سلام جناب شریعت ممنون از راهنماییتون بهترین کار سهامداری باهاش به امید غمارگ 2000تومنی
بورس نوشته های "شریعت"...
Collapse
X
-
سلام و درود بر جناب شریعت از راهنمایی هاتون کمال تشکر و قدردانی رو دارم
میخواستم از حضورتون اگه امکانش هست بپرسم به نظرتون شبندر رو در هفته ی اینده خرید بکنم رو 14550 ریال فروختم و خارج شدم
/:.weirdsmiley.://.:blushsmiley:./[COLOR=#008000][SIZE=5]و ایییین نیییییز بگذررررر[/SIZE][/COLOR][COLOR=#008000][SIZE=5]رد[/SIZE][/COLOR]/:.Heart.://:.Heart.://:.Heart.://:.Heart.:/
نظر
-
سلام شریعت عزیز . با گرامیداشت ایام محرم
سهام قندی به نقاط خوبی نزدیک شده ، کدام را مناسبتر میدانید و در چه قیمتی باید ورود کرد؟
با سپاس
نظر
-
سلاام سید جون، یه زحمت برات دارم یه نمودار خیلی خوب داریم، وخ کردی میخام بنیادیشو بررسی کنی، نمودارش که حرف نداره و نوید یک رالی خیلی خوبی رو میده ...
سمایه
سهم به تازگی کانال نزولی معتبری که از ابتدا باهاش بوده ارو شکونده و طی هفته گذشته بهش پولبکم کرده و برگشته و ازون طرف موج شماری هم ابتدای 3 از (3) خودش به نظر میاد این 3 هم بیشتر رو همین حساب شکستن کانال میگم وگرنه پیش بینی اینکه سهمی بخاد 3ش رو شرو کنه واقعا سخته و بیشتر بر پایه حدس و گمانه، یه کانال صعودیم براش در نظر گرفتم که بیشتر برای بدست اومدن تارگت اولیس که حدود 350 رو میگه ولی هدف نهایی سهم خیلی بالاتر هست ...
اِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
-
درود بر جناب شریعت، استاد گرامی.
من هر چی که مطابق یادداشت شما خریدم بدون ترس و استرس در سودم. و واقعا که نظرات شما خودش برای ما کلاس درس هست. سپاس[B][/B][COLOR="#008000"]در من زندانی ستمگری است که به آواز زنجیرش خو نمی کرد....[/COLOR]
نظر
-
با سلام خدمت جناب شریعت
در رابطه با شرکت باما:
به نظرتون چرا اینقدر سود حاصل از سرمایه گذاری ها رو پایین گرفته؟
پارسال 17میلیارد تومن سود حاصل از سرمایه گذاری ها شناسایی کرده بود(به ازای هر سهم 85 تومن) ولی این رقم در پیش بینی امسال به 9 میلیارد تومن کاهش پیدا کرده(به ازای هر سهم 45 تومن) یعنی اگر شرکت های زیر مجموعه با همون روال سال قبل سود بسازن فقط از این محل میتونه 40 تومن تعدیل بده
این در حالی است که در گزارش 6ماهه سود حاصل از سرمایه گذاری ها با رشد 40% نسبت به مدت مشابه سال قبل بوده همراه بوده
شما از روند سود سازی زیر مجموعه های شرکت اطلاعی دارید؟خصوصا شرکت شرکت ذوب روی اصفهان اطلاعی دارید؟
با نگاهی به صورتهای مالی شرکت نرخ دلار رو 2550 در نظر گرفته در حالی که تا حالا زیره 3000 نرفته
شرکت سود عملیاتی رو برای 12ماهه 92 برابر 27.5 میلیارد در نظر گرفته در حالی که در 6ماهه 20.6 میلیارد ساخته
اگه در نیمه دوم سال هم با توجه به کاهش نرخ دلار 19.5 میلیارد بسازه+20.6میلیارد برای نیمه اول+سود حاصل از سرمایه گذاری ها هم اندازه سال قبل باشه(17.5 میلیارد)(در 6ماهه بالاتر از مدت مشابه سال قبل بوده):
با محاسبات من میتونه 287 تومن بسازه
نظرتون چیه؟خواهشا صورتهای مالی رو دقیق بررسی کنید و خبر بدید
به نظر میرسه داره با p/e معامله میشه که در تاریخ شرکت بیسابقس
نظر
-
درود بر همه عزیزان؛
محتشم کاشانی پسری داشت که از دنیا رفت، چند بیت شعر در رثای وی گفت. شبی حضرت رسول اکرم «صلّی الله علیه وآله» را در خواب دید که به او فرمودند:« تو برای فرزند خود مرثیه می گویی، ولی برای فرزند من مرثیه نمی گویی!».
