بورس نوشته های "شریعت"...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • pessygoody
    عضو جدید
    • Oct 2012
    • 6

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
    درود بر شما؛

اطلاعات كلي در مورد وضعيت توليد و فروش و.... هم خود سايپا هم زيرمجموعه هاش
    همه نسبت به شش ماهه سال گذشته کاهش داشتند به جز زامیاد... فروش سایپا بهتر از ایران خودرو ( طبق شنیده ها البته، بنده گروه سایپا مشغولم)
    تولید تیر و مرداد عالی بود...بعد از تعطیلات تابستانی باز شرایط شل کن و سفت کن شد!!
    برنامه برای شش ماه دوم برای کل گروه روزانه حدود 1400 پراید بود( سایپا، پارس خودرو، کاشان، ساوه) بین 800 تا 1000 تا در روز در حال تولید هستش... قطعا در آینده خواهید شنید که افزایش تولید در خودرو سازی ها!!! 100 البته نسبت به شش ماهه دوم سال گذشته:)
    سپاس

نظر

• hector
      عضو فعال
      • Jan 2013
      • 1764

درود
      جناب شریعت این حجم مبنا دتماد و کی میخواد بده؟؟
      ما امیدمون بعد خدا به شما و دوستانتونه!;)

نظر

• سيد ياسر شريعت
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 4944

درود بر همه عزيزان؛

امروز بسيار خوشحالم نه به اين دليل كه كل سبدم صف خريده كه كوچكترين ارزشي برام نداره؛ به خاطر اينكه پدرم رو براي آنژيوگرافي صبح زود برديم بيمارستان و خدارو صدهزار مرتبه شكر نتيجش هيچ چيز خاصي نشون نداد :)

هميشه اعتقاد داشتم و دارم كه پول دراوردن راحت ترين كار در دنياست. حتي پول دراوردن كاملا حلال و طيب هم جزء راحت ترين كارهاي دنياست. هيچ وقت نبايد بيش از حد به ماديات ارزش بديم. صرفا ابزاري هستند براي شادي و آرامش ما و هدف نيستند. من از زندگي لذت مي برم و اميدوارم همه دوستانم هم اين لذت رو هر روز تجربه كنند. لذت بودن، زندگي، سلامتي...
        إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• hector
          عضو فعال
          • Jan 2013
          • 1764

خدا نگهشون داره براتون،امیدوارم شما و خانوادتون سلامت باشید:x

نظر

• OCARINA
            عضو عادی
            • Nov 2012
            • 43

انشا الله همیشه زیر سایه ایشون در سلامتی و شادی باشید...

نظر

• arak_bourse
              کاربر فعال
              • Nov 2010
              • 3802

ماهم از خوشحالي شما خوشحاليم آقا سيد. انشالله همه پدرهاي دنيا سالم و شاد باشند
              تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• سيد ياسر شريعت
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 4944

درود بر همه عزيزان و ممنون بابت اظهار لطفتان. انشالله هميشه سلامت باشيد:x

واما بازار....
                گروه روي و علي الخصوص كروي، فرآور و كبافق حركتشون شروع شده. بارها عنوان شدند و پتانسيل هاي نهفته اونها بيان شده. گروه همه خبرهاي منفي رو كامل گذرونده و هر خبر كوچك مثبتي باعث قفل شدن گروه خواهد شد. از اين گروه همچنان با فراور هستم

گروه دارو كه بارها صحبت شد 6 ماهه هاي خوبي خواهند داشت. شروع اون هم با دكيمي و دالبر بوده و مابقي هم همين وضع رو خواهند داشت. از اين گروه همچنان با دتماد هستم.

از گروه كاشي همچنان با كسرا و كسعدي هستم. كسرا حركت امروزش فكر مي كنم صعود تا 20 درصد رو در كوتاه مدت تضمين كرد! بلند مدت كه بماند...;)

با پامچال هم كه هستيم همچنان...

واما به تازگي تحقيق در مورد 1-2 تا خودرويي رو شروع كردم كه فكر مي كنم تا 2-3 سال آينده كاملا متحول بشند. البته هنوز اول كار هستم و براي خريد هم زوده اما خوب در واچينگ ليستم قرار گرفتند. از الان هم اعلام مي كنم اگر مطمئن شدم و اعلام كردم فقط كساني برند بخرند كه توانايي صبر 2 ساله روي يك سهم رو داشته باشند...

نظر

• Spring2020
                  عضو فعال
                  • Jul 2013
                  • 450

زندگی یعنی بودن در کنار عزیزان...

