بورس نوشته های "شریعت"...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سيد ياسر شريعت
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 4944

درود بر همه عزیزان؛

از دوشنبه هفته پیش تا ساعت 12 امروز انگار قسمت نبوده پای بازار باشم! یا جلسه بودیم یا اینترنت قطع بوده!!

عرضه های هیجانی برخی دوستان در این روزهای پایانی دولت قابل پیش بینی بود. همچنین جو تحریم جدید امریکا (که البته مال سال دیگه میلادی خواهد بود و در صورتی که همچنان سیاست های دو طرف لجوجانه باقی بمونه اجرا خواهد شد) هم تاثیر روانی منفی زیادی داشت هرچند بازار راه خودش ور همچنان خواهد رفت... ممکنه نوسان وجود داشته باشه اما همچنان موندن در بازار توجیه پذیره.

گروه معدنی و فلزی که هنوز خیلی جا دارند برای رشد. فملی امروز مقاومت مهمی رو شکست و نوید روزهای خوشی می دهد. فولادی ها هم با یک نفس گیری مجددا راه خواهند افتاد. همچنین گروه روی. همچنان با این گروه می مانم. باهنر هم که بیخ ریشمونه تا آخر سال احتمالا! همچنان دستم به فروشش نمیره!

گروه بانکی پیش بینی میشد مثبت باشند همچنان. فعلا از این گروه همچنان با پست بانک و پاسارگاد می مانم

پردیس و حقش یکم بازی دراوردند امروز اما بعیده منفی داشته باشند. اگر حمایت 160 تومانی به صورت کامل شکسته بشه احتمال رشد در کوتاه مدت کم میشه اما بعید میدونم پایین تر از 160 بریم!

با حفاری هم بدون نگاه به معاملات و نوسانات می مانم همچنان! همچنین با دارویی ها!

برای نقدینگی حدود 30 درصدی دنبال سهم می گردیم که ان شالله ظرف 1-2 روز آتی خرید انجام بشه.
    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• aryana
      عضو عادی
      • Jul 2013
      • 88

جناب شریعت روند صعودی داتی رو چه جور میبینید؟
      با سهم ازدواج نکنید!!!

نظر

• سيد ياسر شريعت
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 4944

در اصل توسط aryana پست شده است View Post
        جناب شریعت روند صعودی داتی رو چه جور میبینید؟
        درود؛

ترجیح میدم جای خرید واتی 900 تومانی و 30 درصد سود تا 1200 تومان، فملیح 230 تومانی بخرم و با 30 درصد سود 300 تومان بفروشم! ریسک فعلی این دو اصلا قابل مقایسه نیست. به نظرم تا زمانی که سهم مثبته و روون خارج بشید از واتی بهتره

نظر

• sepide
          عضو عادی
          • Jul 2013
          • 40

سلام جناب شریعت

روی ناو والبر مطالعه ای داشتین؟
          حداکثر رشدش رو میان مدت چقدر میدونید؟
          با تشکر
          [COLOR=#008000][/COLOR][COLOR=#008000][B]اندیشه خطرناک وجود ندارد
          ذات اندیشیدن خطرناک است(هانا آرنت)[/B][/COLOR]

نظر

• nadan
            عضو جدید
            • Jun 2013
            • 12

ولصنم

با سلام
            سید جان میخواستم نظرت رو در مورد ولصنم بدونم
            چه هدفی رو براش میشه تا اواخر پاییز 92 متصور شد از نظر قیمتی؟
            و نقاط حمایتی سهم چه نقاطی هست.
            پیشاپیش از پاسختون سپاسگذارم
            عظمت در نگاه توست نه در چیزی که به آن می‎نگری

نظر

• آریو
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 4834

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
              درود؛

ترجیح میدم جای خرید واتی 900 تومانی و 30 درصد سود تا 1200 تومان، فملیح 230 تومانی بخرم و با 30 درصد سود 300 تومان بفروشم! ریسک فعلی این دو اصلا قابل مقایسه نیست. به نظرم تا زمانی که سهم مثبته و روون خارج بشید از واتی بهتره

یاسر جان امروز وارد فملیح شدم تو مچینگ صبح 225 تومان ... تحت هر شرایطی این سهم و بخصوص حق فملی ارزنده است ...

