بورس نوشته های "شریعت"...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابي چارلتون
    عضو فعال
    • May 2011
    • 993

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
    کجای صفحه هستند؟ من نموداری نمیبینم آخه توی سایت:(

به احتمال زياد مرورگر شما از کش داره استفاده ميکنه که نشون نميده
    clear cache رو بزنيد و دوباره سايت رو باز کنيد

نظر

• وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

با سلام
      برای مشاهده استایل رو از پایین سایت تغییر بدین
      برخی از استایل ها نداره تا هرکی نخواست با اون ببینه
      البته هنوز به صورت ازمایشیه و بعدا کاملتر و بهتر خواهد شد
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• سيد ياسر شريعت
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 4944

درود بر دوستان بهتر از جان؛
        عزیزانی که با ما روی 160 تومان کپشیر خریدند و قرار بود روی 300 خالی کنیم... بنده امروز کلا خارج شدم از سهم با یک تلرانس 4 درصدی و بهتره که به صف فروخت تا اینکه روز بعد التماس کرد کسی سهم رو بخره!

سهم رشد خوبی کرده و 100 البته هنوز رشدش تموم نشده ولی ما را بس. ان شالله خریدار هم سود خوبی بکند در این سهم:x
        إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• سيد ياسر شريعت
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 4944

ممنون وحید جان، default style درست شد و قابل دیدنه. خیلی خیلی هم ممنون. از بابی عزیز هم که زحمت کشیدند بسیار بسیار سپاسگذارم:x

نظر

• سيد ياسر شريعت
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 4944

درود به دوستان و همرهان عزیز؛

خوب طی تغییراتی که روزهای اخیر در سبدم رخ داده آخرین وضعیت به شرح زیر است:

22% نقد
            18% کفرا میانگین خرید 360
            17% فولاد ... 348
            15% کروی ..... 275
            8% کسعدی ..... 2050
            5% وپارس ..... 2070
            5% غگل ...... 12930
            5% وسپه ..... 1670
            5% کگل و ولساپا ...... 9100 و 1500
            آخرین ویرایش توسط سيد ياسر شريعت؛ 2012/11/18, 14:20.

نظر

• جواد مهرابی
              عضو فعال
              • May 2012
              • 543

درود به دوستان و همرهان عزیز؛

خوب طی تغییراتی که روزهای اخیر در سبدم رخ داده آخرین وضعیت به شرح زیر است:

22% نقد
              18% کفرا
              17% فولاد
              15% کروی
              8% کسعدی
              5% وپارس
              5% غگل
              5% وسپه
              5% کگل و ولساپا
              سید جان ممنون که سبدتون رو معرفی کردید

1-رو قیمت های فعلی کروی بهتره یا فاسمین؟

2-قندی ها را با توجه افزایش احتمالی نرخ ارز مناسب نمی بینید؟

3- فروش فباهنر و خید فاسمین یا کروی ...
              بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

• سيد ياسر شريعت
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 4944

در اصل توسط javad پست شده است View Post
                سید جان ممنون که سبدتون رو معرفی کردید

1-رو قیمت های فعلی کروی بهتره یا فاسمین؟

2-قندی ها را با توجه افزایش احتمالی نرخ ارز مناسب نمی بینید؟

3- فروش فباهنر و خید فاسمین یا کروی ...

درود بر جواد عزیز؛

ببینید قطعا خود سهم ها از هلدینگ ها شارپ تر هستند اما خوب ریسک بیشتری هم دارند. مثلا کروی از 1ماه پیش تاحالا هیچ نزولی نداشته و اصلاحش زمانی بوده اما فسرب رو ببینید... یا همین فاسمین... اما فاسمین قطعا قوی ترین سهم گروه روی هست. صورت های مالیش افتضاحه و خیلی تغییر خواهد داشت (تغییر مثبت قابل توجه) اما من خودم کروی رو انتخاب کردم به خاطر ریسک کمترش و اینکه اگه قرار باشه گروه حرکت کنه اول کروی راه میافته درست حسابی. ناگفته نماند فراور هم واقعا عالیست و میان این 3سهم هر یک انتخاب بشند مناسب هستند

قندی ها والا خیلی وقته طرفش نرفتم و به نظرم اگه از بازی خبر دارید وارد بشید و عالیست اما اگه به بالا دسترسی ندارید ریسک گروه زیاده.