خدا سایه پدرتون رو همیشه بالای سرتون حفظ کنه /:.grlim:./
                  آموزش زبان انگلیسی از مبتدی تا حرفه ای http://zaban4us.blogfa.com

نظر

• arashsefid
                    عضو عادی
                    • Jan 2013
                    • 205

یاسر خان، ما هم از اینکه پدرتان سلامتند خوشحالیم
                    انشاالله خداوند تمام مریض ها را شفا بده
                    ......................
                    دکتر، به نظر شما این مریضی وسپه چیه؟;)

نظر

• moslemipor
                      عضو عادی
                      • Aug 2013
                      • 40

درود بر همه عزيزان و ممنون بابت اظهار لطفتان. انشالله هميشه سلامت باشيد:x

واما بازار....
                      گروه روي و علي الخصوص كروي، فرآور و كبافق حركتشون شروع شده. بارها عنوان شدند و پتانسيل هاي نهفته اونها بيان شده. گروه همه خبرهاي منفي رو كامل گذرونده و هر خبر كوچك مثبتي باعث قفل شدن گروه خواهد شد. از اين گروه همچنان با فراور هستم

ممنون سید جان از راهنمایی صادقانهت

گروه دارو كه بارها صحبت شد 6 ماهه هاي خوبي خواهند داشت. شروع اون هم با دكيمي و دالبر بوده و مابقي هم همين وضع رو خواهند داشت. از اين گروه همچنان با دتماد هستم.

از گروه كاشي همچنان با كسرا و كسعدي هستم. كسرا حركت امروزش فكر مي كنم صعود تا 20 درصد رو در كوتاه مدت تضمين كرد! بلند مدت كه بماند...;)

با پامچال هم كه هستيم همچنان...

واما به تازگي تحقيق در مورد 1-2 تا خودرويي رو شروع كردم كه فكر مي كنم تا 2-3 سال آينده كاملا متحول بشند. البته هنوز اول كار هستم و براي خريد هم زوده اما خوب در واچينگ ليستم قرار گرفتند. از الان هم اعلام مي كنم اگر مطمئن شدم و اعلام كردم فقط كساني برند بخرند كه توانايي صبر 2 ساله روي يك سهم رو داشته باشند...

نظر

• rezasedghi
                        عضو عادی
                        • Feb 2013
                        • 80

درود؛
                        از خوشحالی شما بسیارخوشحالم. از اینکه شما ؛ "عشق فردی باید به عشق اجتماعی تبدیل بشه" را رعایت می کنی غبطه میخورم.
                        [B][/B][COLOR="#008000"]در من زندانی ستمگری است که به آواز زنجیرش خو نمی کرد....[/COLOR]

نظر

• علی بابا
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 972

درود بر همه عزيزان؛ امروز بسيار خوشحالم نه به اين دليل كه كل سبدم صف خريده كه كوچكترين ارزشي برام نداره؛ به خاطر اينكه پدرم رو براي آنژيوگرافي صبح زود برديم بيمارستان و خدارو صدهزار مرتبه شكر نتيجش هيچ چيز خاصي نشون نداد هميشه اعتقاد داشتم و دارم كه پول دراوردن راحت ترين كار در دنياست. حتي پول دراوردن كاملا حلال و طيب هم جزء راحت ترين كارهاي دنياست. هيچ وقت نبايد بيش از حد به ماديات ارزش بديم. صرفا ابزاري هستند براي شادي و آرامش ما و هدف نيستند. من از زندگي لذت مي برم و اميدوارم همه دوستانم هم اين لذت رو هر روز تجربه كنند. لذت بودن، زندگي، سلامتي...
                          انشالله همیشه سلامتی باشد . . . در مورد آواتار هم یک خط بنویسید . . . حس می کنم زیرخاکی ای بود برای شما ؟!؟
                          سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• سيد ياسر شريعت
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 4944

در اصل توسط pessygoody پست شده است View Post
                            همه نسبت به شش ماهه سال گذشته کاهش داشتند به جز زامیاد... فروش سایپا بهتر از ایران خودرو ( طبق شنیده ها البته، بنده گروه سایپا مشغولم)
                            تولید تیر و مرداد عالی بود...بعد از تعطیلات تابستانی باز شرایط شل کن و سفت کن شد!!
                            برنامه برای شش ماه دوم برای کل گروه روزانه حدود 1400 پراید بود( سایپا، پارس خودرو، کاشان، ساوه) بین 800 تا 1000 تا در روز در حال تولید هستش... قطعا در آینده خواهید شنید که افزایش تولید در خودرو سازی ها!!! 100 البته نسبت به شش ماهه دوم سال گذشته:)
                            سپاس

درود بر شما و ممنون بابت اطلاعاتتون. @};-

نظر

• امیر2309
                              عضو فعال
                              • Apr 2011
                              • 2127

درود بر شما و ممنون بابت اطلاعاتتون. @};-
                              انشاا.. يكمي خودم جمع و جور كردم حضوري خدمت شما خواهم رسيد
                              www.mahak-charity.org

نظر

• masoud ramezani
                                عضو فعال
                                • Jul 2013
                                • 587

در اصل توسط arashsefid پست شده است View Post
                                یاسر خان، ما هم از اینکه پدرتان سلامتند خوشحالیم
                                انشاالله خداوند تمام مریض ها را شفا بده
                                ......................
                                دکتر، به نظر شما این مریضی وسپه چیه؟;)
                                سید، به نظر شما دلیل مریضی وصندوق و وسپه چیه؟

نظر

در حال کار...
                                X