نظر شما در مورد وسپه چیه جناب یاسر عزیز ... خریدمان در 214 تومان است ... گزارش 6 ماهه مناسبی داده .. گزارش زیر مجموعه ها بسیار عالی بوده
              ممنون میشم نظر شما را هم بدانم ... با تشکر
              ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• بابک خان
                عضو عادی
                • Apr 2011
                • 246

در اصل توسط salehiar پست شده است View Post
                خیلی ناراحت کننده هست که شما دیگه نمیخواهی مطلب بزنی /:.sadsmiley.:/ امیدوارم توی تصمیمتون تجدید نظر کنید.چند وقت پیش از شما قول برگزاریه کلاس تحلیل بنیادی گرفته بودم که با این وضعیت ظاهرا کنسل میشه :(
                جناب salehiar سلام
                آقا تو این فروم تک خوری نداشتیما/:.nono.://:.nono.://:.nono.:/
                کلاس بنیادی با سید ؟ اونم بیخبر؟/:.nono.://:.nono.://:.nono.:/
                من درجامعه ایی زندگی می کنم که دویدن سهم کسانی است که نمی رسندورسیدن حق کسانی که نمی دوند.

نظر

• بابک خان
                  عضو عادی
                  • Apr 2011
                  • 246

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                  درود بر همه عزیزان؛

در ابتدا بسیار سپاسگزارم از لطفی که دوستان چه در پیغام خصوصی چه در تاپیک به بنده داشتند. علی الخصوص جناب علیرضا خان جمالی، سرکار خانم خادمی و محسن مختاری عزیز. محمدرضا مرادی عزیز مطمئن باش این حس دوطرفست. داش مهدی عزیز خیلی بزرگواری، انشالله حتما خدمت میرسم
                  همچنین سایر دوستانی که به بنده لطف داشتند و بزرگواری خودشون رو نشون دادند.قطعا لایق اینها نبوده و نیستم...
                  به روی چشم؛ ان شالله تا اونجایی که زمان اجازه بده سعی می کنم دوباره در خدمت دوستان باشم. البته یه مقدار احتمالا مشغول تر باشم از این به بعد اما تا جایی که دانش و انرژی داشته باشم خوشحال میشم مطلب بنویسم. امیدوارم که مورد استفاده قرار بگیره.

در مورد دوره بنیادی هم که چندتا از دوستان پرسیده بودند به امید خدا در دو سطح مقدماتی و پیشرفته به زودی زود و بعد از ماه مبارک، با همکاری یک شرکت کارگزاری و یک شرکت سرمایه گذاری آغاز خواهد شد.

پ.ن: زمانی که خودم مطلب می نوشتم حدودا هر مطلب 50 بازدید کننده داشت و گاها تاپیک به صفحه دوم هم می رفت! اما در این چند روز بالای 100 بازدید کننده داشته هر مطلب!/:.mellowsmiley.:/
                  سید جان خوشحال شدم از برگشتنت خوشحال ترم شدم وقتی دیدم قراره کلاسهای بنیادی برگزار کنی .
                  سید جان چند وقتیه دنبالشم در صورت تشکیل کلاسها تو کدوم شهره؟ میخوام ببینم از آمل میتونم بیام یا نه؟
                  من درجامعه ایی زندگی می کنم که دویدن سهم کسانی است که نمی رسندورسیدن حق کسانی که نمی دوند.

نظر

• KEYAN5533
                    عضو عادی
                    • Jun 2013
                    • 215

سلام سید بزرگوار
                    طاعات قبول
                    اگر کلاس میزارین اطلاع رسانی کنیدمن هم میام از ساری
                    3pa3
                    /.:blushsmiley:./

