بورس نوشته های "شریعت"...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سيد ياسر شريعت
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 4944

در اصل توسط amirleo پست شده است View Post
    ارادت جناب شریعت. نظرتان در مورد تعویض جم با (شفن.خراسان.شدوص )چیست؟اگر بلی کدامیک را بیشتر میپسندین در کوتاه مدت. تشکر
    درود؛

بله موافقم با تعويض؛ بيشتر هم روي شفن و خراسان مثبت هستم البته شدوص هم هنوز در محدوده ارزندگي قرار داره اما خوب رشد زيايد هم داشته به نسبت مثلا خراسان
    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• noori
      عضو عادی
      • Oct 2012
      • 206

جناب شریعت توضیحات شما کلاس آموزشی هستش من که این دوره کلاستون از دستم رفت امیدوارم در آینده شاگردتون باشم

نظر

• سيد ياسر شريعت
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 4944

درود بر هر دو عزيز؛

در اصل توسط abtinsalari پست شده است View Post
        سلام سید جان نظرتون راجب این سبد چیه؟ شدوص شیران ساراب غشان ثغرب
        سبد خوبي داريد فقط جاي يك معدني يا فلزي خاليه بينشون. از بين اينها اول حواستون به غشان باشه براي زمان فروش. بقيه اوكي هستند

در اصل توسط noori پست شده است View Post
        جناب شریعت توضیحات شما کلاس آموزشی هستش من که این دوره کلاستون از دستم رفت امیدوارم در آینده شاگردتون باشم
        لطف داريد شما دوست عزيز. خوش بختانه به دليل به هم خوردن قرارداد قبلي براي مكان برگزاري دوره، 1 ماهي به تعويق افتاد تا يك استراحتي هم ما بكنيم :D ان شالله اگر مشكلات ستادي حل شد اطلاع رساني خواهم كرد براي دوره بعدي

نظر

• abtinsalari
          عضو فعال
          • Nov 2012
          • 306

سید جان ممنون از پاسختون/:.Heart.:/
          ذرت ها نیاز به باران بیشتری دارند ولی کنگر ها نه ذرت ها در شرق هستند و کنگرها در غرب شما از هر دو بخرید و به باران کاری نداشته باشید

نظر

• amirleo
            عضو عادی
            • Sep 2013
            • 101

ممنوم جناب شریعت.کلاس ها کجا تشکیل میشه و اولین دوره کی هست؟

نظر

• سيد ياسر شريعت
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 4944

در اصل توسط amirleo پست شده است View Post
              ممنوم جناب شریعت.کلاس ها کجا تشکیل میشه و اولین دوره کی هست؟

نظر

• noori
                عضو عادی
                • Oct 2012
                • 206

امیدوارم دوره مقدماتی بگذارید تا من هم بتونم شرکت کنم اخه من آماتور هستم

نظر

• سيد ياسر شريعت
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 4944

در نماد كسعدي اگر خريدار نيستيد لااقل فروشنده نباشيد!

سهامدار عمده رنج مثبت هم ميكشه توي سهم اونوقت باز فروشنده 1 ريال پايين تر مي گذاره :D

در نماد فرآور مسخره بازي هايي كه داره انجام ميشه از جنس فرصت خريد محسوب ميشه. همين محدوده 700 و كمي پايين تر اگر همچنان مسخره بازي ادامه پيدا كرد

نظر

• Sushiant
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 1391

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                    درود بر مهرداد عزيز؛
                    والا بنده بسيار پر ريسك ميبينم اين سهم رو. حتي اگر تا 2 تومان هم بخواد رشد كنه من اصلا سمتش نميرم. شما فقط 2دليل ميتونيد داشته باشيد براي اينكه شبندر بريد بخريد:
                    1-قبلا خريد داشتيد و ميانگين خريدتون خيلي پايينه توي شبندر
                    2- حجم پولتون مثلا بلاي 50 ميليارد تومانه و هر سهمي رو نمي تونيد انتخاب كنيد براي ورود

در غير اين دو حالت من توصيه اي به ورود به شنبدر ندارم علي رغم تمام ارزندگي هايي كه داشته و اون رو تا اينجا بالا اورده
                    درود؛

خبرهای جالبی از عملکرد 6 ماهه شرکت به گوش میرسه.. هرچند ماه هاست سمت پالایشگاهی ها نرفتم اما صحبت از پوشش سود حدود 190 تومانیست...
                    سید جان جسارتا تو یه هفته تقریبا کمی تغییر نظر دادید !!! چرا ؟

البته من با هر دو توصیه شما کاملا موافقم ولی میخوام بدونم از چه زاویه ای این سهم رو پر ریسک ارزیابی میکنید ؟؟؟
                    هر چیز که در جستن آنی، آنی

نظر

• سيد ياسر شريعت
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 4944

در اصل توسط Sushiant پست شده است View Post
                      سید جان جسارتا تو یه هفته تقریبا کمی تغییر نظر دادید !!! چرا ؟

البته من با هر دو توصیه شما کاملا موافقم ولی میخوام بدونم از چه زاویه ای این سهم رو پر ریسک ارزیابی میکنید ؟؟؟
                      درود؛

