در بدترين زمان ممكن باز شد
    در اصل توسط akbar333 پست شده است View Post
    سلام بر اولاد پیغمبر @};-

سید جان شلعاب هدفش چنده؟ ایران مرینوس رو چطور میبینید برا ورود؟
    شلعاب رو بنده بلند مدت خريدم به قصد افزايش سرمايه. زياد كاري به كوتاه مدت سهم ندارم. نمرينوس رو هم جديدا بررسي نداشتم دوست من
    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• mane1659
      كاربر فعال
      • Dec 2011
      • 235

جناب شریعت نظرتون روی وخارزم را میخواستم بدونم این سوال را چند روز پیش هم پرسیدم ولی جوابی نگرفتم که متاسفنه با توجه به اینکه درصد زیادی از سبدم به وخارزم اختصتاص داره تو ضرر بدی رفتم لطفا راجع به بنیادی و اینکه ارزش موندن باهاش را داره یا نه بفرمائید

نظر

• arad700
        ستاره دار (1)
        • Jul 2013
        • 3238

سید جان شاید معاملات بازار از این جهت متفاوت بوده که خریدار کم بود.مثلا وبیمه با 9 میلیون صف فروش حدود 300 هزار سهم معامله شد اگه خریدار بود قطعا منفی چهار میشد
        Honesty is the best policy

نظر

• علیرضا110
          عضو عادی
          • May 2011
          • 113

سلام بر سید بزرگوار

در بالا چند سهم برای خرید پیشنهاد داده اید آیا به نظر شما سهام کالسیمین، فراور ، غاذر و والبر را هم می توانیم به این فهرست اضافه کنیم؟ قصد خرید این چند سهم را دارم لطفا راهنمایی بفرمایید.

نظر

• hamzeh
            عضو فعال
            • Jan 2013
            • 397

گروه اقتصادی / حوزه بورس
            92/11/01 - 14:12
            شماره: 13921101000868
            نسخه چاپيارسال به دوستان
            معاون بازار شرکت بورس در گفت‌وگو با فارس
            عرضه اولیه نفت سپاهان هفته آینده انجام می‌شود/آمادگی 2 شرکت برای درج در بورس

معاون بازار شرکت بورس با بیان اینکه این هفته سهام بار اولی در بورس عرضه نخواهد شد، گفت: برنامه‌ریزی برای ورود نفت سپاهان در هفته آینده نهایی شده و 2 شرکت دیگر در نیز در آستانه درج در بورس است.
            خبرگزاری فارس: عرضه اولیه نفت سپاهان هفته آینده انجام می‌شود/آمادگی 2 شرکت برای درج در بورس

Tweet

علی صحرایی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، با اشاره به اینکه در هفته جاری عرضه اولیه سهام، نداریم، گفت: عرضه اولیه سهام شرکت نفت سپاهان این هفته منتفی است.

وی درباره زمان عرضه اولیه سهام نفت سپاهان در بازار اول بورس، افزود: برنامه‌ریزی‌ها برای ورود نفت سپاهان برای هفته آینده نهایی شده است.

معاون بازار شرکت بورس تصریح کرد: شرکت مواد شوینده پاکشو و یک هلدینگ سیمانی نیز در حال تکمیل مدارک و درج در یکی از نرخ‌های بورس است.

وی افزود: عرضه اولیه تیپیکو نیز در هفته جاری انجام شد و برای اینکه 2 عرضه اولیه در یک هفته نباشد، عرضه نفت سپاهان به هفته آینده موکول شده است.

به گزارش فارس، شرکت نفت سپاهان (سهامی خاص) در سال 1377 توسط صندوق بازنشستگی کارکنان صنعت نفت با هدف ساخت روغن‌های پایه و سرمایه اولیه 600 میلیارد ریال تأسیس شد؛ پیش از آن تحت پوشش شرکت ملی نفت ایران و به نام مجتمع کارخانجات روغن سازی پالایشگاه اصفهان در دی ماه 1371 فعالیت خود را آغاز کرده بود که در راستای سیاست خصوصی سازی صنایع دولتی واگذار و از آن پس به شرکت نفت سپاهان تغییر نام یافت.

