سلام سیدجان. پیرو سوال قبلی در مورد فولادی ها من یه جا خوندم هر 100تومن افزایش نرخ سنگ آهن 2-3 درصد هزینه تمام شده فولادی ها رو بالا میبره. شما محاسباتی انجام دادی؟ ضمنا یه شرکتی مثل فولاد مبارکه خودش مالک 10% دوقلوهای معدنیه. با فرض رسوندن قیمت سنگ آهن به نرخای جهانی و از طرف دیگه دادن مجوز آزادسازی صادرات به فولادیا برایندش به سود فولادیا هم ممکنه تموم بشه یا نه؟ خلاصه اوضاع قمر در عقربیه من که سردر نیاوردم! یه دنیا ممنون:x
بورس نوشته های "شریعت"...
Collapse
X
-
سلام آقای شریعت .
نظر مثبتی نسبت به لیزینگی ها تا پایان سال دارم. و ولساپا را مناسب میدانم، نظر شما هم همینه ؟
با سپاس
نظر
-
سلاام بر سید عزیز کم پیدا شدی:( سید بنیادی غذایی ها کدوم مورد تاییده؟ نموداراشون کم کم داره به تقاط خوبی میرسه اکثرا :)
اینم باشه اینجا:
در اصل توسط هامد پست شده است View Postخب بالاخره کاره ما با این نمودار باهنر تموم شد#:-S
باهنر از ابتدا تا به امروز:
همونجوری که میبینید سهم حدودا پنج ماه پیش تونسه کانال نزولی نسبتا معتبری که از ابتدا باهاش بوده در قالب موج 3 خودش بشکونه و در حال حاضر هم همونجوری که قبلا بدون نمودار گفته بودم تو 3 از (5) هستیم، به نظرم این 3 میتونه تا ترندلاین بالایی که در نظر گرفتم و قیمت حدودیه 450 خودش رو برسونه اونجا احتمالا 4 از (5) رو شرو کنه و بعدش بریم برای 5 از (5) ...
در اصل توسط هامد پست شده است View Postخب خب همونجوری که سه هفته ی قبل قول داده بودیم باهنر به سرعت داره خودشو به اون محدوده ها میرسونه جالب اینجاس تا اینجا هیچ استراحتیم نکرد:x که خودم فک کردم این وسط حداقل شاید یکی دوروز متعادل شه :D شاید قبله 450 یه استراحت چند روزه ایم بزنه، حالا اینکه این 3 از (5) دقیقا ایا رو 450 متوقف میشه یا نه ارو مطمئن نمیشه گف ولی به هرحال 450 مقاومت مهمیه براساس نمودار بهتره حواسا یکم جم باشه، در مورد 4 از (5) و زمان و میزان اصلاحش بعدا از اینکه از شروعش مطمئن شدیم صحبت خواهیم کرد.اِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
-
در اصل توسط هامد پست شده است View Postسلاام بر سید عزیز کم پیدا شدی:( سید بنیادی غذایی ها کدوم مورد تاییده؟ نموداراشون کم کم داره به تقاط خوبی میرسه اکثرا :)
والا اين روزها ديگه بود و نبود ما خيلي اهميتي نداره، شكر خدا دوستان همه در حال كسب سود هستند. ان شالله موقع فروش ها كه رسيد اطلاع رساني خواهيم كرد. ضمنا سبدي تشكيل دادم در حد بوندس ليگا، تقريبا از همه گروه هاي بازار در سبدم دارم! به دليل كاهش ريسك اين حركت رو انجام دادم. متوسط روزي 1 درصد بازده بگيرم ما را بس. بقيش براي دوستان :)إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
1- نوع فروش ها در شاملا كاملا مشخصه كه هيجاني شده و احتمالا در حال اتمام فروشنده هستيم
2- در وتوسم همچنان خريدهاي حقوقي ادامه دارد. اين سهم هنوز در منطقه خريد قرار دارد
3- وغدير 17 هزار ميلياردي بيش از 80 درصد پارسان رو داره بعلاوه n تا دارايي با ارزش ديگه اون وقت پارسان خودش 14.5 هزار ميليارده!! چي بگم والا!
4- مورد داشتيم صف خريد پامچال 4 هزار تا بوده اما هيچ عرضه اي نداشته! اينايي كه 300 هزار تا صف نشسته بودند چي فكر كردند؟ زبونم لال بايد منتظز يه جنگي چيزي باشيم كه اين سهامداراي مقتصد! پامچال عرضه اي داشته باشند :)إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
سلام سید جان
من واتی خرید 740 دارم. وتوکا در سودم.
به نظر شما واتی ( با ضرر) و وتوکا (با سود) را با "وتوسم" یا "ونفت" عوض کنم؟؟
با تشکر
نظر
-
-
در اصل توسط hamzeh پست شده است View Postفقط میتونم بگم این خرید رویایی بود.
وقتی آقاسید جوابمونو نمیده مجبوریم خودمون جواب خودمونو بدیم!!!
وقتي حوالي 190 بود فكر مي كنم تحليلش كردم و اطلاع رساني كردم. هر كسي هم كه خريده نوش جونش تازه اول راهه. از اين اخلاق خوشم نمياد كه بخوام پست هاي قبلي رو بالا بيارم و اثبات كنم كه درست گفتم :)إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
سید بزرگوار شاملا امروز قیمت پایانی اش رشد داشت. نظرتون چیه؟آموزش زبان انگلیسی از مبتدی تا حرفه ای http://zaban4us.blogfa.com
نظر
-
سلام سید جان
من واتی خرید 740 دارم. وتوکا در سودم.