نظر

• einstein
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 360

جناب آقای شریعت عزیز،نظر به اعتماد دوستان سایت به جنابعالی و همچنین توان تحلیلی جنابعالی مطلب تحلیلی زیر در تاپیک شما قرار داده می شود.ضمن پوزش از زحمت های احتمالی ،امیدوارم اینجانب و سایر دوستان را از نظرات تحلیلی خود بهرهمند فرمایید.
                      از آنجا که ممکن است این نوشته مورد استفاده دوستانی قرار گیرد و بر مبنای آن اقدام به خرید یا فروش نمایند ،از دوستانی که هر گونه ایرادات محاسباتی یا مبنایی در این نوشته مشاهده نمودند،صمیمانه خواهش می شود نظر اصلاحی خود را اعلام فرمایند.تا خدای نکرده به طور غیر مستقیم موجبات ضرر و دوستی فراهم نشود.
                      سرمایه گذار موفق کسی است که بتواند سهامی که دارای ارزش ذاتی بالاتری از ارزش روز هستند شناسایی و با کمترین ریسک نسبت به کسب بازدهی بالاتری امیدوار باشد.خرید چنین سهامی کمترین تاثیر منفی را ریزش بازار می پذیرد و ریسک زیان به مراتب پایینتری دارند.
                      پس بیایید به جای اینکه ماشین حساب به دست بگیریم و مدام حساب کنیم اگر پاکسان می گرفتیم ،اگر فلان می گرفتیم تا الان چقدر سود می کردیم ،دنبال پاکسانهای دیروز باشیم.تاکید می کنم سرمایه گذاری در چنین سهامی صبر و حوصله میخواهد و اینطور نیست که امروز سهم شرکت ایکس را خریداری کنید و فردا نماد آنرا برای تعدیل ببندند و هفته دیگر 300 درصد بازهی کسب کنید.ولی به همان انداره مطمئن باشید چنین سهامی بالاخره روزی به ارزش واقعی خود می رسند و کام سهامداران را شیرین خواهند نمود.در اولین گام میخواه به معرفی و تحلیل خگستر بپردازم.با ما همراه باشید.
                      · محاسبات بر اساس آخرین پرتفوی اعلامی شرکت مربوی به پایان تیر انجام شده است و تعدیلات لازم بر اساس مطالعه صورتهای مالی منتهی به پایان سال 91 انجام شده است.
                      · به جز شرکت سرمایه گذاری سمند که ارزش روز پرتفوی آن محاسبه و مازاد ارزش روز ان بر بهای تمام شده آن در محاسبه NAV لحاظ شده است،برای سایر سرمایه گذاریهای بلند مدت ارزش روز معادل بهای تمام شده در نظر گرفته شده و تعدیلی از این بابت صورت نگرفته است.
                      · در محاسبه ارزش روز برای کلیه شرکتهای بورسی(اعم از طبقه بندی شده در سرمایه گذاری کوتاه مدت و بلند مدت )قیمت روز در نظر گرفته شده است.
                      · فرمول محاسبه NAV به این صورت تعریف شده است:
                      حقوق صاحبان سهام بعلاوه مازاد ارزش روز سهام شرکتهای پذیرفته شده در بورس منهای بهای تمام شده سرمایه گذاری بلند مدت در سهام شرکتهای بورسی (چون قبلاٌ یکبار در حقوق صاحبان سهام لحاظ شد و یکبار در ارزش روز سهام بورسی)
                      محاسبه NAV سرمایه گذاری سمند

3.728.460.000.000 حقوق صاحبانن سهام
                      4.707.554.000.000 کسر: ب.ت سرمایه گذاری بلند مدت
                      5.600.366.680.992 ارزش روز سهام بورسی و ب ت غیر بورسی
                      4.621.272.680.992 کل NAV
                      1.386.381.804.298 سهم خگستر (30درصد)
                      محاسبه NAV سرمایه گذاری سمند
                      4.456.832.000.000 A حقوق صاحبان سهام
                      کسر:ب.ت سرمایه بلند مدت بورسی
                      2.111.022.000.000 پارسیان
                      155.692.000.000 بیمه پارسیان
                      52.304.000.000 الکتریک خودر. شرق
                      22.435.000.000 رینگ مشهد
                      2.341.453.000.000 B جمع کل ب.ت سهام بورسی بلند مدت
                      450.000.000.000 C کسر می شود :ب.ت سرمایه گذاری سمند
                      1.386.381.804.298 D اضافه می شود :سهم خگستر از NAV س.سمند (نقل از بالا)
                      4.662.098.704.913 E اضافه می شود :ارزش روز سهام بورسی
                      7.713.859.509.211 کل NAV با این فرمول (A-B-C+D+E)
                      1.500.000.000 تعدا کل سهام
                      5143 مبلغ NAV هر سهم خگستر (ریال)