طیف گسترده‌ای از فرآورده‌های روان‌کاری شامل انواع روغن‌های موتوری اعم از بنزینی، دیزلی، گازسوز، روغنهای دنده خودرو، روانکارهای صنعتی، گریس، ضدیخ، پارافین مایع اسلاک واکس، پارافین واکس و روغن پایه، تولیدات نفت سپاهان را تشکیل می‌دهند.

بنابراین گزارش، هفته آینده 10 درصد از سهام شرکت نفت سپاهان در بورس اوراق بهادار عرضه اولیه می‌شود.

انتهای پیام/ب
            توصیه ای به خرید و فروش ندارم .

نظر

• miravam
              Banned
              • Jan 2014
              • 78

با سلام
              سید جان نظرت رو در مورد سبدم می خواستم بدونم .

۶۰ ٪ شلعاب ، ۲۵ ٪ دتولید ، ۱۰ ٪ دیران ، ۵ ٪ هم غبشهر و ستران .
              یه مقدار هم پول نقد دارم می خوام فاذر بخرم ، نظرتون چیه ؟
              ممنون میشم دیران رو بطور ویژه /.:biggrinsmiley.:/ بررسی کنید ، بنظرتون امسال چقدر سود میسازه ؟

نظر

• abstract
                عضو فعال
                • May 2013
                • 1506

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                درود بر همه دوستان؛
                كماكان فول سهم (700 هزار تومان نقد) در كنار دوستان هستيم و جايي هم نرفتيم. ديدن بازار هيجاني كه خشك و تر رو باه مي سوزونه اميدوارترم مي كنه به موندن و ادامه دادن در بازار. به نظرم اگر سهمي انتخاب كرديد كه روش مطمئن هستيد و لااقل در مجمع سود خوب تقسيم مي كنه كلا يه مدت بازار رو كنار بگذاريد و نگاه نكنيد. بي شك ارزش سلامتي ما قابل مقايسه با هيچ چيزي نيست.

بچه هاي بالا هم بگذاريد به سبك خودشون زندگي كنند. هركسي دوست داشته تا الان نقد شده هر كسي هم مونده (بجز برخي سهم ها كه صف بودند اين چند روز) قطعا سهامدار بوده كه مونده. به نظر بنده معاملات امروز كمي متفاوت بود و انتظار دارم شنبه متفاوتي را شاهد باشيم. اما براي دوستاني كه ترسيدند و نقد شدند و موندند برند تو بانك بگذارند يا نه چند تا پيشنهاد بورسي اوكازيون دارم بدون ريسك و با سود قطعي بالاتر از سود بانكي

همراه مجمع 2 ماه ديگه تقسيم 1000 توماني واريز اني
                وسكاب سود بالاي 100 تومان تقسيم 60 توماني 4 ماه ديگه
                وصنعت سود بالاي 110 توماني تقسيم 80 توماني 3 ماه ديگه
                ولساپا سود 37 تومان تقسيم 35 تومان 4 ماه ديگه
                پرديس سود 114 توماني تقسيم 60 تومان مجمع 3 ماه ديگه
                وساپا سود 40 توماني تقسيم بالاي 35 تومان مجمع 5 ماه ديگه
                اخابر سود 47 تومان تقسيم 45 تومان مجمع 2 ماه ديگه

من واقعا نمي فهمم اون كسي پول از بورس مي كشه بيرون ميره بانك مي گذاره كلا چند چنده :-?
                دكتر جوون /.:biggrinsmiley.:/ بانك تو اين اوضاع خيلي منطقي تر از بورسه .كنج عافيته. اين سودها به چه دردي ميخوره وقتي از قيمت تابلو كم ميشه؟ ايونم تو اين بازار ؟ /.:blinksmiley.:/ نياز به ارشاد دارم واقعا . جديدا همه دارن از سهام با سود تقسيمي صحبت ميكنن ولي هنوز نتيجه نگرفتم سود تقسيمي به چه دردي ميخوره . لطفا شما راهنمايي بفرماييد.