به نظر شما واتی ( با ضرر) و وتوکا (با سود) را با "وتوسم" یا "ونفت" عوض کنم؟؟
با تشکر
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postدرود بر شما؛ مبروك جداً !
وقتي حوالي 190 بود فكر مي كنم تحليلش كردم و اطلاع رساني كردم. هر كسي هم كه خريده نوش جونش تازه اول راهه. از اين اخلاق خوشم نمياد كه بخوام پست هاي قبلي رو بالا بيارم و اثبات كنم كه درست گفتم :)
حالا به نظرشما تا چه قیمتی بالا میاد؟توصیه ای به خرید و فروش ندارم .
نظر
-
سید داشتیم /:.negaran.:/ به خدا هدفم از اوردن نمودار صرفا اون نبود و بیشتر نشون دادن نمودار قبلیه بود که بگم فرضا چرا میگم مقاومت 450 میتونه پایان 3 از (5) سهم باشه البته نمیشه گف منظورم اون نبود چون به هر صورت اکثرمون و خصوصا تکنیکالیستا دوست دارن زماناییو که نمودارشون درست از اب درمیاد، در کنار اینها اینم اضافه کن که سید سیده و مطمئنن نیازی به اثبات نداره /:.rolleyessmileyani
چنتا سهم که رو حمایت قرار دارن و حتی تو این بازار هم منفی ان و ممکنه رالی داشته باشن:
فزرین: با اینکه سهم تازه اومده و دیتا زیادی نداره و قاعدتا نباید خطوطش اعتبار چندانی داشته باشن ولی بازم کانال نسبتا معتبری رو از سهم شاهد بودیم که به تازگی شکسته شده و الان این منفی ها میتونه به منزله پولبک باشه پیشنهادی برای خرید تو برخورد با خط ندارم چون اعتباری خیلی زیادی نداره ولی برای کسایی که سهم رو دارن شکست سقف کانال به سمت پایین میتونه حد ضرر خیلی خوبی باشه ...
وپست: وپستم هم دیتا زیادی نداره و نهایت همین دو کانالی که میبینید مفروضات ما هستن، الان کف کانال هست و با توجه به وضعیت نموداری باقی بانکیا به نظرم سهم برمیگرده، به هر حال به عنوان حد ضرر دوستان سهامدار این خط رو مد نظر داشته باشن، تو برگشت سره راهش مقاومت کم نداریم و مهمترین 970 تومن هست و سقف کانال هم محدوده 1300 رو نشون میده ...
فلامی: سهم در برخورد با سقف کانال در حدود 50روز پیش برگشت خورده و راهه نزولی طی کرده الان رو حمایت نسبتا خوبی قرارداره و دیروز هم کندل صعودی زده تو برخورد با خط روند کشیده شده، تو برگشت باز سقف کانال محدوده 500 مقاومت مهمی محسوب میشه، این خط روند رو به عنوان حد ضرر دوستان داشته باشند، اگه شکسته بشه محدوده 310 تومن دوتا خط حمایتی خیلی معتبر رو داریم ...
و امااا
فلوله: سهمی که بیشتر از یک ماهه تو واچینگ دارمش و همچنان با این سطح حمایتی که میبینید مشغوله و یک ماهه مدام برخورد میکنه و باز برمیگرده! شکست 220 به بالا ینی کف کانالی که میبینید میتونه نویدبخش روزای خوبی باشه برای سهم، ازین طرف اگه این حمایت شکسته بشه حمایت فوق العاده ایـ رو 165 داریم که بعید بدونم بش برسیم و موج شماریم همینجاها کف سهم محسوب میشه ...
سید بنیادی فلوله ارو بررسی داشتی؟ از دوستان شنیده بودم وضعیت خوبی نداره ولی نظر سید یه چیز دیگس :D
نمیشه قطعی گفت چون پیش بینی قرارداشتن در 3 هست و شوخی نیست! ولی وضعیت موج شماریش عالی به نظر میاد و اگه بنیادی حتی احتمال شکوفایی هم داشته باشه میشه رو موج شماریش حساب باز کرد و قبول کرد که سهم در انتهای 2 از (3) بزرگ خودش هست، و اگه درست باشه و الان 3 از (3) بخاد شرو بشه تارگتی نمیشه داد ولی بدون شک تموم سقف هایی که تو نمودار میبینید خواهد شکست.
آخرین ویرایش توسط هامد؛ 2013/11/30, 22:36.اِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
-
درود؛
وقتي بازار از تخصص خارج ميشه و حالت عمومي پيدا مي كنه ديدن همچين چيزايي خيلي هم غير عادي نيست!
سال هاي گذشسته به ندرت ميديديم سهمي روي -5 يا -6 فردا معامله بشه اما متاسفانه با ورود دوستان جديدمون كه بعضا هيچ حد و مرز اخلاق كاري رو هم رعايت نمي كندن شاهد رنج كشيدن هاي غير طبيعي و بدون دليل هستيم. هنوز موندم اون دوستي كه خگستر با پاياني +3 رو تا منفي 4 روي 2811 ريال رنج كشيد الان چيكار داره مي كنه؟! چند درصد سود كرده در برابر 50 درصد رشد خگستر در 2 هفته...
خوب اگر ضرر كني دوست من واقعا حقته!إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
نظر