پتانسیل های سهم:
                      به ازای هر سهم خگستر (مستقیم و غیر مستقیم )بیش از یک سهم وپارس وجود دارد.بعبارتی به ازای هر واحد افزایش در قیمت پارسیان کمی بیش از یک واحد رشد در NAV خگستر خواهیم داشت.بعبارتی از نظر تئوریک کسی که قصد خرید وپارس داشته باشد ،بهتر است خگستر بخرد چون بیش از افزایش قیمت پارسیان منتفع می شود (در ادبیات فاینانس اصطلاحاٌ اهرم مالی گفته می شود)با توجه به افق پیش روی صنعت بانکداری می شود امیدوار بود که با رشد وپارس سود خوبی نصیب سهامداران خگستر گردد.
                      با توجه به خوشبینی بازار به صنعت خودروسازی و حضور شرکتهای قطعه ساز و خودرو ساز در پرتفوی خگستر و سمند می توان انتظار بیش از پیش NAV شرکت را داشت.
                      پرتفوی شرکت خگستر و بخصوص سمند در برگیرنده سهامی با پتانسیل رشد قوی بوده که نشانگر حضور مدیریت پرتفوی قوی در این شرکتهاست.
                      این سهم در حال حاضر تقریباٌ در 43% NAV خود معامله می شود و صرفنظر از افزایش NAV به واسطه پرتفوی خوب ،تا رسیدن به 70% NAV می تواند سود 62 درصدی به سهامدارانش بدهد.

نظر

• salehiar
                        عضو فعال
                        • Nov 2011
                        • 331

در اصل توسط بابک خان پست شده است View Post
                        جناب salehiar سلام
                        آقا تو این فروم تک خوری نداشتیما/:.nono.://:.nono.://:.nono.:/
                        کلاس بنیادی با سید ؟ اونم بیخبر؟/:.nono.://:.nono.://:.nono.:/
                        نه اقا تک خوری چیه!!
                        راستش من چند سالی بود که گاهی سهامی به توصیه بعضی از دوستام میخریدم و میفروختم و اغلب هم ضرر میکردم!!از حدود دو سال پیش تصمیم گرفتم جدی تر به بورس نگاه کنم و هر طور شده ازش پول در بیارم.شروع کردم به گشت و گذار تو نت و از این سایت پولی به اون سایت پولی و از این فروم به اون فرم دنبال سهم خوب گشتن!!که البته باز هم خیلی از تریدهام موفقیت امیز از کار در نمیود! /.:blinksmiley.:/ تو سایت بورسی و بورکس نمودارها رو میدیم که تکنیکالیستها میزارن و توصیه به خرید و فروش میکنن...و من با تعجب نگاهشون میکردم که اینا چیه و چطوری میشه یاد گرفت این طور تحلیل کردن رو!!که پس از تحقیقاتی اموزش تحلیل تکنیکال دیدم و خوب کلی بهم کمک شد تو ترید.البته من تحلیلگر تکنیکال نشدم ولی حداقل دیگه الان وقتی تحلیلی رو میخونم و میبینم میتونم بفهمم که جریان چیه!!و تحلیلگر واقعا چی گفته!
                        تو این سایت با تاپیک جناب ساده ساده که تحلیل بنیادی مینوشت اشنا شدم و شدم از خوانندگان پرو پا قرصش.و بعد نوشته های جناب شریعت و اقای مصری پور رو میخوندم با این ارزو که میشه یه روز منم بتونم اونقدری تحلیل بنیادی یاد بگیرم که حداقل بفهمم این اساتید چی گفتن؟!
                        برای همین دست بدامنه دکتر مصری پور شدم که ایشون گفتن کلاسهایی در اصفهان برگزار میشه که من نمیتونستم اونجا برم.ازشون خواستم در تهران اگر جایی رو سراغ دارن معرفی کنن که ایشون گفتن از دکتر شریعت کمک بگیرم.از ایشون هم وقتی مشورت خواستم برای اموزش گفتن در حال تدارک برای برگزاریه دوره تحلیل بنیادی هستن که اگر کاراش جور بشه حتما از طریق همین سایت اعلام عمومی میشه.به هر حال امیدوارم این کار انجام بشه.مطمئنم برگزاری چنین دوره ای برای استاتیدی مثل اقای شریعت جز زحمت و گرفته شدن وقت چیز دیگه ای از نظر مادی (در مقایسه با سود ترید کردن برای شخصی مثل ایشون که اینقدر مسلط هستن تو این زمینه) نخواهد داشت و فقط یک لطفی هست در حق کسانی که شرکت میکنن.
                        همین!!/:.mellowsmiley.:/

نظر

• محمد حقانی
                          عضو فعال
                          • Apr 2011
                          • 447