نظر

• سيد ياسر شريعت
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 4944

درود؛

بر اساس لینکی که با دوستان سطح ارشد برقرار کردم حدود 1 ساعت پیش موارد زیر رو خدمتتون عرض می کنم:

1- بحث بركناری آقای صالح آبادی و سایر مدیران ارزش سازمان بورس کلا شایعه و منتفی است. با توجه به اعتبار لینک مورد نظر تقریبا بركناری رو منتفی می دونم

2- بحث خروج فلان گروه و دوستانش و... هم شایعست. لااقل بصورت جدی مطرح نیست

3- بازار هفته آینده برخواهد گشت. اگر بخواهم نقل قول کنم 99 درصد شاخص زیر سطوح حمایتی فعلی نخواهد آمد و 1% باقی مانده هم برای حوادث غیر مترقبه حوالی 75000 در نظر داشته باشید برای کف قطعی

4- پس از گذر از وضعیت فعلی فاز بعدی صعودی بازار شروع خواهد شد و ان شالله شاخص بالای 100 هزار رو هم خواهیم دید قبل از مجامع

5- خیلی از دوستان حرفه ای و قدیمی بازار در حال خرید سنگین هستند. سهم های بنیادی خودتون رو به هیچ وجه از دست ندهید

پ.ن: دوستانی که بنده رو می شناسند می دونند بدون جهت حرفی نمی زنم و می تونند روی اخبار مذكور حساب کنند. دوستانی هم که نمی شناسند هم که ایگنور کنند
                  إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• امیر303
                    عضو عادی
                    • Sep 2012
                    • 279

با تشکر از سید یاسر عزیز،گروه خودرو را چگونه ارزیابی می کنید.من خودم مقداری خودرو دارم.

نظر

• almas
                      عضو عادی
                      • May 2013
                      • 41

در اصل توسط almas پست شده است View Post
                      جناب شریعت نظرتون در مورد غبشهر چی ؟
                      ممنون میشم نظرتون را رو سبده بنده بگین
                      دلر 20 درصد سبد و حدود 10 درصد ضرر بسته هست
                      غبشهر 50 درصد سبد و حدود 30 درصد ضرر از قبل افزایش سرمایه خرید داشتم
                      غالبر 30 درصد سبد حدود 10 در صد ضرر ..
                      آخرین ویرایش توسط almas؛ 2014/01/22, 20:26.

نظر

• sadeghmousavi
                        عضو فعال
                        • Aug 2013
                        • 484

سیدجان سلام و درود فراوان
                        من فعلا خودرو و خکاوه و ولساپا و وتوشه و ساراب دارم. احساس که نه، بهتره بگم مشاهده میکنم/:.rolleyessmileyani که وزن خودرویی هام یکم زیاده! با توجه به اینکه تو ضررم از آخرین خریدهام. بنظرتون خودرو رو بدم شلعاب بگیرم؟ و کلا نظرتون در مورد سبدم.... سپاس

نظر

• Dandelion
                          عضو جدید
                          • Jan 2014
                          • 1

جناب شریعت شما که اخبار امیدوارکننده میدید میدونیم که میشه اعتماد کرد, واقعا دلگرم شدیم, سپاسگذاریم

Sent from my MT25i using Tapatalk

نظر

• ایرج اکبری
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 10934

[QUOTE=سيد ياسر شريعت;445866][SIZE=2][B]درود؛

بر اساس لینکی که با دوستان سطح ارشد برقرار کردم حدود 1 ساعت پیش موارد زیر رو خدمتتون عرض می کنم:

1- بحث بركناری آقای صالح آبادی و سایر مدیران ارزش سازمان بورس کلا شایعه و منتفی است. با توجه به اعتبار لینک مورد نظر تقریبا بركناری رو منتفی می دونم

