بورس نوشته های "شریعت"...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • eli77
    عضو عادی
    • Sep 2012
    • 263

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
    درود؛
    امیدوارم تا عید یه غیرتی نشون بده! این گزارش های گروه روی همه از دم چرت محضه! همه تعدیل بالا باید ارائه بدند... حداکثر تا گزارش 12 ماهشون... به نظرم نگه دارین بد نباشه

راستی کربن رو رو چند فروختی؟
    سید جان دقیق یادم نیست،ولی از روزی که شما گفتی و خرید کردم صف شد و بعد هم گره ،فک کنم حدود 50 درصد روش گرفتم
    خدا کنه این کروی هم یه حالی بهمون بده. ضمنا فولاد هم تو 500 خریدم،خدا عاقبت بخیرمون کنه!!
    [B]هر که او بیدارتر، پر دردتر[/B]

نظر

• eli77
      عضو عادی
      • Sep 2012
      • 263

راستی ماجرای شپارس چیه؟ من چیزی راجع بهش نخوندم. کی باز میشه حدودا؟

نظر

• MOSTAFA
        عضو فعال
        • Aug 2025
        • 989

سید جون
        ارزش ریالی سر نفت و گاز روز عرضه اولیه چقدره؟

نظر

• darab
          عضو عادی
          • Dec 2012
          • 215

با سلام خدمت سید بزرگوار از اینکه دوباره نوشته های زیبا و حاکی از علم و خرد شما را در این سایت می بینم بسیار خوشحالم.
          شاهکار مولانا:[B]چون نباشد عشق را پروای او[/B]........... [B]او چو مرغی ماند بی پر وای او[/B]/:.Heart.:/

نظر

• سيد ياسر شريعت
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 4944

در اصل توسط eli77 پست شده است View Post
            سید جان دقیق یادم نیست،ولی از روزی که شما گفتی و خرید کردم صف شد و بعد هم گره ،فک کنم حدود 50 درصد روش گرفتم
            خدا کنه این کروی هم یه حالی بهمون بده. ضمنا فولاد هم تو 500 خریدم،خدا عاقبت بخیرمون کنه!!
            خدا رو شکر، منظورم هم به شما هم خودم این بود که بعضی وقت ها موندن روی سهم بیشتر بازده داره... مثل الان کربن که سه برابر شده. کروی و فولاد هر دو سهم های محکمی هستند و محکوم به صعود هستند. ان شالله بازده خوبی از این دو هم خواهیم گرفت

در اصل توسط eli77 پست شده است View Post
            راستی ماجرای شپارس چیه؟ من چیزی راجع بهش نخوندم. کی باز میشه حدودا؟
            شپارس فردا باز میشه، اوضاع شرکت رو به رشده، کافیه به درصد رشد سود امسال شرکت دقت کنید تا سود سال بعدی رو ببینید... به نظرم اگه زیر 170 باز بشه خوبه برای خرید یا اضافه کردن
            إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• سيد ياسر شريعت
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 4944

در اصل توسط darab پست شده است View Post
              با سلام خدمت سید بزرگوار از اینکه دوباره نوشته های زیبا و حاکی از علم و خرد شما را در این سایت می بینم بسیار خوشحالم.
              درود بر شما و ممنون از اظهار لطفتون@};-

نظر

• مصطفی مصری پور
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 6951

آقا سید دکتر یاسر بزرگوار. بابت زنبیل کاشیت و تعدیلاش تبریک میگم:-bd
                وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• سيد ياسر شريعت
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 4944

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                  آقا سید دکتر یاسر بزرگوار. بابت زنبیل کاشیت و تعدیلاش تبریک میگم:-bd
                  مخلص داداش مصطفای گل؛ همه تعدیل هاشون رو کم کم خواهند داد. کسعدی هم فعلا 51 تومان اعلام کرد که احتمالا بالاتر خواهد رفت. کاشی ها فرایند تامین، تولید و فروششون خیلی ساده و روتینه و اکثرا حاشیه سود ثابتشون رو حفط می کنند، پس افزایش فروششون سودآوری رو بصورت خطی تقریبا بالا می بره که قضیه دلار باعث شد همه بازارهای منظقه رو به راحتی از ترک ها و چینی ها بگیرند

هرچند بعضا شل رفتار کردند و می تونستند بازار دلاری بهتر پیدا کنند اما باز م بدک نبودند امسال ;)

