بورس نوشته های "شریعت"...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سيد ياسر شريعت
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 4944

دوستان عزیز من ظرفیت پاسخگوییم محدوده بخدا! :D

دکتر جون دارم رو استراتژیم کار می کنم! شاید جای آتی از اختیار معامله استفاده کنم. به نظرم option بعد معنویش قوی تر باشه و افراد رو به سرمایه گذاری بلند مدت تر و نگاه سهامداری تشویق می کنه. فعلا هیچ تضمینی داده نمیشه تا استراتژی نهایی بشه>:)
    شکوفا جون آقا خیلی مخاصیم! تاپیک متعلق به خودتونه! :^o
    :D
    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• سيد ياسر شريعت
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 4944

در اصل توسط metitondar پست شده است View Post
      سلام آقا سید عزیز
      یه راهنمایی درباره هلدینگ بکنین؟
      درود بر شما؛

والا چه عرض کنم! بیشتر وضعیت انحصاری مالکیت اون در پتروشیمی هاست که جذابه برای حقوقی ها... احتمالا چندتا حقوقی هم بجنگند برای کسب سهام در این هلدینگ. همین عامل احتمالا قیمت رو رشد بده . توصیه به خرید دارم اما حواستون بعد خرید حسابی باید جمع باشه چون هر لحظه ممکنه بزرگی و شناوری سهم روند رو مختل کنه

نظر

• سيد ياسر شريعت
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 4944

درود بر دوستان عزیز؛

در نماد شپاس؛ به حقیقی که حرجی نیست و حاضره زیر 1000 هم بره تو صف فروش اما این بچه حقوقی ها که تو این قیمت ها هر کدوم 10 تا فروختند کلا چی میگن؟!:-/

پ.ن: سهم خیلی داره از حقیقی تهی میشه و این عالیه... نمی دونم چرا یاد شپدیس میفتم...

نظر

• مهربان
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 1675

...سیییدددد....منتظریمااا داداششممم...:*:-w

- - - Updated - - -

...سیییدددد....منتظریمااا داداششممم...:*:-w
          [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• مهربان
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 1675

....سییددد یاسسررر....بدووو من پوللل میخوااممم....

نظر

• مهربان
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 1675

....سیییددد.....4000 تومن 10000 هزار تا سهم....فکر کن شب عیدی دست یه نیاز مندو گرفتی ....اون دنیا سر پل صراط خودم شهادت میدم که تو بودی اون انجام دهنده کار نیک....شماره کارت بدم؟؟...

نظر

• سيد ياسر شريعت
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 4944

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
                ....سیییددد.....4000 تومن 10000 هزار تا سهم....فکر کن شب عیدی دست یه نیاز مندو گرفتی ....اون دنیا سر پل صراط خودم شهادت میدم که تو بودی اون انجام دهنده کار نیک....شماره کارت بدم؟؟...
                درود بر دکتر عزیز؛

دکتر جون سوء تفاوت نشه ها! آتی هم اگه قرار باشه بخرم پول در زمان تحویل جنس پرداخت میشه نه شب عید :D

نظر

• مهربان
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 1675

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                  درود بر دکتر عزیز؛

دکتر جون سوء تفاوت نشه ها! آتی هم اگه قرار باشه بخرم پول در زمان تحویل جنس پرداخت میشه نه شب عید :D
                  .....باشه سید جان....اینم قبوله....چک میگیرم نگرانی هم نداره وصول چک با خودمه....کی بریم...؟؟؟:*:->

نظر

• Amirhm
                    عضو عادی
                    • Nov 2012
                    • 140

درود بر سید عزیز:
                    سید جان تا اینجا قیمت پایانی شرانول ۹۰۸۷ با سود ۱۶۱۶ و شپاس ۲۷۲۷۶ با سود ۳۹۳۴ ریال با اینکه شرانول سود ۹۲ جالبی رو پیشبینی نکرده ولی اگر از روی پی به ای بخواهیم نظر بدیم شرانول ارزنده تر از شپاس بنظر میاد میخواستم نظرتون رو در اینمورد بدونم .