محتشم می گوید: بیدار شدم، ولی چون در این رشته کار نکرده بودم، ندانستم چگونه مرثیه ی آن حضرت را شروع نمایم. شب دیگر، باز آن حضرت در عالم رؤیا فرمودند:« چرا در مصیبت فرزندم مرثیه نگفتی؟ عرض کردم: چون تا کنون در این وادی قدم نزده ام. آن حضرت فرمودند: بگو:
«باز این چه شورش است که در خلق عالم است». بیدار شدم و همان مصرع را مطلع قرار دادم و آنچه را مقرر شده بود، سرودم. تا به این مصرع رسیدم: «هست از ملال گرچه بریّ ذات ذوالجلال»، در این جا فرو ماندم که چگونه این مصراع را به آخر برسانم، که به مقام خداوند جسارتی نکرده باشم؟! مرثیه ی خود را به اتمام نمی رسانی؟ عرض کردم: در این مصرع فرو مانده ام. فرمودند: بگو:« او در دل است و هیچ دلی نیست بی مَلال» بیدار شدم و این مصرع را ضمیمه نمودم و بیت را به پایان رساندم.
ترکیب بند معروق محتشم به شرح زیر است:
باز این چه شورش است که در خلق عالم است
باز این چه نوحه و چه عزا و چه ماتم است
باز این چه رستخیز عظیم است کز زمین
بی نفخ صور خاسته تا عرش اعظم است
این صبح تیره باز دمید از کجا کزو
کار جهان و خلق جهان جمله درهم است
گویا طلوع میکند از مغرب آفتاب
کاشوب در تمامی ذرات عالم است
گر خوانمش قیامت دنیا بعید نیست
این رستخیز عام که نامش محرم است
در بارگاه قدس که جای ملال نیست
سرهای قدسیان همه بر زانوی غم است
جن و ملک بر آدمیان نوحه می کنند
گویا عزای اشرف اولاد آدم است
خورشید آسمان و زمین، نور مشرقین
پرورده ی کنار رسول خدا، حسین
التماس دعا...إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postدرود بر همه عزیزان؛
محتشم کاشانی پسری داشت که از دنیا رفت، چند بیت شعر در رثای وی گفت. شبی حضرت رسول اکرم «صلّی الله علیه وآله» را در خواب دید که به او فرمودند:« تو برای فرزند خود مرثیه می گویی، ولی برای فرزند من مرثیه نمی گویی!».
محتشم می گوید: بیدار شدم، ولی چون در این رشته کار نکرده بودم، ندانستم چگونه مرثیه ی آن حضرت را شروع نمایم. شب دیگر، باز آن حضرت در عالم رؤیا فرمودند:« چرا در مصیبت فرزندم مرثیه نگفتی؟ عرض کردم: چون تا کنون در این وادی قدم نزده ام. آن حضرت فرمودند: بگو:
«باز این چه شورش است که در خلق عالم است». بیدار شدم و همان مصرع را مطلع قرار دادم و آنچه را مقرر شده بود، سرودم.
باز این چه شورش است که در خلق عالم است
باز این چه نوحه و چه عزا و چه ماتم است
التماس دعا...
التماس دعا
----------------------
در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Postدکتر شریعت خبری از کلاس پیشرقته نشد چرا...
اون دوره کلاس مقدماتی که هیچ چهره خوش تیپ شما هم یواش یواش داره یادمون میره.......تمام سال من بی تو...
نظر
-
در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Postدکتر شریعت خبری از کلاس پیشرقته نشد چرا...
اون دوره کلاس مقدماتی که هیچ چهره خوش تیپ شما هم یواش یواش داره یادمون میره.......
متاسفانه دوستان برای دوره پیشرفته برای محل برگزاری به توافق نرسیدند اما خبر جدید اینکه با موسسه آموزش عالی امیرکبیر به توافق رسیدم برای برگزاری دوره بنیادی متمرکز از مقدماتی تا پیشرفته در 32 ساعت (8 جلسه 4 ساعته) زمانش هم احتمال 99 درصد همون 5شنبه ها صبح خواهد بود و ان شالله از هفته اول آذر در خدمت دوستان خواهیم بود. محل برگزاری هم خیابان جردن-بالاترازمیرداماد-کوچه تابان غربی
برای ثبت نام هم با شماره زیر تماس بگیرید. 02188790480 و بفرمایید دوره آموزشی بنیادی بنده رو می خواهید ثبت نام کنیدإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
نظر