راجع به باهنر... ببینید اگه بلندمدتی هستید که بمونید با سهم به دلایلی که همیشه از این سهم گفتم. در غیر این صورت بالای 110 تومان بفروشید. پایین 100 تومان فقط بخرید و میان این دو سعی کنید نوسان بگیرید. هیچ وقت برای خرید یک سهم سهم خود را نفروشید.. بلکه فقط با منطق و تحلیل... مگر اینکه تشخیص دهید پتانسیل رشد خیلی بیشتری در سهم جدید وجود داره و مطمئن باشید که تصمیمتون احساسی نیست

نظر

• جواد مهرابی
                  عضو فعال
                  • May 2012
                  • 543

سید الان که این خبر رودیدم پشیمون شدم از فروش فباهنر.... شما هم اضافه کن برادر که احتمال داره رالیش شروع بشه.....

یادته چند روز قبل بود که گفتیم باید دلاراش رو تو مرکز مبادله ای عرضه که.... انگار شنیدن یا بهشون انتقال دادی.......

بورس نیوز قدیمی‌ترین پایگاه خبری حوزه بورس و بازار سرمایه ایران

خبر. احتمال تسعیر درآمدو بدهی های ارزی به نرخ مبادله ای
                  بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

• سيد ياسر شريعت
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 4944

در اصل توسط javad پست شده است View Post
                    سید الان که این خبر رودیدم پشیمون شدم از فروش فباهنر.... شما هم اضافه کن برادر که احتمال داره رالیش شروع بشه.....

یادته چند روز قبل بود که گفتیم باید دلاراش رو تو مرکز مبادله ای عرضه که.... انگار شنیدن یا بهشون انتقال دادی.......

بورس نیوز قدیمی‌ترین پایگاه خبری حوزه بورس و بازار سرمایه ایران

خبر. احتمال تسعیر درآمدو بدهی های ارزی به نرخ مبادله ای
                    جواد جان من مطرح کردم اما خوب کلا در هر صورت فشار روشون زیاده و دیر یا زود این کارو باید می کردند
                    فقط بگم که روی 26 میلیون بدهیشون از قبل هم آزاد تسعیر می کردند و نباید مشکلی باشه. می مونه تسعیر دلارهای صادراتی فقط. من جای اونها بودم سعی می کدم هرچه سریع تر بدهی مالیم رو صاف کنم بعد به کارهای دیگه فکر می کردم...

نظر

• سيد ياسر شريعت
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 4944

درود؛

از لحاظ منطق سرمایه گذاری همیشه باید در گروه هایی بیشترین حجم سرمایه گذاری را داشته باشیم که در انها دارای مزیت نسبی اقتصادی هستیم که در این صورت فقط دو گروه معدنی فلزی و پالایش و پتروشیمی در این دسته قرار می گیرند. برای بنده بعنوان یک سرمایه گذار تابع مطلوبیتم ترکیبی از حداقل سازی ریسک و حداکثر سازی بازده است. به بیان دیگر یک تابع هدف MiniMax دارم. به نظر بنده در هر دو صورت مطلوبیت بیشتر از آن گروه های معدنی فلزی و پالایش و پتروشیمی خواهد بود. ممکن است دوره مورد نظر یک فرد برای رسیدن به بازده مورد نظر 1 ماه باشد و فردی دیگر مثل من در پایان سال بررسی بازده سبد داشته باشد.

اگر کسی کوتاه مدت کار می کند و احتمال توافق را می دهد باید روی دسته اول گروه هایی که بابک جان عنوان کردند تمرکز کند. اما اگر کسی استراتژی شبیه بنده داشته باشد در هر دو صورت روی همین گروه هایی که اشاره کردم متمرکز باشد بهترین مطلوبیت را خواهد داشت.

اگر توافق رخ دهد و دلار هم بیاد محدوده 2000 تومان و پایین تر مثلا 1800 تومان! چه رخ خواهد داد؟ سهمی مثل گل گهر یا چادرملو یا ملی مس رو در نظر بگیرید. من به شما می گویم چه خواهد شد...

2هفته یا نهایتا 1 ماه منفی خواهند خورد به خاطر جو کاشه دلار و فلان و فلان.... اما پس از آن پی به ای آنها افزایش خواهد یافت.. آنقدر افزایش خواهد یافت که بازده بیش از 100 را شاهد خواهیم بود... پی به ای فولاد الان با این وضعیت 4 رسیده اما در شرایط ثبات سیاسی هیچ وقت کمتر از 7و8 نخواهد بود... یعنی بازده 100 درصد...