2- بحث خروج فلان گروه و دوستانش و... هم شایعست. لااقل بصورت جدی مطرح نیست

3- بازار هفته آینده برخواهد گشت. اگر بخواهم نقل قول کنم 99 درصد شاخص زیر سطوح حمایتی فعلی نخواهد آمد و 1% باقی مانده هم برای حوادث غیر مترقبه حوالی 75000 در نظر داشته باشید برای کف قطعی

4- پس از گذر از وضعیت فعلی فاز بعدی صعودی بازار شروع خواهد شد و ان شالله شاخص بالای 100 هزار رو هم خواهیم دید قبل از مجامع

5- خیلی از دوستان حرفه ای و قدیمی بازار در حال خرید سنگین هستند. سهم های بنیادی خودتون رو به هیچ وجه از دست ندهید

پ.ن: دوستانی که بنده رو می شناسند می دونند بدون جهت حرفی نمی زنم و می تونند روی اخبار مذكور حساب کنند. دوستانی هم که نمی شناسند هم که ایگنور کنند
                            با سلام آقای شریعت خسته نباشید یک سوال واقعا باید افسوس خورد برای این بازار می گویند صالح آبادی و دوستانش از سازمان بورس بر کنار می شوند ما قبول داریم که آقای صالح آبادی برای پایداری بازار تلاش می کند و حمایت های ایشان از قبیل دفاع برای گروه سنگ اهنی و پتروشیمی ها مانع شدن از اخذ عوارض و هزینه ها زیاد خوب این حرکتها باید انجام میشد تا سود سازی شرکت ها کم نشود تا انگیزه سرمایه گذار هم گرفته نشود و گردش بازار خوب باشد حالا سوال اصلی اینکه که اگر صالح آبادی برود باید گردش مالی بازار کم شود آیا صنایع های تولیدی ما باید سود سازی کنند و یا آقای صالح ابادی !! این چه چیزی را نشان می دهد فقط فقط عمق فساد را نشان می دهد چون گروهی فقط منافع خود را با نزدیکی با صالح ابادی تامین می کنند وگر نه شخص ملاک بورس نیست از کجا می دانیم که یک مدیر دیگه راس کار باشد کار ش بهتر از صالح ابادی نیست از کجا می دانیم در چند ماه گذشته بازار فقط با حجم پولهای زیاد بالا امد و هم اکنون هم با کاهش خرید قیمتهای پایین می اید نیاید این ریزش عمیق اتقاق می افتد بکله با نبود خبر بنیادی و خوب اصلاح 10 درصد باید داشتم ولی بعضی سهم های بالای 20 درصد اصلاح دارند و بعد از بعضی هم از زیرش شاخص تا 77 هزار هم می گویند یعنی اصلاح 25 الی 30 درصدی این منطق می باشد چه دلیلی اصلی برای این ریزش وجود دارد که بعد ها معلوم می شود با تشکر از شما
                            آخرین ویرایش توسط ایرج اکبری؛ 2014/01/22, 22:19.
                            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• Spring2020
                              عضو فعال
                              • Jul 2013
                              • 450

آقای شریعت نازنین

ممنون از راهنمایی هاتون

یه سوال داشتم. اگر سهمی در گزارش حسابرسی نشده ی 9 ماهه پوشش مناسب داده باشه. آیا احتمالش هست که در حسابرسی شده تعدیل منفی یا مثبت بده؟ ببخشید البته سوال خیلی ابتدایی هست. حالا حالاها باید درس یاد بگیریم خدمت شما و دوستان.

دوم اینکه معمولا گزارشات حسابرسی شده چه مدت بعد از گزارش اول منتشر میشه؟

با سپاس فراوان
                              آموزش زبان انگلیسی از مبتدی تا حرفه ای http://zaban4us.blogfa.com

نظر

• داش مهدی
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 595

دکتر یه سوال تخصصی

فکر میکنی اگه کل سهام قیمتشون صفر بشه، شاخص چند میشه؟

بامحاسبات سرانگشتی من نباید زیر 40000 بیاد;;)

پ.ن: اینو واسه تکنیکال کارا نوشتم که زیاد به تکنیکال شاخص ها توجه نکنن:D
                                مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ

نظر

در حال کار...
                                X