سلام آقای شریعت عزیز
                          امروز پله اول والبر را خریداری کردم .نظر شما راجع به این سهم مثبت است؟
                          با سپاس

نظر

• بابک خان
                            عضو عادی
                            • Apr 2011
                            • 246

در اصل توسط salehiar پست شده است View Post
                            نه اقا تک خوری چیه!!
                            راستش من چند سالی بود که گاهی سهامی به توصیه بعضی از دوستام میخریدم و میفروختم و اغلب هم ضرر میکردم!!از حدود دو سال پیش تصمیم گرفتم جدی تر به بورس نگاه کنم و هر طور شده ازش پول در بیارم.شروع کردم به گشت و گذار تو نت و از این سایت پولی به اون سایت پولی و از این فروم به اون فرم دنبال سهم خوب گشتن!!که البته باز هم خیلی از تریدهام موفقیت امیز از کار در نمیود! /.:blinksmiley.:/ تو سایت بورسی و بورکس نمودارها رو میدیم که تکنیکالیستها میزارن و توصیه به خرید و فروش میکنن...و من با تعجب نگاهشون میکردم که اینا چیه و چطوری میشه یاد گرفت این طور تحلیل کردن رو!!که پس از تحقیقاتی اموزش تحلیل تکنیکال دیدم و خوب کلی بهم کمک شد تو ترید.البته من تحلیلگر تکنیکال نشدم ولی حداقل دیگه الان وقتی تحلیلی رو میخونم و میبینم میتونم بفهمم که جریان چیه!!و تحلیلگر واقعا چی گفته!
                            تو این سایت با تاپیک جناب ساده ساده که تحلیل بنیادی مینوشت اشنا شدم و شدم از خوانندگان پرو پا قرصش.و بعد نوشته های جناب شریعت و اقای مصری پور رو میخوندم با این ارزو که میشه یه روز منم بتونم اونقدری تحلیل بنیادی یاد بگیرم که حداقل بفهمم این اساتید چی گفتن؟!
                            برای همین دست بدامنه دکتر مصری پور شدم که ایشون گفتن کلاسهایی در اصفهان برگزار میشه که من نمیتونستم اونجا برم.ازشون خواستم در تهران اگر جایی رو سراغ دارن معرفی کنن که ایشون گفتن از دکتر شریعت کمک بگیرم.از ایشون هم وقتی مشورت خواستم برای اموزش گفتن در حال تدارک برای برگزاریه دوره تحلیل بنیادی هستن که اگر کاراش جور بشه حتما از طریق همین سایت اعلام عمومی میشه.به هر حال امیدوارم این کار انجام بشه.مطمئنم برگزاری چنین دوره ای برای استاتیدی مثل اقای شریعت جز زحمت و گرفته شدن وقت چیز دیگه ای از نظر مادی (در مقایسه با سود ترید کردن برای شخصی مثل ایشون که اینقدر مسلط هستن تو این زمینه) نخواهد داشت و فقط یک لطفی هست در حق کسانی که شرکت میکنن.
                            همین!!/:.mellowsmiley.:/
                            من هم به امید تشکیل کلاس آقای شریعت خواهم ماند فقط امیدوارم تا برنامه کلاسهاطوری جور بشه که من بتونم از شهرستان شرکت کنم.

نظر

• einstein
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 360

جناب شریعت ،با عرض سلام وقبولی طاعات و عبادات
                              از نوشته هاتون بر میاید که روی فباهنر کماکان مثبت هستید.من راستش درصد بالایی از سرمایه ام توی این سهم بلوک شده.میخواستم این سهم دارای چه پتانسیل مثبتی هست که بواسطه آن رشد مطلوبی از این سهم انتظار دارید.آیا اطلاعاتی در مورد تاثیر به بهره برداری رسیدن طرحهای جدید روی ای پی اس جایی وجود دارد؟از طرفی گزارشات مالی شرکت بینهایت محافظه کارانه است.

نظر

• سيد ياسر شريعت
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 4944

درود بر دوستان عزیز؛

اون بزرگوارانی که راجع به کلاس بنیادی سوال داشتند محل تشکیل کلاس در تهران و زمان اون هم پنج شنبه ها خواهد بود. جزئیات کلاس رو هم هر زمان نهایی شد و در صورتی که از نظر جناب جمالی عزیز مشکل نداشته باشه همین جا به اطلاع دوستان خواهم رساند

نظر

در حال کار...
                                X