پی به ای معدنی ها چه موقع زیر 8 اومده در شرایط آرامش و ریسک کم بازار؟ الان ملی مس 4 شده اما به 10 خواهد رسید... یعنی 150 درصد بازدهی

اما خوب سایپا هم از 100 تومان خواهد رسید به 300 تومان و بازدهی 200 درصدی و یا ایران خودرو و.... اما مقطعی خواهد بود چون سودآروی مدارمی که صنایع معدنی و پتروشیمی دارند به هیچ وجه خودرویی ها و بانکی ها نخواهند داشت. در تعیین ارزش قیمتی هر سهم همیشه مهمترین فاکتور growth یا رشد سالیانه و مورد پیش بینی یک سهم در سالیان آتی است. به من بگویید در شرایط ثبات و توافق، فاکتور رشد گل گهر بیشتر است یا ایران خودرو؟!

اما با این حال باید همیشه احتمال هر واقعه ای رو داد. بنابراین بنده هم در سبدم بانکی دارم و هم خودرویی... اما برای روز مبادا و توافق احتمالی از بانکی ها وپارس رو انتخاب کردم (هرچند وکار وبملت هم همین قدر ارزشمند هستند) و از خودرویی ها هم رایان سایپا... قطعا رایانی که طی 9 سال بیش از 20 برابر شده اگر شرایط عادی شود همان مجموعه باز هم بهترین سهم بازار سرمایه را زنده خواهند کرد.

در مجموع: اختصاص بیشتر سبد به صنایع معدنی فلزی و پتروشیمی و پالایشگاه و درصد کمتر به بهترین های گروه های بانکی و خودرویی رو پیشنهاد می دهم.
                      خوب اون درصد کمتر سبد من الان ولساپا، وپارس و رمپنا هستند...

نظر

• محمدرضا مرادی
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 2188

سید جان نظرت راجع به توریل چیه؟

در مورد پارسان چطور؟
                        تمام سال من بی تو...

نظر

• خودشکوفا
                          عضو فعال
                          • Aug 2025
                          • 1134

یاسر جان لطف می کنی و فولاد و ذوب رو با هم مقایسه کنی؟
                          مدتیه حیرانم بفهمم کی لیدره!!
                          هر کدوم از کارشناسا یه چیزی می گن.
                          یا اینکه خودم تو سبدم فولاد دارم اما ...
                          "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
                          (نيچه)

نظر

• سيد ياسر شريعت
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 4944

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                            سید جان نظرت راجع به توریل چیه؟

در مورد پارسان چطور؟
                            درود بر مرادی عزیز؛

توریل سهم پدر مادر داریه، در بازارهای مثبت قطعا تا مثبت کامل پیش میره. اما الان با وتوکا و حتوکا هم روند شدند و باید با هم ببرسیسون کرد. در مجموع موقعیت رقابتی خیلی خوبی داره و بلندمدتی سهم خیلی خوبیه. یه نگاه به این صفحه هم بندازی بد نیست

اما پارسان... اگه طاقت نگهداری 6 ماهه تا 1 ساله رو داری حتما در سبدت باشه و سود خوبی خواهد داد اما کلا خیلی سنگین شده و چند وقتیه داره استراحت می کنه و از کانون توجهات کاملا دور شده. احتمالا داره انرژی جمع می کنه... اگر در موقعیت خرید قرار داری صبر کن اما اگر داری نفروش به نظرم
                            آخرین ویرایش توسط سيد ياسر شريعت؛ 2012/11/19, 13:44.

نظر

• محمدرضا مرادی
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 2188

راستی سید جان پتروشیمی زاگرس چطور؟
                              تمام سال من بی تو...

نظر

• سيد ياسر شريعت
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 4944

در اصل توسط خودشکوفائی پست شده است View Post
                                یاسر جان لطف می کنی و فولاد و ذوب رو با هم مقایسه کنی؟
                                مدتیه حیرانم بفهمم کی لیدره!!
                                هر کدوم از کارشناسا یه چیزی می گن.
                                یا اینکه خودم تو سبدم فولاد دارم اما ...
                                درود؛
                                ببینید فولاد همه جوره سره به نظرم فقط ذوب الان بازیگر زیاد پیدا کرده و خوب بالا پایین میره. برای نوسان های 10 درصدی خبر دارم که شرکت ها روش خیلی نقشه کشیدند. بنابرین بسیار سیع و چموش حرکت می کنه. امثال هم نمی تونه اندازه فولاد سود بسازه در ضمن سودی هم در مجمع قرار نیست تقسیم کنه. در کل هر پی به ای ذوب بگیره فولاد یکی بیشتر باید بگیره! اگر ذوب 4 باش فولاد باید 5 باشه و... من همون 5 رو میدم به فولاد و 500-600 برای فروش جای مناسبیه

در مورد لیدر بودن هم شک نکن فولاد لیدره و این چند روز جولان ذوب بگذره میبینی چطور بازار رو دنبال خودش می کشه...;;)

نظر

در حال کار...
                                X