بورس نوشته های "شریعت"...
Collapse
X
-
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postدرود؛
وجدانا اگه كسي بياد ثابت كنه كه امروز تو صف فروش وسكاب بوده با پاياني +3.8 يعني تو منفي چارشنبه سهم رو فروخته قطعا بهش پاداش خواهم داد.
پاداش هم چند عدد ناقابل پامچالهدر اصل توسط omid_erfanimanesh پست شده است View Postعرض سلام و درود خدمت سید بزرگوار؛
بنده از مدت ها پیش پست های شما رو دنبال میکردم و از پیشنهادها و تحلیل های زیباتون استفاده میکردم که جا داره همینجا دست مریزاد و خداقوت بگم...
زیاده گویی نکنم؛والا این پستتون رو وقتی دیدم تصمیم به ثبت نام در سایت بورسی گرفتم!!!
"وجدانا" و "قطعا" پاداش میدیدن؟!!!جسارتا چند عدد پامچال میدین؟!!!!! :.thumbsupsmileyanim
این رو تو تاپیک وسکاب زدم؛مث این که ندیدین!!!
من چند روزه تظر جایزه م هستمااااا /:.grlim:./
حالا چند تا پامچال میدین؟!!!!!!/:.grlim:./
نظر
-
سلام سيد ياسر عزيز
تحليل بنيادي سهم افقهاي بلند مدت رو ترسيم ميكنه كه در پاره اي از موارد با نوسانات روزانه بازار در تعارضه.طبيعتاً دوستاني كه با سيگنال شما وارد سهم ميشن بايد اين نكته رو بدونن كه ديد ميانمدت يا بلند مدت داشته باشن،اصلاً اهل تعارف نيستم وشما رو بعنوان يك بنياد كار بدون غرض ميشناسم ولي دوستان هم بايد يه مقدار شكيبايي پيشه كنن و هر روز نپرسن شاملا چي شد يا وسكاب چرا ريخت؟؟؟
دوستان سهم بنيادي سه چيز لازم داره :صبر ايوب ،عمر نوح،گنج قارون"ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postدرود بر همه دوستان عزیز؛
..................................
پ.ن: پویا جان، زود جوش؟! فکر نمی کنم کسی تا حالا جوش اوردن بنده رو دیده باشه حتی از رفقای 10-15 ساله. شکر خدا این نعمت رو داده بهمون که صبرمون زیاده :)
بگذریم سید جان. منم یکی از آدمایی بودم که سراغ شاملا رو از شما می گرفتم. راستش من قبل از اینکه متوجه بشم شما خرید کردید خریدم. ولی با شنیدن اینکه شما و آقای مصری پور هم خرید داشتید یجورایی اعتماد بنفسم بیشتر شد و اضافه کردم. هنوزم تو سودم. ولی خوب بقول شیخناالکبیر مک مورفی فی کتابه الکریم، حفظ السود من الواجبات......
قصدم از سوال انداختن مسئولیت به گردن شما نبود. بلکه میخواستم ببینم خبریه که سهم پربنیادی مثل شاملا یهو سه چهار روز منفی شده. گفتم از تجربه شما استفاده کنم.
بهرحال ممنون از راهنمایی و اشتراک گذاشتن تجربتون.....
نظر
-
در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Postسلام سيد ياسر عزيز
تحليل بنيادي سهم افقهاي بلند مدت رو ترسيم ميكنه كه در پاره اي از موارد با نوسانات روزانه بازار در تعارضه.طبيعتاً دوستاني كه با سيگنال شما وارد سهم ميشن بايد اين نكته رو بدونن كه ديد ميانمدت يا بلند مدت داشته باشن،اصلاً اهل تعارف نيستم وشما رو بعنوان يك بنياد كار بدون غرض ميشناسم ولي دوستان هم بايد يه مقدار شكيبايي پيشه كنن و هر روز نپرسن شاملا چي شد يا وسكاب چرا ريخت؟؟؟
دوستان سهم بنيادي سه چيز لازم داره :صبر ايوب ،عمر نوح،گنج قارون
عزیز ما اینطوری نیستیم.هنوز فولای 350تومنی رو دارم.فقط نظر سید واسم مهم بود.نه اینکه ازش طلب کار باشم.خودش میدونه که منظورم چیه
نظر
-
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postدرود بر همه دوستان عزیز؛
خدا خودش شاهده من نه از کسی دلگیر هستم نه اهل قهر و ناز کردن هستم نه اینکه برام اهمیتی داره تو بازار شناخته شده باشم یا نباشم. هدف من رو خودم میدونم و خدای خودم. اما باور کنید برام مهمه که کسی با به اصطلاح سیگنال من ضرری نکنه خدای ناکرده. حداقلش اینه که از این به بعد سعی می کنم تا از همه زوایای یک سهم مطمئن نشدم چیزی اعلام نکنم. هرچند همه می دونند من به ندرت سهمی رو بریا کوتاه مدت و بازده 10-15 درصدی خرید می کنم و عموما دید بنده میان و بلندمدته اما خوب گاهی دوستان توجه نمی کنند.
پ.ن: پویا جان، زود جوش؟! فکر نمی کنم کسی تا حالا جوش اوردن بنده رو دیده باشه حتی از رفقای 10-15 ساله. شکر خدا این نعمت رو داده بهمون که صبرمون زیاده :)
نظر
-
سلام جناب شریعت
نظرتون راجبه فاند بکام چیه؟
ضمناً با تشکر از زحمات محسن مهرورز عزیز ایشون تارگت رو برای سهم 1000میبینن[B][COLOR="#FF0000"]اگر در قدم اول موفقیت نصیب ما می شد، سعی و عمل دیگر معنایی نداشت.(موریس مترلینگ)[/COLOR][/B]
نظر
-
-
درود؛
یک سیگنال خیلی قوی برای دوستان دارم برید لذتش رو ببرید!
هر سهمی بیمه ایران "خصوصا در منفی" فروشندست فرصت خرید محضه. تمام!إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
نظر