خير دوست من چه تغيير نظري؟ اونجا هم گفتم ماه هاست سمتشون نرفتم الانم ميگم. اونجا گفتم پوشش حدود 190 توماني صحبتش هست هنوز هم ميگم. تازه الان كه گفتم تا 2 تومان هم شايد رشد بكنه اما دوست من خيلي اين گروه پر ريسك شده. ببينيد اينها حاشيه سودشون وحشتناك پايينه و اهرم عملياتي بسيار بالا دارند. اگر كوچكترين عاملي در جهت منفي تغيير كنه ديگه نمي تونند اين سودها رو بسازند. بعد جداي از اين كلا شبندر بيش از حد صحبت بود ههميشه راجع بهش، همه هم كه توي سود هستند تقريبا. پس مطمئن باشيد اگر يك خبر منفي بياد سمت اين گروه دوباره ممكنه مثل دفعه قبل بشه و اطلاح عميق داشته باشه. حتي در صورتي كه هيچ اتفاقي هم نيفته و امسال بتونه 350 تومان سود بسازه باز هم خريدش بيشتر هزينه فرصت از دست رفته براي شما به بار خواهد اورد. در بازاري كه پر از فرصت هاي بهتره

نظر

• Sushiant
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 1391

درود؛

خير دوست من چه تغيير نظري؟ اونجا هم گفتم ماه هاست سمتشون نرفتم الانم ميگم. اونجا گفتم پوشش حدود 190 توماني صحبتش هست هنوز هم ميگم. تازه الان كه گفتم تا 2 تومان هم شايد رشد بكنه اما دوست من خيلي اين گروه پر ريسك شده. ببينيد اينها حاشيه سودشون وحشتناك پايينه و اهرم عملياتي بسيار بالا دارند. اگر كوچكترين عاملي در جهت منفي تغيير كنه ديگه نمي تونند اين سودها رو بسازند. بعد جداي از اين كلا شبندر بيش از حد صحبت بود ههميشه راجع بهش، همه هم كه توي سود هستند تقريبا. پس مطمئن باشيد اگر يك خبر منفي بياد سمت اين گروه دوباره ممكنه مثل دفعه قبل بشه و اطلاح عميق داشته باشه. حتي در صورتي كه هيچ اتفاقي هم نيفته و امسال بتونه 350 تومان سود بسازه باز هم خريدش بيشتر هزينه فرصت از دست رفته براي شما به بار خواهد اورد. در بازاري كه پر از فرصت هاي بهتره
                        ممنون از پاسخ عالی شما !
                        همه حرفها تون رو متوجه شدم فقط اگه ممکنه کمی بیشتر در مورد این جمله توضیح بدید : حاشيه سودشون وحشتناك پايينه و اهرم عملياتي بسيار بالا دارند!
                        البته سید جان من خدایی ناکرده قصد جسارت به حضرتعالی رو ندارم ولی از جنبه مشورتی نظرات مختلف رو جویا میشم.
                        باز هم متشکرم
                        هر چیز که در جستن آنی، آنی

نظر

• abstract
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 1506

دكتر جان لطفا در مورد شاملا بگين و ادامه روند سود اوريش

نظر

• mehdi9990
                            عضو عادی
                            • Jul 2011
                            • 150

جناب آقای شریعت با سلام ، اضافه کردن فباهنر روی این قیمتها را چگونه ارزیابی میکنید میدونم که روی این سهم شما زیاد کار کردید و به نظرتان گزارش 6 ماهه میتونه سهم را به تارگت قبلی 370 برسونه ؟ ممنون از شما

نظر

• سيد ياسر شريعت
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 4944

درود بر همه عزیزان؛

امروز دی هایی که 2 روز پیش از صف فروش خریده بودم با 10 درصد سود دادم به صف و فرآورهای فروخته شده رو جایگزین کردم.
                              همچنان بزرگترین معضل سبد بنده وجود حجم مبناست! شپمچا، کسرا، دتماد و سکاب هیچ کدوم حجم پر نمی کنند :(

حتوکا طبق پیش بینی حرکتش رو شروع کرد که خودم هم جا موندم ازش
                              کسعدی همچنان سهامدار عمده منفی و مثبت سهم رو می خره... و سهامدار جزء هم خوب بهش می فروشه!
                              خگستر همچنان در محدوده جذاب برای خرید قرار داره و بسیار کم ریسکه
                              فرآور هم معاملات امروزش نشون داد نباید زیاد منتظر اصلاح بود برای شروع حرکت پر قدرت بعدی

بطور کلی عمق بازار بسیار مناسبه و فکر اصلاح های طولانی مدت و یا ریزش های شدید رو فعلا از سرمون بیرون کنیم... بازار فقط در حال سوئیچ کردن مداوم بین گروه های مختلفه

پ.ن: دوستانی که قبلا در مورد سبدگردانی سوال کرده بودند؛ حتما تا پایان مهر تصمیم گیری کنید و اطلاع بدید چون از اول آبان سبد رو برای سال مالی بعد خواهم بست.
                              آخرین ویرایش توسط سيد ياسر شريعت؛ 2013/10/07, 14:18.

نظر

• میلیادر
                                عضو عادی
                                • Dec 2012
                                • 34

سلام استاد بزرگوار
                                نظرتون در مورد وسپه ثشاهد ونفت چیه؟

نظر

در حال کار...
                                X