نظر

• مهربان
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 1675

.....سیدم مارو ول کرد...وقتی سید یاسر سید اولاد پیغمبر مارو بزار رو تشتک نوشابه بسپره دست آب دیگه چیکار میشه کرد....اووووفففففف......8-|

نظر

• سيد ياسر شريعت
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 4944

درود بر امیر عزیز؛

نگاه به پی بر ای شرکت ها نباید گذشته نگر باشه و باید تحلیلی با اون برخورد کرد. قطعا سود سال آتی شپاس بسیار بالاتر خواهد بود. این سبک مقایسه زیاد نمی تونه نتیجه خوبی بده

شما باید صوت های مالی شرکت ها رو خوب تحلیل کنید، اهرم هاشون رو محاسبه کنید، ببینید چه مواردی مکنه حاشیه سود شرکت هارو تغییر بده. برای شرکت های معدنی کاهش 10% بهای تمام شده حداکثر 15 درصد افزایش سود خواهد داشت اما 1% کاهش بهای تمام شده برای پالایشگاهی ها می تونه تا %50 یا حتی بیشتر حاشیه سود رو افزایش بده و نمیشه اینها رو با هم مقایسه کرد.

نظر

• سيد ياسر شريعت
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 4944

سهم خوب، بدون ریسک، پربازده، تر و تمیز، بدون عوارض جانبی به "کفرا" میگن!

از 350 معرفی شد و خودم خریدم، در 400 خریدم و در 450 و 470 سنگین اضافه شد آخرین بار در صف فروش چند روز پیش در حوالی 590 اضافه شد و امروز به دلیل اینکه خریداران می خواستند بیشتر سهم جمع کنند در 670 صف خرید نشد. در واقع این 25% سبد بنده من رو از طوفان های دوهفته اخیر نجات داد! خدا خیرش بدهد!

اگر ایمان کامل به خودم داشتم و کتحورانه ترید می کردم همون موقع باید روی سهم تک سهم می شدم... یکی از اشتباه های استراتژیک من همین بود...

نظر

• مهربان
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 1675

...ممد...حال کردی..تو زمین حریف 3 امتیاز بازی رو گرفتیم....حریف از ادامه بازیانصراف داد....:D

نظر

• خودشکوفا
                              عضو فعال
                              • Aug 2025
                              • 1134

مهرداد من به اقتدارت ایمان آوردم... خوب تو دلشو خالی کردی....:D
                              من تازه می خواستم بحث 1000000 تا صدرا رو پیش بکشم;)

پ.ن.
                              می گم مهرداد جون بیا صدراهات رو به خودم بفروش... همه رو نقدی بر میدارم...:x
                              تو همه 1 میلیون سهمت رو یکجا بهم بده منم در 10 ماه به طور اقساطی 50 ملیون بهت میدم...
                              چون رفیقمی حاضر شدم ضرر کنم ها.. از الان بگم/:)
                              آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/03/10, 12:56.
                              "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
                              (نيچه)

نظر

• m.r_moradi
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 2188

سید اعتقادی به پیام خصوصی نداری؟!:D:D:D:D:D:D

نقل قول از خودم:
                                غذایی ها رو به دلیل تکنیکال شاخصشون و تک تکشون فعلا دلم نمیاد بفروشم و برنامه ام برای فروش اواخر فروردین یا اردیبهشت بود...شیران هم که بسته اس

باز هم همچنان میمونه همون ذوب و مارگارین که کلا باهاش حال نمیکنم!:D
                                جمعا میشه 15 درصد سبدم...

میبینی وضع ما رو!!!!اینقد تو این بازار سهمها مفت شدن ادم میمونه چی کار کنه...تقریبا یک سوم سهمهای بازار الان فوق ارزونن به نظر من...

نمونه اش شیران که با این پی بر ای مسخره میره مجمع!!!

--------
                                ذوب امروز رو مثبت کامل باهاش خداحافظی کردم،باهاش یه نوسان روی حق تقدم وبشهر گرفتم...:D

فردا فقط خدا کنه غذایی ها برگردن وگرنه به فنا میرم حقیقتا!:D
                                فردا اخرین فرصتشونه،واقعا هیچ دلیلی برای افتشون نمیتونم پیدا کنم...حقوقی هم نصفه و نیمه امروز میخرید از هر دو و تکنیکال هم باید رشد کنن...

واتی هم که از دستم رفت...:(

دارم دوباره برمیگردم به وضع چند ماه قبلم...روند معاملاتم به هم ریخته!نمیفهمم دارم چکار میکنم...:(:(

دعا کنید برام...شب عیدی حالم گرفته اس...
                                تمام سال من بی تو...

نظر

در حال کار...
                                X