نظر

• سيد ياسر شريعت
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 4944

در اصل توسط MOSTAFA پست شده است View Post
                    سید جون
                    ارزش ریالی سر نفت و گاز روز عرضه اولیه چقدره؟
                    والا باید یه ارزیابی دارایی صورت بگیره تو هلدینگ. احتمالا بعدش محدوده قیمت عرضه هم مشخص خواهد شد. اگه اطلاعاتی دستم اومد حتما در اختیار دوستان قرار میدم.
                    ارزش اسمی ریالیش حدودا 100 میلیارد تومان میشه

نظر

• سيد ياسر شريعت
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 4944

خوب دوستان پشم شیشه ای مبارکشون باشه... پیش بینی هم اومد و 634 ریال اعلام شده >:D<

پ.ن: 1- سود امسال "قطعا" بیش از 70 تومان خواهد بود
                      2- شرکت باید بعنوان یکی از شرکت های نمونه بورسی شناخته بشه! چون امسال تونسته حاشیه سودش رو بطور قابل توجهی افزایش بده... این یک مزیت بسیار عالیه برای یک شرکت. اگه بتونه سال دیگه فروش خوبی داشته باشه قطعا روند این سه سال رو ادامه خواهد داد و سود سال دیگه بالای 100 تومان خواهد بود. کم کم چشم ها باید به قیمت های بالای 400 و 500 برای پشم شیشه عادت کند@};-

نظر

• Aiming
                        ستاره دار(18)
                        • Jul 2012
                        • 2641

یاسر جان نظرت راجع به بازگشایی غگل و نگهداری یا فروشش بعد از بازگشایی رو ممنون میشم بدونم....

آقا مصطفی هم ما رو بی نصیب نذارن از نظرشون...
                        وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• سيد ياسر شريعت
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 4944

در اصل توسط Aiming پست شده است View Post
                          یاسر جان نظرت راجع به بازگشایی غگل و نگهداری یا فروشش بعد از بازگشایی رو ممنون میشم بدونم....

آقا مصطفی هم ما رو بی نصیب نذارن از نظرشون...
                          والا احتمالا فردا هم خبری نشه و تئوریک باز بشه اما من هنوز می مونم با سهم. وضعیت شرکت خیلی واضحه که رو به رشده، عملکرد 3 ماهه هم خوب بوده و به نظرم تا 2000 بشه فروخت

نظر

• roohe-khashen
                            عضو فعال
                            • Apr 2011
                            • 2270

میگم یاسر جان تعدیل کروی هم امد فقط میدونم تو هم با من موافقی که این تعدیل میتونست بیشر باشه منتها چون میزد بالا بعد باید سهمو میبستن 15% اعلام کردن;)راستی میگن این حقوقیه کل سهما رو تخص کرده به برو بچ خودشون با کدهای شخصی :D
                            دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• سيد ياسر شريعت
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 4944

در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Post
                              میگم یاسر جان تعدیل کروی هم امد فقط میدونم تو هم با من موافقی که این تعدیل میتونست بیشر باشه منتها چون میزد بالا بعد باید سهمو میبستن 15% اعلام کردن;)راستی میگن این حقوقیه کل سهما رو تخص کرده به برو بچ خودشون با کدهای شخصی :D
                              مهدی جان قطعا با تعدیل فاسمین در انتهای 12 ماه کروی هم تعدیل اصلی رو رو خواهد کرد. به نظرم باید موند روی گروه روی نا هر وقت که لازم باشه... بازده های بسیار خوبی در انتظاره
                              والا اصلا درک نمی کنم رفتار اکثر حقوقی هارو... هرچند چون با خیلی هاشون در ارتباطم می دونم بعضا مشکلات عجیب و غریبی رخ میده و مجبور میشن مثلا توی 1 روز کل سبد رو خالی کنند اما توی کروی بعیده اینجوری باشه

نظر

• eli77
                                عضو عادی
                                • Sep 2012
                                • 263

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                                مهدی جان قطعا با تعدیل فاسمین در انتهای 12 ماه کروی هم تعدیل اصلی رو رو خواهد کرد. به نظرم باید موند روی گروه روی نا هر وقت که لازم باشه... بازده های بسیار خوبی در انتظاره
                                والا اصلا درک نمی کنم رفتار اکثر حقوقی هارو... هرچند چون با خیلی هاشون در ارتباطم می دونم بعضا مشکلات عجیب و غریبی رخ میده و مجبور میشن مثلا توی 1 روز کل سبد رو خالی کنند اما توی کروی بعیده اینجوری باشه
                                با این تعدیلی که اعلام کرد الان ینی فردا سهم چجوری میشه؟

نظر

در حال کار...
                                X